Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Тази база е руска и винаги е била руска. Войниците са руски, корабите са руски, инфраструктурата е строена от руснаци, оръжията са руски и т.н.
    Колкото и да обобщаваш, това ако не си разбрал, значи нищо не си разбрал. Севастопол е свято място за руснаците и без бой на никого няма да го дадат. Този град е играл ключова роля в няколко войни, така че няма смисъл да убеждаваш руснаците че не от значение. Има и други важни обекти там ама повече няма да ти обяснявам.
    То няма нужда да ми обясняваш по вече. Нали и моята теза е че Крим го взеха, щото е важен за тях. Не защото при пълнолуние, когато луната е в Кентавър а Юпитер във Водолей, ако новото правителство на Украйна така реши, САЩ може да ползва тая база. Инак казано - ако нещо върви като патица, кряка като патица, лети като патица, то най вероятно е патица.
    Не виждам връзката на тая история със ползите за нас от ЮП, ама.....както и да е.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Явно ето тази линия е много важна...
    Кое и е важното на тая линия? За кого и защо е важна?
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 18:19.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      Ей,докторе,Наздраве!що не влизаш в блатото се чудя?
      Напоследък времето ми е кът
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        То няма нужда да ми обясняваш по вече. Нали и моята теза е че Крим го взеха, щото е важен за тях. Не защото при пълнолуние, когато луната е в Кентавър а Юпитер във Водолей, ако новото правителство на Украйна така реши, САЩ може да ползва тая база. Инак казано - ако нещо върви като патица, кряка като патица, лети като патица, то най вероятно е патица.
        Не виждам връзката на тая история със ползите за нас от ЮП, ама.....както и да е.

Никой нищо не е вземал, кримчани решиха да се присъединят към родината си.

Comment

Неква крива стратегия имаш да отговаряш на всичко с въпроса "ама защо?" ... ама защото вземи помисли малко защо, и съм сигурен че ще се сетиш
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Не той смята че няма отговор докато не чуе това което иска да чуе.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Неква крива стратегия имаш да отговаряш на всичко с въпроса "ама защо?" ... ама защото вземи помисли малко защо, и съм сигурен че ще се сетиш
              Ако можех да се сетя, нямаше да питам. Мислите ми не "текат" по същият начин по който и твоите. Инак щяхме да сме на едно мнение.
              А, на времето, когато играех на компютърни игри, бях много добър на стратегиите в реално време, щото разбрах че е много важно да използваш ресурсите оптимално. Това във връзка със стратегията, мисля да е очевидно че не си ползвам ресурсите ефективно в момента. Писах съвсем ясно, че това не е тема която ме вълнува, просто опитвам да разбера начинът ви на мислене(ако ми е възможно). И така, моля да се отговаря на въпросите ми конкретно, без смяна на темата. Това ако не ви затруднява по нявкакъв начин разбира се. Ако е проблем, мога да се "изключа" отново, за неопределено време. Не ми е проблем, да ви оставя на религията ви.

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Никой нищо не е вземал, кримчани решиха да се присъединят към родината си.
              Аха, така се случи.

Comment

Ако можех да се сетя, нямаше да питам. Мислите ми не "текат" по същият начин по който и твоите. Инак щяхме да сме на едно мнение.
                А, на времето, когато играех на компютърни игри, бях много добър на стратегиите в реално време, щото разбрах че е много важно да използваш ресурсите оптимално. Това във връзка със стратегията, мисля да е очевидно че не си ползвам ресурсите ефективно в момента. Писах съвсем ясно, че това не е тема която ме вълнува, просто опитвам да разбера начинът ви на мислене(ако ми е възможно). И така, моля да се отговаря на въпросите ми конкретно, без смяна на темата. Това ако не ви затруднява по нявкакъв начин разбира се. Ако е проблем, мога да се "изключа" отново, за неопределено време. Не ми е проблем, да ви оставя на религията ви.

