Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДай некъф смислен отговор.
Като изключим стотиците доказателства, мислиш ли, че руснаците не са следили под лупа полетите на Аполо?
Има ли някой по-заинтересован от тях да раздухат официално лъжата, ако я имаше? Но не го правят.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ами принципно го правят самите американци.Именно щото са следили имат съмнения и руснаците.Ма те по принцип не приказват много.http://www.kramola.info/vesti/kosmos...a-lune-ne-byli
https://www.youtube.com/watch?v=ggNPCVN5Kgk от АмериканцитеLast edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:58.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКолега warbah, точно пък мене да обвиняваш че защитавам грабителите дето съм ЗА да бъдат съдени всички начело с Костов ми е малко смешно.Който е сключвал договорите за газа той да ти отговори, също излиза че защитавам и тези дето ни продават три пъти по-скъп ток визирам американските централи.Идеята ми е България да има собствено мнение продиктувано от интереса на народа.Извинявай обаче не мога да подкрепям държава и правителство които се смятат за най-изключителните и се опитват да ми дават наклон на оная работа и на целия свят.Не е много демократично да натресеш на един народ НАТО и ЕС без да го питаш.Дори в Украйна говорят за референдум .Засега виждам че благодарение на проамериканската и проевропейска политика държавата ни е ограбена, и ппродължава да се граби.Пример златните находища, азовите находища защо не вземем ний да ги разработваме ами предпочетоха чужди фирми.Интередно как канадска офшорка спечели конкурса за златните находища край Хасково вместо Горубсо - питай БатБойко от предния му мандат - http://www.vestnikataka.bg/2013/02/г...рди/.Тъй като гледам след американските ти приятели с години нищо не никне така че ако искаш иди до София и положи цветя на тези дето я бомбардираха.
Ще кажеш че СДС е виновно и Костов,ами да прав си така е.Но трябва да ти опресня паметта че СДС е създадено от БКП и първоначално са имали впредвид Луканов да му е председател или си забравил тези неща.Всичко това ставаше за да се направи ИМИТАЦИЯ на промяна,и за да им е много по лесно да разграбят огромното държавно умущество и да станат милиардери,същите КОМУНЕТА от БКП ,те и техните деца,които сега като собственици предприятия и на медии,промиват мозъци и ти им се вързваш .Сериозно ли мислиш че Илия Павлов е бизнесмен и че някой му е дал да "реже подводници" на скрап и така направил първоначалния капитал.Разбери тук идеологияата е само параван,парите нямат идеология.
За да стане пак както "едно време" трябва да има пак два блока и "завеса" помежду им,задължително трябва и СССР да ни носи като воденичен камък на врата си,както беше преди,когато изпаднаха в колапс и не можеха да дават,всичко се срути.Само и единствено благодарение на СССР нашата продукция имаше пазар,бяхме НЕ конкурентно способни на другите пазари.ВЕФ и Селена не можеха да се състезават с Филипс,както Лада с Алфа Ромео нямаше шанс,сега сме сами в"гората" без батю Иван и сами трябва да се оправяме,но нещем и плачем някй да дойде,е няма да дойде никой ако не е станало ясно вече.Докато не се изчистят тези паразити отровили държавата няма да се получи.
ПС Не ми вменявай Американците за приятели,никаде не съм писал в тяхна защита,но съм длъжена да се повторя НЕ СА ТЕ КОИТО ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА НИ други хора са,и точно тез хора манипулират народа в грешна посока.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАми принципно го правят самите американци.Именно щото са следили имат съмнения и руснаците.Ма те по принцип не приказват много.http://www.kramola.info/vesti/kosmos...a-lune-ne-byli
https://www.youtube.com/watch?v=ggNPCVN5Kgk от Американците
Хората обичат да си фантазират и да оригиналничат, като си измислят конспирации и после ги разобличават.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 01:11.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеЗаблуден си,цитираш ми за скъпия ток,за скъпите горива не казваш нищо що така??за това че няма броячи на входа и изхода на Лукойл,за това че толкова години работят на"загуба"и не плащат данъци??
Ще кажеш че СДС е виновно и Костов,ами да прав си така е.Но трябва да ти опресня паметта че СДС е създадено от БКП и първоначално са имали впредвид Луканов да му е председател или си забравил тези неща.Всичко това ставаше за да се направи ИМИТАЦИЯ на промяна,и за да им е много по лесно да разграбят огромното държавно умущество и да станат милиардери,същите КОМУНЕТА от БКП ,те и техните деца,които сега като собственици предприятия и на медии,промиват мозъци и ти им се вързваш .Сериозно ли мислиш че Илия Павлов е бизнесмен и че някой му е дал да "реже подводници" на скрап и така направил първоначалния капитал.Разбери тук идеологияата е само параван,парите нямат идеология.
За да стане пак както "едно време" трябва да има пак два блока и "завеса" помежду им,задължително трябва и СССР да ни носи като воденичен камък на врата си,както беше преди,когато изпаднаха в колапс и не можеха да дават,всичко се срути.Само и единствено благодарение на СССР нашата продукция имаше пазар,бяхме НЕ конкурентно способни на другите пазари.ВЕФ и Селена не можеха да се състезават с Филипс,както Лада с Алфа Ромео нямаше шанс,сега сме сами в"гората" без батю Иван и сами трябва да се оправяме,но нещем и плачем някй да дойде,е няма да дойде никой ако не е станало ясно вече.Докато не се изчистят тези паразити отровили държавата няма да се получи.
