Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПак си в грешка. Не се вълнувам. Не и за такива неща.
По едно стечение на обстоятелствата се оказвам запознат с доста неща "от кухнята" на БНР.
Примерно около 1 месец преди избори, на всички водещи им бива обръщано внимание да избягват всякакви политически събеседници. Неспазването на това правило бива съпътствано на първа стъпка от парични санкции а при системно нарушение и с уволнение.
Разполагам с достатъчно факти, които говорят за това, че ако не друго, то поне се полагат управленчески усилия затова БНР да не обслужва политически интереси.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕм, кът си толкоз гъст с БНР-то, що незнаеш, че месец покрай изборите нямаше предаване, а музикален блок?
На мен такива не ми липсват.
Утре ще има протест срещу свалянето на предаването. Все пак - в демократична страна живеем, колкото и да не ти се иска да го признаеш.
Тъй че имаш уникалната възможност вместо само да клавиатурничиш, реално да направиш нещо за каузата си.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВиж ся.....съжалявам, че в лицето на Волгин си загубил един от тези, които ти дъвчат информацията за да можеш да я асимилираш.
На мен такива не ми липсват.
Утре ще има протест срещу свалянето на предаването. Все пак - в демократична страна живеем, колкото и да не ти се иска да го признаеш.
Тъй че имаш уникалната възможност вместо само да клавиатурничиш, реално да направиш нещо за каузата си.
На мен пък не ми липсват гъзолизците, за това ще откажа слушането на "БНР"
С удоволствие бих отишъл на протеста, но няма как да отменя плануваните прегледи и да датичам у големото село, щот папионко внезапно е решил да близне ...
Все пак не съм държавен служител.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеА как ще обясним това долу? С невежеството на хората ли?
https://russian.rt.com/article/64683
В сеть российского телеканала на YouTube входят каналы на русском, английском, испанском и арабском языках, а также RT America. По совокупному числу просмотров каналов RT значительно опережает новостные сети основных конкурентов — например, в 3,1 раза американский CNN, в 3,6 раза европейский Euronews и почти в 2,5 раза катарский Al Jazeera.
Оригинал новости RT на русском:
https://russian.rt.com/article/64683
Да погледнем, какво пише тук:
http://socialblade.com/youtube/top/c...ews/mostviewed
и по-конкретно:
RT - 1,604,994,852 преглеждания
CNN - 997,601,306
съотношение - много далеч от 3,1 пъти!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Волгин отдавна премина на тъмната страна- стана откровен плювач и пропагандатор на идеите които ТОЙ счита за правилни или просто му плащат за това.
Той и някога в началото не блестеше с много интелект.
Отдавна мина времето когато трябваше да го изритат с шут в гъза...
Сега му се открива нова възможност - да работи за медиа която изповядва неговите политически въжделения
Надявам се да оцени тази нова възможност, да я прегърне и да ни отърве завинаги от присъствието си в националните медии ...
Много паразите има в тази държава и особено в София, които само дебят къде да се шмугнат и да смукат народни пари ...
Колкото по-малко паразити на гърба на народа, толкова по-добре .Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеДа Волгин стана лице, шото някога си беше обикновен седерастки г*з, но хората понякога проглеждат. А "сдъвканата" информация е за редовия слушател. За мен обикновено е вече стара.
На мен пък не ми липсват гъзолизците, за това ще откажа слушането на "БНР"
С удоволствие бих отишъл на протеста, но няма как да отменя плануваните прегледи и да датичам у големото село, щот папионко внезапно е решил да близне ...
Все пак не съм държавен служител.
Инициативният комитет „Гласувай без граници“ е внесъл днес в БНР, ЦИК и СЕМ жалба по повод сериозно нарушение в разяснителната кампания за предстоящия референдум в предаване на „Хоризонт“.
От комитета рязко упрекват водещия на „12+3“ Петър Волгин за агитация в полза на гласуването с „НЕ“.
Следва пълният текст на жалбата, както е адресиран до генералния директор на БНР Радослав Янкулов:
Вчера, 14 октомври, в предаването "12+3" по програма "Хоризонт" на ръководеното от Вас национално радио бяхме свидетели на очевидно нарушение на правилата на информационно-разяснителната кампания в обществените медии.
Без всякакъв опит за плурализъм на мненията и очевидно преднамерено в предаването на водещия Петър Волгин беше извършена откровена агитация в полза на едната страна – в случая "НЕ" - на предстоящия национален референдум на 25 октомври, на който българските избиратели трябва да се произнесат.
Мненията и на двамата участници - Юрий Асланов и Калоян Методиев - бяха твърдо на едната страна, както и на самия водещ.
Смятаме, че в случая имаме нарушение на член 189 от Изборния кодекс (ал.1, 2 и 3) и на решение на ЦИК 2294-НР от 22.09.2015г, които стриктно формулират как и по какъв начин може да се извършва агитация по въпроса на националния референдум при спазване на условията за честност и равнопоставеност. Подобно погазване на правилата трябва да бъде строго санкционирано и да бъде гарантирано недопускането на подобни нарушения.
Поради гореспоменатите принципи, и според чл.190 от кодекса настояваме в същото предаване и със същата продължителност да бъдат поканени и застъпниците на отсрещната теза, за да бъде спазен принципът на равнопоставеност и честна борба на мненията по време на кампанията.
С уважение, Мануела Малеева, Инициативен комитет "Гласувай без граници"
Много странно, как другарят Волгин пропусна да спомене горното, но иначе обясни, като ученичка, че бил третиран като прогресивна личност от фашистки гаулайтер:
http://avtorski.pogled.info/article/...ekonstruktsiya
Накратко - добре би било, когато непрестанно говориш за извратеността на демокрацията, да помислиш, че демокрацията трябва и да се извоюва. Не е достатъчно само да си пасивен мрънкач.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:32.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеВолгин отдавна премина на тъмната страна- стана откровен плювач и пропагандатор на идеите които ТОЙ счита за правилни или просто му плащат за това.
Той и някога в началото не блестеше с много интелект.
Отдавна мина времето когато трябваше да го изритат с шут в гъза...
Сега му се открива нова възможност - да работи за медиа която изповядва неговите политически въжделения
Надявам се да оцени тази нова възможност, да я прегърне и да ни отърве завинаги от присъствието си в националните медии ...
Много паразите има в тази държава и особено в София, които само дебят къде да се шмугнат и да смукат народни пари ...
Колкото по-малко паразити на гърба на народа, толкова по-добре .
1. БНР не блести с интелектуален потенциал в настоящата си битност.
2. Пълно е с паразити, смучещи кръвта на народа.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМай не си от най-редовните слушатели на Волгин. Иначе щеше да знаеш неприятните факти с които мислещите хора не се съгласяват току така:
Инициативният комитет „Гласувай без граници“ е внесъл днес в БНР, ЦИК и СЕМ жалба по повод сериозно нарушение в разяснителната кампания за предстоящия референдум в предаване на „Хоризонт“.
От комитета рязко упрекват водещия на „12+3“ Петър Волгин за агитация в полза на гласуването с „НЕ“.
Следва пълният текст на жалбата, както е адресиран до генералния директор на БНР Радослав Янкулов:
Вчера, 14 октомври, в предаването "12+3" по програма "Хоризонт" на ръководеното от Вас национално радио бяхме свидетели на очевидно нарушение на правилата на информационно-разяснителната кампания в обществените медии.
Без всякакъв опит за плурализъм на мненията и очевидно преднамерено в предаването на водещия Петър Волгин беше извършена откровена агитация в полза на едната страна – в случая "НЕ" - на предстоящия национален референдум на 25 октомври, на който българските избиратели трябва да се произнесат.
Мненията и на двамата участници - Юрий Асланов и Калоян Методиев - бяха твърдо на едната страна, както и на самия водещ.
