Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Пак бъркаш. Аз не веднъж съм го казвал и пак ще го кажа, пък белким вземеш та го запомниш най-накрая.

Аз далеч не желая това Русия да потъне. Аз искам Русия да стане една равностойна на останалите развити икономики, основана на производства в полза на човечеството а не срещу него.

Лошото е, че пътят по който я води Путин, не намирам за верния. Това не е внушение на пропагандата. Това са обективни анализи и преценки на специалистите.
    А 86% от руснаците го намират за верния....

Аз пък не намирам пътя на запада под ръководството на САЩ за верен. Кого заплашваше Русия ? Кого е нападнала че трябваше да предвижват НАТО до границите й ??? Защо трябваше по толкова грозен начин да се постъпи в Украйна???
    Ако си спомняш руснаците нито веднъж не са казали че Украйна не може да започне асоцииране с ЕС. Единственото , което искаха беше да се отложи договора за свободна търговия , защото много сериозно заплашва икономиката на Русия ,имайки впредвид че те с Украйна вече имаха такъв , за да може трите страни да се договорят. Как отговори запада ?!?!?!? Съгласиха ли се на преговори ?!?!? Не, отговора беше добре познатият сценарий с въоръжените преврати. Само че Русия не е нито Сърбия нито Ирак или Куба .....
    Като говориш колко е зле руската икономика що не кажеш колко губи ЕС от цялата работа?!?!?! Да , може да не е фатално, ама защо да губиш вместо да печелиш?!?!?

Знам че конфликта го започна запада а не Путин. И колкото и експерти да ми цитираш , факт е че на майдана поничките ги раздаваше Нуланд а не Жириновски...
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      А 86% от руснаците го намират за верния....

Аз пък не намирам пътя на запада под ръководството на САЩ за верен. Кого заплашваше Русия ? Кого е нападнала че трябваше да предвижват НАТО до границите й ??? Защо трябваше по толкова грозен начин да се постъпи в Украйна???
      Ако си спомняш руснаците нито веднъж не са казали че Украйна не може да започне асоцииране с ЕС. Единственото , което искаха беше да се отложи договора за свободна търговия , защото много сериозно заплашва икономиката на Русия ,имайки впредвид че те с Украйна вече имаха такъв , за да може трите страни да се договорят. Как отговори запада ?!?!?!? Съгласиха ли се на преговори ?!?!? Не, отговора беше добре познатият сценарий с въоръжените преврати. Само че Русия не е нито Сърбия нито Ирак или Куба .....
      Като говориш колко е зле руската икономика що не кажеш колко губи ЕС от цялата работа?!?!?! Да , може да не е фатално, ама защо да губиш вместо да печелиш?!?!?

Знам че конфликта го започна запада а не Путин. И колкото и експерти да ми цитираш , факт е че на майдана поничките ги раздаваше Нуланд а не Жириновски...
      Дай да не изкривяваме нещата. Кое беше първичното в Украйна - членството и в ЕС или членството и в НАТО?

Членството и в ЕС, много ясно. Но Русия в това видя заплаха, защото практиката показва, че повечето държави от ЕС участват и в НАТО и особено тези от бившия соц. лагер.

Ти ми кажи сега, като си горе-долу запознат със съвременното въоръжение, колко е по-голяма заплахата за теб, ако врагът ти се намира на границата ти или на 300 км от нея? Аз ще ти кажа - никаква.

Кажи ми в коя човешка дейност няма съревнование? Що е конкуренцията? Не е ли именно съревнованието моторът на развитието?
      Като искаше Русия да спре нашествието на ЕС и НАТО към себе си, трябваше да работи в посока въздигане на мирната си икономика, вместо безсмисленото зъбене и наливане на ресурсите си във военната яма.

Рано или късно Украйна ще стане член на ЕС. И това няма да се случи, защото някой иска да плесне НАТО на руската граница. Това ще се случи, защото и в Украйна има много хора, които искат да живеят, като част от едно по-добро семейство.

Рано или късно Русия ще пропадне, ако върви по същия път. А може и да затрие човечеството. Защото добре знаем на какво е способен онзи, който няма, какво да губи.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Русия няма да припадне.

