Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гледайте са как бият каталонците в Испания.... въпреки че според нашите медии няма нищо такова... но все пак. Сега запада ако действа както в Украйна, трябва да призове властите да не исползват сила ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• И кои са тия "наши медии", които пак те държат в информационно затъмнение?
      Или просто пак така ти се иска?
      Ти да не би да живееш на Марс?

Аз откъде знам за размириците, за арестите и пр. там?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Абе Ванка, обясни ми като на русофил защо в другите страни не се чува за руските олигарси ми само у нас.И гърците и турците си предложиха услугите за тръбата още щом почнахме да правим въртели.Как пък само нас искат да преебът пустите руснаци.На нас газ не ни трябва, особено руска, аец не ни трябва, самолети не ни трябват, армия не ни трябва....апропо тези последните две са за държави с пари.А пари имаш когато имаш икономика, икономика имаш когато си енергийно обезпечен с евтина енергия.Откакто сме в ес сме на последно място във всичко, на първо място сме само по смъртност.Ако не са европейските субсидии и то за неща които имахме но разрушихме сме нула, зеро....държавата ни е в ликвидация.Но пък зелените спасиха червношиестата патка, броят комарите по Дунав.Не руснаците, ние сме си опасни за нас самите.Васко Начев - Работи като консултант по проучване и добив на нефт и газ в различни държави от Близкия Изток, Египет, Казахстан и последно в Индонезия - съвсем безпристрастно и безплатно.Начи в тази статия казва че една от пречките за реализирането на юп е липсата на пазар, щото е насочен към Италия а тя е пренаситена.Така, в друга статия казва че Турция ще еглавният играч в диверсификацията на европейския пазар, значи уж няма пазар за газта от юп а тъпите турци се набутгват като главен играч - http://www.mediapool.bg/gazova-kriza...ews218202.html - в тази статия се оказва че азерски газ ще мине през турция та газовия хъб на бат бойко не знам какво ще разпределя. И, още, http://www.infostock.bg/infostock/co...kite-ot-2017-g -/ някъде по средата/ нищо или малко ще печелим, начи те не били 400млн евро ми по-малко понеже щели да ни удържат за да си изплатим нашата част от проекта.Значи ебати наглеците все едно банката да ти даде заем да си купиш апартамент и след това да има наглостта да ти удържа вноски.И въпреки това бех ще получава 65 млн евро от данъци и такси, да не забравяме и по евтиния газ, който пък ще привлече инвеститори които ся ще отидат у комшиите.
        http://www.pan.bg/view_article-5-402...BYLGARIYA.html съвсем разбираемо казано.Та от много тарикатлъци и слагачество дет трябва и не трябва и когато не ни пита никой ся с ме с пръст в дупето, после ще го оближим.
        Много пъти вече обяснявах - другаде русофилите не са като нашите. От там и разликите. По другите държави, като кажеш че италианският пазар е пренаситен, русофилите разбират - пазарът в Италия е пренаситен. Тия там разбират че диверсификация е понятие различно от обем. Че става въпрос за конкуренция. Като за русофил - ако имаш 100 сергии, продаващи домати на 1 оранжерия - цените ще са сходни. Ако м/у тия 100, набуташ още една, но от друга оранжерия - цените падат. Конкуренция!
        Като ти казват че Турция ще е главен играч в диверсификацията на газовият пазар в европа, ако не си русофил, разбираш че газта от азербайджан най лесно минава през Турция. Преди това и от още едно място. Като си русофил - естествено -бъркаш понятията.
        Гледам че съвсем мъжествено не забеляза - попитах - ти какво ще направиш, ако щерката доведе у вас булка?
        Писна ми да скачаме от тема в тема - давай да изчистим темата с педалите и да я ЗАТВОРИМ.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Много пъти вече обяснявах - другаде русофилите не са като нашите. От там и разликите. По другите държави, като кажеш че италианският пазар е пренаситен, русофилите разбират - пазарът в Италия е пренаситен. Тия там разбират че диверсификация е понятие различно от обем. Че става въпрос за конкуренция. Като за русофил - ако имаш 100 сергии, продаващи домати на 1 оранжерия - цените ще са сходни. Ако м/у тия 100, набуташ още една, но от друга оранжерия - цените падат. Конкуренция!
          Като ти казват че Турция ще е главен играч в диверсификацията на газовият пазар в европа, ако не си русофил, разбираш че газта от азербайджан най лесно минава през Турция. Преди това и от още едно място. Като си русофил - естествено -бъркаш понятията.
          Гледам че съвсем мъжествено не забеляза - попитах - ти какво ще направиш, ако щерката доведе у вас булка?
          Писна ми да скачаме от тема в тема - давай да изчистим темата с педалите и да я ЗАТВОРИМ.
          Пропуснал съм това с булката, в нормално семейство се възпитават нормални хора, отдавна имаме нормален зет.За щастие нямаме генетично обремяняване по този въпрос, в такъв случай бих подходил с разбиране.Достатъчно примери има за мъже и жени с една хромозома не на място, те не са виновни че така сасе родили.Другото е извращение което не толерирам, защото с нищо не е по различно от педофилството което по тая логика също трябва да иска легализация.Правиш ли разлика между Тюринг и Азис.На първия съвременната медицина би намерила една женска хромозома в излишък, другия си е съвсем добре.Истинските "обратни" не търсят показност и са дискретни, понякога се примиряват със съдбата си и се опитват или дори създават нормални семейства или търсят начин да бъдат истинското си аз без да скандализират обществото.Тези ги разбирам, но тия надрусани извратеняци по така наречените гей паради няма да толерирам.Особено пък да осиновяват нормални деца, защото така възпитават нов хомосексуалист.Предполрагам знаеш историите за децата вълци, като малки по някаква причини останали далеч от хората отгледани от диви животни има достатъчно примери те никога не са се почувствали хора и не са станали пълноценни хора независимо че са били здрави деца.Хомосексуалността си има причина наркотицип любопитство липса на секс домашно насилие сексуално насилие и т.н.и въпросдните индивиди би трябвало да потърсят квалифицирана помощ и чак тогава да се определят като такива.Та на твоя въпрос ще отговоря така ако имах такова дете не бих се примирил и бих потърсил необходимата помощ, а ако медицински се докаже че природата така е решила, бих му помогнал да се реализира така като би се чувствало щастливо макар че няма да ми е леко.Другото няма как да се случи, защото родителското тяло си е свършило работата когато е трябвало.Ще отбележа че никога не съм повишавал тон, не съм вдигал ръка и не съм поставял ограничения и условия.Просто съм я научил да мисли преди да предприеме нещо.Поради това си изгради някакъв личен план какво трябва да свърши и да постигне и в какъв ред и си го следва и до днес. За мое учудване за тези ипланове разбрах още в гимназията, казах за мое учудване щото на мене в гимназията главата ми беше пълна с щуротии но не и с планове за бъдещето. Често пъти съм се чудил от документалните филми как се чувстват родители които 20 години са отглеждали син/дъщеря и изведнъж трябва да обърнат палачинката.Сега ако искате да приключим с този въпрос, нямам какво друго да кажа.В завършек, не смятам че трябва да ги убиваме а преди всичко да им се помогне, не да им се дава поприще за публичина изява.Щото аз ако нагрябя жена си на пейка в морската градина и майки и баби и лелички ичичковци ще ни анатемосат че развращаваме децата но виж ако са двама гея - сакън да не ги обидим нежните душици.Да не говорим че ще ни арестуват за аморално поведение а гейовете нема ги пипнат щот им нарушават правата и некоя еврокомисия ще ни спре еврофондовете.

Колкото до газта и деверсификацията нали си наясно че ако се набутам на една от тези 100 сергии ще ме дъмпинговат и след две седмици съм фалирал а и газта не е домати.Там договори се сключват за дълги периоди и за обеми.Ммм? ми ако ти си вложил средства в тези 100 сергии и продаваш доматите по 2 лв, идвам аз и искам ей така да ми дадеш една сергия да продавам домати по 1 лв.Азерите като искат да си построят тръба до газовия хъб на бат бойко и да предлагат евтина газ.Хамериканците като искат да си направят терминал за втечнвен газ да се включат в хъба на бат бойко и да продават и те.А не да налагат санкции изисквания според случая да пречат на другия.Това не е конкуренция.Не е конкуренция когато се опитваш да завладеиш чуждите находища къде пряко къде косвено и да разправяш че имало азерски газ сирийски газ иракски газ пък те дефакто са американски само географски се наричат така.Не може един да строи тръбата и да се иска да я предостави на 2-ри , 3-ти и те да си доставят газ.Ми да си построят тръби до прословутия хъб.И да речем че има давама трима независими доставчици мислиш че цената ще пада главоломно.В края на краищата цените ще се изравнят и става като с бензина.От друга страна всеки който би построил тръба си прави сметка за колко време ще се изплати и колкото повече доставя толкова по добре, ако газпром може да достави по 50 млрд куб метра по неговата тръба а азърбейджан може да достави само 10 млрд, щото толкова са производствените мощности или капацитета на находището, няма как да вложи същите пари като газпром за същия по дължина газопровод и да продава на по ниски цени. Ако се върнем пак на сергиите, ако ти произвеждаш по 1 тон домати на ден а аз по 100 килограма и плащаме по 300 лв на сергия ти межеш да продаваш на 1 лв аз обаче не мога да продавам на 1 лв защото не мога си избияя разходите за наем заплати осигуровки ит.н.Ти кога щеу разбереш че проблема не етръбата не егазта ми пилитиката къмРусия.Май сте пропуснали това че който и да дойде навласт след Путин дори и Русия да върне Крим политикатакъм нея няма да се промени.Май пропускате това че САЩ ооткрито заявипха че искат да придобият газопреносната мрежа на Украйна, пропускате това че незнайно защо ЕС не иска да купува газ на гранизатга на Русия, щото така който държи газопреносната мрежа на Украйна той ще е виновен за цената и т.н и парди тази причина САЩ и ЕС се чудят как да пречат на СП2 и на ЮП и в частност се опитаха и на Турски поток ма Ердоган им тегли една майна.Пък и Меркел го играй и тако и вако уж че подкрепя САЩ ма пък СП2 бил частен проект, ма вкрайна сметка СП1 И СП2 могат да захранят цяла Европа барабар с Балканите и Южна Италия и Австрия щото пък там кой знае къв избор нямат.А нашите тарикатлъчи са друга бира паре зя тръбя няма, ма кой щял да се облажи ма туй онуй пък пари за безплатно саниране има и то като погледнеш са тамън колкото един газопровод и пак който трябваше той се облажи.Щото ако не за тръба ще плащаме за стиропор.На запад жилищния фонд на собственици се поддържа от самите собственици, ако не могат им дават 6 месеца да го сторят ако пак не могат държавата /общинат го прави и после директно ти удържа от заплата сметки аренди наеми от квото се сетиш.Общинските фондове се поддържат от общините.Частните сгради се санират още при строителството, ако са по стари и ако искаш икономия се санираш сам ако искаш не се санираш но фасадата трябва да изглежда добре за твоя сметка.У нас даже някои си мислят че държавата трябва да им боядиса колите и да им купи зимни гуми.Добр,е от АЕЦ нямаме нужда, казваш, ТЕЦ варна го извеждат от експлоатация, рано или късно и другите ги чака същатасъдба даже американските Марици също защото собствениците им казаха че е непосилно да ги модернизират така че да изпълнят новите изисквиния за вредни емисии, със соларките и ветропоказателите сме попрекалили даже и санкции трябвало да има пък и не можеш строиш колкото ти душа сака щото разни еколози зелени пембени че писнат нищо че после некъв овчар запалил гората тамън по трасето на магистралата.Даже и на запад казаха че не са готови да се откажат от АЕЦ понеже ветрогтенераторите и соларките не били сигурна енергия.Ако не знаеш дата светна, ветрогенераторете се ефективни при надморска височина поне 2000 метра, в смисъл и на калиакра дуа ма на високо по често дуа.Пък там представи си къв конфликт ще стане с еколози природозащитници общество, разни натури и прочие което ще рай за корупцията пък и без това сме в топ 10 страни по корупция.Да не говорим че не е само да боднеш пилона ми трее и незнам колко метра да няма дървента трябват жици пътища за обслужване трафове да не говорим за обслужван зимата.Поради тия причини които не са моа измислица западняците решили че не може изцяло да се разчита на еко източници от тоя род.П ък и кой ще ти купува скъпа вятърна енергия вместо евтина ядрена, освен в България.Даже и ВЕЦ не можем да направим щото се изплаща след неколко стотин години.И сигурно пак Путин ти е виновен.Ей за туй са борим за Европа с нокти заби щото има ли евросредства има и консултанти от кол и важе да лапат едни милони ей тъй те пък облажват некои фирми и да не забравяме дела на разни НПО-та и т.нИ после що АЕЗ бил скъп що тръбата била скъпа.Еле пък забравихме и зелените и производните им дето и те гушкант едни милиони да мътят яйцата я на египетски лешояди я яйцата на комарите от въпросните терени, те затуй и като се чуе за некво строителство изпълзяват точно там да спасяват иначе не се сещат еле пък като се запали Кресненското дефиле никви ги нямаше да спасяват де що мърда.
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:53.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Какво казваше за моряците и жените им!? От целият тоя текст, не разбрах - какво ще направиш ако щерката доведе булка?
            За това че когато някой си построи тръба, е нагло друг да иска да я ползва си прав. О-о-обаче, в случая, ние трябваше да строим тръба, за да може газпром да си продава газта, без да плаща на Украйна. Трябваше да я строим при абсолютно неясни условия, в наш ущърб.
            Е, като не стана при тия условия, газпром пренасочи тръбата. Първо - като пазар Турция е огромна в сравнение с българия, второ - конкуренцията трябва да мине през Турция. От там и обяснението че Турция ще е важен играч.
            На СП2 не му пречи никой. В споразумението за избягване на санкции, газпром се съгласява с птилагането на пакетът, с който не се съгласи за ЮП. Там тоя пакет не бърка газпром.