Смятаме, че в случая имаме нарушение на член 189 от Изборния кодекс (ал.1, 2 и 3) и на решение на ЦИК 2294-НР от 22.09.2015г, които стриктно формулират как и по какъв начин може да се извършва агитация по въпроса на националния референдум при спазване на условията за честност и равнопоставеност. Подобно погазване на правилата трябва да бъде строго санкционирано и да бъде гарантирано недопускането на подобни нарушения.
Поради гореспоменатите принципи, и според чл.190 от кодекса настояваме в същото предаване и със същата продължителност да бъдат поканени и застъпниците на отсрещната теза, за да бъде спазен принципът на равнопоставеност и честна борба на мненията по време на кампанията.
С уважение, Мануела Малеева, Инициативен комитет "Гласувай без граници"
Много странно, как другарят Волгин пропусна да спомене горното, но иначе обясни, като ученичка, че бил третиран като прогресивна личност от фашистки гаулайтер:
http://avtorski.pogled.info/article/...ekonstruktsiya
Накратко - добре би било, когато непрестанно говориш за извратеността на демокрацията, да помислиш, че демокрацията трябва и да се извоюва. Не е достатъчно само да си пасивен мрънкач.
Визираната от теб "агитация" е в рамките на съвсем друго предаване, което има още двама водещи, преливащи от плурализъм, обективизъм и демократизъм, така че и там нещата са 2/1, в полза на демокрацията разбира се.
Е верно, сбъркал е със събеседници. Да бе поканил Калин Янакиев, "Големия Ал" или поне проф. Георги Близ(н)ашки.
Цитираният "Инициативен комитет" е основно от индивиди, живеещи извън България, така че не смятам, че смешния им плач за гласуване в избори на територията на страната заслужават внимание. Аз не гласувам в страните, в които живеят и нямам подобни претенции. И в същност, кое ги е притеснило? Хората с мнение така или иначе са се определили, а тези без мнения, няма да гласуват. Да оставим на страна, че Султанът Слънце агитираше в изборния ден и всички "национални" медии се скъсваха да го излъчват. Ма то за Султана, може.
Колкото до мрънкачите, ми аз бях по митинги и протести плътно до около 95г., когато видях ясно накъде сме тръгнали и минах на "тъмната страна". Сега протестирам с Дарт Вейдър и родата му. За теб, не знам. Не се познаваме, че да знам, бил ли си по митингите или не. Може да си държал на "тЪпета" другия край.
А в демокрация ли живеем или в диктатура/фашизъм/, всеки да прецени с главата сиAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПрав си в две неща:
1. БНР не блести с интелектуален потенциал в настоящата си битност.
2. Пълно е с паразити, смучещи кръвта на народа.
Не стоя лепнат в радиото, ако това имаш предвид и определено не го слушам, освен конкретното предаване, защото от останалите ми се повръща.
Визираната от теб "агитация" е в рамките на съвсем друго предаване, което има още двама водещи, преливащи от плурализъм, обективизъм и демократизъм, така че и там нещата са 2/1, в полза на демокрацията разбира се.
Е верно, сбъркал е със събеседници. Да бе поканил Калин Янакиев, "Големия Ал" или поне проф. Георги Близ(н)ашки.
Цитираният "Инициативен комитет" е основно от индивиди, живеещи извън България, така че не смятам, че смешния им плач за гласуване в избори на територията на страната заслужават внимание. Аз не гласувам в страните, в които живеят и нямам подобни претенции. И в същност, кое ги е притеснило? Хората с мнение така или иначе са се определили, а тези без мнения, няма да гласуват. Да оставим на страна, че Султанът Слънце агитираше в изборния ден и всички "национални" медии се скъсваха да го излъчват. Ма то за Султана, може.
Колкото до мрънкачите, ми аз бях по митинги и протести плътно до около 95г., когато видях ясно накъде сме тръгнали и минах на "тъмната страна". Сега протестирам с Дарт Вейдър и родата му. За теб, не знам. Не се познаваме, че да знам, бил ли си по митингите или не. Може да си държал на "тЪпета" другия край.
