Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Гледам че си отписал ЕС като един от полюсите ...
    Силно се надявам да е, но на този етап фактите говорят друго. Европа от десетилетия е била демилитаризираната зона между полюсите. Май така ще си остане и занапред, защото е прекалено цивилизована за да стане самата тя полюс.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето какво се случва на Сирийско-Израелската граница.

https://www.youtube.com/watch?v=yM2WrKDvNvI

Comment

• Ходи воювай с тия.....https://m.youtube.com/watch?v=51VFqJIv7B0
        Last edited by Orm; d.m.y г., 22:04.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• А на какъв език плещи тоя. Някой знае ли как мога да намеря превод на всичко което говори?

https://www.youtube.com/watch?v=5N8Ah33CViE
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            А на какъв език плещи тоя. Някой знае ли как мога да намеря превод на всичко което говори?

Отдолу има бутон "ПОКАЗВАНЕ НА ОЩЕ" и ще разбереш основното.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А на какъв език плещи тоя. Някой знае ли как мога да намеря превод на всичко което говори?

Превод не ти трябва-най общо:
              Р.К. не плещи,а съвсем спокойно се опитва да обясни на джихадиста срещу него ,че не е на правилния път. Няма да предприеме нищо срещу него (не ,че младежа се притеснява нещо),за да може се върне там откъдето е дошъл и да вразуми колкото се може повече себеподобни. В общи линии се опитва с блага дума да пребори радикалния ислям.
              Last edited by 546; d.m.y г., 08:50.

Comment

Кликаш на бутончето "субтитри" и имаш превод в ефир на руски....
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Кликаш на бутончето "субтитри" и имаш превод в ефир на руски....
                  Не панемая руски. Това е проблема....А вие заливате форума с руски статии и линкове. И за капак "американския" гугъл преводач в 40% от случаите не иска да ми превежда статиите от руските сайтове

Хванах логиката, чрез преводача, ама ми се искаше по-задълбочен анализ на речта на Кадиров... А езика явно е "чеченски"...ама аз мислех, че той е по-близък в руския от колкото с арабския, а този ме арабееше...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• Ако си с Опера отиди на разширения за опера и си сложи -
                    https://addons.opera.com/bg/extensio...-4/?display=bg, когато заредиш страницата се появява една лента отгоре с бутон "преведи" само преди това от настройките на разширението му кажи да ти превежда на български.Общо взето добре превежда....в повечето случаи.

Comment

• Хусейнович мямя спирка - http://m.ria.ru/economy/20151005/1297170265.html
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 16:31.
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Хусейнович мямя спирка -http://m.ria.ru/economy/20151005/1297170265.html
                        Че какво толкова е казал?
                        Ако ти си търговец и работиш в определен пазарен дял и аз кажа, че няма да ти позволя да пишеш правилата на търговията в тази сфера, това не означава, че ще ти взема химикалките и ще ти отрежа ръцете. На цивилизован език, това означава, че ще се конкурирам с теб и така ще се стремя към това аз да завладея този дял.

Много буквално приемате казаното. Ти и тези от балалайка.RU.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не е проблем това, какво говорил Обама за глобалната икономика.
                          Проблем е това, че продължава да снабдява с оръжие опозицията в Сирия.
                          Това много вероятно ще доведе до инциденти между руски и натовски части. В това е големият проблем а не в няколкосекундното навлизане на руски самолети във въздушното пространство на Турция.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не панемая руски. Това е проблема....А вие заливате форума с руски статии и линкове. И за капак "американския" гугъл преводач в 40% от случаите не иска да ми превежда статиите от руските сайтове

Хванах логиката, чрез преводача, ама ми се искаше по-задълбочен анализ на речта на Кадиров... А езика явно е "чеченски"...ама аз мислех, че той е по-близък в руския от колкото с арабския, а този ме арабееше...
                            Кадиров е много умен и явно високообразован човек. Включително и на верска основа. Такъв стил на разсъждение съм срещал само в "Апологетика". издание от 1943-та. Съвсем непринудено му обясни нещата и за Духа и за човешката природа на Мохамед и учението му. С няколко изречения стъпка в калта тия, които са го довели до тука. Говореше за предишните водачи, които единият наркоман, а другият пияница и все продажници, както и агенти на ЦРУ. Основният му аргумент беше:....
                            Внимание!
                            Къде са им децата?
                            В Турция, Англия....
                            Засегна още много интересни теми.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Кадиров е много умен и явно високообразован човек. Включително и на верска основа. Такъв стил на разсъждение съм срещал само в "Апологетика". издание от 1943-та. Съвсем непринудено му обясни нещата и за Духа и за човешката природа на Мохамед и учението му. С няколко изречения стъпка в калта тия, които са го довели до тука. Говореше за предишните водачи, които единият наркоман, а другият пияница и все продажници, както и агенти на ЦРУ. Основният му аргумент беше:....
                              Внимание!
                              Къде са им децата?
                              В Турция, Англия....
                              Засегна още много интересни теми.
                              Иво,качването на точно това клипче е продължение на бойните действия, но с други средства. Така,че не е нещо повече от елегантна пропаганда или лека манипулацийка- както искаш,така го приемай.
                              По принцип словото е най-мощното оръжие, а Р.К. го е проумял по трудния начин доколкото са ми разказвали. За съжаление подобни материали едва ли биха променили възгледите на крайно радикалните елементи,но за тях си има други опции.

Comment

• Шси умра от смях...пак наакани памперси.НАТО предупреждава Русия да не се заиграва с търпението му по повод на второто нахлуване в турското въздушно прастранство.Първо, самолета верно че е МИГ 29 ма е без опознавателни знаци.Молдова си продаде нейните 21 мига на щатите през 97-а....Второ, как аджеба един МИГ преследва 5/пет/ минути 8/осем/ Ф16 и те не могат да му се изплъзнат.Вземат ли те на прицел, или бегаш или приемаш боя....И седнали да размахват пръст....
                                Ако съм на Путин ще им кажа че всеки самолет без опознавателни знаци ще бъде свалян в зоната на бойни действия и всеки такъв, нарушил въздушното пространство на съседни страни съответно да бъде свалян от тяхната авиация.

Comment

Working...
                                X