Аха, така се случи.
                Добре, пак ще ти разкажа за начина ми на мислене, линкове не ми се търсят ще си ги намериш сам ако ти е интересно.
                Тази линия е важна за Русия защото намалява шансовете на САЩ за пълна доминация и позволява на Русия да води независима политика (за разлика от 90% от държавите по света) . Тя осигурява гарантиран отговор при ядрена атака и не позволява на САЩ да допускат мисълта че могат да победят Русия без да си изгубят и те държавицата. Тази гаранция за взаимно унищожение ни пази от десетилетия от големи войни между супер-силите, благодарение на нея в момента войната е главно по вестниците и форумите.
                Много хора реват за демокрация и за свободна България , но в момента България е просто васал на САЩ . Изпълняваме всяко едно нареждане без забавяне и го преподнасяме на хората като демокрация и както се видя в последните 2 години целият ЕС е послушното кученце на САЩ. Всъщност големият борец срещу диктаторите САЩ е единственият световен диктатор в момента (и това не го казах или не си го мисля аз , а го заяви в прав текст Барак Хусейнович). А аз наистина не искам Бг да се командва от вънка , било то от САЩ или от Русия ....И за това симпатизирам на руснаците , защото са единствената сила която се опитва да се противопостави на разграбването на по бедните държави с цел Джон от Арканзас да може да си кара шлепа с разход 30/100 и да харчи пари които ги няма.

P.S - само не ме питай - "ама защо ?"

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

Я вижте , случват се неща които САЩ ги обявиха за невъзможни http://tass.ru/politika/2426388
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Добре, пак ще ти разкажа за начина ми на мислене, линкове не ми се търсят ще си ги намериш сам ако ти е интересно.
                  Тази линия е важна за Русия защото намалява шансовете на САЩ за пълна доминация и позволява на Русия да води независима политика (за разлика от 90% от държавите по света) . Тя осигурява гарантиран отговор при ядрена атака и не позволява на САЩ да допускат мисълта че могат да победят Русия без да си изгубят и те държавицата. Тази гаранция за взаимно унищожение ни пази от десетилетия от големи войни между супер-силите, благодарение на нея в момента войната е главно по вестниците и форумите.
                  Много хора реват за демокрация и за свободна България , но в момента България е просто васал на САЩ . Изпълняваме всяко едно нареждане без забавяне и го преподнасяме на хората като демокрация и както се видя в последните 2 години целият ЕС е послушното кученце на САЩ. Всъщност големият борец срещу диктаторите САЩ е единственият световен диктатор в момента (и това не го казах или не си го мисля аз , а го заяви в прав текст Барак Хусейнович). А аз наистина не искам Бг да се командва от вънка , било то от САЩ или от Русия ....И за това симпатизирам на руснаците , защото са единствената сила която се опитва да се противопостави на разграбването на по бедните държави с цел Джон от Арканзас да може да си кара шлепа с разход 30/100 и да харчи пари които ги няма.

P.S - само не ме питай - "ама защо ?"

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

Я вижте , случват се неща които САЩ ги обявиха за невъзможни http://tass.ru/politika/2426388
                  В общи линии съм съгласен с това, че винаги ходим по нечия свирка. Сега според теб - по свирката на САЩ.

Това, което не разбирам е, защо трябва да симпатизирам на Русия след като имах предостатъчно време да играя по нейната свирка и мога да те уверя, че това е много по-лошият вариант от всяка друга свирка.

Това твоето е или висша форма на мазохизъм, или недостатъчно познаване на руската свирка.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

P.S - само не ме питай - "ама защо ?"[COLOR="Silver"]
                    Няма да питам защо, ще питам как. Обаче ако отговорът не е конкретен, свързан с факти от съвремието, на дали ще ми е от полза.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      В общи линии съм съгласен с това, че винаги ходим по нечия свирка. Сега според теб - по свирката на САЩ.

Това, което не разбирам е, защо трябва да симпатизирам на Русия след като имах предостатъчно време да играя по нейната свирка и мога да те уверя, че това е много по-лошият вариант от всяка друга свирка.