ПС Не ми вменявай Американците за приятели,никаде не съм писал в тяхна защита,но съм длъжена да се повторя НЕ СА ТЕ КОИТО ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА НИ други хора са,и точно тез хора манипулират народа в грешна посока.
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:27 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТо по същата логика, може да се обяви и полетът на Гагарин за лъжа. Там пък хептен няма никакви доказателства.
Хората обичат да си фантазират и да оригиналничат, като си измислят конспирации и после ги разобличават.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАко туй се докаже, /не за Гагарин, щото човека явно е вече в Космоса/ще бъде голямо разочарование, малко сантиментално може да прозвучи но когато беше може би един от най-въодушовените моменти в живота ми.От тогава не спрях да чета фантастика.Извинявам се за лиричното отклонение, ма в случая не политизирам Космоса, всяко постижение или откритие го приемам като такова на човечеството.
Има си факти, които просто трябва да се приемат и толкоз.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Мне, аз се замислих защо наистина не се ползва този двигател, просто няма логично обяснение, освен това че не съществува което поставя под съмнение цялата история.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Доколкото знам руските двигатели са с по-високо КПД заради оная турбина, която задвижва помпите и после изходящите и газове се смесват с тяговите. Това американците не са успяли да го направят (поне тогава). А вероятно и руските са доста по-евтини, та ето ти го обяснението. Напънали са се за Сатурн и после са си направили сметката, че е по-изгодно да ползват руските двигатели.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеЗаблуден си,цитираш ми за скъпия ток,за скъпите горива не казваш нищо що така??за това че няма броячи на входа и изхода на Лукойл,за това че толкова години работят на"загуба"и не плащат данъци??
Преди да лъжете колеги, и преди да раздавате присъди кой е заблуден и кой е просветен.....помнете че гугъл е безплатен. А едно време при комунягите не беше
---------- Post added at 04:20 ---------- Previous post was at 04:18 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДоколкото знам руските двигатели са с по-високо КПД заради оная турбина, която задвижва помпите и после изходящите и газове се смесват с тяговите. Това американците не са успяли да го направят (поне тогава). А вероятно и руските са доста по-евтини, та ето ти го обяснението. Напънали са се за Сатурн и после са си направили сметката, че е по-изгодно да ползват руските двигатели.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
=Orm;1446447]Я пак за данъците - http://www.bulgariaoggi.com/bg/20130...%B8%D1%8F.html
Преди да лъжете колеги, и преди да раздавате присъди кой е заблуден и кой е просветен.....помнете че гугъл е безплатен. А едно време при комунягите не беше]
Като ви се казва истината подскачате като ущипани моми.Като ти гледам профила си на 34г и въобще не знаеш как беше при комунягите и ти казвам че ако беше в пълнолетна възраст по тяхното време ,нямаше никак да ти хареса това за което много скачаш.Това че след 1989г не се получи нормална държава е много голяма тема,и БКП/БСП е отговорна за цялата тази кална история.
Ето прочети и обратното.
https://taxdog.wordpress.com/tag/%D0...E%D0%B9%D0%BB/Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеА ти как мислиш че няма публикации за обратното ли.Беше ли им отнет лиценза?,имаха ли броячи?,знаеш ли че на територията на нефтопристанището и полицията трудно влиза,руски анклав направиха там.Държат ли едни от най високите крайни цени в ЕС ??
Като ви се казва истината подскачате като ущипани моми.Като ти гледам профила си на 34г и въобще не знаеш как беше при комунягите и ти казвам че ако беше в пълнолетна възраст по тяхното време ,нямаше никак да ти хареса това за което много скачаш.Това че след 1989г не се получи нормална държава е много голяма тема,и БКП/БСП е отговорна за цялата тази кална история.
Ето прочети и обратното.
https://taxdog.wordpress.com/tag/%D0...E%D0%B9%D0%BB/Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМного интересно ми стана, материала показва по какъв престъпен начин Хранмаш е подготвен за масова приватизация. Само че от тази масова приватизация за масите остана само да пият една студена вода.
Това би обяснило защо изпращаш работещи предприятия в небитието. Нищо, ще ти напомням регулярно, аз не страдам от склероза още.
Заначи, помолих те да обявиш възраста си, защото едно е да си бил първокурсник(примерно), а друго е да си бил студент, по времето когато се отървахме от диктатурата на пролетариата. Помолих и за препратка към материала, от който твърдиш че си копирал.
Идеята на масовата приватизация Павлинчо, не е да има за всички, а да даде шанс на всички. Хората не са еднакви, не са еднакво образовани и мотивирани. На мен от масовата приватизация ми останаха 2 въдици момче, но това не ми пречи да виждам че беше достатъчно справедлив процеса.
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеКажи ми една причина да намалят цената за нас.
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеИ какво правим че не можах да разбера??
После пък отказахме да строим централа от която нямаме нужда.
За капак и половината газопровод не им построихме.....
Сърдят ни се не ами......Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 11:07.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПърво линка дето си дал е от някакъв измислен източник. Второ, ти какво очакваш ние със случай и без да правим всичко навъпреки и те в благодарност на това да ни дават най низките цени ли? Кажи ми една причина да намалят цената за нас.
Колко още човека трябва да ти обясняват това, че Русия само гледа как да ни изклати а такива като теб се радват на това като на манна небесна.
Да ти припомням ли гешефтите между руските феодали и български корумпирани мижитурки по южен поток?
http://www.gatchev.info/blog/?p=1727
Лошото е, че пак ние щяхме да платим сметката и като не мина номера, Русия се скъса да ни вади вода от кладенци за да ни обяснява, колко много сме се минали.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment