Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кефят ма арабите уеее... преди време свадба, сега свои - http://ria.ru/world/20151018/1303857197.html да продължават така.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ето го мнението на сирийците -http://ria.ru/world/20151018/1304158099.html
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Ето го мнението на сирийците -http://ria.ru/world/20151018/1304158099.html
        Е убу де - разбрахме вече

Междувпрочем - аз също им благодаря.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Е убу де - разбрахме вече

Междувпрочем - аз също им благодаря.
          И ти ли си ходил днеска до руското посолство?
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

И ти ли си ходил днеска до руското посолство?
            Не съм, защото не можах да си намеря забрадката. Но твоят съ-партиец - Митака, беше вече така любезен да ни информира няколко поста преди теб

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Не съм, защото не можах да си намеря забрадката. Но твоят съ-партиец - Митака, беше вече така любезен да ни информира няколко поста преди теб
              Трябва си я държиш под ръка че утре-вдругиден не се знае, може да ти притрябва

Comment

• Много интересни репортажи с интервюто от Германия по Первий канал, интересно къде са нашите свободни медии.Общо взето германците не са доволни че трябва да освобождават дълго обитавани квартири за да настанят бежанци там, Ханс каза че ще намери калашник и ще стреля...., тамошните селяни не са доволни че строят лагери за бежанци/баси може ли да ме вземат бежанец там/.....ислямизация с пълна сила.....шегувам се бе това са пропагандни монтажи от тайните студия на КГБ.Бат Бойко може да отиде до космодрум Восточной да види що е то магистрали, училища, болници, жилищни домове....Путин що не реже лентички, ами му стоят мирно и заекват като попита - давайте увидим на що потратили деньги.

Comment

Трябва си я държиш под ръка че утре-вдругиден не се знае, може да ти притрябва
                  Тук някъде е бе. Кълна се. От тая лелка я купих:

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Тук някъде е бе. Кълна се. От тая лелка я купих:

Ако съдим по жеста й...... не си купил

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Много интересни репортажи с интервюто от Германия по Первий канал, интересно къде са нашите свободни медии.Общо взето германците не са доволни че трябва да освобождават дълго обитавани квартири за да настанят бежанци там, Ханс каза че ще намери калашник и ще стреля...., тамошните селяни не са доволни че строят лагери за бежанци/баси може ли да ме вземат бежанец там/.....ислямизация с пълна сила.....шегувам се бе това са пропагандни монтажи от тайните студия на КГБ.Бат Бойко може да отиде до космодрум Восточной да види що е то магистрали, училища, болници, жилищни домове....Путин що не реже лентички, ами му стоят мирно и заекват като попита - давайте увидим на що потратили деньги.
                      Ъ-хъм - чувам че Ханс искал и да прокарат и Русия-Дахау - поток. Щот искали да пуснат пак в действие и камерите, ма не им стигало гориво.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Ако съдим по жеста й...... не си купил
                      Ааа жестът беше за един дето и предлагаше рубли. Аз и платих в евра

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Ааа жестът беше за един дето и предлагаше рубли. Аз и платих в евра
                        Аха... значи все пак в евро ти плащат да тролиш тука

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Ъ-хъм - чувам че Ханс искал и да прокарат и Русия-Дахау - поток. Щот искали да пуснат пак в действие и камерите, ма не им стигало гориво.
                        За Ханс не знам, но при шведите три прюта изгоряха за седмица...

Comment

• Доколкото знам в Сирия военната служба е задължителна и на нея подлежат младежи навършили 18 г. Преди задължителната служба е била 2.5 години преди 2005 - та и после е редуцирана на 1,5 г след 2011.
                          Това означава, че мъжете в тая държава подлежат на мобилизация, каквато със сигурност има в този момент.

А това означава, че много от мъжете бежанци са дезертьори.

Изводът е, че те не бягат от бомбите и куршумите а бягат от законите в държавата си.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Пичове, гложди ме един въпрос....защо НАСА ходи с руски ракети на МКС,добре нямали двигател след совалката....амиии най-мощния ракетен двигател в момента е руския РД180, 4 камерен с тяга 180 тона, който използват на техните Атлас....но пък на Сатурн 5 са използвали 5 двигателя F1 с поне 600 тона тяга всеки за да вдигнат тежката 3000 тона ракета, по официални данни тягата на този двигател е била 690 тона....чудовищно при положение че може да вдигне цялата МКС в орбита наведнъж, теоретично.Баси ако има такъв мощен двигател.....Обаче защо повече не се използва....и дали въобще е използван, дали изобщо е работил.Щото има некви съмнения от вещи хора от двете страни на Атлантика....пък и никой не е виждал лунните камъни донесени от Аполо....Изтръпвам при тая еретична мисъл, дори повече от това Русия да капитулира.

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Доколкото знам в Сирия военната служба е задължителна и на нея подлежат младежи навършили 18 г. Преди задължителната служба е била 2.5 години преди 2005 - та и после е редуцирана на 1,5 г след 2011.
                            Това означава, че мъжете в тая държава подлежат на мобилизация, каквато със сигурност има в този момент.

Изводът е, че те не бягат от бомбите и куршумите а бягат от законите в държавата си.
                            Или може би им е организирано бягството, пък и при таз разруха откъде толкоз долари за каналджии.Жените им що не бягат, щот 70 процента били мъже даже един се изтърва че му липсвала жената и искал секс...

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Пичове, гложди ме един въпрос....защо НАСА ходи с руски ракети на МКС,добре нямали двигател след совалката....амиии най-мощния ракетен двигател в момента е руския РД180, 4 камерен с тяга 180 тона, който използват на техните Атлас....но пък на Сатурн 5 са използвали 5 двигателя F1 с поне 600 тона тяга всеки за да вдигнат тежката 3000 тона ракета, по официални данни тягата на този двигател е била 690 тона....чудовищно при положение че може да вдигне цялата МКС в орбита наведнъж, теоретично.Баси ако има такъв мощен двигател.....Обаче защо повече не се използва....и дали въобще е използван, дали изобщо е работил.Щото има некви съмнения от вещи хора от двете страни на Атлантика....пък и никой не е виждал лунните камъни донесени от Аполо....Изтръпвам при тая еретична мисъл, дори повече от това Русия да капитулира.
                              Аз пък се чудя, как още не са се появили приказки затова, че Curiosity e тайна холивудска продукция.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Доколкото знам в Сирия военната служба е задължителна и на нея подлежат младежи навършили 18 г. Преди задължителната служба е била 2.5 години преди 2005 - та и после е редуцирана на 1,5 г след 2011.

Ама те всъщност бежанците от Сирия са 20 процента от общия поток...

Comment

Working...
                                X