Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    След като минат наще с ибрика, ша ни пръдне в тръбичките.
    А ако се напъне повечко, можем да получим и втечнен газ

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      А ако се напъне повечко, можем да получим и втечнен газ
      Виж, за тая опция не се бях сетил. За това е хубаво повече хора да мислят върху даден проблем
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Днес, демократичните сили в лицето на СЕМ и папионката му, постигнаха шеметна победа над "тъмната страна" и ватнико-рубладжийската пропаганда, катурвайки от ефира Голиата "Деконструкция". Най-сетне, най-сетне олицетворението на злото и тъмната страна бе низвергнато с небесата на безоблачната и сияйна родна демокрация. Тази сянка от Мордор, този мрак с име на соц. возило, този апологет на комунизма бе повален от Давида с развълнувана прическа. Пей оссана о Демокрациьо. Цъфти и ти Свободно Слово.
        Fuck BNR. I'm going to drink vodka.
        Last edited by myato; d.m.y г., 20:30.

Comment

Днес, демократичните сили в лицето на СЕМ и папионката му, постигнаха шеметна победа над "тъмната страна" и ватнико-рубладжийската пропаганда, катурвайки от ефира Голиата "Деконструкция". Най-сетне, най-сетне олицетворението на злото и тъмната страна бе низвергнато с небесата на безоблачната и сияйна родна демокрация. Тази сянка от Мордор, този мрак с име на соц. возило, този апологет на комунизма бе повален от Давида с развълнувана прическа. Пей оссана о Демокрациьо. Цъфти и ти Свободно Слово.
          Fuck BNR. I'm going to drink vodka.
          Една национална медия трябва преди всичко да бъде деполитизирана. А това означава, че журналистите трябва единствено и само да информират аудиторията си. Може да има политически коментарни предавания, но е недопустимо водещият да заема страна. В противен случай медията се нарича пропагандаторска, за което за теб не знам, но аз не искам да плащам.

Накратко - крайно време беше другаря Волгин, като отявлен пропагандатор на про-русизма да бъде изхвърлен от трибуната на БНР.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Една национална медия трябва преди всичко да бъде деполитизирана. А това означава, че журналистите трябва единствено и само да информират аудиторията си. Може да има политически коментарни предавания, но е недопустимо водещият да заема страна. В противен случай медията се нарича пропагандаторска, за което за теб не знам, но аз не искам да плащам.

Накратко - крайно време беше другаря Волгин, като отявлен пропагандатор на про-русизма да бъде изхвърлен от трибуната на БНР.
            Баба да не те е инквизирала с Деконструкция?
            Как иначе да си обясня, че завършен демократ, като теб е слушал тоя Путиниски рупор
            А на мен, кой ще ми върне парите за глупостите, които не слушам?
            Ако беше слушал предаването, друга щеше да пееш, ма по-авторитетно е да си с мнението на правилните. Те на това му викам "демокрация в действие" и "свобода на словото"/когато ни отърва/.

Comment

• Сега разбирам че имали БНР.Волгин ще си намери друго радио.Какво стоно със свободата на словото символ на демокрацията.Прекалено добре съм информиран какво става в Брюксел,Белия дом Бат Бойко....света да не е само това.За информираност си има новини, гледна точка е друго и всеки трябва да има свобода да я изразява.Нали ти разправяше как при соца не можело да си кажиш какво мислиш.Та какво и е по различното на демокрацията/във формата налагана от запада/ от соца.Ма той народа е казал че крушата не пада по далеч от дървото.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Баба да не те е инквизирала с Деконструкция?
                Как иначе да си обясня, че завършен демократ, като теб е слушал тоя Путиниски рупор
                А на мен, кой ще ми върне парите за глупостите, които не слушам?
                Ако беше слушал предаването, друга щеше да пееш, ма по-авторитетно е да си с мнението на правилните. Те на това му викам "демокрация в действие" и "свобода на словото"/когато ни отърва/.
                Ти не бери грижа нито за баба ми, нито за моята представа за предаването деконструкция.

Очевидно ща трябва да те освадомя с това, че преди време бе направен опит да бъде създадено предаване, което имаше за цел да балансира въпросното предаване на Волгин. Наричаше се "конструкция" но се оказа пълна пародия и много бързо на всички стана ясно, че не това е подходът.
                Правилният подход е деполитизилрането.

СЕМ добре постъпи, макар и с много голямо закъснение.

