Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Тия руснаци, които трябваше да почиват в Турция и в Египет, къде ще идат? Малка част у нас и по-голямата част в Гърция, естествено. То и аз ходя в Гърция, вместо на черното море.

Какво толкова се прехласвате, не мога да разбера. Утре ЕС ще опростят някой и друг заем на гърците в замяна на това НАТО да направи някоя и друга база там и тогава ще видим.
    Чей че аз съм узрял изгода за нас , Путин тия два дена е в Гърьия, после май Ципрас иде у Бг , май ще има някой нов паток
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Общо взето какво ни очаква с новия договор с големия брат - https://www.youtube.com/watch?v=ffbkGpc9-QM
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Еко, поздрави за тъста и очакваме сирийците .....

http://m.vesti.bg/sviat/evropa/germa...enocid-6054533

Comment

• Защо чак сега и защо точно сега?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Защо чак сега и защо точно сега?
            Наистина е странно че точно в този момент го направиха. Явно им омръзна целуването на ердоганското дупе на Меркел. Абе по принцип сега в Германия стават интересни неща, и по отношение на Русия, и Турция и САЩ. Почват хората да осъзнават някои истини.

Comment

• Възможно е да е, заради упреците към правителството затова, че прекалено много толерира Турция покрай бежанската вълна. И без това 1/3 от немците са за излизането на Германия от ЕС, засилват се крайно десните движения и пр.

Накратко - малко прах в очите на хората.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Възможно е да е, заради упреците към правителството затова, че прекалено много толерира Турция покрай бежанската вълна. И без това 1/3 от немците са за излизането на Германия от ЕС, засилват се крайно десните движения и пр.

Накратко - малко прах в очите на хората.
                Аз до колко разбирам Щанмайер и Меркел губят все повече подкрепата на правителството и на народа

Comment

• Размисли на един немец...

Приятно гледане - https://m.youtube.com/watch?v=r44LnADXFT0

Comment

• Ето ни и нас. https://news.bg/finance/70-ot-balgar...BD%D0%B8%D1%8F
                    Голтаци и оптимистични глупаци
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Ето ни и нас. https://news.bg/finance/70-ot-balgar...BD%D0%B8%D1%8F
                      Голтаци и оптимистични глупаци
                      Изкефи ме това че сме имали доверие на небанковите институции.... Това в никакъв случай не е защото 80% от хората нямат читави трудови договори...
                      Иначе

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Изкефи ме това че сме имали доверие на небанковите институции.... Това в никакъв случай не е защото 80% от хората нямат читави трудови договори...
                        Иначе
                        "Изпълнителният директор на фирмата за бързи кредити Петер Атила Хорват обясни......."

Какво друго очакваш да ти каже?

Какви още човешки проблеми те кефят?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

"Изпълнителният директор на фирмата за бързи кредити Петер Атила Хорват обясни......."

Какво друго очакваш да ти каже?

Какви още човешки проблеми те кефят?
                          Лично мен, нищо в тази статия не ме кефи. Също и изцепките на управляващите за "растеж".

Comment

Лично мен, нищо в тази статия не ме кефи. Също и изцепките на управляващите за "растеж".
                            „Налага се да се надяваме, че всички ние живеем в симулатор, защото иначе…“, заявил Мъск. Журналистът от изданието The Verge Уолт Мосберг се опитал да завърши думите на предприемача: „Те могат да го рестартират?“ На това милиардерът отвърнал: „Или ще създадем неотличими от реалността симулатори, или цивилизацията ще прекрати своето съществувание.“

Comment

Добрата новина е, че освен такива черногледци, като теб, има и експерти, които правят доста по-обективни анализи:

http://www.focus-economics.com/countries/bulgaria

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                „Налага се да се надяваме, че всички ние живеем в симулатор, защото иначе…“, заявил Мъск. Журналистът от изданието The Verge Уолт Мосберг се опитал да завърши думите на предприемача: „Те могат да го рестартират?“ На това милиардерът отвърнал: „Или ще създадем неотличими от реалността симулатори, или цивилизацията ще прекрати своето съществувание.“
                                Много вярно.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Добрата новина е, че освен такива черногледци, като теб, има и експерти, които правят доста по-обективни анализи:

http://www.focus-economics.com/countries/bulgaria
                                Във връзка с горното - симулации, инсинуации и т.н.
                                Трябва да има и песимисти, щото иначе "оптимистите" са готови да направят "решителна крачка напред". Сещаш се какво намеквам.

Comment

Working...
                                X