Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Обещавам, че ще го направя, но искам да получа и други отговори, защото въпроса не е отправен индивидуално, а към всички, пишещи тук, така че моля за малко търпение.
    Аха, ами ще чакам, де ще ида. На всичко отгоре съм наясно че информацията е по ценна от злато, струва си чакането.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Намесата на държавата(мнозинството) в живота на хората.
      100% държава = 100% ляво(комунизъм), 0% държава = 100% дясно(анархия). 50/50 % = либерализъм. Либерализъм, не либерастия, щото левите така и не разбрахте че хората са различни. Аз така и не мога да разбера - кво толкова ви пречат истински левите. Като нямаш досег с тях, кво като си живеят? А с кого ще контактуваш, зависи само от теб, индивидът.

Пробвай пак! Ако недовиждаш, слагай очила, не е срамно, и аз нося.
      Пълна неграмотност и очила няма да ти помогнат.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Айде, ще поставя въпроса така: Кое определя една идеология като лява или дясна?
        Дясна - обслужва интересите на капитала. Лява - тези на онеправданите от капитала.

Когато се вгледа в редиците на нашто БСП, човек може тотално да се обърка, като види такива неща, като социалисти - милионери.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Пълна неграмотност и очила няма да ти помогнат.
          Принципно нямам претенции кой ще ме образова. Може и ти. Няма да се разсърдя.
          Ти погледна ли зависимоста на курса на рублата от цената на петрола?
          п.п. Не забравяй обаче, че като любознателен ученик, задавам и въпроси.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Дясна - обслужва интересите на капитала. Лява - тези на онеправданите от капитала.

Когато се вгледа в редиците на нашто БСП, човек може тотално да се обърка, като види такива неща, като социалисти - милионери.
            За лявото и дясното, не е това.
            За БСП-то си на 100% прав.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Е ти го учителя любим - http://www.moreto.net/novini.php?n=311430&c=02 и споко, ще стигнем Германия в обозримо бъдеще - http://www.moreto.net/novini.php?n=311476&c=03
              За курса рубла -петрол не знам ма чета че в Шенген затварят граници а Франция обяви извънредно икономическо положение.

А и http://ria.ru/economy/20160119/1361949093.html
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:04.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Е ти го учителя любим - http://www.moreto.net/novini.php?n=311430&c=02 и споко, ще стигнем Германия в обозримо бъдеще - http://www.moreto.net/novini.php?n=311476&c=03
                За курса рубла -петрол не знам ма чета че в Шенген затварят граници а Франция обяви извънредно икономическо положение.
                Това вярвам е към мен.
                Аз съм се учил доста преди да чуя даже за адаша. Ако искаш да ми кажеш нещо, може да го правиш без линкове. Аз не ги ползвам, за да кажа какво мисля. Тук съм за да науча вашето мнение, не на тия които мислят почти като вас. Съответно казвам аз какво мисля, ако нещо не разбирам - питам.
                Затварянето на шенген е съвършено различна тема, от тая - колко е зависим курсът на рублата от цената на петрола. Ти вярваш ли че Русия си е самодостатъчна?

Comment

• Мда.И кво ма тревожи курса на рублата спрямо долара.По ме тревожи че без референдум си дадохме небето на други да го охраняват.
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:31.

Comment

Мда.
                    Аха.
                    А-а-а, друга тема! Ами...когато политкома казваше че наща задача е да "устискаме 45 мин. докато дойдат братюхите, тревожеше ли се?
                    п.п. А може ли да останем веднъж, на една и съща тема, за разнообразие?
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:49.

Comment

• Нещо интересно - http://topwar.ru/89427-nu-chto-na-ma...-podalshe.html

Comment

Ха! Диаметрално противополжна тема! Изненадаааа!
                        Е, ами...тия дни(по коледа), ще ти издиря филмче, в което се казва(показва) за работещ фотонен двигател, монтиран на немски спътник. Колкото и невероятно да ти изглежда, гледах го по някаква телевизия, рекламираща ЕС, при това без въобще да става въпрос за военни.
                        п.п. това преди поне 2г

Comment

• Къде видя да става въпрос за военни - http://www.kbkha.ru/?p=2 .Фотонни двигатели няма още ,става въпрос за нещо друго.Омръзна ми да споря за САЩ и Русия.

Фьодор Достоевски за освободените от Русия народи.

из „Дневник“* (1877г.)

Те ще започнат новия си живот след освобождението, повтарям, именно с това, че ще си изпросят от Европа – например от Англия и Германия, закрила и покровителство за тяхната свобода. И макар Русия да е също европейска държава, ще го направят именно, за да се защитават против Русия.

И непременно ще започнат с това, че вътрешно, ако ли не даже и на глас, ще заявят сами на себе си и ще убедят самите себе си, че въобще не дължат на Русия никаква благодарност, а напротив: че едва са се спасили от властолюбието на Русия след сключването на мира чрез намесата на европейския концерт – а пък ако не се била намесила Европа, Русия веднага би ги погълнала, «с цел да разшири границите и територията на великата Всеславянска империя, та алчното, хитро и варварско великоруско племе да пороби славяните».

Може би цял век след това, или повече, те непрестанно ще треперят за своята свобода и ще се страхуват от властолюбието на Русия; ще се подмазват на европейските държави, ще клеветят Русия, ще сплетничат и интригантстват против нея. О, аз не говоря за отделните хора: ще има и такива, които ще разберат какво винаги е означавала, означава и ще означава Русия за тях. Но тези хора, особено в началото, ще са толкова малко, че ще бъдат подложени на подигравки, омраза и дори политическо преследване.

