Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Не щатски а всеки един кораб който не е на държава граничеща с черно море има право на ограничен брой дни....
    А иначе са си душили САЩ тука, ама обикновенно не завършват добре нещата за тях....

https://m.youtube.com/watch?v=BYq79uCiU_4

http://www.cross.bg/more-cherno-sy--...#axzz3r7vKLOsx
    Е, как си представяш база там.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Като "подарят" кораби на Украйна с екипажи на ротационен принцип.Така и не чухме твоята версия за чий му е на Путин Крим.
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:52.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Като "подарят" кораби на Украйна с екипажи на ротационен принцип.Така и не чухме твоята версия за чий му е на Путин Крим.
        А какво им пречи да подарят на нас, с екипажи на ротационен принцип?
        Питай Путин за какво му е Крим. Все пак той е там действително, за разлика от съмнителната теория която развиваш.
        Както вече установихме, аз съм наивен човек, не ми задавай сложни въпроси.

Comment

Не им трябват кораби в Черно море , по скоро най важното е руснаците да нямат база в Крим за да могат да си развиват спокойно ПРО-то .... ма май дори и да бяха успели виж ко стаа тука http://ria.ru/defense_safety/20151110/1318136520.html
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Не им трябват кораби в Черно море , по скоро най важното е руснаците да нямат база в Крим за да могат да си развиват спокойно ПРО-то .... ма май дори и да бяха успели виж ко стаа тука http://ria.ru/defense_safety/20151110/1318136520.html
            С какво руска база в Крим променя толкова драстично нещата? Пак напомням - разстоянието е "на един хвърлей".
            Преди ситуацията в Украйна, Крим не беше руски и нямаше руски бази.
            Телето не е под волът, изядоха го миналата година вълците.
            Прав е доктора, "ония" да си ги мерят, аз не съм нито руснак, нито американец. На мен ми беше интерсно докато говорихме за местните проекти. Обаче....все едно.....

Comment

А какво им пречи да подарят на нас, с екипажи на ротационен принцип?
              Питай Путин за какво му е Крим. Все пак той е там действително, за разлика от съмнителната теория която развиваш.
              Както вече установихме, аз съм наивен човек, не ми задавай сложни въпроси.
              Ами Ванка не ми трябва да питам Путин, той сам си го е казал отговаряйки на въпроси на живо, ма необходимо ли е да поствам всичко което чета, пък и ба ли го де този запис из руските сайтове.Значи за да се стигне до тази ситуация явно Крим е от жизнено важно значение.Нали ти дадох пример с Куба.То е същото.И аз питам какво правят американците в Черно море и европа въобще ако не са туристи или инвиститори.Еми вземи чети на сайта на държавния департамент речта на Обама за националното сигурност, има и други доклади и ще видиш че нещата не са ала майка Тереза.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

С какво руска база в Крим променя толкова драстично нещата?....
                С това, че в Крим няма да има НАТО-вци, следователно ПРО - то няма да покрива цяла Русия и няма да засича момента на изстрелване. Това, руските подводници около бреговете на САЩ (и редица други произшествия за последните 2-3 години) слагат край на илюзията на сащ че биха могли да победят в евентуален конфликт и ТИ гарантират светло бъдеще без ядрени гъбки...... поне за сега
                Last edited by Orm; d.m.y г., 09:13.
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Павлин май е провел някой и друг разговор с тоз човек

http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2424902

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    .Значи за да се стигне до тази ситуация явно Крим е от жизнено важно значение.
                    За кого? Какво пречи на хамериканците, да подарят на нас, или на румънците кораби с екипажи на ротационен принцип?
                    Примера с Куба не го схванах, да не би да правиш аналогия с неща ставали преди 60г!?

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    С това, че в Крим няма да има НАТО-вци, следователно ПРО - то няма да покрива цяла Русия и няма да засича момента на изстрелване. Това, руските подводници около бреговете на САЩ (и редица други произшествия за последните 2-3 години) слагат край на илюзията на сащ че биха могли да победят в евентуален конфликт и ТИ гарантират светло бъдеще без ядрени гъбки...... поне за сега
                    Мислиш че изстрелванията се засичат от земята!?

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Руснаците си го взеха, щот си е техен, щот им се полага и щот могат. На янките им остана едно посягане в актив.
                      Всички бази на черноморието могат ряпа да хрупат.
                      Няма кво да го питаш Обонго, той не е виновен завалията.

Айде сега да оставим "големите" да си ги мерят и да видим ние къде стигнахме.
                      Отнемане на социални придобивки. Вдигане на данаци и въвеждане на нови такива. Ограничаване достъп до здравеопазване. Наплив на ислямисти и т.н
                      В медицинската литература ясно е казано, че ГЕРБ е болест. Време е да го разберете по трудния начин. Честита изборна победа! Вся власт советам.
                      Ей,докторе,Наздраве!що не влизаш в блатото се чудя?

Comment

Преди ситуацията в Украйна, Крим не беше руски и нямаше руски бази.
                        Напротив, имаше една много важна база за Русия, тази на Черноморския Флот за която се плащаше наем на Украйна. Целта на САЩ беше да се смени управлението в Киев и съответно договорът за наем да не се поднови и така базата да се използва от НАТО.

Comment

Мислиш че изстрелванията се засичат от земята!?
                          Не съм запознат точно как стават нещата, но знам че РЛС-ите не се строят в космоса

---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

А гадинките между другото си мрат

http://ria.ru/syria_chronicle/20151111/1318657618.html

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Напротив, имаше една много важна база за Русия, тази на Черноморския Флот за която се плащаше наем на Украйна. Целта на САЩ беше да се смени управлението в Киев и съответно договорът за наем да не се поднови и така базата да се използва от НАТО.
                            Павлинчо, когато плащаш наем за ползване на нещо, това нещо не е твое. Аз писах че там руски бази нямаше. Ти ми казваш - напротив, и потвърждаваш това което твърдя.

Значи да обобщим малко. Очевидно е какви са руските интереси в Крим - там е базиран Черноморкият Флот. Обаче вие твърдите че не за това анексираха Крим, а за да не го вземат САЩ, въпреки че американски кораби няма как да се базират там. Това ли ми твърдите? Никак не ви липсва здрава логика, ама никак!

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Не съм запознат точно как стават нещата, но знам че РЛС-ите не се строят в космоса

---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

А гадинките между другото си мрат

http://ria.ru/syria_chronicle/20151111/1318657618.html
                            Е, така е, РЛС се строят на земята, но пък не е задължително да се строят в Крим. Могат да си ги построят другаде и освен това да си ги ползват от въздуха. Съвремената техника е такава, няма много общо с тая от преди 50г.
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:37.

Comment

Павлинчо, когато плащаш наем за ползване на нещо, това нещо не е твое. Аз писах че там руски бази нямаше. Ти ми казваш - напротив, и потвърждаваш това което твърдя.

Значи да обобщим малко. Очевидно е какви са руските интереси в Крим - там е базиран Черноморкият Флот. Обаче вие твърдите че не за това анексираха Крим, а за да не го вземат САЩ, въпреки че американски кораби няма как да се базират там. Това ли ми твърдите? Никак не ви липсва здрава логика, ама никак!

Е, така е, РЛС се строят на земята, но пък не е задължително да се строят в Крим. Могат да си ги построят другаде и освен това да си ги ползват от въздуха. Съвремената техника е такава, няма много общо с тая от преди 50г.
                              Явно ето тази линия е много важна...

Comment

Тази база е руска и винаги е била руска. Войниците са руски, корабите са руски, инфраструктурата е строена от руснаци, оръжията са руски и т.н.
                                Колкото и да обобщаваш, това ако не си разбрал, значи нищо не си разбрал. Севастопол е свято място за руснаците и без бой на никого няма да го дадат. Този град е играл ключова роля в няколко войни, така че няма смисъл да убеждаваш руснаците че не от значение. Има и други важни обекти там ама повече няма да ти обяснявам.

Comment

Working...
                                X