If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Иво, аз говоря за обикновения човек и затова, как той съумява да си "подреди къщичката".
В крайна сметка това си зависи единствено от него. Поради това немецът живее по един начин а българинът по друг.
Какъвто народът, такива и управниците.
А иначе слънцето грее и земята се върти еднакво за всички.
Митак, във виетнамската война американците за загубили около 2200 самолета и 60 000 войника.
Това не се прави с лъкове и стрели.
За сравнение - ти ми кажи, колко американски, руски или каквито и да било самолети са свалени в бойни действия от ИД.
По въпроса за АЕЦ - Белене е добре, когато говориш и във второ лице множествено число, да нозовеш и тези, които имаш впредвид.
Много е нелепо да метнеш цялата отговорност за Белене на ГЕРБ. Ама така ти е лесно и угодно.
Как предлагаш да се води война с ИД.Пък и кат гледам не са въоръжени само с калашници ами имат и противотанкови ракети....някой ги е купил от САЩ и им ги е дал...хихихи.Ъъъъ, жал ти е за главорезите от ИД или просто те яд че Русия взе инициативата и САЩ само гледат.Ем сори, ама и хубавите неща имат край.
Говоря във второ лице множествено число защото си за тази политика, не визирам ГЕРБ а всички досегашни правителства.Те са инструмент на САЩ.И не ми говори че мислиш за България, стига с тия лицимирни изречения, ако нещата се обърнат пак ще мислиш за България.Аре молъ ти са.Русофобите не се интересуват от България като Родина, чакате някой да ви донесе по-бляскав живот наготово, не ви стиска да отидете да си го заработите в Европа, затова лаете че Русия ви крива.Щото друго не можете да направите.То и тия дето много обичали България ама виждаш ли заради децатта отишли в чужбина.Все оправдания ама да бяха взели да останат тука и да си тналожат народната вола на управляващите ...не, по лесно да отидем наготово и да се бием колко ни е мъчно за България, пък те и децата им вече не говорят правилно бългаски.Ами децата на техните деца...Днес ходихме в Батак, чудя се наистина ли е имало такива българи и осъзнавам че гейове не могат да направят и отгледат такива мъже ако ще и папата да ги венчае.
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
Явно бръкнах където трябва. Или не трябва.
Пак бъркате, като смесвате нещата.
Обикновеният европеец няма нищо общо със спора ни.
Я да попитам!
Кой европеец?
Тоя, с който може да се срещнете на пътя, да работите заедно нещо или ония, който идва като инвеститор и ти ограбва всичко.
Това важи с еднаква сили и за руснака, американеца, китаеца и зулуса.
За мене педерастията е заразна болест и е по-лоша и от холерата.
Тя е новата е новата чума на Европа.
Педераса е зависим човек с разбъркан мозък.
В Европа са много любезни с теб, когато имат полза от тебе, но я отиди самостоятелно да си търсиш работа!
Ще запееш друга песен.
Трудовото законодателство, благодарение на европейското е такова, че е съвсем уместно да го наречем робовладелско.
А пропо, в армията на САЩ, чукането на кози вече не е престъпление.
Снощи Путин ми го каза.
И гледайте какво се получава!
Всички са толерантни, но никой не иска да му викат педераст.
Заебете ги тия!
Ще има да се дърлим до утре!
Я ми кажете, как виждате да се справим с положението? На къде да вървим?
Ми както е тръгнало освен са оженим....
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Параноята си има лекарство - http://www.pan.bg/view_article-5-340...potencial.html Както винаги в основата на евроатлантическите ценности стои лъжата.Ся на Еко пак трябва му обеснявам че Русия отговаря на заплахата, ма ич няма си губя времето, пък и ако ме разбере забавлението ще свърши.
Другия параноик - http://www.blitz.bg/news/article/420821 случайно да се сеща че половин милион българи стават мишена на Русия, или може би НАТО нямя да допусне руска ракета да падне.Прав е бил Хитлер като ги е душил в камерите.Еврейско копеленце.По скоро си отмъщава за руските бази в Сирия понеже са близо до Израел.
