Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Правилния "влак" е пределно ясен, както и мотивите да не ни закачат за него управляващите към определения исторически момент. Четене трябва, всъщност и за това, какво провокира Япония да обяви война на САЩ и за "незнанието" на управляващите в Щатите за предстоящото нападение. Ако не друго, изгледай филмчетата на самите американци по въпроса. Те си казват всичко, макар и леко "срамежливо".
    Ми кажи го, кой е, като ти е пределно ясен. Щот на мен не ми е.

Зададох ти и ясен въпрос за войната в т. океан. Но явно и на него не знаеш отговора, та ми пробутваш филмчета да гледам. Аз мога да се обзаложа, че съм изгледал много повече от теб филмчета по темата.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:28.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Понеже съм обещал, почаках достатъчно и отговарям:
      Лявото и дясното се определят от отношението към "средствата за производство" и "разпределението на благата". Лявото се стреми към "обществен ( подчертавам обществен, а не държавен) контрол" върху средствата за производство и "разпределение на благата" пропорционално на вложения труд. Дясното се стреми към "частен" контрол върху "средствата за производство"(частна собственост) и "частен"(индивидуален) начин на присвояване на "благата" от вложения труд.
      Лявото и дясното могат да бъдат либерални или консервативни, интернационални(глобалистични) или национални и т.н. , но такова животно като "либерална демокрация" няма. Това е словоблудство.
      За да изясня, какво е комунизъм, че ми писна да се говори за него, това е общество, в което всеки полага труд, според възможностите си, а ползва(подчертавам ползва, а не притежава) "блага" според потребностите му. Ако някой е виждал някъде подобно нещо, на ми се обади.
      Айде сега го събери в две изречения, да видим какво ще излезе.
      Комунизмът не е ли мечтата на всички "леви"?
      Като подчертаваш обществен, а не държавен контрол, сещаш ли се за организация на обществото, която да не е държава и да може да управлява средствата за производство?
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

.....
        ..................
        ..................
        За да изясня, какво е комунизъм, че ми писна да се говори за него, това е общество, в което всеки полага труд, според възможностите си, а ползва(подчертавам ползва, а не притежава) "блага" според потребностите му. Ако някой е виждал някъде подобно нещо, на ми се обади.
        .
        В Бг, едни работят на ръба на възможностите си, други ползват средства /подчертавам, ползват, не че ги притежават/според потребностите си.И едните и другите нямат нищо за деклариране, т.е. са равно поставени.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• След като за теб няма неясна и неразкрита консприрация, би ли обяснил, как точно Рузвелт е накарал японците да нападнат първи?
          Надупил им се е като преди това си е свалил гащите и си е напарфюмирал дупката на задника, така както направиха немкините в Кьолн при посрещането на Нова година.
          Съблазнил ги е -те не са виновни

За мен тук някои другари отново не виждат предстоящото...

До 50 години критериите "кой притежава средствата за производство" и "как се разпределят благата" няма да имат значение което да определя общественото устройство.

С 3Д принтери които са общодостъпни всеки ще може да си произвежда почти всичко което поиска.

Като си произведеш каквото искаш, можеш и да го разпределяш както пожелаеш, след като си платил цената- за средство за производство, за материали за енергия за производството на продукта и за вложения интелект за конструирането на продукта.

Основното ще е интелекта и той ще се заплаща най-скъпо.Това вече е ФАКТ и днес, но само в най-развитите страни.

В България не е факт и поради това България загуби и продължава да губи най-интелигентната си част, която емигрира там където я оценяват най-високо платено...
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Бахте и мамата на България!Да отпадне История славянобългарская!!!Отъждествяваме с българите само защото населяваме земите им.
            Направо се гордея с тоя президент, с две ръце и навирен уй ще гласувам за него. - http://bultimes.com/plevneliev-gorde...granitsite-ni/

Comment

• Източник: skandalno.net
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Скандално не сканадално, когато им задаваха въпроси по телевизията цяла минута не можа да формулира отговора се кога ще се изучават отпадналите материали....може би....по към края....примерно в 9 клас....Когато ти тресе вече любовната треска и в главите им са само чалготеки и глупости.Не им ли набиеш в главата от малък националното съзнание и принадлежност пиши ги бегали.Добра бъдеща инвестиция в обезличаването на България.Затуй на мосюлманите им набиват в главите още от малки Корана.

Comment

• Обезличават ни като нация, което е абсолютно скандално. Сега и Ботев е поставен на задна линия. Забележете как се представя по новините 12 юни. На заден план с кратки и двусмислени коментари.

Comment

• Стига сте търсили под вола теле. Стига сте прехвърляли собствената си отговорност върху други хора. Щом може в тая страна немалко хора с честен труд да живеят добре, значи всеки може, но трябва по-малко да мрънка и повече да работи.
                    Съвсем нормално е в учебните програми да има промени. Те не се правят непременно с користни цели. Правят се, защото все нови и нови факти и събития следва да бъдат изучавани а хорариумът е крайна величина.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Ми кажи го, кой е, като ти е пределно ясен. Щот на мен не ми е.

Зададох ти и ясен въпрос за войната в т. океан. Но явно и на него не знаеш отговора, та ми пробутваш филмчета да гледам. Аз мога да се обзаложа, че съм изгледал много повече от теб филмчета по темата.
                      "Ми кажи го де" е лафа на Бъгс Бъни, пък тук не е Дисни и не се справяш като провокатор.

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Айде сега го събери в две изречения, да видим какво ще излезе.
                      Комунизмът не е ли мечтата на всички "леви"?
                      Като подчертаваш обществен, а не държавен контрол, сещаш ли се за организация на обществото, която да не е държава и да може да управлява средствата за производство?
                      Той, комунизмът за това е и мечта, щот го няма.
                      А за кооперации предполагам си чувал.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      В Бг, едни работят на ръба на възможностите си, други ползват средства /подчертавам, ползват, не че ги притежават/според потребностите си.И едните и другите нямат нищо за деклариране, т.е. са равно поставени.
                      Това става само в уникалния строй шуробаджианизъм и КОЙ е неговия пророк.

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                      Надупил им се е като преди това си е свалил гащите и си е напарфюмирал дупката на задника, така както направиха немкините в Кьолн при посрещането на Нова година.
                      Съблазнил ги е -те не са виновни

За мен тук някои другари отново не виждат предстоящото...

До 50 години критериите "кой притежава средствата за производство" и "как се разпределят благата" няма да имат значение което да определя общественото устройство.

С 3Д принтери които са общодостъпни всеки ще може да си произвежда почти всичко което поиска.

Като си произведеш каквото искаш, можеш и да го разпределяш както пожелаеш, след като си платил цената- за средство за производство, за материали за енергия за производството на продукта и за вложения интелект за конструирането на продукта.

Основното ще е интелекта и той ще се заплаща най-скъпо.Това вече е ФАКТ и днес, но само в най-развитите страни.

В България не е факт и поради това България загуби и продължава да губи най-интелигентната си част, която емигрира там където я оценяват най-високо платено...
                      Отпечатай си нещо за пиене и запали свещичка за интелекта.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Стига сте търсили под вола теле. Стига сте прехвърляли собствената си отговорност върху други хора. Щом може в тая страна немалко хора с честен труд да живеят добре, значи всеки може, но трябва по-малко да мрънка и повече да работи.
                      Съвсем нормално е в учебните програми да има промени. Те не се правят непременно с користни цели. Правят се, защото все нови и нови факти и събития следва да бъдат изучавани а хорариумът е крайна величина.
                      В интерес на истината говорим за говеда.
                      Вярно, времето не стига да се изучат "постиженията" на зеленчука слънце. За това предлагам да въведат отделен предмет, който да се изучава от яслите до последна година в университет и на завършване да се пише дипломна работа.
                      Който обвинява децата, че се тъпи, да им прочете скапаните "учебници". Честно, няма такъв дебилизъм. Децата инстинктивно отказват на го "учат", което е разбираемо.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Стига сте търсили под вола теле. Стига сте прехвърляли собствената си отговорност върху други хора. Щом може в тая страна немалко хора с честен труд да живеят добре, значи всеки може, но трябва по-малко да мрънка и повече да работи.
                        Той Митака визираше ония, последователите на БКП. Нали главният овчар на тая партия, искаше да прави България, част от СССР. А Митака е патриот, като Станишев, Доган и Волен. Тая малка подробност, от близката ни история, "не им дава мир" на тия хора. За тях родината е всичко. Не тая родина, не тоя народ....но.....това са подробности....

