Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Ето какво правят хората http://svetoven.pogled.info/evropa/n...sreshtu-Rusiya
    Нищо странно няма в това становище. Ако се направи такова проучване, много други страни ще излязат със същото.

В случая изразът:

„За първи път след края на Втората световна война отново виждаме реална заплаха от война......"

изобщо не е верен и това показва, че който го изрича изобщо не е запознат с историята.

Аз веднага се сещам за поне 2 такива случая - Периодът между края на ВСВ и построяването на берлинската стена и кубинската криза.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• И аз за тях се сетих, а после размислих!
      Такива са били и събитията в Чехословакия и Унгария, но все пак са имали санитарен кордон и далеч от Русия. Трепали са се непрекъснато в Корейската, а после и във Виетнамската война. Това не им е пречело.
      Тука имаме удар в самото сърце на Русия. Киев е старото сърце на Русия и да посегнеш към Днепър и неговия рубеж и да искаш да сложиш на Крим американска база е вече прекалено. Това по всички признаци, посочени от маршал Шапошников в уникалният му труд"Мозъкът на армията" е война!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Има една интересна поредица (10 серии) за студената война:

https://www.youtube.com/watch?v=ynRR0XB8hNk

Всеки, който се интересува, вероятно ще научи доста факти, за които и не подозира.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Прегледах я!
          За мене са познати факти.
          Всичко се свежда до това: Светът да работи за САЩ.
          Те си продължават да се изживяват като робовладелци!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Дали САЩ се изживяват, като робовладелци....това е въпрос на гледна точка.
            Зе сметка на това, аз мисля, че ние много сериозно се изживяваме като лисицата в случката с гроздето.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Нищо странно няма в това становище. Ако се направи такова проучване, много други страни ще излязат със същото.

В случая изразът:

„За първи път след края на Втората световна война отново виждаме реална заплаха от война......"

изобщо не е верен и това показва, че който го изрича изобщо не е запознат с историята.

Аз веднага се сещам за поне 2 такива случая - Периодът между края на ВСВ и построяването на берлинската стена и кубинската криза.
              По скоро днес сме много по осведомени ..........

---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Дали САЩ се изживяват, като робовладелци....това е въпрос на гледна точка.
              Зе сметка на това, аз мисля, че ние много сериозно се изживяваме като лисицата в случката с гроздето.
              То май от целия свят само ти остана , дето не можеш да проумееш каква е целта на САЩ. Дори самите те няколко пъти в прав текст ти го казаха
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

То май от целия свят само ти остана , дето не можеш да проумееш каква е целта на САЩ. Дори самите те няколко пъти в прав текст ти го казаха
                Не само аз.

Ти ми обясни, защо всите бежанци от Африка и близкия изток са тръгнали да бягат при робовладелците си вместо да се отправят към Русия?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Не само аз.

Ти ми обясни, защо всите бежанци от Африка и близкия изток са тръгнали да бягат при робовладелците си вместо да се отправят към Русия?
                  Щото Русия си охранява границите, а и не дава пари за лежане.
                  Другото важно нещо е, че "партньорите" от САЩ направляват въпросните потоци....
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Щото Русия си охранява границите, а и не дава пари за лежане.
                    Другото важно нещо е, че "партньорите" от САЩ направляват въпросните потоци....
                    Аааа - Ясно!

Аз пък си помислих, че щот самите бежанци не искат.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Аааа - Ясно!

Отскочи до Магреба и ги интервюирай

А, щех да забрава, че сичкото християни "случайно" са давят попътно.

Comment

Аааа - Ясно!

Ам те и да искат е мнооого трудно.Пробвал съм.Ако си от Донбас ща приберат ма иначе тцъ.За чий уй им са.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ам те и да искат е мнооого трудно.Пробвал съм.Ако си от Донбас ща приберат ма иначе тцъ.За чий уй им са.
                          Бе аз ко тръгна, ша ма земат, ма нали се са надам да си поринем кочинката. Да хванеш пътя е лесния избор.

Comment

• Аз си бях намерил работа там, ама пак се оказа много трудно.Кочинката с писане по форумите няма се почисти.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Аре не си търсете оправдания, молим.
                              И от там ще можете да тролите във форума.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Аз си бях намерил работа там, ама пак се оказа много трудно.Кочинката с писане по форумите няма се почисти.
                                Ааа, писането ми е само между другото. Хоби един вид.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Аре не си търсете оправдания, молим.
                                И от там ще можете да тролите във форума.
                                Тогава пак ще се сърдиш, че чичо Вова плаща, ма то угодия няма

Comment

Working...
                                X