Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А да, тия ги слушаме отдавна.Вържи попа да е мирно селото е казал народа.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      А да, тия ги слушаме отдавна.Вържи попа да е мирно селото е казал народа.
      Това добре, ма нещо въжето се оказва нефелно. Има друга една поговорка за която и въже не трябва.
      Дръж приятелите си близо а враговете си - още по-близо.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Я дай телефона на тъща си да и кажа колко ти липсва.

Comment

Я дай телефона на тъща си да и кажа колко ти липсва.
          Из малки обяви....

"Обтягам семейни отношения по всяко време на денонощието"

"Дегустирам ракия по домовете с материали на клиента"

За теб майтап, ма утре ще трябва да ходим у тях, че да сме посрещали новата година там.
          Дип че тъстът е златен човек, ма една кремъклийка ако изнамеря отнякъде, няма да е зле.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Из малки обяви....

"Обтягам семейни отношения по всяко време на денонощието"

"Дегустирам ракия по домовете с материали на клиента"

За теб майтап, ма утре ще трябва да ходим у тях, че да сме посрещали новата година там.
            Дип че тъстът е златен човек, ма една кремъклийка ако изнамеря отнякъде, няма да е зле.
            Да не си купил обици на жената?
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Да не си купил обици на жената?
              Не съм бе Оправих пералнята, оборувах къщата с LED осветление, доставих и нов моно-блок, но липсата на локален къртач ми пречи да демонтирам стария.

След тези маневри, ми правят салата и ми наливат ракия, избягваме идеологическо-насочените разговори и на този етап е мир и спокойствие

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Липсата на локален къртач може да компенсираш с една САУ Коалиция от оня клип.С хирургическа точност ще отнесе клекалото, може и с тъщата отгоре.Пред общия враг - Тъща, идеологическите завеси падат но борбата е много трудна поради вербалните смущения предизвикани от лицата от женски пол с които имаме доживотни присъди.

Comment

• Ето че руснаците могат да произвеждат не само танкове - http://www.delfi.lv/tchk/tech/rossij....d?id=44706692 ще искате да се возите на такива мотриси и да си лафите с - http://www.delfi.lv/tchk/tech/zoloto....d?id=44657106

Comment

Липсата на локален къртач може да компенсираш с една САУ Коалиция от оня клип.С хирургическа точност ще отнесе клекалото, може и с тъщата отгоре.Пред общия враг - Тъща, идеологическите завеси падат но борбата е много трудна поради вербалните смущения предизвикани от лицата от женски пол с които имаме доживотни присъди.
                    Ъъъ - идеята много ми харесва. Но ако можеш да ми съдействаш - виж там говори с Шойгу да пусне една крилата ракетка, пък от мен - черпенето. На ЛС ще ти пратя координатите и времето

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Американците не ги мислете.Вече направиха ракета за многократно използване.

А "това с икономиката" не само сме го слушали от много време, но сме го ивиждали "на живо" ...

Няма държава която сама да е успяла да подчини целият свят, макар че доста имат амбиции...

Най-много някоя регионална "пуцалка" да си спретнат както се случи във Корея, Виетнам, Афганистан, Сирия ...ит.н. ...
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        Американците не ги мислете.Вече направиха ракета за многократно използване.

А "това с икономиката" не само сме го слушали от много време, но сме го ивиждали "на живо" ...

Няма държава която сама да е успяла да подчини целият свят, макар че доста имат амбиции...

Най-много някоя регионална "пуцалка" да си спретнат както се случи във Корея, Виетнам, Афганистан, Сирия ...ит.н. ...
                        Знаем ги как работят американските ракети....
                        А ти къде видя че Русия иска да подчини целия свят ?
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          А ти къде видя че Русия иска да подчини целия свят ?
                          Не е видял, ама нали така казват по световните медии.

Comment

• Носят се слухове а ?!?!
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Колегата само каза, че няма държава, която да успее да подчини света, което и според мен е самата истина. А вие къде видяхте, че става въпрос за Русия, та и роман по темата написахте?

За ракетата за многократна употреба, лично аз се съмнявам, това да има сериозен икономически ефект. По скоро го възприемам, като постижение в телеметрията и телеуправлението.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Колегата само каза, че няма държава, която да успее да подчини света, което и според мен е самата истина. А вие къде видяхте, че става въпрос за Русия, та и роман по темата написахте?

За ракетата за многократна употреба, лично аз се съмнявам, това да има сериозен икономически ефект. По скоро го възприемам, като постижение в телеметрията и телеуправлението.
                                Колегата просто така го каза.... никой не се сети кого има впредвид....
                                Last edited by Orm; d.m.y г., 13:54.

Comment

Working...
                                X