Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Алтернативата се казва равноправни партньори,
    Е, нали твърдиш че разбираш - хората не са еднакви, съответно - не са равни? Или само твърдиш....
    Изобщо не съм нервен, водата е вредна, от нея се ръждясва.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Е, нали твърдиш че разбираш - хората не са еднакви, съответно - не са равни? Или само твърдиш....
      Изобщо не съм нервен, водата е вредна, от нея се ръждясва.
      Имах предвид държавите да не са подчинени, а да са равноправни партньори.
      Това за водата истина ли е?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Докторе, на мен ми е също толкова неприятно, че цялата "държава" е концентрирана на едно място. Обаче, защо замесваш демокрацията тук? Нима преди "това" не беше пак така!? Имаш ли предложение за алтернатива на тия прословути "евроатлантически ценности"? Какво да направим!? Концентрационни лагери, геноцид, или...?
        А, да, повсеместен комунизъм! Всекиму според потребностите, всеки според възможностите си. Е, видяхме какво се получава......нали цената на тоя експеримент плащаме. Когато всички разберат че хората не са еднакви/равни, тогава тия трагедии ще свършат.
        Малко е гадно да исползвате трагедията на някого, за да пропагандирате за собствените си идеи.
        "На времето" хората си стояха "на задника", щото системата не им позволявеаше да се "тъпчат" в София. Не че нямаха желание. На дали ще намериш някой, който да не намери кусури на сегашната система. Въпросът е - каква е алтернативата? Или по скоро - има ли такава?
        Ти бил ли си пионерче? Не те ли притеснява желанието на комунистите - всички да са еднакви? Ами нали ИД искат точно това, всички да са като тях.....
        Май е време да сложим край на демокрацията и тоя раздел да отиде в небитието.
        Не мога да разбера, коя демокрация бълнувате. Къде я видяхте, как я усетихте, къде се практикува? От партиен феодализъм, минахме в мутро-партиен такъв. Скоро ще си върнем и чл.1 и пей сърце. Да ви имам демокрацията.
        Бесен съм, щото бях от абдалите, дето тичаха по стачки и митинги и в един момент видях, как председателите на ДКМС станаха първи демократи и избиха като въшки на чело. Как директорите и партийните председатели на предприятията бяха назначени за капиталисти и т.н и т.н. до безкрай.
        За каква система ми говорите?
        Дали съм бил пионерче? Бил съм и комсомолец съм бил. Това какво променя? Аз и комунисти познавам, дето Партията не можеше да ги диша.
        Дали има алтернатива? Има разбира се. Как би се наричала? Навремето в Северна Европа им викаха социалисти на тия, дето я практикуваха.
        Такова животно като "евроатлантически" "ценности" няма, или поне никой не ги е формулирал и представил, че да вземем да ги научим най-накрая. Има общочовешки такива, които не си спомням някой да е отменял.
        А колкото до тичането към София, навремето бе достатъчно да бачкаш 5 години в някое нежелано производство и ти даваха жителство, така че имаше начин и тогава за мераклиите. В градския транспорт например винаги търсеха хора.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Имах предвид държавите да не са подчинени, а да са равноправни партньори.
          Това за водата истина ли е?
          Ами то дали ще са хора или държави - все тая. Допусни че сме постигнали идеалната демокрация и правим избор за нещо си, гласува се персонално, гласуват преко сили 7 милиона българи за и (хи,хи) Германия против......
          Няма абсолютна справедливост. Няма и как да има.
          Ако си човек от стомана, това за водата е вярно. Взимаш едно болтче и го пускаш в чаша с вода, след месец гледаш какво е станало. Същото но с болтче в алкохол, постига друг резултат.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Не мога да разбера, коя демокрация бълнувате. Къде я видяхте, как я усетихте, къде се практикува? От партиен феодализъм, минахме в мутро-партиен такъв. Скоро ще си върнем и чл.1 и пей сърце. Да ви имам демокрацията.
          Бесен съм, щото бях от абдалите, дето тичаха по стачки и митинги и в един момент видях, как председателите на ДКМС станаха първи демократи и избиха като въшки на чело. Как директорите и партийните председатели на предприятията бяха назначени за капиталисти и т.н и т.н. до безкрай.
          Дали съм бил пионерче? Бил съм и комсомолец съм бил. Това какво променя? Аз и комунисти познавам, дето Партията не можеше да ги диша.
          Дали има алтернатива? Има разбира се. Как би се наричала? Навремето в Северна Европа им викаха социалисти на тия, дето я практикуваха.
          Такова животно като "евроатлантически" "ценности" няма, или поне никой не ги е формулирал и представил, че да вземем да ги научим най-накрая. Има общочовешки такива, които не си спомням някой да е отменял.
          А колкото до тичането към София, навремето бе достатъчно да бачкаш 5 години в някое нежелано производство и ти даваха жителство, така че имаше начин и тогава за мераклиите. В градския транспорт например винаги търсеха хора.
          На кого да имаш демокрацията бе човек!? Чия!? Мисля се съгласихме че това си е наша отговорност. На всички български граждани.
          Да това понятие евроатлантически ценности и на мен ми е непонятно съвсем, но то "изплува" някъде в тоя раздел, въпреки че според мен е оксиморон.
          Социализъм и ние градихме бе, не помниш ли? При това развит. Мдааа, изградихме го. Няма такъв филм, пак ще кажа, няма абсолютна справедливост. Хората не са еднакви.
          Това за 5-те години и гражданството е леко весело..... въпреки че е вярно(май).
          Трябва адекватна правителствена(държавна) политика по тоя въпрос. Не само аз съм съгласен, но само съгласието не е достатъчно. Всички знаем какво е нужно, ама някак искаме друг да го прави. Ами....чакаме......
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:08.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Очевидно България се състои от заблудени, продажни софиянци и правдиви инопланетяни.

