Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://m.ok.ru/video/41097890444
    Странно нали ?!?!?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      http://m.ok.ru/video/41097890444
      Странно нали ?!?!?
      Велик експеримент!

Всичко ми е ясно.

Само не ми е ясно, защо повечето хора бягат на запад вместо на изток.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Е не видя ли ?!?!? Щото на запад всичко се продава - мерцедеси , родината, ай ай ай фони , девственост, телевизори, родители...... каквото искаш
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Е не видя ли ?!?!? Щото на запад всичко се продава - мерцедеси , родината, ай ай ай фони , девственост, телевизори, родители...... каквото искаш
          Да вземем образованието. У нас е много по-лесно да си го "купиш", отколкото в Кеймбридж.
          Защо хората искат да учат в Кеймбридж вместо у нас?

Защо Павлин избра да работи в САЩ вместо у нас или в Русия?

Защото предпочете да живее живота си във вече уредена страна, вместо да го прекарва в празни обещания и надежди.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Да вземем образованието. У нас е много по-лесно да си го "купиш", отколкото в Кеймбридж.
            Защо хората искат да учат в Кеймбридж вместо у нас?

Защо Павлин избра да работи в САЩ вместо у нас или в Русия?

Защото предпочете да живее живота си във вече уредена страна, вместо да го прекарва в празни обещания и надежди.
            Ей не го оставихте намира тоя човек.... Павлин така е решил други няколко милиона са решили да живеят в Русия. А и защо същия Павлин като се е оказал в рая на земята ги плюе ?!? Нали трябваше да е мегащаслив сега , като е в подредена страна, свободна, и там всичките плюсове дето се стиш....

Comment

Ей не го оставихте намира тоя човек.... Павлин така е решил други няколко милиона са решили да живеят в Русия. А и защо същия Павлин като се е оказал в рая на земята ги плюе ?!? Нали трябваше да е мегащаслив сега , като е в подредена страна, свободна, и там всичките плюсове дето се стиш....
              Давам пример с Павлин, защото неговият казус е най-близък до тук присъстващите и е достатъчно красноречив.

Не че не мога да дам и много други примери.

Това, защо ги плюе, нека сам да каже. Но аз предполагам, че е заради същото заради което мрънкачите непрестанно мрънкат.

Защото им се иска, но не им стиска.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Давам пример с Павлин, защото неговият казус е най-близък до тук присъстващите и е достатъчно красноречив.

Не че не мога да дам и много други примери.

Това, защо ги плюе, нека сам да каже. Но аз предполагам, че е заради същото заради което мрънкачите непрестанно мрънкат.

Защото им се иска, но не им стиска.
                Мисля че най добре Павлин ще ни отговори

Comment

Мисля че най добре Павлин ще ни отговори
                  Няма, защо да чакам. Аз отдавна знам. Както и ти самият, само, че се инатиш да си го признаеш.
                  А именно:

Един човек, който е решил да направи нещо от себе си, инвестира в себе си. Време и пари за да се образова. За да вдигне максимално цената си. За да може да прави много други неща, освен да мие чинии и да разнася пици. За да може да продава труда си на по-висока цена. За да може да живее по-добре.

Всичко това на този етап е в по-голяма степен възможно на запад, отколкото на изток. След много години може и да се обърнат нещата, но днес те стоят така. А човешкият живот е кратък. И така.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Човекът е нещо странно.
                    Стреми се към по-добър живот и когато го постигне след известно време му доскучава от своето великолепие и решава, че и други хора имат право и могат да го постигнат - тогава започва да помага.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Няма, защо да чакам. Аз отдавна знам. Както и ти самият, само, че се инатиш да си го признаеш.
                      А именно:

Един човек, който е решил да направи нещо от себе си, инвестира в себе си. Време и пари за да се образова. За да вдигне максимално цената си. За да може да прави много други неща, освен да мие чинии и да разнася пици. За да може да продава труда си на по-висока цена. За да може да живее по-добре.

Всичко това на този етап е в по-голяма степен възможно на запад, отколкото на изток. След много години може и да се обърнат нещата, но днес те стоят така. А човешкият живот е кратък. И така.
                      Е тука не мога де не се съглася стебе , да така е на запад има повече възможности. Но ние сме свикнали да сравняваме 30 страни с една . И в Москва ако завършиш МГУ имаш много добри перспективи и не е само МГУ. Просто сраенението на една държава с 30 е някак ...... сам разбираш...

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Човекът е нещо странно.
                        Стреми се към по-добър живот и когато го постигне след известно време му доскучава от своето великолепие и решава, че и други хора имат право и могат да го постигнат - тогава започва да помага.
                        Е това не важи за всички,някои си остават серийни убийци.

Comment

• Навремето преди 16 години имах един познат който отиде в Канада.Точно тази година по стандарт на живот Канада беше на първо място.След нея беше Ноервегия.

Та този мой познат изкара там 4 месеца, след което се върна и ни обясни, че там хората не ходели по дискотеки, кръчми и такива заведения, а се забавлявали като си купували по бутилка Кока кола и я изпивали в колата с компания докато шофирали.

Отделно не беше доволен, че като минавал покрай едно училище и се загледал в ученичките с къси полички към него се приближил цивилен полицай, легитимирал се и му поискал обяснение каква работа има в това училище и защо се заглежда?!

Като казах това на друг мой познат той каза "Кажи му на тоя, че след като в страната с най-високия жизнен стандарт не му е харесало, сега му остава само да стане космонавт и да пробва да живее на Луната..."

Та доста лузъри има.Те са навсякъде и на Запад и в България и на Изток ...
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Аз имам колега на когото родителите (българка и ливанец) от десетилетия са се установили и имат проспериращ бизнес в Дубай. А той стои тук, гледа си семейството и работи за 1К лева. Много пъти съм го питал, при тези ясни алтернативи, що дири тук.
                            Винаги дава един и същи отговор - "В Дубай няма социален живот".

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Кого канонизират?

http://www.pravoslavie.bg/%D0%B0%D0%...2%D0%BE%D1%80/

http://bnt.bg/predavanyia/vyara-i-ob...ets-13-02-2016
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:28.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ей ви да четете за самальоти http://news.rambler.ru/head/32923686...n_508044&ues=1

Comment

Working...
                                X