If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В руския флот направо е бъкано с мистрали и самолетоносачи. Десетки ли са такива, стотици ли са.
То па вий като имате 12 само за фукня стават.Нападайте бе като сте сигурни, ама май не е все едно дали си в Персийския залив или пред Семастопол да рече.То и тука един дето голем го вади ама гледа манекенките само на снимка и ходи по курви.
---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:09 ----------
Ето виждаш ли докато вие тука пишете глупости само аз се опитвам да вдигна раждаемоста в БГ
Ми честито ти русофилче.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ето виждаш ли докато вие тука пишете глупости само аз се опитвам да вдигна раждаемоста в БГ
Абе не е редно баш сега да ти казвам, кой ги пише глупостите
Иначе това за увеличаването на българската общност е похвално.
Аз спокойно си пиша тук, щото 2 съм отгледал. Че голямата ти е и горе-долу набор.
А ти след някой и друг месец, ще трябва да пишеш по-смислени неща, щото ще разполагаш и с по-малко време
---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
То нашия форум ако го чете някой шса попикае от смях.
Явно си пропуснал някои работи, та върви пренаписване на историята - Съветския съюз е нападнал Германия
Мите, немците изпреварват само с някакви си две седмици старателно планираното и подготвено до последен детайл на нахлуване на Червената армия в Европа
А, да, 51 въздушно-десантен корпус на ген. Батов в Крим тренира усилено, и по план трябва да дебаркира в Констанца и родната ти Варна
Най -техническата нация в света не може да се отърве от руски двигатели, за същото време Русия стана независима във военно-отбранителната промишленост.Да не говорим че янките трябва да се возят на Союзи до МКС.За тази една година Русия построи цял космодрум - Восточной, със сринатата си икономика.Ма то да правиш ракетни двигатели не е като да бълваш айфони.А и черешката на тортата - http://tvzvezda.ru/news/forces/conte...81645-3jkk.htm наведнъж строят четири а както пише тия дни са почнали петата.Армата му съкратиха дебюта с две години и ще го видим на 9 май...и други такива работи....затова пък ние си имаме 6 бази на нато и велик е нашия войник остана за приказки на децата преди сън.Ми така, нация със самочувствие и развито национално съзнание не като нас продажни кифли.И точно там е тайната на Путин, той следва народа си, а не като нас политиците ва ди яхат и да се даваме за голи обещания и кебапчета, напоследък и часовници чувам давали.За туй не им се получи на западняците щото така и не разбарах че там формулата е друга.Тъй че какво правила Русия преди 50 или 100 години еми може прави, щото е силна и единна а такива въртиопашки като нас дето гледат далаверата знаете какво става като седиш на два стола.България по-добре няма да стане каквото и да се случи на световната сцена, в единия случай на САЩ не им трябват силни държави а послушни, в другия случай няма да има братска прегръдка щото един път стомна за вода втори път стомна за вода натретие път се чупи, с две думи дойдохме им до гуша.Така че споко трето руско нашествие у нас няма да има просто ще си останем една забравена провинция на която ще и обещават и ще я потупват по гърба - мечтай и се надявай.
Митак, ти поне си човек техничар и прекрасно знаеш, че като започнеш да правиш нещо, не започваш с това да си произведеш отвертките и гаечните ключове, ами си ги купуваш от магазина. Така оползотворяваш времето си за работа на малко по-високото ниво.
Ти наистина ли си мислиш, че ако не бяха руските двигатели, американците нямаше да могат да предприемат нищо в космоса?
Comment