Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Споко! Няма да приключи със затриването на планетата. Вервай ми
    Тцъ, планетата няма се затрие, само някои няма да ги има на картата.
    http://ria.ru/politics/20160513/1432553543.html

http://ex-news.net/22249-igry-zakonc...ropa-full.html

http://fishki.net/1939354-chto-stroj...html?from=smi2
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Точно за това говоря. Днес за да се сдобиеш с нужното за семейството си, е достатъчно да имаш акъл в главата.
      Някога това изобщо не беше достатъчно.
      С това не съм съгласен, но ми писна да обяснявам очевидното.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Тцъ, планетата няма се затрие, само някои няма да ги има на картата.
        http://ria.ru/politics/20160513/1432553543.html

http://ex-news.net/22249-igry-zakonc...ropa-full.html

http://fishki.net/1939354-chto-stroj...html?from=smi2
        Прост народ - слаба държава. Това е Русия, уважаеми русофили.

Едното стресиране и е достатъчно за да си допогуби и без това нефелната си милитаризирана икономика.

Как не можаха да разберат, че именно това целят хамериканците.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• А американците защо го правят.И ако те са прости да измислят такива неща какво ли щяха да измислят ако бяха умни.

Comment

Предложения за работа, колкото искаш, но за 160 лв. на месец. На баща ти вероятно дядо ти му е осигурил къща.
            Или е живял в с. Горно Нанадолнище.

Ти, драги ми зеленоглавецо, имаш ли си макар и бегла представа, как едно младо семейство, без сериозна родителска подкрепа, си намираше жилище в София?

Спри да дрънкаш глупости, като си нямаш понятие от нещата!
            Имам си представа разбира се. Съвсем нормално родителите ми са си купили апартамент в центъра на Стара Загора. Доходите на баща ми и майка ми са били такива че да могат да си позволят ново жилище и да гледат две деца със всичките му допълнителни разходи, освен това и вила на село, нова кола и т.н. Ти ли ще ми кажеш какво е било и как сме живели.

Comment

Прост народ - слаба държава. Това е Русия, уважаеми русофили.

Едното стресиране и е достатъчно за да си допогуби и без това нефелната си милитаризирана икономика.

Как не можаха да разберат, че именно това целят хамериканците.
              Този прост народ е дал на света много повече от 95% на държавите в света. А слабата икономика в момента е петата в света ....
              Не е зле да помислиш преди поредната порция словесна диария

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:46 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Точно за това говоря. Днес за да се сдобиеш с нужното за семейството си, е достатъчно да имаш акъл в главата.
              Някога това изобщо не беше достатъчно.

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Митака, тя втората студена война е на път да приключи а ти още не знаеш, че е започнала
              Ти къде живееш бе ? На луната ли? Днес за да си купи млад инженер апартамент е нужно да напусне държавата или да си използва акъла и да изплаща един апартамент на тройна цена 30 години... Стига си дрънкал глупости бе човек...
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Значи, не мисля че руснаците или американците са толкова уплашени един от друг че да влагат колосални средства в армии.Не е проблем да се договорят как да съществуват без да си пречат.Само че тия които дърпат конците на американскат политика и икономика не им е достатъчно а на руснаците им писна да бъдат обект на нападки и да се лишават, затова ще разрешат проблема по единствения възможен начин.Който бърка в кошера е наясно че бъде нажилен.Стига с тия апартаменти бе, апартаментите ги купихте по соца сега акъл давате.Сега и една боксониера не можете си купите.

Comment

Млад инженер трябваше да работи, като мозайкаджия за да осигури жилище за семейството си.

А това означава, че държавата е имала повече нужда от мозайкаджии отколкото от инженери.

Що за идиотска държава е това?
                  Ти завърши някой технически университет, мигрира от село в София, работи като мозайкаджия, купи си апартамент преди 1989г. и сега личен опит споделяш или ей така от любов към спорта си тренираш лицемерието?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                    Ти завърши някой технически университет, мигрира от село в София, работи като мозайкаджия, купи си апартамент преди 1989г. и сега личен опит споделяш или ей така от любов към спорта си тренираш лицемерието?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
                    Аз съм се родил в София и от тогава вече 55 г. живея тук.

Поради това моля недорадслите селянчета, благодарение на които София се превърна в кенеф, да не ми обясняват, кое и как било.

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:36 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Този прост народ е дал на света много повече от 95% на държавите в света. А слабата икономика в момента е петата в света ....
                    Не е зле да помислиш преди поредната порция словесна диария
                    Я разкажи, какво точно е получил светът от великата Русия. Може би трудностите на държавите от бившия соц лагер? Или ядрен потенциал, способен да разруши планетата и то няколко пъти?

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Ти къде живееш бе ? На луната ли? Днес за да си купи млад инженер апартамент е нужно да напусне държавата или да си използва акъла и да изплаща един апартамент на тройна цена 30 години... Стига си дрънкал глупости бе човек...
                    Глупости на търкалета!

В момента у нас има много хора на възраст под 30 г., които получават достатъчно за да си позволят много повече от панелка в кв. Оооо - беля!

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Значи, не мисля че руснаците или американците са толкова уплашени един от друг че да влагат колосални средства в армии.Не е проблем да се договорят как да съществуват без да си пречат.Само че тия които дърпат конците на американскат политика и икономика не им е достатъчно а на руснаците им писна да бъдат обект на нападки и да се лишават, затова ще разрешат проблема по единствения възможен начин.Който бърка в кошера е наясно че бъде нажилен.Стига с тия апартаменти бе, апартаментите ги купихте по соца сега акъл давате.Сега и една боксониера не можете си купите.

