Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Виж ми въпросите, виж си отговорите.....
    Аз не зная колко транзит взима Германия за централна Европа, ти знаеш ли? Мога да ти кажа какви транзитни такси плаща България на Германия, искаш ли да ти ги съобщя, или сам се сещаш. Колко ще бъдат АКО се състои втория поток няма от къде да зная, за момента мисля че ще са същите като на ЮП или много близки до тия на Турски Поток. Понеже загубих време да проверявам и твоята информация - фирмите участващи в ЮП и СП2 като изключим руската страна - нямат нищо общо. А от ЕС претенциите бяха към "наще" фирми. Освен това някъде по линковете назад, ясно пишеше че Газпром ще изпълни изискванията по пакета(евентуално).
    Както и да е, пак скачаме от тема на тема.....
    Това на нищо не прилича....
    Южен поток АД, съвместно предприятие между Газпром и Ени, е учредено на 18 януари 2008 г., а Южен поток транспорт АД, съвместно предприятие между Gazprom, Eni, Électricité de France и Wintershall е учредено на 3 октомври 2011 г.

Северен поток 2 - Консорциумът ще включва E.ON, BASF/Wintershall, OMV, Royal Dutch Shell и ENGIE.

Ся,СП2 в норми ли е според ЕС... оуп Германия...Е не ми се роми назад дет пишеше че претенциите са към Русия, да построяла тръбата ма половинат да дадяла на сдруг доставчик.... колко ни заробвали... транзит нанай...абе пито платено.
    Русия ще блокира сирийските находища на газ и нефт или по точно от там газ за ЕС няма да има, а ний като прословути тарикати трябваше да се възползваме от ЮП, пък майната и на Европа и ЕС както каза Нюланд.Ама ние спряхме руските проекти както каза бат Бойко което ми говори че проблема не е бил във фирмите....
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:56.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Южен поток АД, съвместно предприятие между Газпром и Ени, е учредено на 18 януари 2008 г., а Южен поток транспорт АД, съвместно предприятие между Gazprom, Eni, Électricité de France и Wintershall е учредено на 3 октомври 2011 г.

Северен поток 2 - Консорциумът ще включва E.ON, BASF/Wintershall, OMV, Royal Dutch Shell и ENGIE.

Ся,СП2 в норми ли е според ЕС... оуп Германия...Е не ми се роми назад дет пишеше че претенциите са към Русия, да построяла тръбата ма половинат да дадяла на сдруг доставчик.... колко ни заробвали... транзит нанай...абе пито платено.
      Русия ще блокира сирийските находища на газ и нефт или по точно от там газ за ЕС няма да има, а ний като прословути тарикати трябваше да се възползваме от ЮП, пък майната и на Европа и ЕС както каза Нюланд.Ама ние спряхме руските проекти както каза бат Бойко което ми говори че проблема не е бил във фирмите....
      Е, едни и същи ли са фирмите?
      Претенциите бяха към наще фирми, или по точно към процедурата за провеждане на конкурса, друга претенция беше към Газпром и несъгласието да се съобрази с 3ти енергиен пакет, за който ВЕЧЕ Газпром е съгласен. Малка "подробност" е че не Газпром щеше да строи тръбата, а НИЕ, заедно с Газпром. ЕС на Газпром ли каза - не, или на нас? Ние ли щяхме да пълним тръбата или Газпром?
      Щом като изказването на ББ за теб е достатъчно, защо не обърна внимание на изказването му относно ползите? Той далеч по недвусмислено заяви че ползите биха били само от страничните дейности, нещо за хотели и заетост ставаше въпрос.
      Русия ще опитва да блокира не само газта и не само от Сирия, друг е въпроса че това няма да стане. Ако не вярваш попитай Румънците - как Газпром ще им диктува цени, ползвайки се от монополът си.
      Русия е голям и важен доставчик за Европа, но не е единствен, няма и да бъде, а и не трябва да бъде.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Шарлито пак забавлява хората

http://podrobnosti.ua/2070742-sharli...-v-egipte.html
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

ЕС на Газпром ли каза - не, или на нас? Ние ли щяхме да пълним тръбата или Газпром?
          Щом като изказването на ББ за теб е достатъчно, защо не обърна внимание на изказването му относно ползите? Той далеч по недвусмислено заяви че ползите биха били само от страничните дейности, нещо за хотели и заетост ставаше въпрос.
          ЕС го натиснаха задокеанските братя за да каже не на проекта. Ползите от ЮП не са само от странични дейности, за сметка на това сега като го спряха няма да има никакви ползи за България.

Comment

• Как американец става руснак ............

http://www.comedyportal.net/smotret-...a-stal-russkim
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Няма стига! Това не е оправдание. Това са фактите.

Набийте си го в тиквите и не допускайте старите грешки.
              Фактите сочат че през тези 45г. България е постигнала много във своето си развитие, за разлика от последните 25г. Добре е ти това да си го набиеш.

http://www.septemvri23.com/Bulgaria_..._izgubihme.htm

А ето да се насладите на творчеството на един от вдъхновителите на прехода, Едвин Сугарев.

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...E0%F2%E0&Add1=
              Last edited by pavlin; d.m.y г., 17:27.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Фактите сочат че през тези 45г. България е постигнала много във своето си развитие, за разлика от последните 25г. Добре е ти това да си го набиеш.

http://www.septemvri23.com/Bulgaria_..._izgubihme.htm

А ето да се насладите на творчеството на един от вдъхновителите на прехода, Едвин Сугарев.

