Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Аз пък не намирам пътя на запада под ръководството на САЩ за верен. Кого заплашваше Русия ? Кого е нападнала че трябваше да предвижват НАТО до границите й ??? Защо трябваше по толкова грозен начин да се постъпи в Украйна???
Ако си спомняш руснаците нито веднъж не са казали че Украйна не може да започне асоцииране с ЕС. Единственото , което искаха беше да се отложи договора за свободна търговия , защото много сериозно заплашва икономиката на Русия ,имайки впредвид че те с Украйна вече имаха такъв , за да може трите страни да се договорят. Как отговори запада ?!?!?!? Съгласиха ли се на преговори ?!?!? Не, отговора беше добре познатият сценарий с въоръжените преврати. Само че Русия не е нито Сърбия нито Ирак или Куба .....
Като говориш колко е зле руската икономика що не кажеш колко губи ЕС от цялата работа?!?!?! Да , може да не е фатално, ама защо да губиш вместо да печелиш?!?!?
Знам че конфликта го започна запада а не Путин. И колкото и експерти да ми цитираш , факт е че на майдана поничките ги раздаваше Нуланд а не Жириновски...
Comment