Каквото и да е , според мен е прекалено елементарно и за руските и за американските служби.... Все пак едва ли има такива наивници и от едната и от другаата страна. По съм склонен да вярвам че има някаква украинска връзка. Като се има предвид че е бил чест гостенин/съветник в Киев, разхождал се с украинка която му предложила фаталния маршрут (в Русия им предостатъчно модели), също така се очакват едни пари от МВФ..... според мене става дума за делене на някакви пари а и единствените които могат да баламосат населението си с това са украинските Яйценюхи и тем подобни и на запад също може ама в по малка степен според мен... само си представете снимките по вестниците - Руски опозиционер убит на фона на кремъл.... какво по хубаво от това...
Между другото чест им прави на руските политици , днеска цял ден ги гледам никой нищо лошо не каза по негов адрес въпреки че беше мразен от болшинството (смяташе се за един от главните виновници за бедственото положение в Русия през 90-те заедно с Елцин, че дори и за предател). Даже Жириновски дето му изля сока в лицето в едно предаване не каза нито една лоша дума....
Между другото чест им прави на руските политици , днеска цял ден ги гледам никой нищо лошо не каза по негов адрес въпреки че беше мразен от болшинството (смяташе се за един от главните виновници за бедственото положение в Русия през 90-те заедно с Елцин, че дори и за предател). Даже Жириновски дето му изля сока в лицето в едно предаване не каза нито една лоша дума....
Comment