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...E0%F2%E0&Add1=
                Ако бяхме постигнали толкова много, колкото твърдиш, сега щяхме да развяваме проспериращият социализъм под носа на гнилия капитализъм, хората от запада щяха да бягат на изток а берлинската стена щеше да ги спира.

А ти нямаше да живееш в САЩ, защото щеше да си партиен секретар на някое ТКЗС.

Всичко това понятно ли е за зелената ти тиква?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Твоята тиква е добре да разбере че аз избягах заради такива умници вдъхновители на Прехода които разрушиха икономиката и за мен и за много като мен нямаше никакви възможности за реализация.

Comment

Твоята тиква е добре да разбере че аз избягах заради такива умници вдъхновители на Прехода които разрушиха икономиката и за мен и за много като мен нямаше никакви възможности за реализация.
                    Това вече го разбрах. Само не разбрах, защо избяга в САЩ, след като смяташ, че сбърканата система е западната.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз се опитвам да ти обясня че в България системата е объркана.
                      Избягах в САЩ защото тогава на там имаше възможност да се бяга.
                      Last edited by pavlin; d.m.y г., 18:18.

Comment

Аз се опитвам да ти обясня че в България системата е объркана.
                        Избягах в САЩ защото тогава на там имаше възможност да се бяга.
                        Ти няма, какво да ми обясняваш, хленчейки от хиляди километри дистанция.
                        Аз по-добре от теб знам, каква е ситуацията тук.

Вместо да се пънеш да ми обясняваш глупости, отговори на елементарния въпрос, който за пореден път ти зададох.

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Почти ти повярвах.

Пробва ли да избягаш в Русия? Някакви трудности ли срещна?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Айде бе. Аз също пътувам до България, виждам какво е направено, разговарям с хора и т.н.
                          Факт е че в резултат на последните 25г. е постигната една поразяваща бедност, особено в районите извън големите градове.

---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Пробва ли да избягаш в Русия? Някакви трудности ли срещна?
                          Преди 15г. в Русия беше същата безпътица както в България благодарение на усилената демократизация там.
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 18:59.

Comment

• Значи истината е, че не е било най-лесно да избягаш в САЩ а си искал да се устроиш във вече подредена страна.

В подредените страни повечко работят и по-малко мрънкорят.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Е, едни и същи ли са фирмите?
                              Претенциите бяха към наще фирми, или по точно към процедурата за провеждане на конкурса, друга претенция беше към Газпром и несъгласието да се съобрази с 3ти енергиен пакет, за който ВЕЧЕ Газпром е съгласен. Малка "подробност" е че не Газпром щеше да строи тръбата, а НИЕ, заедно с Газпром. ЕС на Газпром ли каза - не, или на нас? Ние ли щяхме да пълним тръбата или Газпром?
                              Русия ще опитва да блокира не само газта и не само от Сирия, друг е въпроса че това няма да стане. Ако не вярваш попитай Румънците - как Газпром ще им диктува цени, ползвайки се от монополът си.
                              Русия е голям и важен доставчик за Европа, но не е единствен, няма и да бъде, а и не трябва да бъде.
                              Не са съвсем същите, но има съвпадениия, ма чудно как само за нас нямаше ползи от транзита, а всички други се натискаха.А Германия толкова няма полза че още един газопровод ще строи.След като НИЕ с Газпром ще строим тръбата значи сме партньори и на кого ЕС ще каже НЕ е все тая.Да ти припомня и прословутата реплика на ББ - дайте да ги видим тия договори бе - той не бил чел договора, еми като подписваш без да четеш кой ти е крив че си прецакан.И как толкова години търгувахме с Русия ся изведнъж са сетихме че ни деряла кожите, монопол...бля,бля и някак странно съвпадна със Украйна.Някак странно и Ердоган клекна като му организириха безредици бежанци кюрдски проблеми и т.н.А стига вече с тия 45 години с тая руска заплаха при положение че сега само Русия се бори ефективно с ИД, за сметка на което пък НАТО прави учения до границите и сякаш че не ЕС е залят от бежанци.Вие си набийте в тиквите че за онези 45 години за Берлинската стена, за случващото се сега са виновни алчноста на тези които пропагандирате.И най -странното е че досега няма нищо реално освен едни магистрали с европейски помощи които пък трябва и да се връщат.Досега не видях Русия да ни заплашва, дори обратното онова педалче Митов за малко да ни вкара във война, а и не си правете илюзията че НАТО ще спре Русия.Ако бяха толкова страшни да бяха дебаркирали в Крим.Тая евродемокрация толкова жалки методи ползва че вече ми е отвратителна.А за онези 45 години спомнете на кого обявихме война и загубихме и откакто свят светува, победителите си делят плячката.И пак ще я делят и пак ще сме от ебаната страна.Набийте си най после в главите че причината е в нас, в недалновидната ни политика, слугинажа заради лични интереси и прослувото чакане някой да ни даде нещо.Винаги, ама винаги ще се оплаквате от Русия защото винаги ще губите от нея.Туй което нито Русия, нито Турция успя да направи ще го направи ЕС и САЩ а именно да заличат България.Всъщност не без наша помощ основана на зависимостта ни от обещания и дребни подаръци.Дет са вика направиха ни синджир, кукла, изловиха шараните на езика на чейнчаджиите.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ми тя алчността си върви по хората, откакто свят светува бе, Митак.

Ако не бяха онези 45 години на насилствена експроприация, нямаше да има и какво да ограбват алчните хора след тях.

Що не слушате, като ви се казва, какво да направите бре?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X