Comment

• http://www.moreto.net/novini.php?n=359876&c=02
              Аз приключих с този въпрос и съм ти отговорил, няма да се повтарям.То е за хора със самостоятелно мислене.

А защо условията не са в ущърб на Турция, Гърция Македония и т.н. по тръбата.И какво да плаща газпром на Украйна, за това че е транзитирал примерно 20 млрд к.метра газ от които от Украйна са излезли 15 млрд и тия дето са платили на газпром си ги търсят от тях не от Украйна.Нали затова заобикалят Украйна за да са сигурни в доставките за трети страни.Щото газоразпределителната система на Украйна се беше разрастнала неконтролирано и след като си изпразниха хранилищата почнаха да ги пълнят от транзитната газ.Като вземеш пред вид как се образува цената на газа обвързана с цената на петрола и се променя с 6 месечно закъснение е ти повод за врътки с количествата, ма добре че на входа и изхода има измервателни уреди та се оказола че некой щипва газчица. Имаш крава пиеш мляко ма кравата у текезесето.
              Цената на 1 млн. б.т.е. газ = 0,714 + 0,046 х Цената барел петрол + 0,0975 х Цената на барел петрол преди 6 месеца - това за ОНЯ период.От 2019 си търсите проблемите у ЕС и Турция.От цялата работа се видя че Украйна и България са най-големите тарикати.Русия каквото и се плати това ще доставя до входа на ЕС и Турция.Все пак газта си е нейна ако иска ще я продава на ЕС ако иска на Китай.ЕС ако се чувства зависима от руския газ има възможност да си достави газ от Америка, от Либия, от Армения, от Израел.С тия милиарди дето ги загуби от собствените си санкции можеше да си построи тръба до къдет си иска.

Тъй, в рубриката знаете ли че:
              Когато на 9 май 1945 година руснаците празнували победата на хитлеристка Германия тогавашния съветник в посолството на САЩ, Кенан казва - празнуват мислейки че войната е свършила а тя сега започва.

Тъй като СССР е бил в икономически колапс след войната и не е можел да помогне с нещо, САЩ са отказали помощи за източната част на Берлин и страните останали под влияние на СССР съвсем умишлено

През март 1946 г в американския град Фултън, в присъствието на президента Труман Чърчил излага идеологическата си програма за студена война с Русия изтъквайки икономическия възход на САЩ и предимството на атомната бомба.
              Чърчил настоял да се създаде братски съюз на англоговорящите народи за противодействие на СССР И незабавно докато са изтощени от войната и не притежават атомно оръжие да се предприемат военни действия.Във Фултън прозвучал израза "желязна завеса" който за пръв път е бил употребен от Гьобелс в негова статия от февруари 1945 година - "Желязна завеса срещу комунизма".

През 1952 година Сталин е предложил Германия да се обедини и да се проведат избори, но Англия и САЩ не са приели предложението.