Тероризъм е имало и ще има. Причините за него далеч не се коренят в действията на когото и да било от последните години.

Докторе, като човек с висше образование, би трябвало да знаеш това.
            Когато в Русия имаше атентати, казваха че е заради грешната и политика, сега във Франция от какво са, от правилна политика ли.Що пък ИД не направи атентат в Япония или Чили примерно.Ама като почнат да падат камъните в собствената градина много лесно извъртате нещата - атентати винаги имало, не била виновне поритиката на дадена страна.Слушам и ББ саблян нещо не е доволен от политиката на ЕС.Ама така е като натрапихте една демокрация дето само името и такова на хора с чужда култура и религия няма как да е.Най-страшното че нямаме армия да ни защити да не говорим за полиция, не знам какстранно съвпадат протестите на полицаи и военни със започващите събития в ЕС.Ма тва е заради правилната ви политика.Ся нама да мрънкате ами мъжката си признайте че прецакахте света.Ся ви казвам че ако миролюбивото ви НАТО не спре да "плаши" Русия с учуния по границите и и не вземе ситуацията в ЕС присърце и ако тоя бабишкел Меркел не соттегли и не се направи съществен зазвой в политиката на ЕС чакайте война на Балканите.Ся кво стана, уж ЕС, уж едно семейство пък като опря ножа до кокала взеха да затварят граници и да строят огради.Ай ся да видим НАТО как ще ни помогне, нали сме партньори.Да ви таковам евроценностите и политическите полюции.

---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Колко пъти съм питал здами ги обяснят ама досега никой не го направи - просто са една кукичка с червейче.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Когато в Русия имаше атентати, казваха че е заради грешната и политика, сега във Франция от какво са, от правилна политика ли.Що пък ИД не направи атентат в Япония или Чили примерно.Ама като почнат да падат камъните в собствената градина много лесно извъртате нещата - атентати винаги имало, не била виновне поритиката на дадена страна.Слушам и ББ саблян нещо не е доволен от политиката на ЕС.Ама така е като натрапихте една демокрация дето само името и такова на хора с чужда култура и религия няма как да е.Най-страшното че нямаме армия да ни защити да не говорим за полиция, не знам какстранно съвпадат протестите на полицаи и военни със започващите събития в ЕС.Ма тва е заради правилната ви политика.Ся нама да мрънкате ами мъжката си признайте че прецакахте света.Ся ви казвам че ако миролюбивото ви НАТО не спре да "плаши" Русия с учуния по границите и и не вземе ситуацията в ЕС присърце и ако тоя бабишкел Меркел не соттегли и не се направи съществен зазвой в политиката на ЕС чакайте война на Балканите.Ся кво стана, уж ЕС, уж едно семейство пък като опря ножа до кокала взеха да затварят граници и да строят огради.Ай ся да видим НАТО как ще ни помогне, нали сме партньори.Да ви таковам евроценностите и политическите полюции.
              А аз къде съм казал, че терористичните актове не са в резултат от нечия политика?

Тероризмът, като средство за постигане на цели е възникнал много преди ИД и Алкайда и причините за това явление са много по-сложни отколкото ви се иска да ги изкарате.....Баба Меркел, Оланд и САЩ........хоп и готово.

Айде малко по-сериозно, че и темата е сериозна.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами то дали ще са хора или държави - все тая. Допусни че сме постигнали идеалната демокрация и правим избор за нещо си, гласува се персонално, гласуват преко сили 7 милиона българи за и (хи,хи) Германия против.....
                Ако говорим за нещо общо да, прав си. Но не и Германия или Франция да решават как е най добре за БГ. Я се опитай ти да даваш наклон на някой от големите или им спри някой проект.... Сега имаш реален шанс със СП...... Успех
                Last edited by Orm; d.m.y г., 21:24.
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ако говорим за нещо общо да, прав си. Но не и Германия или Франция да решават как е май добре за БГ. Я се опитай ти да даваш наклон на някой от големите или им спри някой проект.... Сега имаш реален шанс със СП...... Успех
                  Не аз. Не съм в Европарламента, обаче.....защо мислиш че СП2 не е полезен и за нас? Щото е намесена Русия и ЮП!?
                  Двата проекта НЯМАТ много общо. Общото е Русия и това вълнува само шепа русофили. Покажи ми договор за ЮП в който фигурира цена на проекта, количество на газта която ще бъде прехвърлена и цена на единица обем - транзитна такса и ще говорим за ползи и загуби. Що е нужно да буксуваме на едно място толкова време?
                  Да мнозинството печели, тънкият момент е че малцинството също печели покрай мнозинството. Изключение са случаите когато интересите не съвпадат.
                  Когато не съвпадат, малцинството "го отнася" винаги и алтернатива няма. Това ако като мен, не вярваш в чудеса. Ако вярваш - успех ти желая.

Comment

Ами то дали ще са хора или държави - все тая. Допусни че сме постигнали идеалната демокрация и правим избор за нещо си, гласува се персонално, гласуват преко сили 7 милиона българи за и (хи,хи) Германия против......
                    Няма абсолютна справедливост. Няма и как да има.
                    Ако си човек от стомана, това за водата е вярно. Взимаш едно болтче и го пускаш в чаша с вода, след месец гледаш какво е станало. Същото но с болтче в алкохол, постига друг резултат.

На кого да имаш демокрацията бе човек!? Чия!? Мисля се съгласихме че това си е наша отговорност. На всички български граждани.
                    Да това понятие евроатлантически ценности и на мен ми е непонятно съвсем, но то "изплува" някъде в тоя раздел, въпреки че според мен е оксиморон.
                    Социализъм и ние градихме бе, не помниш ли? При това развит. Мдааа, изградихме го. Няма такъв филм, пак ще кажа, няма абсолютна справедливост. Хората не са еднакви.
                    Това за 5-те години и гражданството е леко весело..... въпреки че е вярно(май).
                    Трябва адекватна правителствена(държавна) политика по тоя въпрос. Не само аз съм съгласен, но само съгласието не е достатъчно. Всички знаем какво е нужно, ама някак искаме друг да го прави. Ами....чакаме......
                    Да наричаш нещо с някакво име и да си мислиш, че то е това, което го наричаш е "магическо мислене". Толкова сме строили социализъм тогава, колкото имаме демокрация сега.
                    Дали правя каквото трябва?
                    По всеки възможен начин, изключващ насилие.
                    А това за петте години е абсолютен факт и вярвай ми, на никой не му беше забавно.
                    Никога не е имало равенство, дори теоретично. Нито някога, нито сега.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    А аз къде съм казал, че терористичните актове не са в резултат от нечия политика?

Тероризмът, като средство за постигане на цели е възникнал много преди ИД и Алкайда и причините за това явление са много по-сложни отколкото ви се иска да ги изкарате.....Баба Меркел, Оланд и САЩ........хоп и готово.

Сериозно, това не е тероризъм. Война е. Разберете, че според ислямистите живеем в "Земя на войната".

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Сериозно, това не е тероризъм. Война е. Разберете, че според ислямистите живеем в "Земя на войната".
                      Де да беше обикновена война.... Ама проблемът е в това, че не е.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Де да беше обикновена война.... Ама проблемът е в това, че не е.
                        Няма обикновени войни. Единственото обикновено в тях е, че умират хора.

