Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На всички е ясно, че и запада знае какво губи БГ, само нашите русоФОБИ не знаят.
    За пореден път аз влизам в бой.
    Последният истински сега предстои.
    За такъв ден живей.
    За такъв ден умри.

Comment

• Едно си баба знае, едно си бае. Дали ще напишеш нещо на български, на руски или на иврит няма значение. Ако не е вярно си остава не вярно на всички езици.
      За да твърдите че ще имаме полза - трябва да сте запознати със всички подробности. Това трябваше да е възможно, но не е. Тия които са запознати твърдят че липсват важни договорености. А че от Москва нещо развяват постфактум - мерси, немаше нужда.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Aми от интервюто става ясно едно - всички цифри се знаят и той си ги каза, просто нашите продажници са се оакали и не става дума (поне в интервюто) че газпром играе игрички или се опитва да ни прецака а става дума за корупцията в нашата мила родина , ЕС са почнали проверки а на руснаците просто им е омръзнало да чакат , тях не ги интересува кой кого проверява в ЕС .... Абе с други думи мътилката е у нас и единствените виновни са нашите продажници начело с въшливия ни президент.
        Да но в такъв случай не ми се връзва посещението на тримата маккейновци.... а и това тайнствено писмо какво е, не стана ясно ....

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Едно си баба знае, едно си бае. Дали ще напишеш нещо на български, на руски или на иврит няма значение. Ако не е вярно си остава не вярно на всички езици.
        За да твърдите че ще имаме полза - трябва да сте запознати със всички подробности. Това трябваше да е възможно, но не е. Тия които са запознати твърдят че липсват важни договорености. А че от Москва нещо развяват постфактум - мерси, немаше нужда.
        Ако гледаш интервюто , постнато от Павката ще видиш че всичко е ясно и всички цифри се зная
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Само Бойковците където се правят че нищо не им ясно и нищо не могат да намерят. Да се обадят на Путин той ще им обясни. Добре че са някои чужди елементи че да ни кажат цифрите защото Бойковците все усукват и все нищо не знаят и чакат да им подскажат европейските и сеерноатлантическите партньори.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Само Бойковците където се правят че нищо не им ясно и нищо не могат да намерят. Да се обадят на Путин той ще им обясни. Добре че са някои чужди елементи че да ни кажат цифрите защото Бойковците все усукват и все нищо не знаят и чакат да им подскажат европейските и сеерноатлантическите партньори.
            Едно е ясно , осрахме се за пореден път..... Дори и да не печелиш нищо от транзита на газ (което звучи абсурдно) самия факт че кранчето на половин Европа е у теб вече те прави държава със съвсем друг статут....... ама това трудно се обяснява на хора които получават конвулсии като чуят думата "Русия"
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Едно си баба знае, едно си бае. Дали ще напишеш нещо на български, на руски или на иврит няма значение. Ако не е вярно си остава не вярно на всички езици.
              Ползата е 400млн. евро приходи на година. Годишна чиста печалба от около 50 млн. евро. през първите 20на години докато се изплати инвестицията. 6 хиляди работни места и преки инвестиции в икономиката за 3 млрд. долара през следващите няколко години. Стратегическа позиция на България при разпределението на газта. Ето такива ми ти ползи които съвсем не са за пренебрегване.
              Last edited by pavlin; d.m.y г., 01:29.

Comment

Само Бойковците където се правят че нищо не им ясно и нищо не могат да намерят. Да се обадят на Путин той ще им обясни. Добре че са някои чужди елементи че да ни кажат цифрите защото Бойковците все усукват и все нищо не знаят и чакат да им подскажат европейските и сеерноатлантическите партньори.
                Пази боже сляпо да прогледа....