Знаете ли че, ВНЕЗАПНАТА смърт на Борис 3 слага край на идеята България,Румъния,Турция и Унгария да образуват единен неутрален блок през ВСВ.За съжаление архивите са иззети от КГБ, Първанов беше започнал нещо по връщането им но след него това отшумя.

Знаете ли че, Чърчил е настоявал Турция да влезе във войната като съюзник на Англия като вкара 10-15 девизии в България за да попречи на СССР да стъпи на балканите.Де факто ако Турция не се беше въздържала щяхме пак да сме турски вилает.
              Attached Files
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:01.

Comment

http://www.moreto.net/novini.php?n=359876&c=02
                Аз приключих с този въпрос и съм ти отговорил, няма да се повтарям.То е за хора със самостоятелно мислене.

А защо условията не са в ущърб на Турция, Гърция Македония и т.н. по тръбата.И какво да плаща газпром на Украйна, за това че е транзитирал примерно 20 млрд к.метра газ от които от Украйна са излезли 15 млрд и тия дето са платили на газпром си ги търсят от тях не от Украйна.Нали затова заобикалят Украйна за да са сигурни в доставките за трети страни.Щото газоразпределителната система на Украйна се беше разрастнала неконтролирано и след като си изпразниха хранилищата почнаха да ги пълнят от транзитната газ.Като вземеш пред вид как се образува цената на газа обвързана с цената на петрола и се променя с 6 месечно закъснение е ти повод за врътки с количествата, ма добре че на входа и изхода има измервателни уреди та се оказола че некой щипва газчица. Имаш крава пиеш мляко ма кравата у текезесето.
                Цената на 1 млн. б.т.е. газ = 0,714 + 0,046 х Цената барел петрол + 0,0975 х Цената на барел петрол преди 6 месеца - това за ОНЯ период.От 2019 си търсите проблемите у ЕС и Турция.От цялата работа се видя че Украйна и България са най-големите тарикати.Русия каквото и се плати това ще доставя до входа на ЕС и Турция.Все пак газта си е нейна ако иска ще я продава на ЕС ако иска на Китай.ЕС ако се чувства зависима от руския газ има възможност да си достави газ от Америка, от Либия, от Армения, от Израел.С тия милиарди дето ги загуби от собствените си санкции можеше да си построи тръба до къдет си иска.

Когато на 9 май 1945 година руснаците празнували победата на хитлеристка Германия тогавашния съветник в посолството на САЩ, Кенан казва - празнуват мислейки че войната е свършила а тя сега започва.

Тъй като СССР е бил в икономически колапс след войната и не е можел да помогне с нещо, САЩ са отказали помощи за източната част на Берлин и страните останали под влияние на СССР съвсем умишлено

През март 1946 г в американския град Фултън, в присъствието на президента Труман Чърчил излага идеологическата си програма за студена война с Русия изтъквайки икономическия възход на САЩ и предимството на атомната бомба.
                Чърчил настоял да се създаде братски съюз на англоговорящите народи за противодействие на СССР И незабавно докато са изтощени от войната и не притежават атомно оръжие да се предприемат военни действия.Във Фултън прозвучал израза "желязна завеса" който за пръв път е бил употребен от Гьобелс в негова статия от февруари 1945 година - "Желязна завеса срещу комунизма".

През 1952 година Сталин е предложил Германия да се обедини и да се проведат избори, но Англия и САЩ не са приели предложението.

Знаете ли че, ВНЕЗАПНАТА смърт на Борис 3 слага край на идеята България,Румъния,Турция и Унгария да образуват единен неутрален блок през ВСВ.За съжаление архивите са иззети от КГБ, Първанов беше започнал нещо по връщането им но след него това отшумя.

Знаете ли че, Чърчил е настоявал Турция да влезе във войната като съюзник на Англия като вкара 10-15 девизии в България за да попречи на СССР да стъпи на балканите.Де факто ако Турция не се беше въздържала щяхме пак да сме турски вилает.
                Ами не, не ми отговори. Каза ми че ти единствен правилно си възпитал детето си. И на теб това не може да ти се случи. Въпросът който зададе към останалите почиваше на хипотеза. Ти не си изключение от нея. Аз не разбрах - какво ако ти се случи на теб!? Разбрах че ще провеждаш курс на лечение, какво след като не сполучи?
                Самостоятелното ти мислене се свежда до това какво някой е казал, май.

Имаш ли представа при какви условия се строи Турски поток? Осветли ни ако знаеш.
                Украинците твърдяха че са "приватизирали" част от газта, понеже Газпром не си плаща транзита. Кой крив, кой прав аз не зная. Зная че за нас е неизгодно да строим тръба, по която руснаците да си продават газта, без да знаем колко газ ще се прокара по тръбата и колко ние ще получим от транзит. И това при полужение че Газпром е монополист у нас. И по договор - нямаме право да препродаваме газ.
                За рубриката - знаете ли че - някой индивиди, като не намерят доводи в някой спор - сменят темата?

Comment

http://www.moreto.net/novini.php?n=359876&c=02

Ти не се спря да говориш и да цитираш глупости!

