Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Аз спицялно чиния сърми и полвин бутилка Мавруд.Щот чистих три коли и умрех от студ.
    Е ка така, мен ми обадиха, чи кметя щял да изсмърка сичко бело
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Ша смърка, по накакво съвпадение след репортажа за непочестените магистрали в Бг гледах "магистрала през ада" по дискавърито - ем хората не дават снежинка да падне на пътя.Да са надяваме че с новите цени на винетките шса упрайм....майтапя се бе.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Да си жив и здрав, да поживееш повечко и да видиш, де ще му излезе краят на путиновия национализъм.

Като му се опразни хладилника на редовия руснак и ще забрави за всякакви корени, колкото и да го облъчва пропагандата.
        И ти да си жив и здрав, и стига го сънува тоя Путин. Ако не беше той, щеше да е някой друг, но пътя в общи линии щеше да е този. Всичко друго е гибелно за Руската федерация и за разлика от "обикновения" българин, "обикновения" руснак е разбрал къде води пътя на завряната в хладилника глава и "мисли" "валидирани" от "телевизора".

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Ша смърка, по накакво съвпадение след репортажа за непочестените магистрали в Бг гледах "магистрала през ада" по дискавърито - ем хората не дават снежинка да падне на пътя.Да са надяваме че с новите цени на винетките шса упрайм....майтапя се бе.
        Верно са майтапиш.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          И ти да си жив и здрав, и стига го сънува тоя Путин. Ако не беше той, щеше да е някой друг, но пътя в общи линии щеше да е този. Всичко друго е гибелно за Руската федерация и за разлика от "обикновения" българин, "обикновения" руснак е разбрал къде води пътя на завряната в хладилника глава и "мисли" "валидирани" от "телевизора".
          С това за сънищата си в грешка.

Основното ни разногласие е именно в това, накъде води Русия, Путин.

Това не ми е съвсем безразлично. Това ме притеснява.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Екото е двуличник...току що намерих една тема в която разправя как е монтирал на един Фолксваген бензинова печка от Запорожец, иначе разправя че руснаците нямали технологии...а ги ползва.

Comment

Екото е двуличник...току що намерих една тема в която разправя как е монтирал на един Фолксваген бензинова печка от Запорожец, иначе разправя че руснаците нямали технологии...а ги ползва.
              Е - ако бензиновата печка от Запорожец е показател за техническо развитие, то аз съм китаец.

А иначе печката си е върха. Както и много други руски евтини и тежки пособия

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Кат тъща си деба, шса съгласиш ама пак по твойта да е.

Comment

Е - ако бензиновата печка от Запорожец е показател за техническо развитие, то аз съм китаец.

Като човек, имал няколко ЗАЗ-а, въпросната печка верно си е чудо. Абсолютен миниреактивен двигател
                  Още помня, как ме гонеха разни притеснени граждани, че съм оставил колата запалена

Comment

Кат тъща си деба, шса съгласиш ама пак по твойта да е.
                    Бе кат и оправих пералнята и и свърших една камара полезни работи из къщата наш, как спря да ми говори за Путин и за великия руски дух?

Туй сте вий - продажни русофили

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Простите искат руски газопроводи - http://www.moreto.net/novini.php?n=310281&c=04
                      И да ви кажа под секрет единият елемент ще се казва Московий - http://www.moreto.net/novini.php?n=310310
                      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:13.

Comment

Простите искат руски газопроводи - http://www.moreto.net/novini.php?n=310281&c=04
                        И да ви кажа под секрет единият елемент ще се казва Московий - http://www.moreto.net/novini.php?n=310310
                        Смилили са се да не е Путиний

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Бе кат и оправих пералнята и и свърших една камара полезни работи из къщата наш, как спря да ми говори за Путин и за великия руски дух?

Туй сте вий - продажни русофили
                        Жената тъй те стимулира пък ти не вдяваш

Comment

Само да добавя че Запорожеца е украински.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Само да добавя че Запорожеца е украински.
                            Съветски е. Украински са непобедимите "Буцефали"

Comment

• Любимецът с неговия зАз :
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Баба Меркел ще бере плодовете на политиката си - http://www.moreto.net/novini.php?n=310385&c=03
                                А миналата година Обонго определи Русия като враг номер 2 след ИД, сега пък се жалват че били разтглеждани като враг....нещо не били наясно със новата стратегия на Русия - http://www.moreto.net/novini.php?n=310339&c=03

Comment

Working...
                                X