Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение

На Запада му дреме на за "успешните" лади и процесори който никой не купува у не ще да знае че съществуват ...

Take your pils boy...

Пий си хапчетата момченце "веселяче" ...

И евроГЕЕВЕте и евроГЕЕВЕте и те са финансирани директно то Фашингтон
    Като не им пука, ти какво се дърлиш тука и защо ти ще казваш кой какво ще развива и за какво ще си харчи парите.

---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:31 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
    В Крим откриха статуя на руски войник:
    http://dnes.dir.bg/news/ukrina-pamet...-krim-22930065

А междувременно след две години реалността:
    https://www.youtube.com/watch?v=1eEbsY6FVBE

https://www.youtube.com/watch?v=wNvVFFRavYk
    Тази статуя се основава на снимка направена по времето когато се опитваха да разбутат Крим. Благодарение на руските войници сега там всичко е мирно и тихо, правят се инвестиции и се подобрява живота на хората. Там си харесват Русия и се радват на това че са отново част от нея.

Comment

• Ади бе:https://www.youtube.com/watch?v=1V15ZU5ijqc

ДАЛИ ???

Приятелите на Путин с офшорките ли обичат в Крим или в Русия???

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1583042

Като не им пука, ти какво се дърлиш тука и защо ти ще казваш кой какво ще развива и за какво ще си харчи парите.
      Не се дърля.Лекувам те.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Рацерче специално за теб https://m.lenta.ru/articles/2015/02/13/crimea/ допитването е направено от западняците, цифрите не са руски.
        А украинските клипчета дето публикуваш и 2 стотинки не струват. Според украинските служби до сега руснаците са доатавили 800 танка в Донецк и Луганск.... А помисли малко какво означава 800 танка...
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Рацерче специално за теб https://m.lenta.ru/articles/2015/02/13/crimea/ допитването е направено от западняците, цифрите не са руски.
          А украинските клипчета дето публикуваш и 2 стотинки не струват. Според украинските служби до сега руснаците са доатавили 800 танка в Донецк и Луганск.... А помисли малко какво означава 800 танка...
          Аз не знам, колко са 800 танка но знам, че Путин всячески отричаше и отрича да е имало руски военнослужещи в сепаратистките региони в Украйна.

Откъде се пръкнаха тогава тия, дето ги размениха срещу Савченко?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Кой трябва да се лекува:
            1. Русия пуска нов самолет.
            Ама те не могат да правят самолети. Оказва се че могат.
            Ама те ме могат да правят двигатели. Оказва се че могат.
            Ама те не могат да правят процесори. Оказва се че могат.
            Ама те откраднаха Крим. Въпросът с Крим е приключен. 90% от кримчани казаха че искат да са част от Русия.
            Ама много скъпо щяло да им излезе.
            Е на това се казва параноя, но не знам дали се лекува.

Comment

• Павлинчо, руснаците всичко могат да правят.

Тогава защо руски авиокомпании купуват Boeing и Airbus?

Ти що не си купиш Лада и руски компютър?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Аз не знам, колко са 800 танка но знам, че Путин всячески отричаше и отрича да е имало руски военнослужещи в сепаратистките региони в Украйна.

Откъде се пръкнаха тогава тия, дето ги размениха срещу Савченко?
                Губиш се в превода, руснаците казват че няма руска войска на територията на Украйна . Отделните доброволци никой не ги е отричал никога. Ама такива има и от Полша и от Италия и от Англия и цяла Европа и не само.Да не говорим за тия от "Блекуотър" (според немското разузнаване , не е руска пропаганда) . Руски доброволци има повече просто защото 80% от тях имат роднини там. А и някой друг инструктор или агент не е изключено да има , по скоро щеше да е странно да ги няма.
                А руската армия я видяхме в Сиирия как воюва , до сега укрите да са някъде в Лисабон...
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Губиш се в превода, руснаците казват че няма руска войска на територията на Украйна . Отделните доброволци никой не ги е отричал никога. Ама такива има и от Полша и от Италия и от Англия и цяла Европа и не само.Да не говорим за тия от "Блекуотър" (според немското разузнаване , не е руска пропаганда) . Руски доброволци има повече просто защото 80% от тях имат роднини там. А и някой друг инструктор или агент не е изключено да има , по скоро щеше да е странно да ги няма.
                  А руската армия я видяхме в Сиирия как воюва , до сега укрите да са някъде в Лисабон...
                  В какъв превод се губя, бре?

http://www.infonews.bg/%D0%BF%D1%83%...A%D1%80%D0%B0/

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

В какъв превод се губя, бре?

http://www.infonews.bg/%D0%BF%D1%83%...A%D1%80%D0%B0/
                    Цитата от твоя линк:

„Глупости са това. Никакви руски подразделения няма в Източна Украйна“,

Или ти знаеш кои подразделения са в Украйна ? Или за 3 години не се намери някой с телефон с камера да направи поне една снимка на тия подразделения и танкове?