Специално за теб:

https://e-edu.nbu.bg/pluginfile.php/...5-1989_new.pdf

"Обявен е „планът Маршал”
                  Планът носи официално името „План за европейско
                  възстановяване” и е обявен официално от Джордж Маршал,
                  държавен секретар при президента Труман. Планът влиза в сила на
                  3 април 1948 г. Във връзка с него е създадена Организацията за
                  европейско сътрудничество и развитие (ОЕСР), която е
                  предшественик на днешната Организация за икономическо
                  сътрудничество и развитие (ОИСР). Планът предвижда
                  американска помощ за 16-те европейски страни, които са приели
                  условията му, в размер на почти 4% от американския БВП. Планът
                  предвижда американски заем за покупка на американски стоки, но
                  също така и използването на печалбата от продажбата на тези
                  стоки в Европа за инвестиции, допълнени с държавни инвестиции.
                  Според някои оценки планът е допринесъл за развитието в на Западна Европа, където само за периода 1948-
                  1951 г. БВП нараства с 32%
                  Съветският съюз и Източният блок отхвърлят плана, защото виждат в него конкуренция и опит да се
                  преразгледат границите на съветското влияние. Планът изисква развитие на пазарната икономика и с това
                  става неприемлив за съветския модел на планова икономика, който се налага от края на 1940-те години в
                  централна и източна Европа. През 1949 г. страните от Източния блок ще създадат Съвета за икономическа
                  взаимопомощ (СИВ), който е основен инструмент за икономическо преустройство и преориентация на тази
                  част от Европа към СССР."

Ако все още не ти е ясно, планът е бил замислен за подпомагане на Европа с цел непозволяване на комунизмът да я завладее! И като така, в него е могла да се включи всяка една страна с некомунистическо правителство.
                  Чехословакия е направила опит за това, но ушите и са и били бързо издърпани от СССР.
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:09.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Ти не се спря да говориш и да цитираш глупости!
                    Митака възприема светът огледално. Започвам да си мисля че е от друго измерение.
                    Много е любопитно каво е разбрал от тоя линк, та го прасна в отговор на въпросът, който самият той зададе.
                    Какво да се прави, има и такива люде....

Comment

• "Та на твоя въпрос ще отговоря така ако имах такова дете не бих се примирил и бих потърсил необходимата помощ, а ако медицински се докаже че природата така е решила, бих му помогнал да се реализира така като би се чувствало щастливо макар че няма да ми е леко." - това е извадка от от поста ми отговор но твоя въпрос.Иначе всички се пишат християни ма нямат нищо против хомосексуализма.Заради евроценостите се отказваме от вярата си толкова лесно, ааа забравих в неделя палим свещичка и Бог ни прощава.Те затова мосюлманите ще управляват Европа.

Педерастията, проституцията, кръвосмешението, Gender-теорията и неграмотността са мейнстрийм. Моралът, образованието и семейството са ъндърграунд. Стремежът на хората към образование, се заменя с култ към леката кола, в частнаст у нас към западната лека кола неотменима част от евроценостите. Не е срамно да си неграмотен, срамно е да се придвижваш с градския транспорт. Не е срамно мъжете да си гасят фасовете в задника ти, срамно е да ставаш рано сутрин за да ходиш на работа. Според някои психолози, известна роля за формиране на сексуалната ориентация играе възпитанието. Ако възпитанието не играеше роля за сексуалната ориентация, то нямаше да инвестират в гей-паради, да пропагандират хомосексуализма чрез развлекателната индустрия, филмите за деца, чрез СМИ, чрез протежиране на хомосексуалисти в политиката и пр. ръководни длъжности. Респективно руснаците нямаше да вкарват закон, който да забранява пропагандиране на хомосексуализъм на обществени места, ако възпитанието не оказваше роля за сексуалната ориентаця на хората.

Та Путин на времето каза нещо по повод газовата криза което естествено никой не отбеляза - "Ако САЩ искат да си правят оранжеви революции в Украйна да се бръкнат в джоба а не да го правят за сметка на Русия."

После що имало санкции що имало война в Сирия и близкия изток и що Израел окупира Голанските възвишения -
                      https://genieoilgas.com/about-us/str...dvisory-board/
                      http://www.upi.com/Energy-News/2015/...6461444389373/

В навечерието на срещата на Г-7 в Elmau през 2015 г., в интервю пред немската телевизия Ангела Меркел заяви, че държавите членки на Г-7 ги обединяват общи ценности. Основната обединяваща евроатлантиците ценност, е русофобската истерия, тъй като Русия не приватизира и не отдава националните си блага на западни корпорации, както останалите източно-европейски държави. Русия парира Ходорковски, да отдаде руския нефт на САЩ и бива интерпретирана като злодей, срещу когото Запада трябва да се обедини. И всички членове и кандидат-членове на евроатлантиците, трябва да проповядват русофобия. След смяната на режима в Украйна, първият принос на евроатлантическото правителство е да забрани руските филми в Украйна, да забрани руската социална мрежа "Вконтакте" и множество руски новинарски сайтове на територията на Украйна и да изгони западни журналисти, които не очернят Русия. За което Украйна бе наградена с безвизов режим за украинци от юни 2017 г. в Евросъюза.
                      Според неолиберализма, единствена ценност в човешкото общество, трябва да са парите.

"Новият световен ред под хегемонията на САЩ
                      е създаден срещу Русия за сметка на Русия и
                      върху руините на Русия."
                      Збигнев Бжежински
                      "Доколко САЩ ще наложат глобалното си надмощие, зависи
                      от това, доколко световния ангажимент на Америка ще се
                      справи с баланса на силите в Евразия и дали САЩ ще
                      предотврати въздигане на доминираща, вражеска сила в
                      този регион." (страница 15) "The Grand Chessboard. American Primacy and ist geostrategic Imperatives"

Клубът "Five eyes" обхваща пет държави, всички английско говорящи: САЩ, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада. Началото си води от Втората световна война, когато се е наричал UKUSA Community (United Kingdom - United States of America Agreement). Първоначално договорът за взаимно сътрудничество в шпионирането на други държави, е бил замислен за съвместна борба срещу страните от Оста - Рим-Берлин-Токио.

