Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

Мите, обясни ми за чиф им е на САЩ Крим, и какво печелят от блокада на Русия. А, чакай, май се сетих - щот са зли империалисти и искат да вземат ресурсите на Русия. Ако съм познал, остава да ми обясниш само терминът - транзитна такса.
    Общо взето за същото за каквото им беше и на руснаците да разполагат ракети в Куба.

И в двата случая - непремерено-голям залък.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Айде пак извечният враг е в играта.
      Ами според мен е съвпадение. След като ще си говорим за съвпадения, що не те притеснява че два други вариянта на тая тръба се провалиха. Пак заради САЩ!? И какъв е тоя чак толкова голям интерес на щатите да спират толкова изгодните руски проекти, та да предложат нещо което да накара Турция да се откаже?
      Според мен нещата са далеч по прости. От една страна, транзитните такси са си чиста загуба за Газпром, от друга за да поддържа монопол трябва бързо да опита да "залее" пазара. Ето ти и логиката - боцват ни ЮП при неизяснени цени на транзитната такса, като така с един куршум гръмват 2 заека. Хем ще си определят доволно ниска такса за трансфер, хем поради нашата инвестиция ще им "браним" пазарът от навлеци. ЕС каза стоп, и решиха да наливат през Турция. Обаче когато стана ясно че, Турция ще се връзва въпреки това на изток.....и....
      Следващата логична стъпка е ..... точно така, най големият пазар. Видя се че програмата максимум няма да я вържат, сега са склонни да се съгласят с европейското законодателство. Да видим какво ще стане.
      .
      Явно съвпадение, няма как да е друго. А за ТП кой ти каза че турците не са навити ? Май баш руснаците се отказаха щото Ердоганич почна да ги шантажира за цената за газ още първата седмица....... А колко неизгоден бил проекта ЮП си личи от това че Боко още 2 месеца след затварянето му скнмтя че ще го строи..... а и половин европа заедно с него.

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Интереса на САЩ се казва -"Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции - ТТИП ".
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Общо взето за същото за каквото им беше и на руснаците да разполагат ракети в Куба.

И в двата случая - непремерено-голям залък.
        За да разполагат ракети в Крим демек!? Какви ракети? Балистични!?

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Явно съвпадение, няма как да е друго. А за ТП кой ти каза че турците не са навити ? Май баш руснаците се отказаха щото Ердоганич почна да ги шантажира за цената за газ още първата седмица....... А колко неизгоден бил проекта ЮП си личи от това че Боко още 2 месеца след затварянето му скнмтя че ще го строи..... а и половин европа заедно с него.

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Интереса на САЩ се казва -"Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции - ТТИП ".
        Все едно кой се е отказал. Ако сделката беше изгодна за двете страни, щеше да стане. А не половин, ами цяла Европа можеше да построи ЮП, ама при по различни условия. Те пък не пасват на Газпром, а де. Чували ли сте за Обединен Енергиен Пазар? Това че се проточи, далеч не значи че няма да се случи. При това достатъчно скоро.

А дали ще можеш да обясниш връзката м/у тая химера ТТИП и блокада на Русия?
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:12.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• За чий им е Крим ли.Затова че ако Русия не беше си го върнала, Украйна вече щеше да е в НАТО.Понеже САЩ не могат да пребивават в Черно море повече от 14 или 21 дена по един договор, според който Русия може дори да им потопи корабите без това да се смята за военен акт.След като Украйна е в НАТО, като съюзник на САЩ същите ще могат да си направят база, като потози начин отрязват руския флот от Черно море и съответно отСредиземно море.Освен това от Крим ракетите им могат да достигнат Москва и задуралието където са важните военно промишлени и стратегически обекти на Русия.Ся схващаш ли.След като Русия си взе Крим някак изненадващо страстите им около Украйна утихнаха, дори мече не говорят за присъединяване към НАТО, просто защото няма смисъл.Няма смисъл и да правят бази вУкрайна понеже се оказват между два огъня - кримските бази и руските бази.Сега Русия разположи там Искандер и други ракети с които покрива Босфора,Турция и всичко до Великобритания.Дори САЩ да блокират Босфора ще го изчистят за нула време, барабар с Истанбул.Така си осигуряват и присъствие в Средиземно море.Нали се сещаш че без Крим, Русия ще бъде обградена отвсякъде освен откъм Северния ледовит океан.Нали се сещаш че така ще и бъдат прекъснати и търговските пътища на юг.Ако Украйна влезе в нато с Крим, влиза и Грузия и планът е перфектен.Грузия без Украйна е безпереспективна за база на 6 американски флот.Питай Обама за чий им са санкциите срещу Русия, що мен питаш.Друг е въпроса че постигнаха обратния ефект, за което руски я народ им благодари.Анадънму.Форбс за трети път номинира Путин за най-влиятелен човек, не Иван Димитров.А миролюбивото ти НАТО вместо да се дуе с учения по границите на Русия да вземе да се включи в помощ на бежанската криза.Ти на улаф ли са правиш или освен .ру не четеш нищо друго.Що беше Кубинската криза, какво оттова че Русия искаше база там.Ванка, не сме толкова нивни че да повярваме че добрия чичо Сам се е притекъл на помощ на горкия украински народ, още повече че сами казаха колко са инвестирали в дестабилизацията на Украйна, ма ся нема ти търся речи търси си ги в дтраницата на държавния департамент.
          Дане говорим за петролните залежи, шистовия газ и находищата на въглища.