Eлементарно Уотсън... http://ria.ru/analytics/20160617/1449005360.html ако се свали режима на Асад договорът за военна помощ с Русия става нищожен.Само дето в Кремъл са се сетили за това.Пък ако случайно вземат да бомбят Асад ще стане интересно.А ся ми обяснете как свалянето на Асад ще пребори ИД.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Параноята си има лекарство - http://www.pan.bg/view_article-5-340...potencial.html Както винаги в основата на евроатлантическите ценности стои лъжата.Ся на Еко пак трябва му обеснявам че Русия отговаря на заплахата, ма ич няма си губя времето, пък и ако ме разбере забавлението ще свърши.
Другия параноик - http://www.blitz.bg/news/article/420821 случайно да се сеща че половин милион българи стават мишена на Русия, или може би НАТО нямя да допусне руска ракета да падне.Прав е бил Хитлер като ги е душил в камерите.Еврейско копеленце.По скоро си отмъщава за руските бази в Сирия понеже са близо до Израел.
Или казваш "Друго си е хем бедни, хем нахранени с американски ракети, ама "ПОД Съветско "покровителство" както са ме научили и съм си свикнал от детство"...
Казваш друго си СССР-то да ни държи надупени със свалени гащи на САЩ, свикнал си от малък и "мне очен хорошо когда мне говорят успакаително по рускому язйку..."
Да се сбъдва казаното в Библията по бързо, че е голямо тегло в тази държава с толкова много любители на "ладата" ...
За пореден път се убеждавам, че в тази държава е най-лесно да си прост и тъп-да имаш мнение за всичко, то да е винаги меродавно и да си винаги на 1000% прав ...
Митак, както е видно ние русофобите не мрънкорим непрестанно, както вас.
Ние просто живеем тук, работим, плащаме си данъците и сме убедени, че нещата вървят към по-добро.
Ние знаем, че качеството на живота ни си зависи на първо място от нас самите вместо от амбициите и действията на големите играчи.
Вървенето по европейския път на развитие изисква много. Като се започне от това да не си хвърляме боклуците на улицата и се стигне до професионалното осъвършенстване с цел вписването в съвсем други стандарти.
Всичко това не винаги е лесно. За този за когото това е трудно, по-лесно е той да си каже:
Бал съм го ЕС. Той ми мисли злото. Зад него стоят масоните, фашистите и всички останали зли сили на вселената.
Я виж Русия.....И тя е срещу ЕС. Значи врагът на моя враг е мой приятел.
Елементарно, Уотсън!
Докога ще се сополивите? Докога ще прехвърляте отговорността върху всичко друго, само не и върху вас самите?
Или викаш да грабваме пушкалата....
Силно объркан си. Огледай се наоколо. Живееш в 21 - ви век. Нещата не стават вече по този способ.
[QUOTE=alfa racer GTA;1482316]Руската информационна война срещу България - най-строго пазената тайна на ДАНС*
http://clubz.bg/41087-_ruskata_infor..._tajna_na_dans[/QU
Статия, да отАпеш от нея.
Освен пълната липса на факти.
Говори са за Визия 2020.
Комшиите ни умират от смях, само като чуят заглавието.
Визия може да има само жена. Обикновено се свързва с курва.
Значи, нашата програма е курва за южните ни съседи.
Като пишеш нещо е редно да имаш умни и знаещи съветници.
Разбира се, че се води информационна и пропагандна война.
Обаче на парада се видя, висш офицер как не може да марширува и ни изложи пред целия свят.
Да се поясня! Маршировката не е от значение за водене на военни действия, но неумението и говори, че човекът хал-хабер си няма от военна наука. Тоест, това е угоден, некадърен парашутист.
Кой е виновен за това?!
Ами началниците му:
Нач. на Генщаба, военният министър и най-паче Главнокомандуващият въоръжените ни сили. Ония вреден бацил Роско, нахендрен ни от ГЕРБ.
Той лично отговаря за състоянието на въоръжените ни сили и няма никакво оправдание, че инвалид е начело на парада.
Аз не съм нито за Русия, нито за САЩ. Мен ме интересува Европа, която е окупирана от САЩ.
Май не долавяте тънката разлика.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Говоря във второ лице множествено число защото си за тази политика, не визирам ГЕРБ а всички досегашни правителства.Те са инструмент на САЩ.И не ми говори че мислиш за България,
Конкретно за казуса "АЕЦ-Белене" за пореден път си в грешка.
Не всички досегашни правителства а правителството на Сергей Станишев!
Годината е 2008 - ма. Лапачите са седнали на масата и чакат да похапнат здраво от поредните българо-руски далавери.
