Аз видях само изстрелване на ракети и после компютърна графика на траекториите. Нали снимат ударите и ги показват? Тия що не са ги снимали. Доколкото знам самите крилати ракети също снимат и предават картина. Това що не го показват? Или може би не са толкова високоточни, както твърдят?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз видях само изстрелване на ракети и после компютърна графика на траекториите. Нали снимат ударите и ги показват? Тия що не са ги снимали. Доколкото знам самите крилати ракети също снимат и предават картина. Това що не го показват? Или може би не са толкова високоточни, както твърдят?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧък Норис е бил зает да прихваща турските самолети и не е успял да документира полета на ракетите
Но това не е и нужно. Балайка.RU така добре го разказват, че като го чета, все едно съм там
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеYep!
Но това не е и нужно. Балайка.RU така добре го разказват, че като го чета, все едно съм тамОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
И каква стана тя, преди 2 години американците щяха да изстрелват ракетите по Асад, но руснаците им свалиха първите три и те подвиха опашки и се наложи да измислят лъжи, че Израелците си тествали ракетите.Тогава никой не вярваше , че руснаците са им свалили ракетите, и това беше причината за прекратяване на операцията.Сега руснаците има направихна показно как се изпълнява това упражнение-без предварително да се вдига много шум , като според мен целенасочено и демонстративно, избомбиха отрочето на ИД от "вкъщи"! Струва ми се, че отново ще има оставки в ЦРУ за поредното проспано събитие!То вярно , че днес или вчера едно корабче на НАТО се появи в Черно Море, но явно беше сбъркало локвата
Къде е сега nikolaaaay със страшният самолетоносач, да разясни ситуацията, колко изостанали са руснаците, и колко ограмен е военният бюджет на САЩ.Само, че поне според мен не отчита факта, че примерно ако в Русия осъществяването на проект за разработването на нов самолет се отделят 50 милиарда долара, то разработването на подобен проект в САЩ ще трябват минимум 500 милиарда!!!Тази закономерност важи почти за всичките им проекти!
Last edited by stu; d.m.y г., 18:56.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеИ каква стана тя, преди 2 години американците щяха да изстрелват ракетите по Асад, но руснаците им свалиха първите три и те подвиха опашки и се наложи да измислят лъжи, че Израелците си тествали ракетите.Тогава никой не вярваше , че руснаците са им свалили ракетите, и това беше причината за прекратяване на операцията.Сега руснаците има направихна показно как се изпълнява това упражнение-без предварително да се вдига много шум , като според мен целенасочено и демонстративно, избомбиха отрочето на ИД от "вкъщи"! Струва ми се, че отново ще има оставки в ЦРУ за поредното проспано събитие!То вярно , че днес или вчера едно корабче на НАТО се появи в Черно Море, но явно беше сбъркало локвата
Къде е сега nikolaaaay със страшният самолетоносач, да разясни ситуацията, колко изостанали са руснаците, и колко ограмен е военният бюджет на САЩ.Само, че поне според мен не отчита факта, че примерно ако в Русия осъществяването на проект за разработването на нов самолет се отделят 50 милиарда долара, то разработването на подобен проект в САЩ ще трябват минимум 500 милиарда!!!Тази закономерност важи почти за всичките им проекти!
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМного се радвам като кажат че са нанесли "точечний удар". Това, точен ли значи на руски??
---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАми той един пенсиониран американски генерал от старата генерация каза защо е така, щото в Русия един самолет се прави на едно място, а в щатите се прави в 40 щата щото всеки сенатор трябва да си вземе пая, не мога да си обесня по друг начи как тоя самолет за 50 милрд електрониката му се овлажнявал при дъжд.И тоя самолет имаше доста по-добър конкурент ама нали знайш, който бутне повече той печели конкурса.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Имат самолетоносачи ама нали се сещаш колко пари влизат в съответните корабостроителници и на тия дето убеждават че има нужда от тях.А и важен фактор са мотивите.Едно време привличаха умове които си сбъдваха мечтите да създадат нещо и в лицето на Америка намериха възможност да ги реализират, примерно Вернер фон Браун.Най големи постижения имаха когато Браун и Кели бяха живи, след това вече привлечените умове се мотивираха от парите а не от мечтите си, т.е. продукцията бе посредствена.Руснаците така и не можаха да ги разберат че не парите са най-важни за тях, то за това им се провалиха и санкциите и някои още не могат да го разберат, ама по-добре е да не са в час.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЖелязото се кове докато е горещо.
---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:18 ----------
За пилците още е много рано , има 100 неща които могат да се объркат ....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Тия хлебарки няма да изчезнат с мега високоточни удари ако ще и от Марс.
Мащабна сухопътна операция си требе. Само не знам защо руснаците се пънат да твърдят, че няма да провеждат такава, след като е от ясно по-ясно, че такава ще има и от нея ще има само ползи.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment