Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТова с претенциите сме го чували вече.
Предупреждение се отправя, преди навлизането на чужда територия.
Няколко десетки камиона! Това ще да е много гориво бре!
Няма начин да не се затрие икономиката на Турция, при такава загуба. Тя Турската икономика на продажба на полезни изкопаеми се държи.
Самостоятелното мислене верно е трудна задача.
Ако "ДА" аз мисля, че искаш да ми разбиеш жилището и да ме ограбиш, та за това те предупреждавам и се чудя дали да не стрелям по теб!!!
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз пак не разбрах, ако допуснем, че причината за свалянето на самолета са онези десетки камиони, унищожени от руснаците, как сега те отново ще потеглят към Турция. Да не говорим за всички други парични загуби, които ще последват.
Накратко - не ми е ясен "скрития мотив" на Турция.
А иначе продължавайте да делите хората на фили и фоби!
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеТи сериозно ли?
Предупреждението ти го приемам сериозно. Като вляза в домът ти - можеш да ме застреляш.
Още чакам да ме "светнеш" - къде съм постнал невярна информация, та ме нарече дезинформатор?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ето ви го насраният герой http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2476828
Защо НАТО се отвърна от него ???Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА кой и кога е казал, че изобщо съществува такъв запис?
---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
Тия смелчаци май бързо гризнаха дървото.
http://rusvesna.su/news/1448557772
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТова няма да се случи, но е показателно за начинът ти на мислене.
http://ria.ru/world/20151127/1329599982.htmlОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Там е имало турски военнослужещи в униформата на "зелени човечета" които Русия е искала да бомбардира, а Турция е защитила.
Руснаците искат да остане Асад, турците искат техен човек + "защита на турците в Сирия"(анексиране на сирийски територии в полза на Турция) ...
Всеки си гледа интересите.
Би било груба грешка и върховна глупост да стоиш там където преди 1 ден си убил руски военен и да чакаш "възмездието"(руските бомби)...
__________________Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЩом няма запис значи не е имало предупреждение и значи че турците лъжат.
Турците никъде не са казали, че техният пилот е отправил предупреждението. Съответно не са и казали, че такъв запис съществува.
Те твърдят, че диспечерът е този, който е предупреждавал руския самолет. Такъв запис би трябвало да има и някакъв се появи, но официално турците отричат да са го давали на когото и да било.
Нали не си мислиш, че някой ще направи подобно нещо, без да си върже гащите със сериозни доказателства?
А докато те бъдат представени там, където трябва, мушмороците, като теб си правят свободните съчинения.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеТам е имало турски военнослужещи в униформата на "зелени човечета" които Русия е искала да бомбардира, а Турция е защитила.
Руснаците искат да остане Асад, турците искат техен човек + "защита на турците в Сирия"(анексиране на сирийски територии в полза на Турция) ...
Би било груба грешка и върховна глупост да стоиш там където преди 1 ден си убил руски военен и да чакаш "възмездието"(руските бомби)...
__________________Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеТам е имало турски военнослужещи в униформата на "зелени човечета" които Русия е искала да бомбардира, а Турция е защитила.
__________________Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова не е първия път, когато в този регион се свалят самолети. И Турция е сваляла сирийски, както и Сирия - турски.
Разликата е в това, че сега се вдигна световна пушилка.
Кво става там,че нямам време от бач,Путин прати ли МИГове или не.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=aqzzWr32srk
Приятно гледане
Очаквам да чуя защо мислите че приказките за Асад са нещо по различно ?!?!?!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment