Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Нямам нищо против и със щатите да съм приятел ама се вижда какво остава след тях откъдето минат.Ако се държат така не мога да ги приветствам.
    И аз не харесмам САЩ заради много неща, но най-вече заради външната им политика от последните 25 години.

Нормално е да имаме свободата да се сприятеляваме с когото намерим за добре.

Лошо е, когато някой от старите или от новите ни дружки се опитват да ни манипулират.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      По-възрастните колеги знаят, че Русия имаше възможността в продължение на 45 години да докаже, колко добър приятел е тя за нас. А когато хората решиха да поемат по друг път и да търсят по-добри приятели, същата тази Русия сега се скъсва да ни доказва, колко лоши са за нас новите ни приятели.
      Дали Русия ни доказва нещо или ние се опитваме да надскочим пишките си и получаваме адекватен отговор , това е тема по която може да се спори бая...

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      И аз не харесмам САЩ заради много неща, но най-вече заради външната им политика от последните 25 години.

Нормално е да имаме свободата да се сприятеляваме с когото намерим за добре.

Лошо е, когато някой от старите или от новите ни дружки се опитват да ни манипулират.
      Прозрял е !!!!!
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Как може някои хора да са толкова глупави. И тези недоразумения ще управляват икономиката на България.

http://www.segabg.com/article.php?id=729277

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Как може някои хора да са толкова глупави. И тези недоразумения ще управляват икономиката на България.

http://www.segabg.com/article.php?id=729277
          Какво значи документите са намерени ?!?!?!? Бяха загубени ли ????? Те това е малоумното.... как так ще ми НАМИРАТ документите по проекта ....?!?!?!?!?
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Това е още по-малоумно:

Божидар Лукарски: Не България, а Русия се изяжда заради "Южен поток"

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Това е още по-малоумно:

Божидар Лукарски: Не България, а Русия се изяжда заради "Южен поток"
              А какво ме интересува (още повече него) че Русия ще плати повече за тръба през Турция ?!?!?!

А тия документи дали не са били до "тефтерчето" някъде ?!?!?

Comment

• Сега е интересно, да се види какво и как е подписано. Щото тоя договор требе да е мнооого странен. При вече направени разходи двете страни свободно си замразяват и пренасочват(прекратяват) проекта. Туй ши да е нещо като отворен брак.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Сега е интересно, да се види какво и как е подписано. Щото тоя договор требе да е мнооого странен. При вече направени разходи двете страни свободно си замразяват и пренасочват(прекратяват) проекта. Туй ши да е нещо като отворен брак.
                  Ами аз доколкото разбрах проблема не е в договора ни с Газпром а е в ЮП България , демек нашите кръвопйци са крали и са разпределяли нещата между свои фирми .
                  А на Газпром загубите са в тръбата построена на Руска територия , която ще отиде в Турция ... демек те загуби няма да имат...

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    На Цезарчо от Рим, ще му препоръчам да си помисли, защо има толкова много русофоби измежду българите родени в интервала лето 50 - лето 80.

Много ви бива да русофилствате от западни държави. Що дирите там а не идете в Русия, като ви е толкова мила?

Митак, ако трябва да избирам между това, дали да живея в най-бедната страна от най-богатия съюз или обратното, бих избрал първото.
                    Ще пренебрегна неуважителния умалителен тон.
                    Вече ти казах тези за юп са българофили, а тези против са Щатофили.
                    Аз например съм за генномодифицирани продукти, това ме прави Щатофил или русофоб.
                    Мислиш точно като болшевик, кой не мрази монарха е гад.
                    Не ми се пишеше толкова кръчмарско, ама да ти вляза в тона.
                    За пореден път аз влизам в бой.
                    Последният истински сега предстои.
                    За такъв ден живей.
                    За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                      Ще пренебрегна неуважителния умалителен тон.
                      Вече ти казах тези за юп са българофили, а тези против са Щатофили.
                      Аз например съм за генномодифицирани продукти, това ме прави Щатофил или русофоб.
                      Мислиш точно като болшевик, кой не мрази монарха е гад.
                      Не ми се пишеше толкова кръчмарско, ама да ти вляза в тона.
                      Прочети си последните 4 поста по темата и ще разбереш, че тонът, който не ти харесва, всъщност е прекалено учтив за теб.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тражим три кила бахур!
                        Некой да знае кой е клал прасе напоследък!???
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Ами аз доколкото разбрах проблема не е в договора ни с Газпром а е в ЮП България , демек нашите кръвопйци са крали и са разпределяли нещата между свои фирми .
                          А на Газпром загубите са в тръбата построена на Руска територия , която ще отиде в Турция ... демек те загуби няма да имат...
                          То че наще са нагазили лука яко, стана ясно още щом се намесиха от Брюксел. Въпросът е - що за договор е тоя, дето погазването му няма правни последици. Накрая ще излезе вярно че работата е почнала на "честна дума".

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            То че наще са нагазили лука яко, стана ясно още щом се намесиха от Брюксел. Въпросът е - що за договор е тоя, дето погазването му няма правни последици. Накрая ще излезе вярно че работата е почнала на "честна дума".
                            Ванка, не на "честна дума" , а на "пионерска дума"!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Ванка, не на "честна дума" , а на "пионерска дума"!
                              Ай да си стиснем ръцете на "честна пионерска".

Comment

• Ето тук става ясно че има одобрен и подписан финансов модел в инвестиционното споразумение договорено по времето на ГЕРБ. Още, проектът не бил спрян от правителството на Орешарски, били са спрени тръжните процедури докато се изясни проблема с ЕК.

http://bnr.bg/post/100494913/delan-d...-za-ujen-potok

Comment

Working...
                                X