Comment

Цитата от твоя линк:

„Глупости са това. Никакви руски подразделения няма в Източна Украйна“,

Или ти знаеш кои подразделения са в Украйна ? Или за 3 години не се намери някой с телефон с камера да направи поне една снимка на тия подразделения и танкове?
                      Е що не прочете барем и следващия ред:

По думите на Путин в Източна Украйна няма „нито специални служби, нито инструктори“. „Всички са местни граждани – подчерта руският лидер.

То същото говореше и за Крим, пък после излезе, че не било баш така.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Е що не прочете барем и следващия ред:

По думите на Путин в Източна Украйна няма „нито специални служби, нито инструктори“. „Всички са местни граждани – подчерта руският лидер.

То същото говореше и за Крим, пък после излезе, че не било баш така.
                        Те и Европейците и САЩ казват че нямат нищо общо с преврата в Украйна. Също казваха че Садам има химическо оръжие, че не подслушват Меркел че Милошевич е военен пресртъпник.....много неща казваха.....
                        А за специалните служби и инструкторите пак няма доказателства , просто аз си мисля че ги има (може би в резултат на западната пропаганда ...)

Comment

Те и Европейците и САЩ казват че нямат нищо общо с преврата в Украйна. Също казваха че Садам има химическо оръжие, че не подслушват Меркел че Милошевич е военен пресртъпник.....много неща казваха.....
                          А за специалните служби и инструкторите пак няма доказателства , просто аз си мисля че ги има ...
                          E - изводът е, че всеки лъже.

Защо тогава да приемаме казаното от светата-вода-ненапита-Путин за 100% истина?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

E - изводът е, че всеки лъже.

Защо тогава да приемаме казаното от светата-вода-ненапита-Путин за 100% истина?
                            Аз не съм казал вярвай на Путин, вярвай на това което виждаш и на логиката. Аз руски танкове и руска армия не съм видял в Украйна, видял съм някви снимки на съветска техника в Украйна , което нищо не доказва. Но пък видях как Германия , Франция и Полша гарантираха на Янукович че ще има избори декември а на другия ден имаше въоръжен преврат, видях Нуланд с бисквитите, видях Макейн да подстрекава тълпата на площада. Видях бая западни политици да изнасят речи на Майдана, там където по принцип нямат работа (участваха директно в незаконен преврат в чужда държава). После пък видях как нацистки батальони палеха полицаите и стреляха по тях , а след това как запалиха 50 души в една сграда в Одеса , а след това използваха авиация и артилерия срещу несъгласната част на страната и избиха хиляди цивилни. За съжаление ти и запада не ги видяхте тия неща......
                            И да ти кажа изобщо не ми дреме дали Путин е вкарал войска в Крим или е използвал наличните 30к войници , които бяха там по договор. Факт е че с това решение човека отърва хиляди хора от нацистите от "десен сектор" и безумната украинска сган....

Comment

Аз не съм казал вярвай на Путин, вярвай на това което виждаш и на логиката. Аз руски танкове и руска армия не съм видял в Украйна, видял съм някви снимки на съветска техника в Украйна , което нищо не доказва. Но пък видях как Германия , Франция и Полша гарантираха на Янукович че ще има избори декември а на другия ден имаше въоръжен преврат, видях Нуланд с бисквитите, видях Макейн да подстрекава тълпата на площада. Видях бая западни политици да изнасят речи на Майдана, там където по принцип нямат работа (участваха директно в незаконен преврат в чужда държава). После пък видях как нацистки батальони палеха полицаите и стреляха по тях , а след това как запалиха 50 души в една сграда в Одеса , а след това използваха авиация и артилерия срещу несъгласната част на страната и избиха хиляди цивилни. За съжаление ти и запада не ги видяхте тия неща......
                              И да ти кажа изобщо не ми дреме дали Путин е вкарал войска в Крим или е използвал наличните 30к войници , които бяха там по договор. Факт е че с това решение човека отърва хиляди хора от нацистите от "десен сектор" и безумната украинска сган....
                              И къде точно го видя всичко това? В балалайка.RU?

А за жителите на Крим - те най добре си знаят или им предстои да разберат това, дали "фашистите от Киев" или руският ботуш е било по-удачният избор.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

И къде точно го видя всичко това? В балалайка.RU?

А за жителите на Крим - те най добре си знаят или им предстои да разберат това, дали "фашистите от Киев" или руският ботуш е било по-удачният избор.
                                Да балалайка.ру ги заснемаха тия неща в Мосфилм...

Comment

Working...
                                X