Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Е ти си шаман , теб кутии ти не требат
    Бе ти как изкарваше изпитите в Лангли? И там ли вървят колетите от село?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Бе ти как изкарваше изпитите в Лангли? И там ли вървят колетите от село?
      Да бе , по GGBG
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Какво бил разбрал Путин - http://www.moreto.net/novini.php?n=309233&c=02 - и какво разбра Бойко - http://www.moreto.net/novini.php?n=309305 - на печелившите честито.

САЩ се дърпат от Турция - http://www.ilgiornale.it/news/mondo/...a-1205442.html докато Путин настъпва в Ирак - https://eadaily.com/news/2015/12/18/...portu-umm-kasr
        Колко кубика газ "прекарва" северен поток 2, та се разбърза да постваш мнения по въпроса. Хайде да видим ще го бъде ли, няма ли, та тогава да приказваме празни приказки. Припомням че ние южният бяхме почнали да го строим, пък......
        Какво разбрал Путин, ами....разбрал че няма да я бъде тая. В кой документ е описана сумата която той твърди че сме загубили?
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Колко кубика газ "прекарва" северен поток 2, та се разбърза да постваш мнения по въпроса. Хайде да видим ще го бъде ли, няма ли, та тогава да приказваме празни приказки. Припомням че ние южният бяхме почнали да го строим, пък......
          Какво разбрал Путин, ами....разбрал че няма да я бъде тая. В кой документ е описана сумата която той твърди че сме загубили?
          Че ние и сега перфектно си приказваме празни приказки ....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Че ние и сега перфектно си приказваме празни приказки ....
            И преди, и преди. Все така перфектно, неизбежно безумно.
            Демокрация!

Comment

• Пак "грешка" - http://topwar.ru/88114-novyy-promah-...uzhaschih.html

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:44 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Явно нищо не си разбрал от целия цирк, ЮП не се случи защото Германия не участваше във филма.Всеки случай баба Меркел ще сбъдне мечтата на Хитлер, дали Бойко или Туск ще рипат и е през дъртата.Относно мненията ми - ми демокрация бе.Не знам в кой документ е описана сумата, ма ти можеш ли да докажеш че нищо е нямало да спечелим.Между другото злите езици говорят че докато ЕС поддържа санкции стокооборота на САЩ с Русия се е увеличил със 7%.Големи мъже а още вярват в Дядо Мраз.Може да повярвате и на Митов че България вече била фактор на международната сцена.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Putin in time - «New York Post»
                Attached Files

Comment

Пак "грешка" - http://topwar.ru/88114-novyy-promah-...uzhaschih.html

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:44 ----------

Явно нищо не си разбрал от целия цирк, ЮП не се случи защото Германия не участваше във филма.Всеки случай баба Меркел ще сбъдне мечтата на Хитлер, дали Бойко или Туск ще рипат и е през дъртата.Относно мненията ми - ми демокрация бе.Не знам в кой документ е описана сумата, ма ти можеш ли да докажеш че нищо е нямало да спечелим.Между другото злите езици говорят че докато ЕС поддържа санкции стокооборота на САЩ с Русия се е увеличил със 7%.Големи мъже а още вярват в Дядо Мраз.Може да повярвате и на Митов че България вече била фактор на международната сцена.
                  Не аз вярвам в Дядо Мраз. Кой какво е разбрал, скоро ще се изясни. Стокооборота м/у САЩ и Русия изобщо не ме вълнува. Дали се е увеличил/или не ти се вълнувай, щом искаш.
                  Междувременно крайните във Франция "спечелиха". Турция отвори още една глава за присъединяването си към ЕС. Путин каза че никой не е отричал присъствието на Руски военни в Украйна, само че не били "редовни".
                  Срана ясно че има алтернатива на руската газ. Стана ясно и защо м/у Русия и Турция вече има търкания. Мисля да е пределно ясно, кой "разбута" Украйна.
                  Дали ще вярваш в Дядо Мраз или в Путин, мен не ме касае особено. Аз си оставам невярващ.
                  Относно ЮП - ако имаше договор, някой, някого щеше да съди. Щом като не, значи всички които би трябвало да знаят за договорът, а не знаят, казват истината - такъв няма. Следователно Путин лъже.
                  От ЮП щяхме да загубим 999 милиарда. Ти докажи че не е така.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Putin in time - «New York Post»
                  Това нищо не е! Разправят че Хитлер е "тръгнал" от бояджия, а "бай" Тошо от овчарин.
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:55.