Транзитнта такса е вид данък за превоз на стоки през чужда територия, частен имот, път и т.н.

Ся да чуем твоята версия за Крим и санкциите.Само не с тезата за диктаторите и химическите оръжия.
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:27.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

За да разполагат ракети в Крим демек!? Какви ракети? Балистични!?
            Няма значение. Стратегията на САЩ е да държи Русия под стрес и да я кара да хвърля ресурсите си за въоръжаване.
            Това е единственият до момента работещ способ за да се съсипе Русия.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              За чий им е Крим ли.Затова че ако Русия не беше си го върнала, Украйна вече щеше да е в НАТО.Понеже САЩ не могат да пребивават в Черно море повече от 14 или 21 дена по един договор, според който Русия може дори да им потопи корабите без това да се смята за военен акт.След като Украйна е в НАТО, като съюзник на САЩ същите ще могат да си направят база, като потози начин отрязват руския флот от Черно море и съответно отСредиземно море.Освен това от Крим ракетите им могат да достигнат Москва и задуралието където са важните военно промишлени и стратегически обекти на Русия.Ся схващаш ли.След като Русия си взе Крим някак изненадващо страстите им около Украйна утихнаха, дори мече не говорят за присъединяване към НАТО, просто защото няма смисъл.Няма смисъл и да правят бази вУкрайна понеже се оказват между два огъня - кримските бази и руските бази.Сега Русия разположи там Искандер и други ракети с които покрива Босфора,Турция и всичко до Великобритания.Дори САЩ да блокират Босфора ще го изчистят за нула време, барабар с Истанбул.Така си осигуряват и присъствие в Средиземно море.Нали се сещаш че без Крим, Русия ще бъде обградена отвсякъде освен откъм Северния ледовит океан.Нали се сещаш че така ще и бъдат прекъснати и търговските пътища на юг.Ако Украйна влезе в нато с Крим, влиза и Грузия и планът е перфектен.Грузия без Украйна е безпереспективна за база на 6 американски флот.Питай Обама за чий им са санкциите срещу Русия, що мен питаш.Друг е въпроса че постигнаха обратния ефект, за което руски я народ им благодари.Анадънму.Форбс за трети път номинира Путин за най-влиятелен човек, не Иван Димитров.А миролюбивото ти НАТО вместо да се дуе с учения по границите на Русия да вземе да се включи в помощ на бежанската криза.Ти на улаф ли са правиш или освен .ру не четеш нищо друго.Що беше Кубинската криза, какво оттова че Русия искаше база там.Ванка, не сме толкова нивни че да повярваме че добрия чичо Сам се е притекъл на помощ на горкия украински народ, още повече че сами казаха колко са инвестирали в дестабилизацията на Украйна, ма ся нема ти търся речи търси си ги в дтраницата на държавния департамент.

Транзитнта такса е вид данък за превоз на стоки през чужда територия, частен имот, път и т.н.

Ся да чуем твоята версия за Крим и санкциите.Само не с тезата за диктаторите и химическите оръжия.
              Защо им беше на Руснаците Крим ми обясни, обаче аз питах защо според теб им трябва на САЩ. Щото малко си противоречиш, САЩ и сега правят учения с нас и Румъния в нащо море. Тооочно така, ние сме натовски държави. НАТО има бази на Черно Море бре!
              Каква е тая ракета, дето и трябва да е в Крим, та да стигне Москва?
              Ако видя Обама ще го питам що тормози братушките. Надявах се да ми обясниш накратко, ама...нейсе.

Comment

Защо им беше на Руснаците Крим ми обясни, обаче аз питах защо според теб им трябва на САЩ. Щото малко си противоречиш, САЩ и сега правят учения с нас и Румъния в нащо море. Тооочно така, ние сме натовски държави. НАТО има бази на Черно Море бре!
                Ако видя Обама ще го питам що тормози братушките. Надявах се да ми обясниш накратко, ама...нейсе.
                Пътят от Крим до Москва е много по къс, но не това е същественото. От Крим се достига задуралието. Изобщо Крим е непотопяем самолетоносач.
                Той е ключът за много въпроси.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Томахоук примерно, Пейтриът...всеки кораб с крилати ракети в акваторията на Черно море.Къде имат бази САЩ в черно море.Турция да ама САЩ нямат кораби в Черно море.Друг е въпросът ако Крим беше натовска база, след като няма руски черноморски флот кой ще ги стопира.Абе ти наистина си наивен.Я направи си труда да прочетеш това писание, нищо няма да ти стане, не е .ру - http://www.memoriabg.com/2015/10/22/...nite-prognozi/ http://www.memoriabg.com/2015/10/22/...nite-prognozi/.

Така и не ми отговори каква е твоята теза.И въобще какво те бърка чий е Крим.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Пътят от Крим до Москва е много по къс, но не това е същественото. От Крим се достига задуралието. Изобщо Крим е непотопяем самолетоносач.
                    Той е ключът за много въпроси.
                    Стига бе, наистина ли мислите че някой ще се пуца с балистични ракети!? Беше то, преди много години.
                    Точно САЩ ще искат да правят база в Крим, да може Русия да ги мери с прашки даже. Щото наоколу няма ама грам натовски държави, от които да излети самолетче, или да се предислоцира кораб. Тъй ще е, ахааа хамериканците да вземат Крим, и Русия го отмъкна.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Томахоук примерно, Пейтриът...всеки кораб с крилати ракети в акваторията на Черно море.Къде имат бази САЩ в черно море.Турция да ама САЩ нямат кораби в Черно море.Друг е въпросът ако Крим беше натовска база, след като няма руски черноморски флот кой ще ги стопира.Абе ти наистина си наивен.Я направи си труда да прочетеш това писание, нищо няма да ти стане, не е .ру - http://www.memoriabg.com/2015/10/22/...nite-prognozi/ http://www.memoriabg.com/2015/10/22/...nite-prognozi/.

Така и не ми отговори каква е твоята теза.И въобще какво те бърка чий е Крим.
                    Моята теза за Крим ти я обясни вече.
                    В глобален мащаб, нашето море е локва, на САЩ не им трябва база за да пуцат тъдява, щото си има бази които да ползват, ако не дай боже се наложи.
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:56.

Comment

Руснаците си го взеха, щот си е техен, щот им се полага и щот могат. На янките им остана едно посягане в актив.
                      Всички бази на черноморието могат ряпа да хрупат.
                      Няма кво да го питаш Обонго, той не е виновен завалията.

Айде сега да оставим "големите" да си ги мерят и да видим ние къде стигнахме.
                      Отнемане на социални придобивки. Вдигане на данаци и въвеждане на нови такива. Ограничаване достъп до здравеопазване. Наплив на ислямисти и т.н
                      В медицинската литература ясно е казано, че ГЕРБ е болест. Време е да го разберете по трудния начин. Честита изборна победа! Вся власт советам.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Айде сега да оставим "големите" да си ги мерят и да видим ние къде стигнахме.
                        Отнемане на социални придобивки. Вдигане на данаци и въвеждане на нови такива. Ограничаване достъп до здравеопазване. Наплив на ислямисти и т.н
                        В медицинската литература ясно е казано, че ГЕРБ е болест. Време е да го разберете по трудния начин. Честита изборна победа! Вся власт советам.
                        С това съм съгласен. Обаче ние сме си виновни за тоя хал, не ЕС и не САЩ, не Руснаците, марсиянците или евентуалните жители на луните на Юпитер. НИЕ!

Comment

• Бе Ванка бе, въпроса не е да се пуцат а да имат теоретическата възможност. Едно е да имаш 20 минути да реагираш на пусната ракета, друго е 2-3. Второ, те ако решат да се пуцат имат много варианти през Тихия и Ледовития... Все пак Русия и САЩ са си комшии...

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          С това съм съгласен. Обаче ние сме си виновни за тоя хал, не ЕС и не САЩ, не Руснаците, марсиянците или евентуалните жители на луните на Юпитер. НИЕ!
                          Аз тия от Юпитер ги подозирах.....
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз да твърдя друго? Докато се занимаваме с чужди "дертове", домораслите негодници ни изравняват със земята, а ние не можем да намерим сила да се запрем, да се обединим и да ги спрем. Ако някой излизе да си защитава интересите, останалите ще го удавят в плюнки.
                            Няма до му дойде акъла на тоя народ. В същност ние не сме и народ вече, а егоисти с лични интереси и никаква енпатия. Боже, какво доживяхме
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Бе Ванка бе, въпроса не е да се пуцат а да имат теоретическата възможност. Едно е да имаш 20 минути да реагираш на пусната ракета, друго е 2-3.
                              Е, нали и аз това твърдя. Той въздухът пропуска и в двете посоки. Митака обясни че според договорът, щатски кораб в Черно Море е с ограничен престой, на всичко отгоре. Или те ще построят цяла база, за да може от време на време да "застава" по някой параход там, та да не ни будят ако нощем рекат да се разхождат по нашия край. Пък и друго си е да подушиш врагът, буквално.

Comment

• Не щатски а всеки един кораб който не е на държава граничеща с черно море има право на ограничен брой дни....
                                А иначе са си душили САЩ тука, ама обикновенно не завършват добре нещата за тях....

https://m.youtube.com/watch?v=BYq79uCiU_4

http://www.cross.bg/more-cherno-sy--...#axzz3r7vKLOsx

Comment

Working...
                                X