Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Когато играеш покер и залогът е огромен, е неуместно да наричаш маниера на игра на противника си педерастки, само защото ти губиш играта.

Дай да помислим. Какво прави Русия в момента? Приходите и драстично намаляват, хората обедняват, рано или късно доверието към Путин ще се срине. А той в момента прави единствено възможното - да залага на националното самочувствие и хъс. Само че всяко нещо си има граници. Това, че пуцат чалмите с крилати ракети, не пълни хладилниците на хората. Икономисти анализират, че в изминалата година жизненият стандарт на руснака е паднал с 25 %. Това е ужасно много. И ще продължава да пада.
    Митак, мислиш ли, че ЕС, САЩ и НАТО не могат да се справят с ИД, та чакат на Русия?
    Приказки за наивници!
    В момента става точно това, което САЩ искат. Само дето Путин не се усеща. Докога ще налива целият си ресурс във военната машина? Знаеш ли, че нещата невероятно много започват да ми приличат на ситуацията в Германия преди ВСВ? Залагаш на една единствена карта - военната. Каква друга алтернатива имаш? Никаква, освен да накараш оръжието ти да носи на страната ти това, което мирната икономика не може.

Накратко - мислете в перспектива. Не знам, коя поред студена война се води в момента, но ми се струва, че се задава СССР - 2.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Разбрахте ли са ... мое да вземем 100 милиарда от МВФ и да не ги връщаме според новия правилник http://tass.ru/ekonomika/2509487
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Когато играеш покер и залогът е огромен, е неуместно да наричаш маниера на игра на противника си педерастки, само защото ти губиш играта.

Дай да помислим. Какво прави Русия в момента? Приходите и драстично намаляват, хората обедняват, рано или късно доверието към Путин ще се срине. А той в момента прави единствено възможното - да залага на националното самочувствие и хъс. Само че всяко нещо си има граници. Това, че пуцат чалмите с крилати ракети, не пълни хладилниците на хората. Икономисти анализират, че в изминалата година жизненият стандарт на руснака е паднал с 25 %. Това е ужасно много. И ще продължава да пада.
        Митак, мислиш ли, че ЕС, САЩ и НАТО не могат да се справят с ИД, та чакат на Русия?
        Приказки за наивници!
        В момента става точно това, което САЩ искат. Само дето Путин не се усеща. Докога ще налива целият си ресурс във военната машина? Знаеш ли, че нещата невероятно много започват да ми приличат на ситуацията в Германия преди ВСВ? Залагаш на една единствена карта - военната. Каква друга алтернатива имаш? Никаква, освен да накараш оръжието ти да носи на страната ти това, което мирната икономика не може.

Накратко - мислете в перспектива. Не знам, коя поред студена война се води в момента, но ми се струва, че се задава СССР - 2.
        Как така се задава!? Ми то си е факт отдавна. Даже заглавието на темата е показателно.
        Да, Русия ще остане остров явно. Самостоятелен, изключителен, отделен.
        Путин отдавна се усети, за да държи юздите, му трябва външен враг, полага усилия и си го намира....
        Все някой трябва да е виновен, що пък да е олигархията, като може да е "вечният враг" - западът? Имаме си традиции, удобно е......

А по въпросът - ще доведе ли до нещо хубаво, това което става във Франция - НЕМИНУЕМО ще доведе до нещо хубаво. Всеки път когато популисти взимат власта, става нещо хубаво.
        Не ни остава нищо друго, освен на тая лудница, в която живеем, да и сложим един адекватен управник, начело.
        Тогава и само тогава ще се оправи тая държава. При това по график, за една седмица...
        Понеделник - избиваме всички араби.
        вторник - избиваме всички мюсолмани.
        сряда - избиваме останалите роми.
        четвъртък - избиваме всички педераси.
        петък - избиваме всички които не са руси и синеоки.
        събота - избиваме всички които не са русофили.
        неделя - правим си харакири, щото осъзнаваме че никой друг не ни е бил виновен, само ние.
        Край! Всичко е наред! Да живее комунизЪма!
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Как така се задава!? Ми то си е факт отдавна. Даже заглавието на темата е показателно.
          Да, Русия ще остане остров явно. Самостоятелен, изключителен, отделен.
          Путин отдавна се усети, за да държи юздите, му трябва външен враг, полага усилия и си го намира....
          Все някой трябва да е виновен, що пък да е олигархията, като може да е "вечният враг" - западът? Имаме си традиции, удобно е......

А по въпросът - ще доведе ли до нещо хубаво, това което става във Франция - НЕМИНУЕМО ще доведе до нещо хубаво. Всеки път когато популисти взимат власта, става нещо хубаво.
          Не ни остава нищо друго, освен на тая лудница, в която живеем, да и сложим един адекватен управник, начело.
          Тогава и само тогава ще се оправи тая държава. При това по график, за една седмица...
          Понеделник - избиваме всички араби.
          вторник - избиваме всички мюсолмани.
          сряда - избиваме останалите роми.
          четвъртък - избиваме всички педераси.
          петък - избиваме всички които не са руси и синеоки.
          събота - избиваме всички които не са русофили.
          неделя - правим си харакири, щото осъзнаваме че никой друг не ни е бил виновен, само ние.
          Край! Всичко е наред! Да живее комунизЪма!
          Аре хубаво, ние тука с Митака не разбираме нищо , и сме гадни русофили , които искат да живеят под руския ботуш вместо с кенийските ни братя..... Ма и няколкото десетки французи и те ли са русофили и не разбират нищо ?!?!?!?! Или просто им е омръзнало да живеят под чужд диктат и да ги лъжат постоянно ?!?!?!
          Но, като имаме предвид че ти разбираш и знаеш най много по скоро е първият вариант , по голямата част от французите са долни комуняги...
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Аре хубаво, ние тука с Митака не разбираме нищо , и сме гадни русофили , които искат да живеят под руския ботуш вместо с кенийските ни братя..... Ма и няколкото десетки французи и те ли са русофили и не разбират нищо ?!?!?!?! Или просто им е омръзнало да живеят под чужд диктат и да ги лъжат постоянно ?!?!?!
            Но, като имаме предвид че ти разбираш и знаеш най много по скоро е първият вариант , по голямата част от французите са долни комуняги...
            Аз самият бих искал да живея без въпрасните "братя". Ама си давам сметка, че няма как да се случи. ПРОСТО НЯМА КАК! Единственият възможен начин е, да отворим газовите камери. Е, тогава....какво е различното с това което правят ИД. Нали и те искат всички да са като тях....
            Нали това искаха и комунягите - всички да са еднакви.
            Винаги когато някой опита да "изравни" хората, настават катаклизми. Виж историята.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            по голямата част от французите са долни комуняги...
            Това не е далеч от истината, като прозрение. Ако имаш някаква представа какво представлява днешна Франция, не е трудно да разбереш защо.
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:14.

Comment

Когато играеш покер и залогът е огромен, е неуместно да наричаш маниера на игра на противника си педерастки, само защото ти губиш играта.

Приказки за наивници!

Я кажи каква е алтернативата за Русия ???

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Винаги когато някой опита да "изравни" хората, настават катаклизми. Виж историята.
              Като САЩ ??? Дето искат американска "демопкрация" навсякъде ????

Comment

Като САЩ ??? Дето искат американска "демопкрация" навсякъде ????
                Аз не съм привърженик ма политиката на САЩ, в по голямата и част. Май съм писал тук, наред с всички съмнителни политики, САЩ имат една, която е безспорна - всячески привличат "мозъци". Ама наистина - ВСЯЧЕСКИ.
                Като се замислиш обаче - дай ако можеш пример за друга страна, която да е толкова "мултиетническа" и успешна. Е, ако някой трябва да "налага опит", то кой по успешно да го прави!?
                А дали се налага - ами....май се налага.....

Comment

Аз не съм привърженик ма политиката на САЩ, в по голямата и част. Май съм писал тук, наред с всички съмнителни политики, САЩ имат една, която е безспорна - всячески привличат "мозъци". Ама наистина - ВСЯЧЕСКИ.
                  Като се замислиш обаче - дай ако можеш пример за друга страна, която да е толкова "мултиетническа" и успешна. Е, ако някой трябва да "налага опит", то кой по успешно да го прави!?
                  А дали се налага - ами....май се налага.....
                  Така ли ??? И като приемаме вече 25 години "опит" я кажи колко мозъци сме привлекли ?
                  Да, вътрешната политика на САЩ може да е мега успешна, никой не спори. Но външната им политика е на принципа - бомби, плячкосвай , избивай, прибирай всичко за себе си . Не ме кефи такава политика ....