Конкретно за казуса "АЕЦ-Белене" за пореден път си в грешка.
Не всички досегашни правителства а правителството на Сергей Станишев!
Годината е 2008 - ма. Лапачите са седнали на масата и чакат да похапнат здраво от поредните българо-руски далавери.
Е - сега ние ще им плащаме сметката.
За Белене, ти не си прав. За провала на проекта са виновни онези главанаци от ГЕРБ. Ако не бяха изпълнявали чужди поръчки, сега щяхме да имаме работещ първи реактор и да си произвеждаме ел. енергия за износ. В замяна имаме скъпи и прескъпи възстановяеми източници и плащания по едно оборудване което трябва да продадем на безценица. Върха на глупостта са изявленията на разни умници че арбитражното дело било голям успех и видете ли щяли сме да плащаме само някакви си 1,2 млрд лв. Един друг умник казал пък че за НЕК нямало никакъв проблем , само трябвало да прехвърли един актив в друг.
Тая тема е пълна скръб. Гледам, аргументите са заменени твърдо с лични обиди и квалификации от "демократичната"общност. На "преписани" лозунги съм се нагледал и наслушал. Преди години се надявах, че никога повече няма да ми се налага да "живея" това, а то стана бетер, дето се казва на "майчин".
Искаме да си оправим държавата, а не можем да си говорим нормално помежду си. Когато си изчерпим аргументите, минаваме на ти си "грозен, глупав, селянин, комунист и т.н." "квалификации". Четем историческите факти, както дявол евангелие, само и само да докажем, че "ние сме прави". Никаква мисъл извън черно-бялата система.
Няма да станат така нещата. По този начин винаги ще сме на дъното на трапа, копаейки под краката на "другарчето".
"Вперили поглед" в миналото, настоящето ни "подпира" отзад, а бъдещето - каквото дойде.
Надявам се, поне Русия оправихте.
За Белене, ти не си прав. За провала на проекта са виновни онези главанаци от ГЕРБ. Ако не бяха изпълнявали чужди поръчки, сега щяхме да имаме работещ първи реактор и да си произвеждаме ел. енергия за износ. В замяна имаме скъпи и прескъпи възстановяеми източници и плащания по едно оборудване което трябва да продадем на безценица. Върха на глупостта са изявленията на разни умници че арбитражното дело било голям успех и видете ли щяли сме да плащаме само някакви си 1,2 млрд лв. Един друг умник казал пък че за НЕК нямало никакъв проблем , само трябвало да прехвърли един актив в друг.
Нямаше да има провал на проекта, ако такъв не беше стартиран изобщо.
Статия, да отАпеш от нея.
Освен пълната липса на факти.
Говори са за Визия 2020.
Комшиите ни умират от смях, само като чуят заглавието.
Визия може да има само жена. Обикновено се свързва с курва.
Значи, нашата програма е курва за южните ни съседи.
Като пишеш нещо е редно да имаш умни и знаещи съветници.
Разбира се, че се води информационна и пропагандна война.
Обаче на парада се видя, висш офицер как не може да марширува и ни изложи пред целия свят.
Да се поясня! Маршировката не е от значение за водене на военни действия, но неумението и говори, че човекът хал-хабер си няма от военна наука. Тоест, това е угоден, некадърен парашутист.
Кой е виновен за това?!
Ами началниците му:
Нач. на Генщаба, военният министър и най-паче Главнокомандуващият въоръжените ни сили. Ония вреден бацил Роско, нахендрен ни от ГЕРБ.
Той лично отговаря за състоянието на въоръжените ни сили и няма никакво оправдание, че инвалид е начело на парада.
Аз не съм нито за Русия, нито за САЩ. Мен ме интересува Европа, която е окупирана от САЩ.
Май не долавяте тънката разлика.
Този "генерал" който не се е научил да марширува кога е бил курсант и преминал военно обучение и завършил военно образование - преди /след 1989 година?
Чий "продукт" е на чия система и на чие образование?
Кога и къде за завършили военно образование тези "съветници" и изобщо какво е нивото им?
Ето ти ФАКТИТЕ.Нали искаш ФАКТИ...?
Когато отбих военната си служба и се уволних 1993-1995 година едно 99.9% бяха възпитаници на "старата" система ...
Те всичките бяха една пародия на "военни" и изобщо на офицери.Пародия беше и армията ни.
