Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Това е вярно. Аз с колелото ще ги мина по-бързо тия 2 км.
    За теб го знаем

---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:37 ----------

http://tass.ru/obschestvo/2467444

http://ria.ru/society/20151124/1327642583.html
    Почна се...
    Last edited by Orm; d.m.y г., 18:02.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      С турска и с египетска помощ можем и да си увеличим приходите от туризъм

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

С турска и с египетска помощ можем и да си увеличим приходите от туризъм
        Йес... Стига Плевню да не оака нещата, имаме реален шанс за бум на руски туристи догодина...
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Я погледни турската карта дето е дадена от Еко и ми кажи според теб за колко време (дори ако приемем че е нарушил) бомбардировача е преминал през тези 2 км турска територия и как за това време са успели да ги предупредят 10 пъти и да го свалят???
          Предупрежденията се отправят преди да се случи случката. След няколкократните "грешки" е логично да се случи това, което вече се случи. В същност, се очакваше това да стане още в Черно Море.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Предупрежденията се отправят преди да се случи случката. След няколкократните "грешки" е логично да се случи това, което вече се случи. В същност, се очакваше това да стане още в Черно Море.
            Да, турците са имали план на полета. Нали руснаците винаги предварително обявяват - днеска ще ви нарушим въздушното пространство, бъдете на щрек да ни свалите...... Ай стига глупости.... Вече не знаеш какви фантасмагории да измислиш само и само да спориш.....

Comment

Да, турците са имали план на полета. Нали руснаците винаги предварително обявяват - днеска ще ви нарушим въздушното пространство, бъдете на щрек да ни свалите...... Ай стига глупости.... Вече не знаеш какви фантасмагории да измислиш само и само да спориш.....
              План на полета!? Значи викаш, след като няколко пъти вече им нарушават въздушното пространство, турците ще чакат айропланът да мине на тяхна територия, та да го предупредят. А не при приближаващ самолет да вдигнат бойна тревога и да го алармират, какво е на път да направи.
              Никак не ми се спори, ама никак.

Comment

• Каквото и да се говори, руснаците са си виновни със своето системно пренебрегване на правилата.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• А ти вече си сигурен че самолета е влязъл в Турция?

Comment

А ти вече си сигурен че самолета е влязъл в Турция?
                    Да, сигурен съм. И то за пореден път (руски военен самолет нарушава турското въздушно пространство).

Въпреки това, както казах и преди, намирам турската реакция за неадекватна.

Накратко - първопричината за случилото се си е в руснаците.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Да, сигурен съм. И то за пореден път (руски военен самолет нарушава турското въздушно пространство).

Накратко - първопричината за случилото се си е в руснаците.
                      Добре, сам си постнал картата, и всички включително и BBC признават че самолета е свален в Сирийското въздушно пространство. Това значи че целта е била да го свалят а не да го изгонят. Просто фесовете носят огромни загуби от търрговията с ИД... Много добре знаят че руснаците са там, знаят с каква цел и знаят че този самолет не е никаква заплаха за тях.

Comment

Защо да е неадекватна? Ако е за пръв път - да, но не е за пръв път. При това не само турското въздушно пространство се нарушава последната половин година.

Comment

Защо да е неадекватна? Ако е за пръв път - да, но не е за пръв път. При това не само турското въздушно пространство се нарушава последната половин година.
                          Така мисля. Според мен трябваше на традиционната руска авио-хулиганщина да се сложи край с мирни средства.

Но очевидно и това ще свърши работа.

Жалко за убития пилот.

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Добре, сам си постнал картата, и всички включително и BBC признават че самолета е свален в Сирийското въздушно пространство. Това значи че целта е била да го свалят а не да го изгонят. Просто фесовете носят огромни загуби от търрговията с ИД... Много добре знаят че руснаците са там, знаят с каква цел и знаят че този самолет не е никаква заплаха за тях.
                          Ти първо ми кажи по силата на какъв точно механизъм свалянето на руския самолет ще доведе до намаляването на фесовите загуби за които говориш и след това аз ще отговоря на твоите въпроси.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Така мисля. Според мен трябваше на традиционната руска авио-хулиганщина да се сложи край с мирни средства.

Но очевидно и това ще свърши работа.

Жалко за убития пилот.
                            Ами те опитаха с мирни средства. Аз не съм убеден че това ще е краят. Според мен, това си е преднамерена политика и целта е по устойчив конфликт. Да, жалко за пилотът.

Comment

• Ами аз ти казах вече. Ако се състои коалицията между Русия и Франция и САЩ (дори и без САЩ). ИД е изпята песен, турският бизнес е загубен, Сирия не се разпада както е мечтата на Ердоган. Свалянето на самолета е един прекрасен начин да се обтегнат отношенията между Русия и НАТО.

Comment

Ами те опитаха с мирни средства. Аз не съм убеден че това ще е краят. Според мен, това си е преднамерена политика и целта е по устойчив конфликт. Да, жалко за пилотът.
                                Разбира се, че е преднамерена политика. Но тя пет пари нямаше да струва, ако го нямаше поводът от страна на "противника".

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X