Comment

• Я да олабите малко, поздраФче към всички русофоби!
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

Така ли ??? И като приемаме вече 25 години "опит" я кажи колко мозъци сме привлекли ?
                      Приемаме!? Верно ли!?
                      А' да ми кажеш, коя територия присъедини в последните години САЩ? Тоя въпрос, въпреки че и аз имам забележки към външната им политика.
                      САЩ бяха във Виетнам, ограбиха го, имаш ли идея какво е сега Виетнам. Русия ...къде беше!? Какво е сега дереджето там?

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      Я да олабите малко, поздраФче към всички русофоби!
                      За инфантилност си говорим, инак....колега.....
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:48.

Comment

Приемаме!? Верно ли!?
                        А' да ми кажеш, коя територия присъедини в последните години САЩ? Тоя въпрос, въпреки че и аз имам забележки към външната им политика.
                        САЩ бяха във Виетнам, ограбиха го, имаш ли идея какво е сега Виетнам. Русия ...къде беше!? Какво е сега дереджето там?
                        Кажи ми кой е изявил желание да се присъедини към САЩ или кой е обкръжил САЩ с военни бази и ще ти отговоря. Иначе на тях не им трябва да присъединяват за да грабят , те и в момента прекрасно си грабят Бг, а колкото до това къде са били САЩ го знаем... да почвам ли да преброявам???

Comment

Кажи ми кой е изявил желание да се присъедини към САЩ или кой е обкръжил САЩ с военни бази и ще ти отговоря. Иначе на тях не им трябва да присъединяват за да грабят , те и в момента прекрасно си грабят Бг, а колкото до това къде са били САЩ го знаем... да почвам ли да преброявам???
                          Ами за щатите - незная, ама всички дето "обкръжиха" Русия с НАТО-вски бази, май никой не ги принуждаваше с военно присъствие, или греша?

Comment

Ами за щатите - незная, ама всички дето "обкръжиха" Русия с НАТО-вски бази, май никой не ги принуждаваше с военно присъствие, или греша?
                            Я кажи а в дядо мраз вярваш ли ???

Дори да допуснем че всички радостно се събраха в НАТО. Кажи ми след разпада на СССР за какво бе нужно това? Не беше ли очевадно че в един момент ще доведе до конфронтация? Кого е заплашвала Русия за последните 25 години ?
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 22:57.

Comment

Дори да допуснем че всички радостно се събраха в НАТО. Кажи ми след разпада на СССР за какво бе нужно това? Не беше ли очевадно че в един момент ще доведе до конфронтация? Кого е заплашвала Русия за последните 25 години ?
                              Аз вече се определих като НЕ вярващ.
                              Щом питаш - ще отговоря, въпреки че ситуацията тия дни отговаря перфектно.
                              Беше необходимо понеже ни обясняваха(по време на ВД), че нашата армия трябва "да удържи фронта" 45 мин, след което, "братушките" ще дойдат и всичко ще е наред.
                              Е, ами "братушките" отидоха в Украйна, и не всичко е наред. Беше необходимо. понеже руски военни самолети нарушават въздушното ни пространство. Понеже ни дават с 29% по висока оферта за ремонт на МИГ-овете "братушките". Понеже като част от ЕС, новите членки е най логично да са част и от военният съюз, който обединява държавите у Европата.
                              А да ми кажеш, кой нападна Русия, та в неутрални води, ВОЕННИ самолети, облитат ВОЕННИ кораби?

Comment

Приказки за наивници!

Засега не губя играта, а педерастки се държи този който я губи, или този който няма сили да я спечели и се опитва с подли номера да вземе надмощие.Нали мъжката САЩ влязоха в Ирак, в Сирия...айде мъжката влезте в Русия да им занесете демокрация.
                                Та да мислим в переспектива.Русия ще спечели в Сирия.От това следва че Сирия ще бъде верен съюзник на Русия и никога няма да повярва на американската или европейската демокрация.Също следва че Турция се оказва между чука и наковалнята.По всичко изглежда че и Ирак не вярва на американската помощ и ще се обърне за помощ към Русия.Затова САЩ взеха да се усещат и под сурдинка предложиха на Ирак помощ в борбата с ИД.Да не би и иракчаните да се окажат освободени отРусия и тогава се образува една ос Сирия,Ирак, Иран, което значи че запада няма шанс да получи парче от нефтената пица.