Имахме остаряла бойна техника и толкова.За обучението на един танкист е необходимо минимум 1 година, а за да стане добър танкист поне 18 може би 24 месеца.
Това при стрелба с "щатен" снаряд и учения поне 2 пъти в година- пролет и лято.
Всички и висши офицери и нисши офицери бяха една голяма пародия тогава- всички завършили военните училща по "Тошово време".
Имахме един капитан, след това майор.Този окраде поделението- ЗКТЧ на батальона, а преди това ЗКПЧ по време на комунизма. Още 1993 година се "кипреше" с костюми "Версаче" и го виждахме когато бяхме в гарнизонна отпуска.
Имаше 3 апартамента в Казанлък и 2 в София ...
Идва цистерната от поделението да зарежда ГСМ на учебния полигон капитана пристига с ладата и казва на мл.сержанта войник - "Сипваш 2 тона и останалите 3 след мен!" .
Мл.Сержанта "Ама гусин капитан..." Онзи "Ти искаш ли да излизаш в отпуска или не искаш?!!"
Сипаха в тона, останалите 3 капитана ЗКТЧ -то казва на шофера на цистерната-"карай след мен ..." .Няма хъ, няма мъ!
На едно зареждане крадеше по 3 тона хубава нафта за танковете.И това ми било военни и това ми било "армия" ...Не ме карайте да се смея с глас...
Представям си какво е било в цялата бригада.Едно ЗКТЧ на батальон след като може да краде толкова от един батальон си представям какво ще е откраднало от цялата танкова бригада ...
Виждайки как крадат офицерите и сержантите и старшините не оставаха по -назад.Дойде графитна смазка за танковете един трилитров буркан- до танковете я стигне едно бурканче от детско пюре я нищо не стигне.Солидол поне имаше много, та поне на сезонното техническо обслужване сменяхме както се полага солидола в трансмисията...
Сержантите задължително крадяха по 40-50 литра от танковете дизел на дежурство като дневални ...
Изобщо по време на комунизма армия нямахме.Имахме една пародия.Всеки краде колкото може.
Мл.Сержанта отговарящ за ГСМ на учебния полигон на шестия месец си купи ауди "80" чисто ново ...
Когато се уволнявах един мл.лейтенат докато беше дежурен батальон открадна цяла секция от всекидневната
Много бедни душици имаше измежду военните...Повечето бяха такива авантаджии и муфтаджии...
Свестните бяха по-малко от пръстите на едната ми ръка за поделение от 1200 човека ...
Сега поне военен се става по убеждение и за чест, а не "за да не работи и да се пенсионира на 40 години" ...
Днешните военни са 5 пъти повече истински от онези по времето на комунизма.
Естествено че нисшия "материал" е по-лош.Емигрираха или по-точно бяха изпъдени 1-1.5 милиона все млади хора.Вече няма избор.
Редник -прост войник вече става само този който няма никакъв избор ...
Специалните части са малко по-различни и там не всеки може...
Ама цялата тази каша отново я забърка "едно поколение" отраснало и "възпитано" по времето на комунизма- тези които към 1989 година бяха между 30 и 60 години.Те "решиха" да изгонят няколко млади поколения от България, защото не направиха необходимото да се преборят за бъдещето им...
Ей затова казвам да се изпълни написаното в Библията, защото мисленето не се променя, остава си старото, хората не се променят и "дърпат" България назад, а не напред...
Една камара народ емигрира на Запад,а не в Русия, което е ясен знак къде и как вижда бъдещето си младото поколение...
Ама тук все една мантра се е пее...
Няма връщане назад.Това.Бъдещето е НАПРЕД, не назад ...
"Американците" са руснаци, завършили в Киев, НО емигрирали и създали двигателя подпомогнати от САЩ и в САЩ ...
Все така се случва- от Русия в САЩ.От САЩ в Русия няма емигрирали учени и изобретили нещо полезно- "емигрират" от САЩ в Русия само разкритите руски разведки ...
Този "генерал" който не се е научил да марширува кога е бил курсант и преминал военно обучение и завършил военно образование - преди /след 1989 година?
Чий "продукт" е на чия система и на чие образование?
Кога и къде за завършили военно образование тези "съветници" и изобщо какво е нивото им?
Ето ти ФАКТИТЕ.Нали искаш ФАКТИ...?
