Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
    Бе за тия баш, цяла армия не ти трябва. Стига поделението във Враня...
    Спокойно, скоро ще ни потрябва доста повече от поделението във Враня!
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Смееме се ние , ама работата ич не е смешна, особено ако наистина има от тези ненормалните джихадисти измежду тях....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
        Спокойно, скоро ще ни потрябва доста повече от поделението във Враня!
        Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Смееме се ние , ама работата ич не е смешна, особено ако наистина има от тези ненормалните джихадисти измежду тях....
        Ние не сме им целта на тях, затова и малко войска ще ни стигне. А и да не забравяме, че оттук минава пътя на дрогата...
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
          Ние не сме им целта на тях, затова и малко войска ще ни стигне. А и да не забравяме, че оттук минава пътя на дрогата...
          Не сме им първоначалната цел... но като затвори ЕС границите и си останем като Сърбите , тогава нещата могат да се променят
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ми тя ИД иска да сложи ръка на пътя на дрогата от Афганистан къв и е проблема на нашенския път.Пък и нашите мафиоти са олежаха щот си купиха съдийте и полицията., та ша и дойде малко - ебем ти и дрогата брато да бегаме на Бахамите.На тях целта им е целия свят да стане ислям.Ма от друга страна Европа да си вземе поука че не е много гот да получаваш непоискан смс.Да се научи не само да приказва за толерантност ами да остави другите народи да си живеят както те си искат ако ще и диктатори да имат.Да се освободи от влиянието на САЩ.Да си оправи отношенията с Русия.Да разбере че Балканите не са периферна зона а пълноправни държави.Нашите да се държат наистина като суверенна държава и да не позволяват на който и да е да ни диктува какво да правим и който се има за българин да спазва законите обичаите езика и държавните символи, за другото си има кръжоци опознай родината за да я обикнеш, ако не бегай и не се връщай.И да престанем да мятаме опашка като улично куче което всеки храни ма никой не прибира в къщи.Никакви чужди бази и войски.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://front.bg/analizi/u-nas/kolegialna-prostota Кои всъщност са бежанците.

http://bg-nacionalisti.org/index.php...31-46&Itemid=2 Защо за бога аз трябва да свиквам с бежанците, ква си ти ма.

http://www.faktor.bg/novini/svjat/55...umantzite.html Бежанците са по-желани от българите/дали са цигани или не е друг въпрос/
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:18.

Comment

• Докато бива времето, да откараме десетина дни запас по границите, докато не застудее и да се разкарат тарамбуките. Тия диваци само от добре надървен автомат разбират.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Прес съобщение: " Поради намесата на Русия в Сирия, САЩ спешно евакуират ИД в Европа."

Айде сега "майтапите" настрана.
                  Ни поделението във Врана, ни туй в Гарга може да свърши някаква работа. Бременната армия, дето тича при Чичо Доктор кат си счупи маникюра няма да спре тая изпечена в клането сган. За тая работа трябват от ония хора, дето като някой пескочи границата и го просват В опазването на държава место за "хуманизъм" и гейроатлантически ценности няма. Я вижте как демократично ги отстрелват в Щатите по мексиканската ограда.
                  Гледам днес, оня тракторис, министърчето на войната, пак се гълмясвал по отношение на Русия. Аман от идийоти.
                  Добре, че турците внимават у нас джихадистката сган да не стане повече от техния електорат, щото иначе сме оцапали процепа от всякъде.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Еко... ако не се лъжа ти беше човека , който преди 2-3 дена говореше колко ненужни са разходите за армия , въоръжаване и.т.н
                    Ето , веднъж ще ти потрябва армията ... а ти я нямаш....
                    Не само преди 2 - 3 дена. Аз винаги съм го твърдял. Сега не е ли видно, че съм прав?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Не само преди 2 - 3 дена. Аз винаги съм го твърдял. Сега не е ли видно, че съм прав?
                      Не не е видно, IT специалисти ли ще пращаме да пазят границата, или участници на реалитита, че само тези две професии останаха в Бг.

Comment

• При такова състояние на армията и при такова поведение на организацията в която тя е член, всеки лев даден за нея е хвърлен навятъра.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          При такова състояние на армията и при такова поведение на организацията в която тя е член, всеки лев даден за нея е хвърлен навятъра.
                          Така поставен въпроса - да, съгласен съм.
                          А я виж какво се очертава тук - http://ria.ru/arab_sy/20150918/1260141555.html

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Така поставен въпроса - да, съгласен съм.
                            А я виж какво се очертава тук - http://ria.ru/arab_sy/20150918/1260141555.html
                            Малко ли са се месили и едните и другите в регионални конфликти. Сега има конфликт, който излиза от определението "регионален" и застрашава голяма част от света.
                            Какъв по-добър повод за намеса.
                            Русия с право може да се възползва от създадената ситуация за да установи влияние. Американците трябва да са много тъпи за да позволят това, но очевидно натам отиват нещата.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Русия си има договор за военна взаимопомощ със Сирия и то не от вчера.А туй че Западна Европа и САЩ налагат ембарго дет им скимне си е техен проблем,само подопечните им го спазват.Ембарго се налага от ООН.

Comment

• А ето и още добри новини http://ria.ru/politics/20150918/1261463590.html

Това ми хареса най много - "....мы еще раз убедились, что разговаривают на равных только с теми, кто не торгует принципами."

И още - http://ria.ru/world/20150918/1259907046.html

Comment

Working...
                                X