Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Аз никога не съм искал да разисквам такива работи. Принуждаваш ме с поведението си. Оная приказка за моряците и жените им, е актуална и за теб. Просто трябва да го осъзнаеш.
За да изчистим темата - преди няколко години, приемах хомосексуализмът за нещо противоестествено. После... видях как един котарак "перка" друг. Няма грешка! Две доказано мъжки котки! Разрових се, четох, осъзнах че това явление съществува много отдавна, съществува и сега, вероятно ще съществува и в бъдеще. Е!? Както е видно от темата, през годините тия са ги преследвали, или не. Винаги са ги преследвали, когато са преследвали и други различни. Резултатът винаги е бил трагичен.
Изводът до който аз съм стигнал - няма нищо гейско в това, да зачиташ правата на различните. В тоя ред на мисли - трябва да знаеш, че всеки път, когато споменеш за "еврогейските ценности", обиждаш всички различни от теб. А различни от теб са всички. Щото както писах вече - дори еднояйчните близнаци се различават.
Такива Ми те работи.....
Пхъ, знаеш ли като варненец, за какво се отнася, станалата легендарна фраза - "немците го построиха, руснаците го събориха"? Или - " Стоп машини, влак по курса".
Това не е новина. И да, не е изключителна привилегия на руснаците. Трябва ли да ми говори нещо?
Comment