Но ти очевидно си сериозно облъчен и едва ли ще разбереш това, което ти говоря за стойностните медии.

Съжалявам за платените от теб накриво данъци. Може би ако превеждаш по някоя и друга рубла на бла-бла.RU, ще успееш да възстановиш душевния си мир.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти не бери грижа нито за баба ми, нито за моята представа за предаването деконструкция.

Очевидно ща трябва да те освадомя с това, че преди време бе направен опит да бъде създадено предаване, което имаше за цел да балансира въпросното предаване на Волгин. Наричаше се "конструкция" но се оказа пълна пародия и много бързо на всички стана ясно, че не това е подходът.

Но ти очевидно си сериозно облъчен и едва ли ще разбереш това, което ти говоря за стойностните медии.

Съжалявам за платените от теб накриво данъци. Може би ако превеждаш по някоя и друга рубла на бла-бла.RU, ще успееш да възстановиш душевния си мир.
                  Я кажи някоя западна медия дето само информира .....
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Я кажи някоя западна медия дето само информира .....
                    Reuters, Le monde,................и много много други.
                    Както вече казах - има огромно количество от коментари, но това са външни публикации, обикновено на всички заинтересовани страни.

Никога обаче един добър журналист не си позволява това да взема страна в подобна медия. А ако случайно го прави, той не работи дълго там.

Накратко - добрият журналист основно информира и оставя интерпретациите на изнесената информация на своята аудитория.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Reuters, Le monde,................и много много други.
                      Както вече казах - има огромно количество от коментари, но това са външни публикации, обикновено на всички заинтересовани страни.

Никога обаче един добър журналист не си позволява това да взема страна в подобна медия. А ако случайно го прави, той не работи дълго там.

Накратко - добрият журналист основно информира и оставя интерпретациите на изнесената информация на своята аудитория.
                      Говориш за идеалния случай и си прав ( в иделания случай). За съжаление не знам френски, но ройтерс ще го прегледам. Но нали се сщеаш че журналистите могат само с публикуване или непубликуване да манипулират масите, а съм сигурен че има и хиляда други начини....
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Говориш за идеалния случай и си прав ( в иделания случай). За съжаление не знам френски, но ройтерс ще го прегледам. Но нали се сщеаш че журналистите могат само с публикуване или непубликуване да манипулират масите, а съм сигурен че има и хиляда други начини....
                        Националните медии, които се финансират от всички нас трябва да са от тези - идеалните.
                        За останалите си има достатъчно "спонсори".

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Гледам, че нещо си се развълнувал
                          Споко. Знам за мъртвороденото предаване на Калин Манолов/виждаш ли, даже името на НПОчника знам/. После курдисаха оня ... Леонидов, ма и той не свърши работа, та са наложи Гогата да са изяви
                          В същност показваш босотата си в демокрацията, тъй като забравяш кой е Волгин и предишната му битност. Нищо, простено ти е. Такива сте си демократите, като болни от амнезия/ малко по-особена такава/.
                          Виж сега, рубли не давам. Само вземам.

Comment

Гледам, че нещо си се развълнувал
                            Споко. Знам за мъртвороденото предаване на Калин Манолов/виждаш ли, даже името на НПОчника знам/. После курдисаха оня ... Леонидов, ма и той не свърши работа, та са наложи Гогата да са изяви
                            В същност показваш босотата си в демокрацията, тъй като забравяш кой е Волгин и предишната му битност. Нищо, простено ти е. Такива сте си демократите, като болни от амнезия/ малко по-особена такава/.
                            Виж сега, рубли не давам. Само вземам.
                            Пак си в грешка. Не се вълнувам. Не и за такива неща.

По едно стечение на обстоятелствата се оказвам запознат с доста неща "от кухнята" на БНР.

Примерно около 1 месец преди избори, на всички водещи им бива обръщано внимание да избягват всякакви политически събеседници. Неспазването на това правило бива съпътствано на първа стъпка от парични санкции а при системно нарушение и с уволнение.

Разполагам с достатъчно факти, които говорят за това, че ако не друго, то поне се полагат управленчески усилия затова БНР да не обслужва политически интереси.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• А как ще обясним това долу? С невежеството на хората ли?
                              https://russian.rt.com/article/64683

Comment

А как ще обясним това долу? С невежеството на хората ли?
                                https://russian.rt.com/article/64683
                                Бе те не бяха ли отсвирили youtube ? Или само качват за останалата част от света?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X