И кой си мислиш ти, че е този начин?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Любо, когато Стената падна, НАТО обеща да не се приближава и на крачка по на изток.Но тъй като това устройваше Европа обаче САЩ не, решиха да позаобиколят дагавара като инициират едно "желание" на Украйна да се присъедини към ЕС и НАТО.Към ЕС няма проблеми но към НАТО има.Пък и членството в ЕС не върви заедно с членството в НАТО.В Кремъл не са толкова глупави че да не видят Крим като натовска база.Трябва си много наивен да поварваш на лукавия запад.Заради това беше "анексиран" Крим.Слагам го в кавички защото си беше проведен законен референдум който ако ще и запада да беше го направил нямаше да го признае.И не само това но НАТО влезе във всички бивши соц страни под предлог че сами искат да влязат.И никъде народа не беше питан както уж повеляват законите на демокрацията.Ма това са подробности понеже народът си е "избрал" политици които да му защитават интереса.И се започна едно строене на бази командни центрове които уж били насочени срещу Иран и т.н. либерални простотии.И според либералната ви наглост Русия няма право да се защитава, просто трябва да се надупи, защото не е нормално един народ да държи на суверинитета си и да не е продажен и да разполага с толкова ресурси.На руснака му е ясно че опитите да бъде унищожена Русия няма да спрат с никакви договори, защото се напариха от лицемерния запад и затова ще се въоръжават.А твоите мисловни изблици да спрат да се въоръжават можже да ги насочиш със същия успех към работодатела ти от Запад.Щото не може да си толкова тъп и нагъл че да не можеш да проумееш машинациите на запада по отношение на Русия а и на останалия свят.Е на в Бразилия спретнаха цветна революция, ма за тебе това е народно недоволство.Само дето времено изпълняващия длъжността президент се оказа че снасял на САЩ.Случайно ли е станал временен президент....или може би не.Какво е дала Русия на света и какво са дали САЩ няма да споря, тва е дъвкано дъвкано та ми е втръснало.Разликата е само че Русия е давала а САЩ са го купили или откраднали и саго развили.Иначе САЩ дадоха на света бургера.Само че от известно време май нищо друго не са родили, понеже там бягат вече неудачниците а добрите учени са добре платени в Русия. - http://megavselena.bg/ne-martin-kupy...ne-e-vtoriyat/ - Тая страна няма да довършва повече войни почнати от други и да дава колосални жертви и след това други да обират каймака, затова казвам че единствения възможен начин да за решаване на проблема е война.Приеми го като световна революция. И за да не съм голословен опитай се да вникнеш в смисъла на това - http://ria.ru/defense_safety/20160513/1432597080.html .А че капитализма в тая му форма е износен се признава и от най-големите финансови акули, които странно са чели Маркс и Енгелс, за разлика от псевдо капиталистите които ги отричат.И не на последно място, този Бог дето му вярвате/вярващите/ е създал Адам и Ева, не направил нещо между тях.Третия пол е продукт на капитализма, не на човешката еволюция.От друга страна това е добре зощото тва нещо е нито репродуктивно нито продуктивно, което не едобре нито за демографията нито за икономиката.

Comment

• Всичко това, което казваш, до голяма степен е вярно.

Но как си представяш точно изхода от ситуацията, чрез война? Наистина ли вярваш, че Русия или САЩ са толкова глупави за да се впуснат в това?
                        Не, не са. И сега с това ПРО , руснаците ще се попенявят и ще си подвият опашката, защото просто нямат алтернатива!

Щяха да имат алтернатива, ако не уйдисваха непременно на много добре премислените стрес-действия от страна на САЩ, които имат една единствена цел:

Икономическтото съсипване на Русия.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Отговора вече е прицелен.И е хиперзвуков.https://infobalkani.wordpress.com/20...е-на-об/ Елементарен линк просто не ми се рови за по сериозни източници.

Може да помислиш върху това - http://www.bgnes.com/bez-filtyr/bez-filtyr/4429151/

http://www.dw.com/bg/щитът-на-нато-и...-4437-xml-mrss

Comment

• За война не им "стиска"(тоест имат достатъчно акъл да не започват) както едните така и другите.

Никога не били във война Русия/СССР със САЩ и няма и да бъдат.

От такава война няма как да има победител и те го знаят, затова си натискат парцалите.

Остава само "Студената война" с икономически, политически, дипломатически, социални и т.н. средства.От първата Студена война знаем кой излезе победител.Сега ще гледаме епизод №2.
                            Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 14:54.
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Да ви шибам демокрацията - http://www.pan.bg/view_article-58-33...na-v-Kiev.html

---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                              За война не им "стиска"(тоест имат достатъчно акъл да не започват) както едните така и другите.
                              Вземете съберете две и две и проумейте че се води генерална репетиция.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Отговора вече е прицелен.И е хиперзвуков.https://infobalkani.wordpress.com/20...е-на-об/ Елементарен линк просто не ми се рови за по сериозни източници.

Може да помислиш върху това - http://www.bgnes.com/bez-filtyr/bez-filtyr/4429151/

http://www.dw.com/bg/щитът-на-нато-и...-4437-xml-mrss
                                Митак, само да ти напомня, че и аз имам достъп до Интернет, и аз чета всевъзможни сценарии.

Интересуваше ме твоето мнение по въпроса за една евентуална война.

Ти наистина ли смяташ, че тя ще се състои?

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Да ви шибам демокрацията - http://www.pan.bg/view_article-58-33...na-v-Kiev.html[COLOR="Silver"]
                                Има ли по-удобно от това обяснение за власт-имащите?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X