Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Дирижираното гласуване си се реализира като стой та гледай, а и не то е най-големия проблем.
    От гласуване по симпатии, а не с мисъл сме я докарали до тук.

Като винаги гласуващ, смятам че е по-добре това да е право, а не задължение. Мрънкачите пак ще си мрънкат и ще правят недействителни гласове и "циганите и турците" пак ще са решаващия глас.
    Когато се опитваш да вмениш нещо на някой, редно е да може да избере обвен А и В и нито едно от двете, като бройката на направилите последния избор да прави другите два избора невалидни при малко заявили тези опции.
    Оценявам мнението ти и за това си в кръга на моите приятели!
    Обаче това е валидно, когат оимаш вяра в хората и правилата.
    Аз отдавна нямам такава и за това не вярвам на "Благата" ракия!
    Не всеки заслужава правото на права!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Дирижираното гласуване си се реализира като стой та гледай, а и не то е най-големия проблем.
      От гласуване по симпатии, а не с мисъл сме я докарали до тук.

Като винаги гласуващ, смятам че е по-добре това да е право, а не задължение. Мрънкачите пак ще си мрънкат и ще правят недействителни гласове и "циганите и турците" пак ще са решаващия глас.
      Когато се опитваш да вмениш нещо на някой, редно е да може да избере обвен А и В и нито едно от двете, като бройката на направилите последния избор да прави другите два избора невалидни при малко заявили тези опции.
      Ами като се замисли колко пари трябва да се извадят, за да се направи пак дирижирано гласуване и никой от "политиците" няма да се навие да го прави, защото няма да му е рентабилно. От самосебе си ще изчезнат такива самозвани "политици" като Бареков, например. Циганския и турския вот ще влияят много по-малко, да не кажа никак. Вече кой за кого ще гласува, си зависи от нагънатото вещество в черепната кухина. Но ако поставиш опция "майната ви на всички", тогава обезсмисляш всичко това, защото ще е същия хал като сега...
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Оценявам мнението ти и за това си в кръга на моите приятели!
        Обаче това е валидно, когат оимаш вяра в хората и правилата.
        Аз отдавна нямам такава и за това не вярвам на "Благата" ракия!
        Не всеки заслужава правото на права!
        Съгласен съм, че има неща, за който трябва да се действа доброзорно, но това не е от тях.

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        Ами като се замисли колко пари трябва да се извадят, за да се направи пак дирижирано гласуване и никой от "политиците" няма да се навие да го прави, защото няма да му е рентабилно. От самосебе си ще изчезнат такива самозвани "политици" като Бареков, например. Циганския и турския вот ще влияят много по-малко, да не кажа никак. Вече кой за кого ще гласува, си зависи от нагънатото вещество в черепната кухина. Но ако поставиш опция "майната ви на всички", тогава обезсмисляш всичко това, защото ще е същия хал като сега...
        Истинските дирижирани избори се правят не толкова с пари, а с контрол(силов). Пачки размахват тези, дето не могат да принуждават и техните резултати са без особено значение.
        Опцията "майната ви" е средство за подобряване на политическия продукт. Ако в магазина ти предлагат 10 вида прокиш, ти ще си издереш ли някой от тях, щото "това само се предлага " или ще им теглиш една дългосвиреща и ще им кажеш да се обадят, като се научат как се "вземат парите" на "клиент". Те тогава ще имаме истински избор. Сегашното е мутренски рекет с очакван резултат.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Опцията "майната ви" е средство за подобряване на политическия продукт. Ако в магазина ти предлагат 10 вида прокиш, ти ще си издереш ли някой от тях, щото "това само се предлага " или ще им теглиш една дългосвиреща и ще им кажеш да се обадят, като се научат как се "вземат парите" на "клиент". Те тогава ще имаме истински избор. Сегашното е мутренски рекет с очакван резултат.
          Примерът ти с магазина щеше да е удачен, ако изборите се считаха за недействителни под определен % изборна активност или над някакъв % негативен вот.

А сегашните са равностойни на това да има магазин, на който бизнесът да процъфтява независимо от броя на клиентите.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Примерът ти с магазина щеше да е удачен, ако изборите се считаха за недействителни под определен % изборна активност или над някакъв % негативен вот.

