Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един коментар.... ако трябва ще ви го преведа

"Александр, в советские времена Болгария нам казалась благополучной, теплой и богатой страной.

А сейчас болгарские гастарбайтеры обслуживают русских туристов в ЕС. И взгляд из достаточно богатой России на Болгарию сильно поменялся - регресс в Болгарии прогрессирует. Еще немного - и Болгария окончательно превратится из страны в дешевый курорт третьего класса.

Странно, что болгары снова не могут понять, что им выгодно, хотя бы выгодно! Я уж не говорю про историческую правду и благодарность за свободу.

РИА Новости http://ria.ru/world/20141208/1037214...#ixzz3LLCheuHT

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Ха, верно че прогрес без високи цели е малко вероятен. Ама..... ако са прекалено високи - никога няма да бъдат достигнати. А преследването на недостижими цели....
    Рицарят на печалният образ се получава, още Сервантес е имал някаква идея по въпроса.
    Ние ако поне някаква цел имаме ще е добре....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Украйна ли да копираме? Викаш - хареса ти как се развиха събитията.
      Украйна знаеш кой я разбута и защо.Преди време казах че тръбата ще мине през Турция, пратиха ма да си пия хапчетата, дано не съм познал останалата част.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Руснаците не са толкова глупави. Поради това тръбата няма да мине през Турция а в най-добрия случай само ще стигне до нея.
        По-вероятното е това строежът на ЮП просто да бъде замразен на този етап. Останалото е вдигане на пушилка и блъфиране.

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Един коментар.... ако трябва ще ви го преведа

"Александр, в советские времена Болгария нам казалась благополучной, теплой и богатой страной.

А сейчас болгарские гастарбайтеры обслуживают русских туристов в ЕС. И взгляд из достаточно богатой России на Болгарию сильно поменялся - регресс в Болгарии прогрессирует. Еще немного - и Болгария окончательно превратится из страны в дешевый курорт третьего класса.

Странно, что болгары снова не могут понять, что им выгодно, хотя бы выгодно! Я уж не говорю про историческую правду и благодарность за свободу.

РИА Новости http://ria.ru/world/20141208/1037214...#ixzz3LLCheuHT

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Ние ако поне някаква цел имаме ще е добре....
        Като гледам, се прехласваш по такива коментари.
        Що за чуждогъзолизец си ти?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Има ли подписан договор? Очевидно има. Иначе направените до момента инвестиции на какво основание са направени?

Има ли ясно документирано становището на ЕС по въпроса, как проектът се вписва в правилата на директивата?
          Очевидно няма, защото ако имаше сега щяхме да се позовем на него.

Малоумна радио-точка си ти, защото не проявяваш дори зачатъци на мислене.
          Да, сега умниците като теб реват и се вайкат какво са изпуснали.

Comment

• Ми тя няма проблем да стигне и до България.Морската част не попада в третия енергиен пакет.За какво им е просто да прекарват тръба през морето.Ако отникъде не мине очаквай да врътнат кранчето през Украйна, и не щото те така искат а щатите ще ги принудят, за да постигнат целите си.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Украйна знаеш кой я разбута и защо.Преди време казах че тръбата ще мине през Турция, пратиха ма да си пия хапчетата, дано не съм познал останалата част.
              Ще ти напомня че търканията м/у Русия и Украйна са от доста време. Ако и последните събития не са в състояние да разклатят сляпата ти вяра - така да бъде. Не ми се продължава безсмисленият спор.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Ще ти напомня че търканията м/у Русия и Украйна са от доста време. Ако и последните събития не са в състояние да разклатят сляпата ти вяра - така да бъде. Не ми се продължава безсмисленият спор.
                Така де от започването на едни цветни революции за демокрация. Е тях, същите ги разбутаха. Яйцето и Прасенко знаеш ли от кога се блажат във властта.

Comment

• Не съм видял български политик да подпише печеливш договор за страната си....като изключим самото и създаване и развитието и след това....златен век и т.н.....но след турското робство пълен жмел.....всичко е на загуба......ако един надигне глава, друг ще му подлее вода......или ще го съблазни по Ганьовски......
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Руснаците не са толкова глупави. Поради това тръбата няма да мине през Турция а в най-добрия случай само ще стигне до нея.
                    По-вероятното е това строежът на ЮП просто да бъде замразен на този етап. Останалото е вдигане на пушилка и блъфиране.

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

Като гледам, се прехласваш по такива коментари.
                    Що за чуждогъзолизец си ти?
                    Не ти харесва как се отнасят към тебе ли ?!!? На мен също .... За това съм против да съм колония.... А с чуждогъзолизничество се занимавш ти на теб ти харесва да следваш чужди правила и интереси..... И ти харесва да се биеш в гърдите с чужди постижения без да забелязваш че родината ти умира....

PS - Бъди сигурен ча на запад , отншението към нас е същото ако не и по зле......
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Не ти харесва как се отнасят към тебе ли ?!!? На мен също .... За това съм против да съм колония.... А с чуждогъзолизничество се занимавш ти на теб ти харесва да следваш чужди правила и интереси..... И ти харесва да се биеш в гърдите с чужди постижения без да забелязваш че родината ти умира....

PS - Бъди сигурен ча на запад , отншението към нас е същото ако не и по зле......
                      Като те гледам би дал мило и драго да сме руска колония.

А това за биенето в гърдите си в огромна заблуда. От всичко, което съм изговорил до момента, ти нищо не си разбрал.

---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:26 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Да, сега умниците като теб реват и се вайкат какво са изпуснали.
                      Аз за нищо не се вайкам.
                      Вайкаш се ти, затова, че вместо да тръгнеш на изток, си тръгнал на запад.

---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:30 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Ми тя няма проблем да стигне и до България.Морската част не попада в третия енергиен пакет.За какво им е просто да прекарват тръба през морето.Ако отникъде не мине очаквай да врътнат кранчето през Украйна, и не щото те така искат а щатите ще ги принудят, за да постигнат целите си.
                      Точно това е най-логичното, което трябва да стане с този проект - руснаците да пуснат тръбата до нас или до Турция и край. Оттам нататък, кой каквито тръби иска да си пуска. Пък ако иска може и в чували да пазарува газ.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• ---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:39 ----------

Comment

• 159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Та по този повод мисля че тези снимки не са актуални.По-добре се ориентирайте правилно отсега, щото не се знае интересите на Ердоган накъде гледат.Русофобиите ви дотам ще ни докарат. http://ria.ru/world/20141208/1037211...e=registration - не етрудно да се сетим защо.И нещо от демократична Америка - "хайл Обама" http://ria.ru/cj_opinion/20141209/10...e=registration.
                            Attached Files

Comment

• http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...myniia-6028731

Я да видим ..... дано да стане...

Comment

• И какъв газ ще тече по този газопровод .

Comment

Working...
                                X