Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето го края на НАТО, с две ръце ще гласувам Плевню шеф на НАТО ако е наистина си прави такива сметки - http://www.pan.bg/view_article-49-33...F-NA-NATO.html и под негово ръководство ще се случи ето това - http://nepoznato.energetika-bg.com/2...yadrena-vojna/ оригинален линк в края на статията.
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:37.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Изглежда съвсем неволно кореспондентката на "комсомолская правда" е пропуснала ето това:

Is it mandatory for all students?

No. Parents have the right to withdraw their kids from all or part of the new curriculum if they're uncomfortable with its content.

http://www.cbc.ca/news/canada/toront...know-1.3059951

Що не пиете водата от извора, вместо да я пиете окаляна от пропагандата?
      Аз чета внимателно, ма ти пак четеш, кото дявола евангелието. Това, че си го изтипосал на английски, не значи, че не го вдяваме. В текста надлежно е описано, как можеш да се "възползваш" от "опцията".
      Ай стига усуквания по килифаревски.

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      ами щото са много зле не че имам нещо против мненията на приятелите но просто тука нещата са леко объркани
      Ако на теб ти е добре, като четеш това, на мен яко ми се

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Ето го края на НАТО, с две ръце ще гласувам Плевню шеф на НАТО ако е наистина си прави такива сметки - http://www.pan.bg/view_article-49-33...F-NA-NATO.html и под негово ръководство ще се случи ето това - http://nepoznato.energetika-bg.com/2...yadrena-vojna/ оригинален линк в края на статията.
      Митак, искаш да ме умориш.....от смях
      Last edited by myato; d.m.y г., 13:35.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Аз чета внимателно, ма ти пак четеш, кото дявола евангелието. Това, че си го изтипосал на английски, не значи, че не го вдяваме. В текста надлежно е описано, как можеш да се "възползваш" от "опцията".
        Ай стига усуквания по килифаревски.
        Не е въпроса в това дали е на английски или на патагонски.

Въпросът е в това, кой е източникът на написаното.

Но кво да ви обяснявам на вас, след като за вас слънцето изгрява и залязва с балалайка.RU.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Самият факт че съществува такова обучение е достатъчно скандално.

Comment

Не е въпроса в това дали е на английски или на патагонски.

Въпросът е в това, кой е източникът на написаното.

Но кво да ви обяснявам на вас, след като за вас слънцето изгрява и залязва с балалайка.RU.
            Избрал съм въпросния текст, защото е на чист български. Ако желаеш, мога да го намеря и на френски и немски, но това няма да промени нищо.

Факт е, че слънцето изгрява от изток, демек от към балалайкал.RU. Като почне да изгрява от запад, ще цитирам banjo.US.

Comment

Избрал съм въпросния текст, защото е на чист български. Ако желаеш, мога да го намеря и на френски и немски, но това няма да промени нищо.

Факт е, че слънцето изгрява от изток, демек от към балалайкал.RU. Като почне да изгрява от запад, ще цитирам banjo.US.
              От 9 кладенеца вода вадите за да докажете, че запъдът е по-лош за живеене от любимата ви Русия, ма нещо все не ви се получава.

Маса българи о-време се ориентираха и се пренесоха да живеят в Канада, защото на малкия пръст на Канада не можем да стъпим.

Нищо, че там мислят за сексуални образователни програми, пък у нас това децата го учат от улицата и от Интернет.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

От 9 кладенеца вода вадите за да докажете, че запъдът е по-лош за живеене от любимата ви Русия, ма нещо все не ви се получава.

Маса българи о-време се ориентираха и се пренесоха да живеят в Канада, защото на малкия пръст на Канада не можем да стъпим.

Нищо, че там мислят за сексуални образователни програми, пък у нас това децата го учат от улицата и от Интернет.
                Мен любима ми е България, за това и още съм тук.
                Нали се сещаш, че ако съм искал, да съм заминал. Постоянно имам оферти.

Comment

Мен любима ми е България, за това и още съм тук.
                  Нали се сещаш, че ако съм искал, да съм заминал. Постоянно имам оферти.
                  Именно така, както сме си в България, имаме много да учим за да направим България още по-добро място за живот.
                  Въпросното "учене" се свежда до това да почерпим готов опит от хора, които вече са го придобили от трънливите пътища. За нас остава да го вземем наготово.
                  Това не винаги е лесно. Лошото е, че когато срещнем някакви трудности, често пъти сме склонни вместо да ги преодолеем да докажем, колко "кисело е гроздето", вместо да си направим труда да го достигнем.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Именно така, както сме си в България, имаме много да учим за да направим България още по-добро място за живот.
                    Въпросното "учене" се свежда до това да почерпим готов опит от хора, които вече са го придобили от трънливите пътища. За нас остава да го вземем наготово.
                    Това не винаги е лесно. Лошото е, че когато срещнем някакви трудности, често пъти сме склонни вместо да ги преодолеем да докажем, колко "кисело е гроздето", вместо да си направим труда да го достигнем.
                    Във връзка с "ученето", умни хора са установили, че умният се учи от грешките на другите, а глупакът от собствен опит. Познай от кои сме.
                    Прилагането на чуждия опит директно, не винаги е уместно и възможно обаче. Трябва да се отчетат и спецификите ни. От друга страна, така "творчески" прилагаме всичко, че ум да ти зайде.
                    "Гроздето" не е кисело, вкисваме си го на местна почва. Пък борбата, вярвай ми е "безмилостно жестока".

Comment

Във връзка с "ученето", умни хора са установили, че умният се учи от грешките на другите, а глупакът от собствен опит. Познай от кои сме.
                      Прилагането на чуждия опит директно, не винаги е уместно и възможно обаче. Трябва да се отчетат и спецификите ни. От друга страна, така "творчески" прилагаме всичко, че ум да ти зайде.
                      "Гроздето" не е кисело, вкисваме си го на местна почва. Пък борбата, вярвай ми е "безмилостно жестока".
                      Никой не е казал, че е лесно. Ето вече четвърт век измина и все още сме далеч от това, за което си мислехме преди това. Но лека полека нещата се получават. Трябва просто малко повече оптимизъм и по-критично отношение спрямо управляващите и чуждата пропаганда.
                      Не винаги това, което се пише и говори е в наша полза.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Никой не е казал, че е лесно. Ето вече четвърт век измина и все още сме далеч от това, за което си мислехме преди това. Но лека полека нещата се получават. Трябва просто малко повече оптимизъм и по-критично отношение спрямо управляващите и чуждата пропаганда.
                        Не винаги това, което се пише и говори е в наша полза.
                        Ми не се получават нещата, щото управляващите са просто крадлива колониална администрация, а "информацията" - пропаганда, де местна, де чужда. За това се чете всичко и се ползва главата.

Comment

Ми не се получават нещата, щото управляващите са просто крадлива колониална администрация, а "информацията" - пропаганда, де местна, де чужда. За това се чете всичко и се ползва главата.
                          Напротив, получават се. Макар и не толкова бързо, колкото ни се иска, но все пак се получават. И ако отречем това и теглим една майна на всичко, със сигурност няма да се получат.

Примери много мога да дам. Но не мисля, че е необходимо, защото всеки може да си ги види, стига да свали поне замалко черните очила.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Напротив, получават се. Макар и не толкова бързо, колкото ни се иска, но все пак се получават. И ако отречем това и теглим една майна на всичко, със сигурност няма да се получат.

Примери много мога да дам. Но не мисля, че е необходимо, защото всеки може да си ги види, стига да свали поне замалко черните очила.
                            В същност, прав си. Получават се. Даже нещо повече. Получили са се. Вече сме стигнали там, където се бяхме запътили.
                            Примери мога да ти дам бол.
                            Розовите очила също не помагат, защото "знанието носи печал" приятелю.

Comment

В същност, прав си. Получават се. Даже нещо повече. Получили са се. Вече сме стигнали там, където се бяхме запътили.
                              Примери мога да ти дам бол.
                              Розовите очила също не помагат, защото "знанието носи печал" приятелю.
                              Виж сега. По времето на комунизма една работа, която можеше да се свърши от един се вършеше от 5 и всеки получаваше 5 пъти по-малко от това, което можеше да получи, ако сам я беше свършил.
                              Днес това време вече е в миналото и всеки получава толкова за колкото му стигат способностите и желанието за работа.
                              Останалите 4 ще ровят по кофите, ако не съумяват да преодолеят мързела си или да инвестират в себе си за да се квалифицират. Това е нормално.

До настоящият момент всичката жива природа, в т.ч разумната е оцелявала и се е развивала благодарение на един единствен принцип:

По-силният оцелява, по-слабият загива.

Комунизмът се опита да отрече това желязно правило, възцарявайки уравниловката и поради това се и провали.

Накратко - всичко си идва намястото. Проблемът е в това, че един го осъзнава по-бързо а друг по-бавно.
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:07.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Виж сега. По времето на комунизма една работа, която можеше да се свърши от един се вършеше от 5 и всеки получаваше 5 пъти по-малко от това, което можеше да получи, ако сам я беше свършил.
                                Днес това време вече е в миналото и всеки получава толкова за колкото му стигат способностите и желанието за работа.
                                Останалите 4 ще ровят по кофите, ако не съумяват да преодолеят мързела си или да инвестират в себе си за да се квалифицират. Това е нормално.

До настоящият момент всичката жива природа, в т.ч разумната е оцелявала и се е развивала благодарение на един единствен принцип:

По-силният оцелява, по-слабият загива.

Комунизмът се опита да отрече това желязно правило, възцарявайки уравниловката и поради това се и провали.

Накратко - всичко си идва намястото. Проблемът е в това, че един го осъзнава по-бързо а друг по-бавно.
                                Така. Нека първо да наричаме нещата с истинските им имена, защото не познавам никого, живял при комунизъм.
                                В начина на вършене на работа не се е променило нищо. Там, където се "работи в колектив", имаш отбор кибици и единици, опъващи каиша. Заплащането в тези "колективи" не е обвързано със свършената работа. По тези причини в работата си съм единак. Върша си я сам и лично нося отговорността.
                                Ровенето по кофите не е свързано с ниво на компетентност, мързел и тем подобни "качества". Например скоро почина в зверска мизерия един от блестящите джазмени на България. Човекът е работил честно цял живот. Мога да изброявам подобни "случки" до припадък, така че не бъди горделив и се благодари, че не си в тази "статистика". Животът е жесток и може да ти покаже за секунди колко не си прав.
                                По отношение на оцеляването, ще ти дам следния пример: Динозаврите са били силни, а бозайниците слаби. Къде са сега динозаврите?
                                Ако нещата бяха толкова прости, всички щяхме да сме "пророци".
                                От друга страна са чудя, защо например се оплаквате от здравеопазването?Та то е подчинено в момента именно на гореизложената от теб хедонистична теория. Другото, което желаете е "комунизъм" по тази теория.

Comment

Working...
                                X