А сегашните са равностойни на това да има магазин, на който бизнесът да процъфтява независимо от броя на клиентите.
            Е аз какво казвам? Нали баш това бая вече няколко поста.

Comment

Е аз какво казвам? Нали баш това бая вече няколко поста.
              Тъй де - аз само подкрепям казаното

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Преди малко в "120 минути" проф. Чирков направи следната кратка характеристика:

Социализмът справедливо разпределя недоимъка.
              Капитализмът несправедливо разпределя благата.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ае честито ви окупация - http://www.moreto.net/novini.php?n=291817&c=02
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Ае честито ви окупация - http://www.moreto.net/novini.php?n=291817&c=02
                  Е - чекай малко да стане, па тогава ще честитиш.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Тъй де - аз само подкрепям казаното

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Преди малко в "120 минути" проф. Чирков направи следната кратка характеристика:

Социализмът справедливо разпределя недоимъка.
                    Капитализмът несправедливо разпределя благата.
                    Моите уважения към професора в професионално отношение, но по административни и социални проблеми разбираниято му са неадекватни на местните условия. А и той си има трески за дялане, ма това е друга тема.
                    В същност справедливост тук никога не е имало.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Ае честито ви окупация - http://www.moreto.net/novini.php?n=291817&c=02
                    Аз на подобни новини им викам "guten Morgen".

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Е - чекай малко да стане, па тогава ще честитиш.
                    Що? Ще почерпиш ли?

Comment

Що? Ще почерпиш ли?
                      Пред алтернативата сами да си платим техниката, която така или иначе ще се разположи, ако НАТО реши, това някой друг да я плати, си е повод за почерпка.

В случай, че не ни харесват решенията и действията на НАТО, напускаме го и така си развяваме голия задник наволя.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Пред алтернативата сами да си платим техниката, която така или иначе ще се разположи, ако НАТО реши, това някой друг да я плати, си е повод за почерпка.

В случай, че не ни харесват решенията и действията на НАТО, напускаме го и така си развяваме голия задник наволя.
                        Две неща са сигурни.
                        1. Ще си платим всичко и то с "лихвите".
                        2. Ще ни "пуснат" да напуснем "когато чумата върне на хората децата".

Голия си задник отдавна го развяваме, за това и ни "уважават".

Comment

Две неща са сигурни.
                          1. Ще си платим всичко и то с "лихвите".
                          2. Ще ни "пуснат" да напуснем "когато чумата върне на хората децата".

Голия си задник отдавна го развяваме, за това и ни "уважават".
                          Това дали печелим или губим нито ти нито аз, в настоящия момент не знаем.

Договорът за членство в НАТО си има клаузи, които третират и неговото напускане. Това няма да е и безпрецедентно.

А ти да не би случайно да сравняваш членството и напускането на НАТО с това във ВД?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Това дали печелим или губим нито ти нито аз, в настоящия момент не знаем.

Договорът за членство в НАТО си има клаузи, които третират и неговото напускане. Това няма да е и безпрецедентно.

А ти да не би случайно да сравняваш членството и напускането на НАТО с това във ВД?
                            За "печеленето" може да се изчисли по номинал, даже мисля че някой го беше направил.
                            То щом е договор, има и клаузи...
                            Франция се "върна" щото вече няма в Европа лидери като Дьо Гол.
                            Аз "Варшавския договор" не съм го чел...

Comment

За "печеленето" може да се изчисли по номинал, даже мисля че някой го беше направил.
                              То щом е договор, има и клаузи...
                              Франция се "върна" щото вече няма в Европа лидери като Дьо Гол.
                              Аз "Варшавския договор" не съм го чел...
                              Ами "прочети" го и виж дали е могло да бъде напуснат, дали е могло една членка на ВД да забрани инсталирането на бойна техника на територията си....и тем подобни.

Що не се научите най-накрая да мерите с един аршин?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами "прочети" го и виж дали е могло да бъде напуснат, дали е могло една членка на ВД да забрани инсталирането на бойна техника на територията си....и тем подобни.

Що не се научите най-накрая да мерите с един аршин?
                                Ти сигурно пък си го чел Варшавския договор.

Comment

Working...
                                X