Това твоето е или висша форма на мазохизъм, или недостатъчно познаване на руската свирка.
                      Нали точно това е въпросът да няма СВИРКА . В момента, днеска , тази вечер за подобно отнешение между държавите са РУСНАЦИТЕ, САЩ СА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СВЕТОВНОТО СИ ДОМИНИРАНЕ ..... (извинявай че се развиках )

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Няма да питам защо, ще питам как. Обаче ако отговорът не е конкретен, свързан с факти от съвремието, на дали ще ми е от полза.
                      Кое как ?

Comment

Нали точно това е въпросът да няма СВИРКА . В момента, днеска , тази вечер за подобно отнешение между държавите са РУСНАЦИТЕ, САЩ СА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СВЕТОВНОТО СИ ДОМИНИРАНЕ ..... (извинявай че се развиках )

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Кое как ?
                        Добре би било, когато твърдиш нещо, де се опиташ и да го погледнеш от различни ъгли или да си го представиш в перспектива.

И така това, което виждаме днес, като действия от страна на Русия е наистина доста по-позитивно от това, което виждаме от страна на САЩ.

Но да не забравяме, че Русия е в момента по-слабият полюс.

А можеш ли да си представиш обратното?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Кое как ?
                          Как тая линия осигурява на Русия независима политика. Как ми осигурява на мен спокойствие и независимост.
                          Как плановете на сащ за транзокеанско сътрудничество с ЕС се връзват със събитията в Украйна, как всичко това пречи на Русия. Задавам ти въпроси, които мисля че сам не си задаваш, щото ти пречи религията. Ако си си ги задавал ми е интересно какъв отговор си намерил.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          тази вечер за подобно отнешение между държавите са РУСНАЦИТЕ
                          И израз на това отношение е анексирането на Крим!? Вероятно е така, не съм се замислял. Нарушаването на чуждо въздушно пространство е протегната братска ръка, вероятно.....
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:18.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Добре би било, когато твърдиш нещо, де се опиташ и да го погледнеш от различни ъгли или да си го представиш в перспектива.

И така това, което виждаме днес, като действия от страна на Русия е наистина доста по-позитивно от това, което виждаме от страна на САЩ.

Но да не забравяме, че Русия е в момента по-слабият полюс.

А можеш ли да си представиш обратното?
                            Чакай са, САЩ едва ли ще изчезнат...
                            Тях ще си ги има , но ще знаеш че ако не можеш да се договориш с един партньор , можеш да го направиш с друг и няма да гушнеш от най модерните щатски ракети. В момента ние барабар с нашият континент сме лишени от такава възможност. Пресен пример ЮП. Дали е изгоден или неизгоден проект го решават Маккейн и компания .
                            А и аз не се сещам Русия да е нападала някога някой без да бъде провоцирана..... така че не ме е страх че руснаците ще ни избият , е виж ако тръгнем навъпреки на САЩ ...по е възможно .... питай сърбите

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:16 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Как тая линия осигурява на Русия независима политика. Как ми осигурява на мен спокойствие и независимост.
                            Как плановете на сащ за транзокеанско сътрудничество с ЕС се връзват със събитията в Украйна, как всичко това пречи на Русия. Задавам ти въпроси, които мисля че сам не си задаваш, щото ти пречи религията. Ако си си ги задавал ми е интересно какъв отговор си намерил.
                            Просто късно си се включил в темата , има отговори на всичките ти "как ?"
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 21:23.

Comment

Просто късно си се включил в темата , има отговори на всичките ти "как ?"
                              Ясно, ще чета, ще се образовам....
                              Дано тая информация не е на "оня" секретен сървър, в тоя секретен руски завод в Сърбия, та да я намеря, без да губя няколко дни на халост.

Comment

Ясно, ще чета, ще се образовам....
                                Дано тая информация не е на "оня" секретен сървър, в тоя секретен руски завод в Сърбия, та да я намеря, без да губя няколко дни на халост.
                                Успех

Comment

Working...
                                X