США ке падне.

Да живьот Россия:

https://www.youtube.com/watch?v=peqteugrNSw

https://www.youtube.com/watch?v=461ChrzeBJ0
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          Русия няма да припадне.

США ке падне.

Да живьот Россия:

Откъде ги вадиш тия незнайни герои да ти се чуди човек.... не можеш ли да си злобееш и да чакаш краха на клетите руснаци самостоятелно ?!?!?!?
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Русия няма да припадне.

США ке падне.

Да живьот Россия:

Докато "бориш" рашките, китайчетата ритнаха канчето на ЕС.

Тоя, щот е такъв специалист, за това Украйна си внесе министър на финансите от чужбина, не че прокопсаха....
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• В грешка си.

Не "злобея".
              Имам обективен поглед и виждам и слушам всички гледни точки.

Не "чакам краха на Русия".

Руснаците са издържали много простотии на управляващите ги.Ще издържат и простотията на Путин сътворил войната с Украйна.

Вместо война можеше да ускори развитието на икономиката.

По БВП преди санкциите бяха на 8-мо място през 2013 година.

Сега ще са вероятно извън двадесетицата.

Дори и това не е толкова важно, а как живеят хората.Пример е Норвегия.За 2012 на 23 место, но винаги в челната тройка по качество на жизнен стандарт.

"Войната" която Русия трябва да спечели и която никога не е печелила е тази за стандарта на живот на гражданите си.Този техен управляващ който спечели тази война ще е победител...

==================================================

Степан Демура го знае цяла Русия.Канят го в различни предавания на различни телевизии.

В 2008 году Степан Демура был единственным российским аналитиком, который точно спрогнозировал глубину падения фондовых индексов США и России а также снижения мировых нефтяных цен, после чего и обрел небывалую популярность.

Путин направи Степан Демура още по известен през октомври 2015 год. след като реши че може да му запуши устата http://dos-news.com/lenta_novostei/a...drobnosti.html

Интелигентния човек няма кумири.Има принципи и идеи и наблюдава и анализира това което се случва.Учи се да знае и може.

Останалите са овце на които им трябва овчар да ги пасе и след когото да вървят...

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Първоначално публикувано от myato
              Тоя, щот е такъв специалист, за това Украйна си внесе министър на финансите от чужбина, не че прокопсаха....
              Поне се пострайте да разберете кой кой е.

Степан Демура е руснак.

Как коментирате нещо с което изобщо не сте запознати?!

Китай в момента си рита само своето "канче" и най-много да ритне руското канче, след като 20-на години подритваше канчето на САЩ ...

Нещата отново се "обръщат" и американски фирми връщат производството си отново в САЩ, след като преди години са ги били изнесли в Китай ...

Просто Китай доби известен стандарт на живот, което предполага почти равностойни разходи за производство в САЩ и Китай.

Comment

В грешка си.

Не "злобея".
                Имам обективен поглед и виждам и слушам всички гледни точки.

Не "чакам краха на Русия".

Руснаците са издържали много простотии на управляващите ги.Ще издържат и простотията на Путин сътворил войната с Украйна.

Вместо война можеше да ускори развитието на икономиката.

По БВП преди санкциите бяха на 8-мо място през 2013 година.

Сега ще са вероятно извън двадесетицата.

Дори и това не е толкова важно, а как живеят хората.Пример е Норвегия.За 2012 на 23 место, но винаги в челната тройка по качество на жизнен стандарт.

"Войната" която Русия трябва да спечели и която никога не е печелила е тази за стандарта на живот на гражданите си.Този техен управляващ който спечели тази война ще е победител...

==================================================

Степан Демура го знае цяла Русия.Канят го в различни предавания на различни телевизии.

Путин направи Степан Демура още по известен през октомври 2015 год. след като реши че може да му запуши устата http://dos-news.com/lenta_novostei/a...drobnosti.html

Интелигентния човек няма кумири.Има принципи и идеи и наблюдава и анализира това което се случва.Учи се да знае и може.

Останалите са овце на които им трябва овчар да ги пасе и след когото да вървят...

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Поне се пострайте да разберете кой кой е.

