Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Нямаше да има провал ако трети страни не се месеха.Пък и Цветелинка Борисова кво шси прай вятърните мелници и соларките.
    То и санирането ний ще го плащаме ама нали е "безплатно" от ЕС....закривай реактори и пръй изолация.
    Много можем да си бърборим по въпроса.

Най-важното е това, че освен всичко останало на народа му се даде възможността той да реши, какво да се прави.

Ама той не си направи труда да иде до урните.

Ами - с такъв народ, такива съдбини.

Това е положението.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Много можем да си бърборим по въпроса.

Най-важното е това, че освен всичко останало на народа му се даде възможността той да реши, какво да се прави.

Ама той не си направи труда да иде до урните.

Ами - с такъв народ, такива съдбини.

Това е положението.
      Ааа, моля. Подобно твърдение е инсинуация. Хората си казаха какво искат, но както обикнавено, "необикновените" си ги боднаха. ........... на китка да кажем.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Няма смисъл да обсъждаме каквото и да е ако не си прочел тримата горепосочени автори.

Всеки от тях казва истината, обаче тази истина е относима за различни периоди на развитие на Човечеството.

Сега не е периодът на Ноам Чомски.Нито на Путин.

САЩ прилагат теорията на Карл Попър за "отвореното общество" на практика.
        СССР се провали защото просто беше забранило свободната мисъл и "се мислеше" само разрешеното КПСС-комунистическата партия на съветския съюз.

Това което се случва на Русия в момента е същото като на СССР, за съжаление за втори път.Путин нищо не е осмислил, никоя грешка не е поправил.Допуска същите грешки като комунистическите дървени глави които бяха повечето в пенсионна възраст.
        Изобщо нито СССР, нито съвременна Русия имат представа какво точно им се случва-това е защото винаги са потискали хората със свободно собствено мислене и мнение, лишавайки се така от интелектът им..
        Управленците на СССР и Русия винаги са се имали за всичко знаещи и можещи и никога не допускали да има по-умни от тях.Това за тях-някой да има собствено мнение и да е по-умен означава някой да им оспорва властта... и те го унищожават физически...

Най-лошото е че Путин "модулира" начина на мислене на целия руски народ и на новите политици от собствената си партия, като допуска нагоре във висшите ешелони само послушните които са му "верни" и уж правят това което той иска ...

На практика това са новите хамелеони -приспособеници на които най-голямото им качество е готовността да лижат всеки гъз който е на власт дори и да се е насрал яко...

Това за пореден път ще доведе до крах на Русия...и много страдание за измъченият руски народ...

Боклуци на власт... това е Путин и кликата му ...

Сега като пиша ме боли сърцето за Руския народ и Русия, но това е истината...

Най-големите постижения в историята на Човечеството са постиженията на свободната мисъл на свободен човек, не на роб...

Хубав живот с ракети и войни не става момчета.Става с много интелект в управлението, толериращ развитието на интелект в държавата...

В противен случай на власт са посредствени хора толериращи други посредствени хора...

Аз по принцип в политически план най-много харесвам идеите на Чомски, но си давам сметка, че Човечеството не е узряло за тях...Твърде утопични са за сегашното ниво на развитие на Човечеството.

Тофлър няма политически пристрастия и идеи, той просто казва какво ше се случва и от тази гледна точка какво трябва да правят САЩ.Той не казва дали и защо трябва да се влияе на други държави и по какъв начин.ТОВА ПРОСТО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.
        Това интересува Карл Попър.Той дава такива "рецепти" на правителството на САЩ.И той е бил съветник на няколко президента на САЩ.Попър е идеологът за хегемонството и водачество на САЩ на целия съвременен свят.Той има такива "въжделения" и едва ли не казва че демокрацията и лидерството на свободния свят е "отговорност на САЩ"...

Тофлър е аполитичен технократ.Той се интересува от фактите , а не от желанията на един или друг политик които ще умрат заедно с него, нито от желанията на една или друга държава.Тофлър е като Чомски, но аполитичен и обяснява всичко с технологичното развитие, а не с идеите на политиците и желанията и борбите на една или друга държава за доминиране над целия свят.

Няма как да разбереш това което пиша, ако не си чел и тримата горепосочени автори.

Общо взето с никой от вас няма какво да си кажа и да обсъждаме без да сте прочели и тримата автори...

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Димитре какво спечелихте заедно с пазарджишките аптекарки на националното състезание по корабомоделизъм в Пазарджик? http://www.telekabeltv.bg/bg/news/20952.html

Някога и аз бях авиомоделист в ОСО...Имам доста окръжни първи, втори трети места, а на републиканско станах четвърти през 1982 мисля в Търговище, ама "инструктора" от ОСО тогава ме изпорти -вместо моят личен треньор заведе в Търговище 24 годишната си любовницата си...
        Тогава беше световното по футбол в Италия и първият мач беше Италия България завършил 1:1 ...

Още си пазя един комплект ключове(гедоре) на които пише "Сделано в СССР" даден ми като втора награда на окръжно и една метална гравирана тавичка дадена ми като награда за трето място на окръжно...

Поне острова крадливия кмет направи "Острова" по -хубав отколкото беше по комунизма ...
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Тъй като съм уморен и не ми се драпа, особено от таблет, ще кажа само, че имаш твърде превратна представа за случващото се, особено в Русия.
          Де да беше толкова просто.....
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Точно преди 15 минути един продукт на евроценностите под формата на пияна/дрогирана или може би нито едното кифла по прашки и сутиен с дете на около годинка в колата влезе в заложната къща под нас няколко пъти.Впоследствние избяга и са я хванали обърната по таван на около 500 метра от местопроизшествието.

Абе рацер кажи нещо за Либия за Ирак, за Сирия. Стига с тоя Путин бе.Путин си гледа суверинитета, а ти ме убеди че НАТО е отбранителна организация.

Слушай бе пич, майка ми е с тежка операция на гръбнака.Вчера я изписаха и я прибрах.В окръжна болница Пазарджик в неврохирургията я оперира Румен Филипов който откри болница в Панагюрище, бат Бойко отряза лентичката.С доктор Филипов се познаваме от 10 години.Можеш да провериш в неврохирургията завеждаш е доктор Петров.Аз бях отседнал в хотел Астория повече от 20 дена.Това също можеш да провериш.Собственика се казва Николай, сина му е прокурор в София.Притежаваш завидни еврогейски ценности.Интригант долен!
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:16.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение

Сега като пиша ме боли сърцето за Руския народ и Русия, но това е истината...

..
              Е това е върха на лицемерието по еврогейски. Ако те болеше за Русия, нямаше пишеш такива глупости.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Е това е върха на лицемерието по еврогейски. Ако те болеше за Русия, нямаше пишеш такива глупости.
                На мен не ми е жал за Русия. Това прави ли ме откровен еврогей - ец?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• А на Русия пък не и пука за твоето статукво нито за лъжливите ти ценности.Просто като се разцъкам по сайтовете не виждам много-много като теб и подобните ти, каквито и да приказвате на народа му е ясно че правителството ни е продажно че еврепейските ценности са само кухи приказки, че няма руска заплаха и т.н.Както ти казах просто се забавлявам с вас.Еврогейски ценности означава че ценностите ви са ялови като гейовете.Ценности без покритие, само кичозни приказки, лицемерие , интриги и лъжи.И аз бях запален по ЕС но разбрах че това е само мараня над яма с лайна.

Comment

А на Русия пък не и пука за твоето статукво нито за лъжливите ти ценности.Просто като се разцъкам по сайтовете не виждам много-много като теб и подобните ти, каквито и да приказвате на народа му е ясно че правителството ни е продажно че еврепейските ценности са само кухи приказки, че няма руска заплаха и т.н.Както ти казах просто се забавлявам с вас.Еврогейски ценности означава че ценностите ви са ялови като гейовете.Ценности без покритие, само кичозни приказки, лицемерие , интриги и лъжи.И аз бях запален по ЕС но разбрах че това е само мараня над яма с лайна.
                    Що не отидеш да живееш в UK?
                    Там "за" и "против" ЕС са 50/50.

А иначе, така, както си разцъваш по сайтовете, обърни внимание и върху това, че такива "не-много" като мен са 63% от българите.
                    33% са балалайка.RU ориентираните, като теб.

Накратко - марш при Путя, или си налягаш парцалките

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Според коя стъкмистика, щото аз срещам все ония 33% дето са за балалайка ру.Нещо като НАТО и Югославия навремето.Прочети коментарите под статиите и ще видиш че на 10 балалайки има средно един от твоите 63%.А междуу другото като гледам репортерски въпроси по улиците гледам че интервюираните каквото и да ги питаш ще се съгласят независимо от въпроса, примерно дали искат бази на нато или на Русия или на Зимбабве отговора ще е все един и същ.Някак си са все еднотипни персожани, изобщо не знаят за какво иде реч.Та заеби тая стъкмистика, то си е цяла наука според зависи каъв отговор търсиш.Има си даже и разяснителен клип из тубата.Ти ми кажи защо по бтв спряха телефон на зрителя ами трябва да приемем това което ни казват от екрана.Както ти казах вярвам на очите си и подобни статистики не ме интересуват.То очевидно и разбираемо да сте концентрирани в София, то затова статистиките и репортерските допитвания за софия може е да се доближават ма за остонолото чадт от страната не, сигурен съм...то нас кой и за кокво ни пита ма тва друга хипотеза.Ма ти си живей с твоята статистика , то така и Русия ви изненада.

Comment

• Ми оставаш с впечатление, че статистиката е нагласена, защото сте малко но за сметка на това много ревете.

Аз пък що нямам нито един познат, който да иска да не сме член на ЕС?

........освен тъщата

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не слагай в кюпа тези дето искат да са в ЕС ,само щото могат да работят там, ама важна е бройката мотивите се замитат стъкмистика ко да прайш.

Comment

Не слагай в кюпа тези дето искат да са в ЕС ,само щото могат да работят там, ама важна е бройката мотивите се замитат стъкмистика ко да прайш.
                            Ами инициирай тогава един референдум за излизане от ЕС, като си толкова сигурен, вместо само да ревеш тук.

От мен имаш един подпис и от тъщата също.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• За кво като съдя по последните избори резултата е предрешен, никакви референдуми, революция требе.

Comment

За кво като съдя по последните избори резултата е предрешен, никакви референдуми, революция требе.
                                Време е да слезеш от клона, да пуснеш дървото и да седнеш да помислиш, като цивилизован човек.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X