Не съм гласувал за ГЕРБ, не им симпатизирам, ама твоите писания лекинко идват в повече и се налага идеята, че си платен трол на БСП...
                Веднъж вече ти писах - многото писания не натежават за тезата на един човек, напротив, отслабват я. Ако имаш аргументи изкажи ги и точка! Всеки разумен човек ще те разбере, защото ще ги осъзнае...
                Разбирам Орм, Митака и моя градски Мяуто - те защитават някакви възгледи, които са изградени от живота им в България, защото правят съпоставка и мечтаят за нещо, както всеки от нас мечтае за нещо, тук, в България. Ама някой чуждоземец, небългарин по паспорт да ми обяснява къде греша... аре нема нужда!!!
                Last edited by pa4ito; d.m.y г., 01:59.
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ползата е 400млн. евро приходи на година. Годишна чиста печалба от около 50 млн. евро. през първите 20на години докато се изплати инвестицията. 6 хиляди работни места и преки инвестиции в икономиката за 3 млрд. долара през следващите няколко години. Стратегическа позиция на България при разпределението на газта. Ето такива ми ти ползи които съвсем не са за пренебрегване.
                  Е, накарахте ме да изразходя трафикът си, да гледам великото интервю. Какво ясно видяхте? Говори човекът за дивиденти, не за цена на транзитни такси. При това леко вкара думичката - предполагаеми. А я да видим - колко ще са дивидентите при нулева печалба? На мен ми изглежда като да си връзва гащите просто. Вдигна се пушилка - истината ще излезе мисля.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                    Пази боже сляпо да прогледа....

Не съм гласувал за ГЕРБ, не им симпатизирам, ама твоите писания лекинко идват в повече и се налага идеята, че си платен трол на БСП...
                    Веднъж вече ти писах - многото писания не натежават за тезата на един човек, напротив, отслабват я. Ако имаш аргументи изкажи ги и точка! Всеки разумен човек ще те разбере, защото ще ги осъзнае...
                    Разбирам Орм, Митака и моя градски Мяуто - те защитават някакви възгледи, които са изградени от живота им в България, защото правят съпоставка и мечтаят за нещо, както всеки от нас мечтае за нещо, тук, в България. Ама някой чуждоземец, небългарин по паспорт да ми обяснява къде греша... аре нема нужда!!!
                    Споко бе, не си този който ще ми дава насоки в живота. Опазил ме господ от такива умници като теб. Бягай да поучаваш жена си ако имаш такава.

Comment

• На Цезарчо от Рим, ще му препоръчам да си помисли, защо има толкова много русофоби измежду българите родени в интервала лето 50 - лето 80.

Много ви бива да русофилствате от западни държави. Що дирите там а не идете в Русия, като ви е толкова мила?

Митак, ако трябва да избирам между това, дали да живея в най-бедната страна от най-богатия съюз или обратното, бих избрал първото.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        На Цезарчо от Рим, ще му препоръчам да си помисли, защо има толкова много русофоби измежду българите родени в интервала лето 50 - лето 80.

Много ви бива да русофилствате от западни държави. Що дирите там а не идете в Русия, като ви е толкова мила?

Митак, ако трябва да избирам между това, дали да живея в най-бедната страна от най-богатия съюз или обратното, бих избрал първото.
                        Защото през 80те и 90те имаше една идея , която се подкрепяше от всички (и от мен влкючително през късните 90 те, преди това проблемите ми бяха от друго естество) , но след това нещата са се променили коренно и някои го осъзнават а други са останали там някъде в миналото.

PS - съдейки по коментарите под статиите по темата в различните медии е абсолютно ясно че сте (русофобите) малцинство

Comment

• Я,Бат Бойко дошъл на мене си или получил други напътствия.Са пък ЮП много ни трябвал - http://ria.ru/analytics/20141205/103...e=registration

Занимавка за неделния следобед.http://ria.ru/analytics/20141205/103...e=registration

http://strogosekretno.com/index.php?...e&id=235&aid=1
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• По последни изследвания около 75% от българите са русофили.

Comment

• По-възрастните колеги знаят, че Русия имаше възможността в продължение на 45 години да докаже, колко добър приятел е тя за нас. А когато хората решиха да поемат по друг път и да търсят по-добри приятели, същата тази Русия сега се скъсва да ни доказва, колко лоши са за нас новите ни приятели.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Нямам нищо против и със щатите да съм приятел ама се вижда какво остава след тях откъдето минат.Ако се държат така не мога да ги приветствам.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X