Степан Демура е руснак.

Как коментирате нещо с което изобщо не сте запознати?!

Китай в момента си рита само своето "канче" и най-много да ритне руското канче, след като 20-на години подритваше канчето на САЩ ...

Нещата отново се "обръщат" и американски фирми връщат производството си отново в САЩ, след като преди години са ги били изнесли в Китай ...

Просто Китай доби известен стандарт на живот, което предполага почти равностойни разходи за производство в САЩ и Китай.
                По паспорт може и да е руснак, но "хохли" като говори, та познай колко е руснак.
                В същност, както и друг път съм казвал, по-голям русофоб от Руския няма.

САЩ могат да си върнат производството само барабар с работещите в него китайци и други, щото вече нямат квалифицирана работна ръка, също като нас.

Comment

Пак бъркаш. Аз не веднъж съм го казвал и пак ще го кажа, пък белким вземеш та го запомниш най-накрая.

Аз далеч не желая това Русия да потъне. Аз искам Русия да стане една равностойна на останалите развити икономики, основана на производства в полза на човечеството а не срещу него.

Лошото е, че пътят по който я води Путин, не намирам за верния. Това не е внушение на пропагандата. Това са обективни анализи и преценки на специалистите.
                  Такива доброжелатели на Русия не и трябват. Относно производството и , не се притеснявай , развива се доволно добре.

Comment

• И на САЩ такива като теб не им трябват, ама ти се намъкнал там ...

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Такива доброжелатели на Русия не и трябват. Относно производството и , не се притеснявай , развива се доволно добре.
                      Умните хора оценяват, когато им казваш истината, независимо, каква е тя.

Глупавите хора се дразнят от нелицеприятната истина и си вървят по нанадолнището.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Глупавите хора се дразнят от нелицеприятната истина и си вървят по нанадолнището.
                        Е тогава, нашите какви са?
                        Това е въпросът, който ме "мъчи". Дреме ми на "каската" за другите. Там държа само на обективност, а не на "валидна" гледна точка.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          Това е въпросът, който ме "мъчи". Дреме ми на "каската" за другите. Там държа само на обективност, а не на "валидна" гледна точка.
                          Какво разбираш под "нашите" ?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

И на САЩ такива като теб не им трябват, ама ти се намъкнал там ...
                            Що бе според теб в САЩ трябва да са само такива които козируват и се радват на манипулираната информация ли? И не съм се намъкнал там ами избягах от безизходицата в България създадена от разни прозападни умници. Аз също казвам че на държавите не трябва да се пречи да се развиват и затова не подкрепям разрушаването на страни като Либия, Ирак, Украйна , Сирия и др. такива само и само някой да печели кървави пари. Не съм казал че съм доброжелател на който и да е, казвам кое не ми харесва. А пък на САЩ, точно такива като мен и трябват, защото е нация изградена от имигранти и най-големият подем там дойде от имигранти от Европа.

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:25 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Ти за умен ли се смяташ?

---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Той Ботев май го е казал, у нас свестните смятат за луди. Ганьовците са героите на деня.

Comment

• Павлинчо, ако не ме лъже паметта, ти беше заминал по време на събитията от 97-ма. Да ти припомням ли, че про-руското Жан Виденово правителство доведе страната до този хал.

Не се имам за умен. Дали съм глупав, оставям на околните да преценяват.
                              Аз за себе си знам само, че ужасно много не знам.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Павлинчо, ако не ме лъже паметта, ти беше заминал по време на събитията от 97-ма. Да ти припомням ли, че про-руското Жан Виденово правителство доведе страната до този хал.
                                .
                                Не заминах след като бат Ваню оплеска нещата и повика мадритския мошеник да оправя България за 800 дена. Виденов го свалиха защото се противопостави на разграбването на банките и на икономиката и по същия сценарии по който свалиха правителствата в Либия, Украйна и др. такива.

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Не се имам за умен. Дали съм глупав, оставям на околните да преценяват.
                                Аз за себе си знам само, че ужасно много не знам.
                                Някакъв намек долових че се опитваш да се изкараш по-умен от тези които мислят различно от теб.

Comment

Working...
                                X