п.п. Ако знаех че в кооперацията, средствата за производство са обществени, щях да ходя на работа с трактор. По тоя лед, никак не ми се рискува с боксера. Нищо де, за догодина ще зная.
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 18:28.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Той Митака визираше ония, последователите на БКП. Нали главният овчар на тая партия, искаше да прави България, част от СССР. А Митака е патриот, като Станишев, Доган и Волен. Тая малка подробност, от близката ни история, "не им дава мир" на тия хора. За тях родината е всичко. Не тая родина, не тоя народ....но.....това са подробности....

п.п. Ако знаех че в кооперацията, средствата за производство са обществени, щях да ходя на работа с трактор. По тоя лед, никак не ми се рискува с боксера. Нищо де, за догодина ще зная.
                          Ти изобщо знаеш ли за какво иде реч или просто си приказваш по инерция.Ма щом смяташ че "История славянобългарская" е малка подробност, вземи си купи фес дорде са на промоция.Както казва моя кръстник - Димитре няма значение кой ни управлява, турци американци, руснаци *би им м**ката, парата е важно да пада.Не знам какъв кеф ви прави да се отричате от историята си.И вече не се чудя що Левски са го охранявали четири заптиета, а не са се намерили петима българи да го освободят.

Comment

• Не е имало турско робство да знаете

http://m.vesti.bg/bulgaria/obshtestv...obstvo-6049018
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Къв провокатор бе, докторе? Зададох ти прост въпрос на който не можеш да отговориш. Какво го усукваш толкова?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Ти изобщо знаеш ли за какво иде реч или просто си приказваш по инерция.Ма щом смяташ че "История славянобългарская" е малка подробност, вземи си купи фес дорде са на промоция.Както казва моя кръстник - Димитре няма значение кой ни управлява, турци американци, руснаци *би им м**ката, парата е важно да пада.Не знам какъв кеф ви прави да се отричате от историята си.И вече не се чудя що Левски са го охранявали четири заптиета, а не са се намерили петима българи да го освободят.
                                Аз така си пиша, по инерция. Смятам че историята има място......в миналото. Ние живеем днес, може би ще живеем и утре. Ако се "задълбаваме" в историята и тя определя животът ни днес и утре, то смисъл от животът ни в исторически план - няма. Защо да си купувам фес? Щото Франция и Германия са напълнени с мюсулмани!?
                                А-а-а! Не! Щото някой се опитва да пренапише днес, пренаписаната вчера история!
                                Като не се чудиш защо Левски са го охранявали 4 заптиета, чудиш ли се какво щеше да каже, като те чуе да се отричаш от народът си, или като чакаш с нетърпение падането на руски ракети тъдява?
                                Бях тръгнал да си купувам фес, ма се сетих че то и в Турция вече не ги носят, то и аз не нося шапка де. Турция, въпреки че до преди 5г ми изглеждаше невероятно, продължава една след друга да отваря предприсъединителни глави. Любимата ви Русия на Путин, продължава да се капсулира. Определено ще остане единствен остров изглежда. Аз ако бях русофил, да съм си стегнал куфарите вече.

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Обезличават ни като нация, което е абсолютно скандално. Сега и Ботев е поставен на задна линия. Забележете как се представя по новините 12 юни. На заден план с кратки и двусмислени коментари.
                                Оправи си правописната грешка.
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:05.

Comment

Working...
                                X