Когато отбих военната си служба и се уволних 1993-1995 година едно 99.9% бяха възпитаници на "старата" система ...
Те всичките бяха една пародия на "военни" и изобщо на офицери.Пародия беше и армията ни.
Имахме остаряла бойна техника и толкова.За обучението на един танкист е необходимо минимум 1 година, а за да стане добър танкист поне 18 може би 24 месеца.
Това при стрелба с "щатен" снаряд и учения поне 2 пъти в година- пролет и лято.
Всички и висши офицери и нисши офицери бяха една голяма пародия тогава- всички завършили военните училща по "Тошово време".
Имахме един капитан, след това майор.Този окраде поделението- ЗКТЧ на батальона, а преди това ЗКПЧ по време на комунизма. Още 1993 година се "кипреше" с костюми "Версаче" и го виждахме когато бяхме в гарнизонна отпуска.
Имаше 3 апартамента в Казанлък и 2 в София ...
Идва цистерната от поделението да зарежда ГСМ на учебния полигон капитана пристига с ладата и казва на мл.сержанта войник - "Сипваш 2 тона и останалите 3 след мен!" .
Мл.Сержанта "Ама гусин капитан..." Онзи "Ти искаш ли да излизаш в отпуска или не искаш?!!"
Сипаха в тона, останалите 3 капитана ЗКТЧ -то казва на шофера на цистерната-"карай след мен ..." .Няма хъ, няма мъ!
На едно зареждане крадеше по 3 тона хубава нафта за танковете.И това ми било военни и това ми било "армия" ...Не ме карайте да се смея с глас...
Представям си какво е било в цялата бригада.Едно ЗКТЧ на батальон след като може да краде толкова от един батальон си представям какво ще е откраднало от цялата танкова бригада ...
Виждайки как крадат офицерите и сержантите и старшините не оставаха по -назад.Дойде графитна смазка за танковете един трилитров буркан- до танковете я стигне едно бурканче от детско пюре я нищо не стигне.Солидол поне имаше много, та поне на сезонното техническо обслужване сменяхме както се полага солидола в трансмисията...
Сержантите задължително крадяха по 40-50 литра от танковете дизел на дежурство като дневални ...
Изобщо по време на комунизма армия нямахме.Имахме една пародия.Всеки краде колкото може.
Мл.Сержанта отговарящ за ГСМ на учебния полигон на шестия месец си купи ауди "80" чисто ново ...
Когато се уволнявах един мл.лейтенат докато беше дежурен батальон открадна цяла секция от всекидневната
Много бедни душици имаше измежду военните...Повечето бяха такива авантаджии и муфтаджии...
Свестните бяха по-малко от пръстите на едната ми ръка за поделение от 1200 човека ...
Сега поне военен се става по убеждение и за чест, а не "за да не работи и да се пенсионира на 40 години" ...
Днешните военни са 5 пъти повече истински от онези по времето на комунизма.
Естествено че нисшия "материал" е по-лош.Емигрираха или по-точно бяха изпъдени 1-1.5 милиона все млади хора.Вече няма избор.
Редник -прост войник вече става само този който няма никакъв избор ...
Специалните части са малко по-различни и там не всеки може...
Ама цялата тази каша отново я забърка "едно поколение" отраснало и "възпитано" по времето на комунизма- тези които към 1989 година бяха между 30 и 60 години.Те "решиха" да изгонят няколко млади поколения от България, защото не направиха необходимото да се преборят за бъдещето им...
Ей затова казвам да се изпълни написаното в Библията, защото мисленето не се променя, остава си старото, хората не се променят и "дърпат" България назад, а не напред...
Една камара народ емигрира на Запад,а не в Русия, което е ясен знак къде и как вижда бъдещето си младото поколение...
Ама тук все една мантра се е пее...
Няма връщане назад.Това.Бъдещето е НАПРЕД, не назад ...
.
Този генерал преди 1989г. е бил една мижитурка която се е възползвала от промените за да се издигне в служба. Всички тези неща които си описал са следствие също от промените и последвалата анархия. Както споменаваш, действието се развива 1993г. Младите хора включително и аз избягахме от България заради безизходицата и липсата на реализация които също са последствие от престъпните промени. Резултатите са съсипана икономика и обедняващо население. Много хора в чужбина биха искали да се върнат, но как да го направят като не виждат възможност за развитие.
Comment