А в демокрация ли живеем или в диктатура/фашизъм/, всеки да прецени с главата си
Както и защо НПО е непременно мръсно словосъчетание.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз не мога да разбера, защо щом някой живее зад граница и мнението му е непременно нефелно и има користни цели. Не е ли вярно това, което написа и направи Малеева?
Както и защо НПО е непременно мръсно словосъчетание.
НПО беше превърнато в мръсно понятие от подвизаващите се с тази маска чужди слуги.
Да даваш мнение и да налагаш мнение са коренно различни неща.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНаписаното е волно тълкувание на изказани мнения.
НПО беше превърнато в мръсно понятие от подвизаващите се с тази маска чужди слуги.
Да даваш мнение и да налагаш мнение са коренно различни неща.
Въпросът е че мнението отговаря на истината, впредвид поведението на Волгин:
http://bnr.bg/horizont/post/100566364
Аз мога да си бръщолевя, каквото си искам из форума. Това не е закононарушение.
Закононарушение е това, което въпросният индивид си позволява.
Не е признак на особено висок интелект това да поставяш всички НПО - та под общ знаменател, само защото имало и такива, създадени със задкулисни мисли.
Пак да попитам - как щеше да се реши казусът "Карадере" ако не беше именно такова сдружение ?
Като правило частните сдружения възникват заради въпроси по които държавните са неспособни да реагират адекватно.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:12.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАми волно е. То оставаше и да не е.
Въпросът е че мнението отговаря на истината, впредвид поведението на Волгин:
http://bnr.bg/horizont/post/100566364
Аз мога да си бръщолевя, каквото си искам из форума. Това не е закононарушение.
Закононарушение е това, което въпросният индивид си позволява.
Не е признак на особено висок интелект това да поставяш всички НПО - та под общ знаменател, само защото имало и такива, създадени със задкулисни мисли.
Пак да попитам - как щеше да се реши казусът "Карадере" ако не беше именно такова сдружение ?
Като правило частните сдружения възникват заради въпроси по които държавните са неспособни да реагират адекватно.
Като каза Карадере, ходил ли си скоро там?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеБях тръгнал да ти отговарям по на дълго, но пациентите ми са с приоритет. За това само ще ти обърна внимание, че посочваш предаване от 06.06.15, а изборите бяха на 25.10. и "жалбата" е за 12+3, а не за "Деконструкция". Останалото е празнодумство.
Като каза Карадере, ходил ли си скоро там?
Не виждам, какво толкова има да ми отговаряш. Темата се изчерпа достатъчно. По добре се погрижи за пациентите си.
От близо 20 г. не ходя по нашето черноморие, освен по работа. Отделно, че не съм фен на морето, но когато ми се прииска да топна ....... , отскачам до бялото море.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЖалбата е само капката от която преля чашата. Изказването, към което дадох линк е кажи речи от времето по което Плевнелиев предложи референдума. Т.е - Волгин си има ясни цели и си ги преследва систематично, като за разлика от теб и мен, ползва служебното си положение.
Не виждам, какво толкова има да ми отговаряш. Темата се изчерпа достатъчно. По добре се погрижи за пациентите си.
От близо 20 г. не ходя по нашето черноморие, освен по работа. Отделно, че не съм фен на морето, но когато ми се прииска да топна ....... , отскачам до бялото море.
Вероятно Волгин за това вади очите на управляващите, щото вади на показ кирливите им ризи.
Да подменяш важните теми с блаблализми за демокрация, не прави блаблякащия демократ, а обикновено плямпало.
А когато даваш пример за ефекта от съществуването на нещо, провери първо ефекта.
Аз пък ходя навсякъде, кадета ми душа сака.
Може да изглеждаш таз вечершното шоу на Слави.
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеГледам, здраво сте се хванали за гушите.....
Слушайте радио Ереван, там е истинатаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment