Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз не разбрах, какво от договореното в тази среща е по-различното от това, което беше договорено през септември 2014. И след като септемрийските договорености не се получиха, защо сега да очакваме, че ще се получат?

По природа съм оптимист, но не и в този случай.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами например това

Или това

---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

Ако говорим сериозно , разликата е в това че уж е гарантирано от държавните глави на Европа и Русия
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Нищо няма да се получи САЩ ще го саботират, те имат интерес в Украйна, освен ако Европа не ги дистанцира от проблема.Ама трябват топки у Меркел и Оланд.Европа сама по сабе си има интерес от сътрудничество с Русия
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• А гаранциите какви са? Ще им бъдат отрязани тиквите или ще хващат канчето и одеялото?

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Нищо няма да се получи САЩ ще го саботират, те имат интерес в Украйна, освен ако Европа не ги дистанцира от проблема.Ама трябват топки у Меркел и Оланд.Европа сама по сабе си има интерес от сътрудничество с Русия
          Ако наистина трябваше да има нещо ползотворно от тази среща, трябваше в договорките да се включи именно такава точка:

Недопускане на вкарването в Украйна на ново оръжие, в т.ч от САЩ.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ми като няма информация може само да предполагаме.Като си слагаш подписа под него трябва да значи нещо.

Comment

• Или има някакви скрити уговорки, които ще стоят 50 г засекретени или нас ни имат за малоумници.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Важното е да спрат да убиват хората, пък останалото нека си го пазят в тайна...

Митак , голям песимист си ... дай поне да видим в неделя какво ще стане
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Бе нека са секретни нека съм малоумен, ама да се спазват и да се доведе до траен мир и сигурност и нещата да тръгнат в по добра посока.Силно се съмнявам че ще се получи нещо трайно, по скоро е някаква отсрочка и след това ще настъпи голяма ескалация на конфликта.САЩ е съюзник в НАТО и основна движеща сила.Няма как да се съгласят да се оттеглят от района.Трябва някакъв голям завой в световната политика.Просто е утопия.Никак не съм оптимисто настроен в случая.Значи единствения изход Украйна да е в ес без да е член на нато и по някакъв начин да е сигурна в независимоста си т.е.на нейна територия да няма войски на САЩ и Русия, някак си в много невъзможно положение е.

Comment

• Ето го пълния текст :

http://ria.ru/world/20150212/1047311428.html

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

5. Обеспечить помилование и амнистию путем введения в силу закона, запрещающего преследование и наказание лиц в связи с событиями, имевшими место в отдельных районах Донецкой и Луганской областей Украины.

Ето този пункт , означава ли че всички военни престъпления се забравят ????

Comment

• Без амнистия не може да се очаква, че насилието ще стихне. Не е много справедливо това да се оневиняват престъпници, но в случая трябва да се избере по-малкото зло.

Сега е повратната точка в която EC трябва да се разграничи от амбициите на САЩ.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами не ми се вярва че всичко ще е наред ако се оставят безнаказани убийствата на хиляди хора... знам ли , дано да греша

Comment

• Така е ама пълно щастие няма.В пълния текст сигурно е за медиите, само те си знаят цялата истина.Все пак някакава надежда да видим колко ще изкара.

Comment

• Сега да ми обясни някой на кое основане са санкциите http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/1765559 ???

Comment

• А на мен пък някой да ми обясни, защо Путин участва в срещата в Минск, при положение, че сепаратистите нямат никакъв бизнес с Русия.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                А на мен пък някой да ми обясни, защо Путин участва в срещата в Минск, при положение, че сепаратистите нямат никакъв бизнес с Русия.
                                Обяснявам - защото Киев отказва да преговаря с представителите на Донецк и Луганск и Москва влиза в ролята на посредник

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Ето ти и дерктно свободата на словото - https://www.youtube.com/watch?v=oi19yfgBN0w#t=37

Comment

Working...
                                X