If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Ша смърка, по накакво съвпадение след репортажа за непочестените магистрали в Бг гледах "магистрала през ада" по дискавърито - ем хората не дават снежинка да падне на пътя.Да са надяваме че с новите цени на винетките шса упрайм....майтапя се бе.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Да си жив и здрав, да поживееш повечко и да видиш, де ще му излезе краят на путиновия национализъм.
Като му се опразни хладилника на редовия руснак и ще забрави за всякакви корени, колкото и да го облъчва пропагандата.
И ти да си жив и здрав, и стига го сънува тоя Путин. Ако не беше той, щеше да е някой друг, но пътя в общи линии щеше да е този. Всичко друго е гибелно за Руската федерация и за разлика от "обикновения" българин, "обикновения" руснак е разбрал къде води пътя на завряната в хладилника глава и "мисли" "валидирани" от "телевизора".
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
Ша смърка, по накакво съвпадение след репортажа за непочестените магистрали в Бг гледах "магистрала през ада" по дискавърито - ем хората не дават снежинка да падне на пътя.Да са надяваме че с новите цени на винетките шса упрайм....майтапя се бе.
И ти да си жив и здрав, и стига го сънува тоя Путин. Ако не беше той, щеше да е някой друг, но пътя в общи линии щеше да е този. Всичко друго е гибелно за Руската федерация и за разлика от "обикновения" българин, "обикновения" руснак е разбрал къде води пътя на завряната в хладилника глава и "мисли" "валидирани" от "телевизора".
С това за сънищата си в грешка.
Основното ни разногласие е именно в това, накъде води Русия, Путин.
Това не ми е съвсем безразлично. Това ме притеснява.
Екото е двуличник...току що намерих една тема в която разправя как е монтирал на един Фолксваген бензинова печка от Запорожец, иначе разправя че руснаците нямали технологии...а ги ползва.
Екото е двуличник...току що намерих една тема в която разправя как е монтирал на един Фолксваген бензинова печка от Запорожец, иначе разправя че руснаците нямали технологии...а ги ползва.
Е - ако бензиновата печка от Запорожец е показател за техническо развитие, то аз съм китаец.
А иначе печката си е върха. Както и много други руски евтини и тежки пособия
Кат тъща си деба, шса съгласиш ама пак по твойта да е.
Е - ако бензиновата печка от Запорожец е показател за техническо развитие, то аз съм китаец.
А иначе печката си е върха. Както и много други руски евтини и тежки пособия
Като човек, имал няколко ЗАЗ-а, въпросната печка верно си е чудо. Абсолютен миниреактивен двигател
Още помня, как ме гонеха разни притеснени граждани, че съм оставил колата запалена
Comment