Та защо ЕС ,НАТО и САЩ могат да се справят с ИД и без Русия ама се бавят.Така като гледам ЕС успешно се правя с бежанците а на НАТО му е по важно да тръби на ляво и дясно за някаква руска заплаха.Да видим.....в Черно море не виждам руски кораби....но пък американски има във Варна....Досега освен да насаждате у хората някаква мнима руска заплаха , освен да се биете в гърдите можем ама не искаме, освен че разрушихте няколко държави, включително и нашата не видях някакви положителни резултати от действията на поддържаната от вас изключителна отвъд окенска нация и ЕС.
                                Какво ще стане ако Русия спечели - ще почнем да караме втора употреба лади ли, ще чакаме на опашка за банани и телевизори ли.В Русия да не би ва си нямат понятие от мерцедеси и аудита да не би да нямат айфони и телевизори и прочие.Радвам се че продължавате да живеете със заблудата за руснаците, това е ключа за тяхната победа.Не всичко е пари и материални ценности, ще се радвам ако никога не го проумеете.
                                Факта че Русия втгори месец поддържа и увеличава темпа на стрелбата е достатъчно красноречив.Не си мислете че не са взели под внимание курвинските номера на Турция и Украйна, естествено дирижирани от добрия запад.Между другото какво стана с МН 17, освен обвинения чакаме и доказателствата или са секретни - що ли?
                                Мизерията в Русия е само в необоснованите ви приказки. - дали на вас да вярвам или на официалните власти - http://tass.ru/ekonomika/2513467.

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Аз вече се определих като НЕ вярващ.
                                Щом питаш - ще отговоря, въпреки че ситуацията тия дни отговаря перфектно.
                                Беше необходимо понеже ни обясняваха(по време на ВД), че нашата армия трябва "да удържи фронта" 45 мин, след което, "братушките" ще дойдат и всичко ще е наред.
                                Е, ами "братушките" отидоха в Украйна, и не всичко е наред. Беше необходимо. понеже руски военни самолети нарушават въздушното ни пространство. Понеже ни дават с 29% по висока оферта за ремонт на МИГ-овете "братушките". Понеже като част от ЕС, новите членки е най логично да са част и от военният съюз, който обединява държавите у Европата.
                                А да ми кажеш, кой нападна Русия, та в неутрални води, ВОЕННИ самолети, облитат ВОЕННИ кораби?
                                Затова са неутрални води, сиреч ничии, а да ти примоня и оня договор от Монтрьо, който не знам защо Русия търпи да се нарушава.
                                Също можеш да попиташ що щат турски подводници около руски кораби в международни ли още по-лошо в сирийски води.

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Koлeдa. Звъни ce нa вpaтaтa. Oтвapя мъж. Oтcpeщa Дядo Mpaз и ĸaзвa:
                                – Kaзвaй тpи жeлaния, вeднaгa ти ги изпълнявaм.
                                – Иcĸaм Mepцeдec, ĸъщa в Бoянa и eдин милиoн в зeлeнo!
                                – Xoп, гoтoвo e, имaш ги! – ĸaзaл Дядo Mpaз, – Oбaчe в зaмянa иcĸaм и ти дa ми изпълиш eднo.
                                – Cтaвa, paзбиpa ce!
                                – Aми aз пoнeжe cи пaдaм пo мъжe, aĸo мoжe, нaли, ceгa тyĸa…
                                Зaлoгът бил гoлям, тa нaшият чoвeĸ вeднaгa ce cъглacил. Kлaти гo Дядo Mpaз и гo питa:
                                – Aбe бpaтлe, ти нa ĸoлĸo гoдини cи бe?
                                – Aми нa 42…
                                – E дoбpe ceгa, мoжe ли дa тoлĸoвa гoлям чoвeĸ и oщe дa вяpвa в Дядo Mpaз…
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X