След края на Втората световна война, клубът "Five eyes" се насочва срещу страните от Източна Европа и СССР . След края на Студената война, клубът "Five eyes" предначертава йерархията в Новия световен ред под хегемонията на САЩ. САЩ/ NSA са разделили държавите на четири категории:

A. "5 Eyes" - много близки приятели
                      B. "9 Eyes" - близки приятели
                      C. "14 eyes" - по-малко близки
                      D. неприятели

Подобно разделяне на обществото на четири категории, от които първите три са привилегировани, е съществувало и в нацистките концентрационни лагери. Там привилегированите се наричали:

A.Lagerälteste
                      B. Blockälteste
                      C. Stubenälteste
                      А категоря D. били онези, които работели от сутрин до вечер, гладували и мръзнели, а когато се разболеели, нацистите ги изпращали в газовата камера.
                      ("Пет очи") обхваща САЩ, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада. След Five eyes, един етаж по-ниско в йерархията стоят "Nine Eyes"/ ("Девет очи"), така наречените "second parties": Франция, Дания, Нидерландия и Норвегия. Четирите държави плюс първите пет - общо девет - "Nine Eyes".

Още един етаж по-ниско стои групата "14 eyes", така наречените "third party". Към нея се причисляват Германия, Испания, Италия, Белгия и Швеция. Името на тази група васали е "SIGINT Seniors Europe" (SSEUR).

Германия се опитва да се докопа до вътрешния кръг васали на САЩ - безуспешно. Според изявления в немските медии, САЩ били предлагали No-Spy-договор, а после се били отказали. В един секретен документ от Government Communications Headquarters (GCHQ) - централата на британското разузнаване, от 2009 пише: "Germans were a little grumpy at not being invited to join the 9-Eyes group."

Във връзка с клуба "Five eyes", френският президент François Hollande казва: "not within that framework and we don't intend to join."
                      "Франция не принаделижи към тази система и ние нямаме намерение да се присъединим."

В разсекретените документи от Edward Snowden и публикувани във вестник "The Guardian" от 23.10.2013 г. пише, че нови членове на клуба не са добре дошли:

"New members do not seem to be welcome,
                      and the lesson is that outside that tight
                      circle, it does not matter how senior you
                      are, and how close a friend you think you
                      are to Washington or London, your
                      communications could easily be being
                      shared among the handful of white,
                      English-speaking nations with membership
                      privileges."

Към група "D - неприятели", се причисляват всички държави, които според САЩ поддържат международния тероризъм. Това са така наречените rogue state: Куба, Иран, Судан, Сирия, Северна Корея. Както и Югославия и Либия преди успешно проведените в тях Цветни революции. И Ирак, докато САЩ твърдеше, че притежавал оръжия за масово унищожение.

Към група "D - неприятели", се причисляват и всички държави, които ограничават дейността на така наречените неправителствени организации, финансирани предимно от George Soros: Беларус, Венецуела, Аржентина, Бразилия, Еквадор, Боливия и Китай. Тези държави ограничават западните "инвеститори" в националните си блага. За тях западните медии често съобщават за потъпкване на човешките права и за корупция в правителствата им. И в тях периодически се провеждат антиправителствени про-западни протести.

Към категорията "неприятели" очевидно се причислява и Русия, от както Владимир Путин погаси всички кредити на Русия към Запада и попречи на Михаил Ходорковски да предаде руския нефт на САЩ.

Zbigniew K. Brzezinski в своята книга "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives" ("Голямата шахматна дъска") от 1997 год. (страница 26, 65, 66) описва стратегията на САЩ, да пречи на другите народи да се съюзяват. Американският стратег Збигнев Бжежински дефинира световната йерархия, като разделя държавите, в това число и демократично ориентираните държави, на васални държави, които трябва военно да останат доминирани от САЩ, провинции, които трябва да се прекланят и почитат господството на САЩ, протекторати и колонии, както и варвари, на които според Бжежински, трябва да се пречи да се съединяват.
                      "Трите големи имперски принципа на геостратегия
                      са: Договаряне между васалите да бъде
                      предотвратено, тяхната зависимост по въпроса
                      за сигурността им да се запази, васалните
                      държави така да се третират, че да са хрисими
                      и да не се позволява на варварските народи
                      да се обединяват."

Може би тука ще намериш някои отговори за евроатлантическите ценности - http://pogled.info/tv/alternativen-p...n-biznes.89402

"[...]Тъй глупецът, тъй залита
                      да прекара добър живот,
                      и никога не се пита
                      човек ли е той или скот!"
                      Христо Ботев

Към Любо, ако аз пиша глупости то американските научнопопулярни канали също предават глупости. Не е зле да погледаш поредицата за ВСВ.А филма за Обама много ме впечатли.Горецитираното обеснява защо са отхвърлили плана Маршал.Неговата цел не ебила заради горките европейци

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Митака възприема светът огледално. Започвам да си мисля че е от друго измерение.
                      Много е любопитно каво е разбрал от тоя линк, та го прасна в отговор на въпросът, който самият той зададе.
                      Какво да се прави, има и такива люде....
                      Ами Ванка как да ти го обясня какво е общото...децата не се раждат мусюлмани или християни зависи в семейството и в училище какво му набиваш в главата.Та на едно 7-8 годишно дете ако вземеш да му разправяш колко е хубаво да ебеш мъжки задник и в къщи и училище и го водиш по гейпаради за онагледяване на матряла какво ще излезе от него.
                      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:17.

Comment

"Та на твоя въпрос ще отговоря така ако имах такова дете не бих се примирил и бих потърсил необходимата помощ, а ако медицински се докаже че природата така е решила, бих му помогнал да се реализира така като би се чувствало щастливо макар че няма да ми е леко." - това е извадка от от поста ми отговор но твоя въпрос.Иначе всички се пишат християни ма нямат нищо против хомосексуализма.Заради евроценостите се отказваме от вярата си толкова лесно, ааа забравих в неделя палим свещичка и Бог ни прощава.Те затова мосюлманите ще управляват Европа.

Педерастията, проституцията, кръвосмешението, Gender-теорията и неграмотността са мейнстрийм. Моралът, образованието и семейството са ъндърграунд. Стремежът на хората към образование, се заменя с култ към леката кола, в частнаст у нас към западната лека кола неотменима част от евроценостите. Не е срамно да си неграмотен, срамно е да се придвижваш с градския транспорт. Не е срамно мъжете да си гасят фасовете в задника ти, срамно е да ставаш рано сутрин за да ходиш на работа. Според някои психолози, известна роля за формиране на сексуалната ориентация играе възпитанието. Ако възпитанието не играеше роля за сексуалната ориентация, то нямаше да инвестират в гей-паради, да пропагандират хомосексуализма чрез развлекателната индустрия, филмите за деца, чрез СМИ, чрез протежиране на хомосексуалисти в политиката и пр. ръководни длъжности. Респективно руснаците нямаше да вкарват закон, който да забранява пропагандиране на хомосексуализъм на обществени места, ако възпитанието не оказваше роля за сексуалната ориентаця на хората.

Та Путин на времето каза нещо по повод газовата криза което естествено никой не отбеляза - "Ако САЩ искат да си правят оранжеви революции в Украйна да се бръкнат в джоба а не да го правят за сметка на Русия."

После що имало санкции що имало война в Сирия и близкия изток и що Израел окупира Голанските възвишения -
                        https://genieoilgas.com/about-us/str...dvisory-board/
                        http://www.upi.com/Energy-News/2015/...6461444389373/

В навечерието на срещата на Г-7 в Elmau през 2015 г., в интервю пред немската телевизия Ангела Меркел заяви, че държавите членки на Г-7 ги обединяват общи ценности. Основната обединяваща евроатлантиците ценност, е русофобската истерия, тъй като Русия не приватизира и не отдава националните си блага на западни корпорации, както останалите източно-европейски държави. Русия парира Ходорковски, да отдаде руския нефт на САЩ и бива интерпретирана като злодей, срещу когото Запада трябва да се обедини. И всички членове и кандидат-членове на евроатлантиците, трябва да проповядват русофобия. След смяната на режима в Украйна, първият принос на евроатлантическото правителство е да забрани руските филми в Украйна, да забрани руската социална мрежа "Вконтакте" и множество руски новинарски сайтове на територията на Украйна и да изгони западни журналисти, които не очернят Русия. За което Украйна бе наградена с безвизов режим за украинци от юни 2017 г. в Евросъюза.
                        Според неолиберализма, единствена ценност в човешкото общество, трябва да са парите.

"Новият световен ред под хегемонията на САЩ
                        е създаден срещу Русия за сметка на Русия и
                        върху руините на Русия."
                        Збигнев Бжежински
                        "Доколко САЩ ще наложат глобалното си надмощие, зависи
                        от това, доколко световния ангажимент на Америка ще се
                        справи с баланса на силите в Евразия и дали САЩ ще
                        предотврати въздигане на доминираща, вражеска сила в
                        този регион." (страница 15) "The Grand Chessboard. American Primacy and ist geostrategic Imperatives"

Клубът "Five eyes" обхваща пет държави, всички английско говорящи: САЩ, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада. Началото си води от Втората световна война, когато се е наричал UKUSA Community (United Kingdom - United States of America Agreement). Първоначално договорът за взаимно сътрудничество в шпионирането на други държави, е бил замислен за съвместна борба срещу страните от Оста - Рим-Берлин-Токио.

След края на Втората световна война, клубът "Five eyes" се насочва срещу страните от Източна Европа и СССР . След края на Студената война, клубът "Five eyes" предначертава йерархията в Новия световен ред под хегемонията на САЩ. САЩ/ NSA са разделили държавите на четири категории:

A. "5 Eyes" - много близки приятели
                        B. "9 Eyes" - близки приятели
                        C. "14 eyes" - по-малко близки
                        D. неприятели

Подобно разделяне на обществото на четири категории, от които първите три са привилегировани, е съществувало и в нацистките концентрационни лагери. Там привилегированите се наричали:

A.Lagerälteste
                        B. Blockälteste
                        C. Stubenälteste
                        А категоря D. били онези, които работели от сутрин до вечер, гладували и мръзнели, а когато се разболеели, нацистите ги изпращали в газовата камера.
                        ("Пет очи") обхваща САЩ, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада. След Five eyes, един етаж по-ниско в йерархията стоят "Nine Eyes"/ ("Девет очи"), така наречените "second parties": Франция, Дания, Нидерландия и Норвегия. Четирите държави плюс първите пет - общо девет - "Nine Eyes".

Още един етаж по-ниско стои групата "14 eyes", така наречените "third party". Към нея се причисляват Германия, Испания, Италия, Белгия и Швеция. Името на тази група васали е "SIGINT Seniors Europe" (SSEUR).

Германия се опитва да се докопа до вътрешния кръг васали на САЩ - безуспешно. Според изявления в немските медии, САЩ били предлагали No-Spy-договор, а после се били отказали. В един секретен документ от Government Communications Headquarters (GCHQ) - централата на британското разузнаване, от 2009 пише: "Germans were a little grumpy at not being invited to join the 9-Eyes group."

Във връзка с клуба "Five eyes", френският президент François Hollande казва: "not within that framework and we don't intend to join."
                        "Франция не принаделижи към тази система и ние нямаме намерение да се присъединим."

В разсекретените документи от Edward Snowden и публикувани във вестник "The Guardian" от 23.10.2013 г. пише, че нови членове на клуба не са добре дошли:

"New members do not seem to be welcome,
                        and the lesson is that outside that tight
                        circle, it does not matter how senior you
                        are, and how close a friend you think you
                        are to Washington or London, your
                        communications could easily be being
                        shared among the handful of white,
                        English-speaking nations with membership
                        privileges."

Към група "D - неприятели", се причисляват всички държави, които според САЩ поддържат международния тероризъм. Това са така наречените rogue state: Куба, Иран, Судан, Сирия, Северна Корея. Както и Югославия и Либия преди успешно проведените в тях Цветни революции. И Ирак, докато САЩ твърдеше, че притежавал оръжия за масово унищожение.

Към група "D - неприятели", се причисляват и всички държави, които ограничават дейността на така наречените неправителствени организации, финансирани предимно от George Soros: Беларус, Венецуела, Аржентина, Бразилия, Еквадор, Боливия и Китай. Тези държави ограничават западните "инвеститори" в националните си блага. За тях западните медии често съобщават за потъпкване на човешките права и за корупция в правителствата им. И в тях периодически се провеждат антиправителствени про-западни протести.

Към категорията "неприятели" очевидно се причислява и Русия, от както Владимир Путин погаси всички кредити на Русия към Запада и попречи на Михаил Ходорковски да предаде руския нефт на САЩ.

Zbigniew K. Brzezinski в своята книга "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives" ("Голямата шахматна дъска") от 1997 год. (страница 26, 65, 66) описва стратегията на САЩ, да пречи на другите народи да се съюзяват. Американският стратег Збигнев Бжежински дефинира световната йерархия, като разделя държавите, в това число и демократично ориентираните държави, на васални държави, които трябва военно да останат доминирани от САЩ, провинции, които трябва да се прекланят и почитат господството на САЩ, протекторати и колонии, както и варвари, на които според Бжежински, трябва да се пречи да се съединяват.
                        "Трите големи имперски принципа на геостратегия
                        са: Договаряне между васалите да бъде
                        предотвратено, тяхната зависимост по въпроса
                        за сигурността им да се запази, васалните
                        държави така да се третират, че да са хрисими
                        и да не се позволява на варварските народи
                        да се обединяват."

Може би тука ще намериш някои отговори за евроатлантическите ценности - http://pogled.info/tv/alternativen-p...n-biznes.89402

"[...]Тъй глупецът, тъй залита
                        да прекара добър живот,
                        и никога не се пита
                        човек ли е той или скот!"
                        Христо Ботев

Към Любо, ако аз пиша глупости то американските научнопопулярни канали също предават глупости. Не е зле да погледаш поредицата за ВСВ.А филма за Обама много ме впечатли.

И пак много текст и никакво съдържание! Казваш ми че хомосексуализмът е болест. или....?
                        Каква помощ би потърсил? А като потърсиш и се окаже не ефективна!? Не ме разбирай погрешно, не ти го пожелавам, но ...... както сам написа, там за моряците....
                        Тъпата истина е, че ако ти се случи ще се примириш, щото няма какво друго да направиш. Да позволявам си да гадая, както ти си позволяваш да гадаеш че и с чалма ще се примиря. Само дето аз си го признах, пък ти не, което според мен не е най мъжественото поведение.
                        Грешка, моя грешка. Има и друг подход - да се откажеш от детето си, или нещо още по драстично. Ако си от тия - информирай ме, да те зачеркна от списакът на възможните контакти.
                        Айде да ми обясниш - какво разбра от линкът който изтипоса по горе.
                        И като говорм за нещо конкретно, моля - не ме занимавай с геостратегия, инспирирана от болният "разум" на поддръжниците на "теорията на конспирацията". Ако имаш доводи по темата - моля.
                        п.п. Аз не съм християнин. Не вярвам в бог. Единственото нещо което намеква за съществъването му е - че комунягите казваха че няма, а те за всичко лъжат, както се оказа. Това обаче не ми е достатъчно. Косвено доказателство!
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:32.

Comment

• За трети път ти го казвам - "Та на твоя въпрос ще отговоря така ако имах такова дете не бих се примирил и бих потърсил необходимата помощ, а ако медицински се докаже че природата така е решила, бих му помогнал да се реализира така като би се чувствало щастливо макар че няма да ми е леко."

Comment

За трети път ти го казвам - "Та на твоя въпрос ще отговоря така ако имах такова дете не бих се примирил и бих потърсил необходимата помощ, а ако медицински се докаже че природата така е решила, бих му помогнал да се реализира така като би се чувствало щастливо макар че няма да ми е леко."
                            Това го разбрах бе! Ами ако не се докаже медицински?
                            Което е най големият процент от случаите. Каква помощ ще търсиш? От форумите!? От Путин!? Каква!?
                            А от линкът който даде - какво разбра? А!?
                            Май трябва да си обогатиш още познанията по темата - що е то педераст.

Comment

• Ахахаха .....
                              https://ria.ru/incidents/20170923/1505417416.html
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Това го разбрах бе! Ами ако не се докаже медицински?
                                Което е най големият процент от случаите. Каква помощ ще търсиш? От форумите!? От Путин!? Каква!?
                                А от линкът който даде - какво разбра? А!?
                                Май трябва да си обогатиш още познанията по темата - що е то педераст.
                                Еми каква, от психолози................де да знам.То едно е какво мислиш друго е като му дойде на глават на човек .Ай да не разискваме такива работи, дет са вика не викай дявола, не дърпай котката за опашката...........

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Иди разправяй че Русия не е виновна, туй си е направо десант в чужда държава - https://news.bg/world/v-shvetsiya-za...plitchina.html

Абе интересна есен ни чака, референдум на кюрдите, Каталуня,утре избори в Германия....еле пък ако загуби Меркел дупе да им е яко на руските хакери, Северна Корея и там жежко става...

Comment

Working...
                                X