А най-приятно за освободените славяни ще бъде да тръбят по цял свят, че те са племена образовани, способни на най-висша европейска култура, докато Русия – това е варварска страна, мрачен северен колос, дори не с чисто славянска кръв, гонител и враг на европейската цивилизация.

Разбира се, те още от самото начало ще си направят конституционно управление, ще имат парламенти, министри, оратори, речи. И всичко това извънредно много ще ги утешава и възхищава.

Те ще се опияняват от възторг, като четат за себе си телеграми, съобщаващи на цял свят в парижките и лондонски вестници, че след продължителна парламентарна буря най-сетне е паднало правителството на (…впишете тук страна по ваш избор) и се е съставило ново, вече с либерално мнозинство и, че (… фамилия по избор) най-после се е съгласил да стане министър-председател.

Русия трябва сериозно да се подготви за обстоятелството, че всички тези освободени славяни с опиянение ще се втурнат към Европа, до загубване на собствената си личност ще се заразят с европейските форми – политически и социални, и ще смятат, че така трябва да изживеят цял един дълъг период на европеизъм, преди да постигнат нещо значително като славяни и в своето особено славянско призвание пред човечеството.

А тези земички вечно ще се карат помежду си, вечно ще си завиждат и ще интригантстват едни против други.

Разбира се, ако се появи някаква сериозна беда, всички непременно ще потърсят Русия за помощ. Колкото и да ни мразят, колкото и сплетничат и да ни клеветят пред Европа, умилквайки се около нея и уверявайки я в своята любов, те винаги инстинктивно ще чувстват (разбира се, само в минути на опасност, не и преди това), че Европа е естествен враг на тяхното единство, винаги е била и винаги ще си остане такъв техен враг; и, че ако въобще ги има на света, то е само, защото съществува огромният магнит Русия, която непреодолимо ги притегля към себе си, като по този начин запазва тяхната цялост и единство.
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:48.

Comment

Къде видя да става въпрос за военни - http://www.kbkha.ru/?p=2 .Фотонни двигатели няма още ,става въпрос за нещо друго.Омръзна ми да споря за САЩ и Русия.
                            Ами в заглавието на сайта бе. Можеше да пуснеш линк към тоя материал изначално, но не... Както и да е.
                            Ти къде видя да споменавам САЩ!?
                            Фотонни двигатели има, работещ прототип има монтиран на германски спътник. Двигателят е маневрен, не тягов, но работи. Според мен е по скоро плазмен, не фотонен, но е факт че в предаването което гледах го определиха по тоя начин. Като се добера до свястен нет, ще го издиря. Предаването се именуваше като Европа сега, Европа днес, или нещо подобно. И това е все тая. Има ли шанс, като зачекнем някоя тема, да не скачаме в 5 други, за да разберем - кой, какво мисли? Тебе впечатли ли те че германците, въпреки това което стана, пак си празнуват(във връзка със затворените граници)? Това последното, в случай че загуби интерес кък досегашните теми и изведнъж се загрижи за Шенген. На папагал се обърнах - коефициентът на пречупване на светлината си е все един и същ, независимо как ще наречем крайният ефект.
                            п.п. Е, не! Наистина няма смисъл да се чете и пише тук. Сега пък на история ни "избива".
                            Отивам да купувам бурки и фереджета, гледам станали са модерни. Като гледам Кьолн как си правят фестивала, може да ги изкупят всичките.
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:58.

Comment

Че руският език не ми е силна страна е факт, но какво му е толкова интересното на въпросния двигател?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ма като искате да е по темата ето ви новост - http://tass.ru/ekonomika/2599783 - край, конец, end. ББ може си сънува каквото иска , хъбове и опашка от чакащи на тях.
                                Я кажете сега какво се отчетохте на Нюланд и какво ви заръча и защо я покриха от медиите.Вероятно ще се продължи с унищожаването на армията ни.Въпроса е поетапно или наведнъж ще ни глътне Турция.Ванка правилно си се ориентирал към бурките и чалмите, бързо че промоцията свършва.Може да помислите по въпроса що не се чува нищо за нови или поне стари истребители ами решиха да ни дадат небето на други - ми щото няма да ни трябват.Чехите искат "резервна граница" по протежение на България-Македония, някак теденциозно оставаме от аналната страна.Какво договори Довутоглу в София и защо още една турска структура започва работа у нас.

Айде и едно клипче - http://vbox7.com/play:66d8daf15d и послушайте Обама че европа се нуждае от интегриране на мусюлманите

Πъpвaтa фaзa e – влacттa ce cъoбpaзявa c oбщecтвoтo и пpaви (oбщo-взeтo) ĸaĸвoтo тo иcĸa.

Bтopaтa фaзa e – влacттa мaнипyлиpa oбщecтвoтo ĸaтo мy внyшaвa ĸaĸвo тo дa иcĸa, тaĸa чe тя cлeд тoвa дa пpaви тoчнo тoвa, ĸoeтo мy e внyшилa, чe тo иcĸa.

Tpeтaтa фpaзa e – влacттa пpaви ĸaĸвoтo cи иcĸa и пocлe пpинyждaвa oбщecтвoтo c миĸc oт зaceгa пoвeчe „мeĸa“ (пpoпaгaндa) и вce oщe пo-мaлĸo „твъpдa“ (peпpecии) cилa дa пpиeмe тoвa, ĸoeтo тя пpaви ĸaтo eдинcтвeнo пpaвилнo, вяpнo и тoчнo или пoнe ĸaтo нaй-мaлĸoтo злo, зaщoтo нямa aлтepнaтивa.

Чeтвъpтaтa фaзa e – влacттa пpaви ĸaĸвoтo cи иcĸa и нe дaвa пyĸнaтa пapa ĸaĸвo миcли oбщecтвoтo.
                                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:23.

Comment

Working...
                                X