If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Да ти припомня ли падащите хамъри от небето.Засечки винаги стават и при едните и при другите.Тая година що нямаше.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Да ти припомня ли падащите хамъри от небето.Засечки винаги стават и при едните и при другите.Тая година що нямаше.
Падащи хамъри от небето по време на учения не са нещо извънредно и необичайно. Покойният ми баща беше военен лекар и като такъв не пропускаше по-мащабни занятия някога. Да ти разказвам ли за далеч по-неприятни инциденти от падащи джипки?
Виж да репатрират чудото на руското танкостроене и то от парада на червения площад........това ще ти го оставя на теб да го квалифицираш.
Падащи хамъри от небето по време на учения не са нещо извънредно и необичайно. Покойният ми баща беше военен лекар и като такъв не пропускаше по-мащабни занятия някога. Да ти разказвам ли за далеч по-неприятни инциденти от падащи джипки?
Виж да репатрират чудото на руското танкостроене и то от парада на червения площад........това ще ти го оставя на теб да го квалифицираш.
Чудесата са за вярващите, а техниката понякога аварира, дори "чудната". И е факт, че машината не е закъсала насред площада, както и че винаги има резервни машини.
А за хамарите, самите американци се попикаваха от смях.
Смешно е, когато правиш парад със старата техника на "хибридния" си противник и обясняваш колко си велик.
Нищо не си разбрал, четох после какво е станало , общо взето е заради неопитен екипаж е цялата работа... Виж че не могат да го дръпнат даже. За това са репетициите.
А и , как по дяволите това е по добра гледка от моя линк ?!?!?!?!?!
Нищо не си разбрал, четох после какво е станало , общо взето е заради неопитен екипаж е цялата работа... Виж че не могат да го дръпнат даже. За това са репетициите.
А и , как по дяволите това е по добра гледка от моя линк ?!?!?!?!?!
Споко бе, прочети пак това, което съм ти написал.
И ако все още изпитваш трудности с разбирането на прости изречения..........
Исках да кажа, че момите са далеч по-приятната гледка от това с танка.
А само, ако знаеш, как ми се иска това с танка никога да не се бе случвало........
И понеже се случи поръчаха 100 танка за армията.Айде спи спокойно дефекта е отстранен.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Споко бе, прочети пак това, което съм ти написал.
И ако все още изпитваш трудности с разбирането на прости изречения..........
Исках да кажа, че момите са далеч по-приятната гледка от това с танка.
А само, ако знаеш, как ми се иска това с танка никога да не се бе случвало........
Признавам си , не съм го прочел са прочетох...
Иначе, за няква аварийна спирачка пусната по погрешка ставаше дума. Танка се е прибрал сам след като са прочели инструкцията
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Comment