Comment

• Стокооборота мужду САЩ и Русия сочи че ЕС го отнася.Значи след като ЮП не се е случил не можеш да твърдиш че сме щели да загубим, естествено не може да се твърди че сме щели и да спечелим.Обикновено договорите са за това изгода да имат и двете страни.Алтернативен газ има - докарайте го най-сетне да видим мирише ли или не.Да не се окаже по-скъп...ма нали няма да е руски...Иначе сипваш бензин на Лукойл.Русия разбута Украйна, Русия разбута Сирия,Ирак Либия, Русия иска да прекара всички ....Не мога да разбера защо просто не помолите Русия да ни врътне кранчето и край с руския газ, е ще има недоимък ама все пак кефа иска жертви.Искаш доказателства за това или онова ама като ти ги поскат на тебе скачаш като ужилен.Докажи че Путин лъже.То и В България нямаше да има бази на НАТО ама какво стана....да та светна, една Сатана заличава живота на 60 000кв км площ.Две пращат България в небитието.Да не стане като в турция щатите да си дръпнат самолетите и ракетите, нали бяха съюзници, ама горещия картоф никой не го иска.Прекалено много доверие гласувахте, за ония във власта ясно, имат си покритие ма ти и такива като теб какво хващате не ми е ясно освен банани и пералня без ред.Лошото е че след 20 години ще викате че ония 25 години и САЩ са ни пречили.Я си задай въпроса защо само в Европа виждат руска заплаха и то най-вече Литва,Латвия,Естония и България...най-вече България.Чакам алтернативния газ и американските инвестиции които ще наравят България рай.Дотогава нямам намерение да си губя времето с теб.

Comment

........Чакам алтернативния газ и американските инвестиции които ще наравят България рай.Дотогава нямам намерение да си губя времето с теб.
                      Аз пък чакам тъщата да си тръгне, че русофилията във форума я приемам, ма тая вкъщи ми идва вповече. И ракията не помага. Бах ти дзвера !

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да не остане за постоянно...тъщата.То това ще е повод да станеш джихадист.Мойта кат се застои и показвам гледката от северната тераса - е тук автогарата, е тук е мола, а еее там са гробищата кат умреш ще те виждаме от прозореца и си отива.

Comment

• По цял ден обикаля софийските доктори ей така профилактично. Имала нам си колко диагнози и нямало друг по търновския край дет да имал повече. Викам и - бе има, със сигурност има, но не знае.
                          На тъста - медал трябва. Диамантен. А той - златен човек. Ама те нещата са взаимосвързани. Нали кучето скача според тоягата.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето това трябва да се покаже на турчолята , да разберат как стават нещата
                            https://www.youtube.com/watch?v=YbYZm1FP9mY

Comment

Ето това трябва да се покаже на турчолята , да разберат как стават нещата
                              https://www.youtube.com/watch?v=YbYZm1FP9mY
                              Геолитическите игри са си мръсотия. Професионализмът си е професионализъм. Етиката между добрите професионалисти, макар и от различнте страни на барикадата също е факт.

Накратко - турските пилоти само са изпълнявали заповеди. Трябва да се търси отговорност от този, който разпоредил, какво да стане.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Геолитическите игри са си мръсотия. Професионализмът си е професионализъм. Етиката между добрите професионалисти, макар и от различнте страни на барикадата също е факт.

Накратко - турските пилоти само са изпълнявали заповеди. Трябва да се търси отговорност от този, който разпоредил, какво да стане.
                                Мен ме кефи че никой за никого не казва лоша дума , а напротив само се хвалят един друг. А като слушаш политиците как разказват за същите неща ..... бе мани , ненормална работа...

Comment

Working...
                                X