Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Втория линк е дезинформация.Разполагам със стенограмата на разговора между баба Меркел и Бате Бойко.
Не ме питай от къде,щото ,ако ти кажа ще трябва да те убия после. Мога да ти дам линк към текста след като черпиш по бира,ма чешка,не немска.
Накратко-Бате Бойко не ни е изтъргувал,само поискал от баба Меркел да кихне нещо за компенсиране на раходите които правим сега ,а и ще ни се налага да правим за в бъдеще заради някои малко недомислени от нейна стране според мен покани към бежанците,но видиш ли при превода малко се объркал смисъла .Добре, че имаме достойни преводачки, та да не става бабичката за резил.
Към момента ще продължаваме си оправяме градинката пред блока само с подкрепата на АРИАНА,униформите се отлагат за по-нататък.
Уважавам правото ти на достъп до информация ,та продължавай да си четеш от този селски сайт,но за мен той е компрометиран.
P.S.Между впрочем Бате Бойко е говорил в типичния за него недвусмислен и абсолютно директен стил,дори има и един бисер ,така,че ми се затвърждава мнението за швабите.
Comment