Comment

Няма обикновени войни. Единственото обикновено в тях е, че умират хора.
                          Има. Обикновените са симетрични. Те са "за предпочитане" пред необикновените (несиметричните), каквато е тази за която иде реч.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Да в ония 45 години се крие ключа кам мазето

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Не аз. Не съм в Европарламента, обаче.....защо мислиш че СП2 не е полезен и за нас? Щото е намесена Русия и ЮП!?
                            Двата проекта НЯМАТ много общо. Общото е Русия и това вълнува само шепа русофили. Покажи ми договор за ЮП в който фигурира цена на проекта, количество на газта която ще бъде прехвърлена и цена на единица обем - транзитна такса и ще говорим за ползи и загуби. Що е нужно да буксуваме на едно място толкова време?
                            Да мнозинството печели, тънкият момент е че малцинството също печели покрай мнозинството. Изключение са случаите когато интересите не съвпадат.
                            Когато не съвпадат, малцинството "го отнася" винаги и алтернатива няма. Това ако като мен, не вярваш в чудеса. Ако вярваш - успех ти желая.
                            То тия договори ББ не ги е виждал ти искаш ний да ти ги покажем.Ся ми обясни как СП2 е полезен за нас.Може би ще получим потупване от Германия че сме им направили услуга с ЮП и ще ни продадат същия газ с надценка.http://www.moreto.net/novini.php?n=306438&c=04
                            На 14.11 2006г е подписан договор между Газпром и италианския енергиен гигант ЕНИ.Третия енергиен пакет на ЕС е приет през 2009 г и встъпва в сила 2011г.Понеже няма се сетиш какво е това, да те питам ако ти си имаш проект и си сключил договор с някоя фирма да ти строи къща в Николаевка, пък кмета е недоволен че не си наел фирмата на зет му и вземе че издейства някакви неприемливи за теб условия за строителство след като си подписал спорузамение с тая фирма при тогавашни условия и ти стопират строежа какво му се вика.

Comment

Да наричаш нещо с някакво име и да си мислиш, че то е това, което го наричаш е "магическо мислене". Толкова сме строили социализъм тогава, колкото имаме демокрация сега.
                              Дали правя каквото трябва?
                              По всеки възможен начин, изключващ насилие.
                              А това за петте години е абсолютен факт и вярвай ми, на никой не му беше забавно.
                              Никога не е имало равенство, дори теоретично. Нито някога, нито сега.
                              Да оставим семантиката настрани. Факт ли е че имахме централизирана икономика? Видяхме ли до къде доведе това? Сега имаме ли централизирани сектори? Не са ли те най проблемните?
                              Уви, хората не са мравки, няма и да бъдат, не им е заложено генетично. Само генното инженерство може да го промени.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              То тия договори ББ не ги е виждал ти искаш ний да ти ги покажем.Ся ми обясни как СП2 е полезен за нас.Може би ще получим потупване от Германия че сме им направили услуга с ЮП и ще ни продадат същия газ с надценка.http://www.moreto.net/novini.php?n=306438&c=04
                              На 14.11 2006г е подписан договор между Газпром и италианския енергиен гигант ЕНИ.Третия енергиен пакет на ЕС е приет през 2009 г и встъпва в сила 2011г.Понеже няма се сетиш какво е това, да те питам ако ти си имаш проект и си сключил договор с някоя фирма да ти строи къща в Николаевка, пък кмета е недоволен че не си наел фирмата на зет му и вземе че издейства някакви неприемливи за теб условия за строителство след като си подписал спорузамение с тая фирма при тогавашни условия и ти стопират строежа какво му се вика.
                              Вече ми омръзна да дъвчем едно и също.
                              Ще ти отговоря разбира се.
                              Ако имах договор с някого, за нещо, и някой ми го провали, щях да съдя тоя някой с основание. Ако съм имал устна уговорка, не ми остава друго осввен да си хапя гъза. И естествено да гледам да "го начукам" на тоя, който е почнал да строи при тия условия(в нашият случай).
                              Как СП2 би бил полезен за нас, ще разбереш, като погледнеш в близкото бъдеще - Единен Енергиен Пазар.
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:34.

Comment

• Че сега въобще имаме ли икономика....и докъде ни доведе "правилната" политика освен че можеш да си купиш 20 годишен таралясник и цветен телевизор.

Comment

Working...
                                X