Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Хората си развиват технолиите и въобще не им пука ти какво си мислиш.
    Това е вярно, хората си развиват технологиите и не им дреме за моето мнение. Тук обаче говорехме за Путинова Русия. Не смесвай понятията.
    Мисля че имаше медицинско название за хора, приемащи фантазиите си за реалност. Може и да бъркам, докторът ще знае.
    Обясни ми сега как закупуването на лиценз за нещо морално остаряло ти дава някаква независимост, като на всичко отгоре го произвеждаш извън страната си. Вземи предвид фактът че вечните врагове, като произвеждат нещо навън, го правят в собствените си заводи обикновено, това при Русия не е така.
    Дреме им на хората как ги наричаш, те си живеят живота и все пак ми е интересно - що е то либераст.
    Пак напомням - никой не държи авторски права над простотията.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Павлинчо, руснаците всичко могат да правят.

Тогава защо руски авиокомпании купуват Boeing и Airbus?

Ти що не си купиш Лада и руски компютър?
      Е сега вече няма да купуват. Първите 150 бройки вече са поръчани от новият самолет. Аз бих си купил Лада стига да се продаваше там където живея. Новата Веста комби много ми харесва.

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Това е вярно, хората си развиват технологиите и не им дреме за моето мнение. Тук обаче говорехме за Путинова Русия. Не смесвай понятията.
      Мисля че имаше медицинско название за хора, приемащи фантазиите си за реалност. Може и да бъркам, докторът ще знае.
      Обясни ми сега как закупуването на лиценз за нещо морално остаряло ти дава някаква независимост, като на всичко отгоре го произвеждаш извън страната си. Вземи предвид фактът че вечните врагове, като произвеждат нещо навън, го правят в собствените си заводи обикновено, това при Русия не е така.
      Дреме им на хората как ги наричаш, те си живеят живота и все пак ми е интересно - що е то либераст.
      Пак напомням - никой не държи авторски права над простотията.
      Фантазиите са в твоята глава май.

Comment

Видяхме че можеш, ама така всички ще те разберат.
        както и теб

---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Е сега вече няма да купуват. Първите 150 бройки вече са поръчани от новият самолет. Аз бих си купил Лада стига да се продаваше там където живея. Новата Веста комби много ми харесва.

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Павлине, робот такъв виж са скии са - значи ти нали живееш у Флорида мога ли да те запитам ти гей ли си? ако не е прекалено нахално де ...

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
          както и теб

---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

Павлине, робот такъв виж са скии са - значи ти нали живееш у Флорида мога ли да те запитам ти гей ли си? ако не е прекалено нахално де ...
          Виж са, ако се надупеш може и да разбереш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin
            Кой трябва да се лекува:
            1. Русия пуска нов самолет.
            Ама те не могат да правят самолети. Оказва се че могат.
            Ама те ме могат да правят двигатели. Оказва се че могат.
            Ама те не могат да правят процесори. Оказва се че могат.
            Ама те откраднаха Крим. Въпросът с Крим е приключен. 90% от кримчани казаха че искат да са част от Русия.
            Ама много скъпо щяло да им излезе.
            Е на това се казва параноя, но не знам дали се лекува.
            Не си ти когато не си си пил хапчетата!

Плащаш и ладата идва със самальот от Масква.Или с контейнер през Атлантика.

Ама не си пиеш апчетата и като се отскубнеш от фелдшерите веднага започваш да дращиш по клавиатурата в интернет...
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Плаща си - таратанци.

На всички русофилчета много им харесват руските продукти, само дето предпочитат западните.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Още един балон се спука.
                http://www.segabg.com/article.php?id=808294

Comment

Плаща си - таратанци.

На всички русофилчета много им харесват руските продукти, само дето предпочитат западните.
                  Лада Веста за 10000 долара бих си взел веднага.

Comment

• През 90 - та си купих нова Лада за $3500. След 10 г. експлоатация (нощуване в гараж) изгни до неузнаваемост.

Силно се надявам, че са подобрили технологията за противокорозионната обработка на ламарините.

За сведение 18 годишна Алфа Ромео 166 няма и едно петно ръжда.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

През 90 - та си купих нова Лада за $3500. След 10 г. експлоатация (нощуване в гараж) изгни до неузнаваемост.

Силно се надявам, че са подобрили технологията за противокорозионната обработка на ламарините.

За сведение 18 годишна Алфа Ромео 166 няма и едно петно ръжда.
                      Големо сравнение , няма що... Алфа за 35000$ с лада за 3500$ Голем си ей.... Я се поогледай около теб дали има опел , нисан , мазда , WV или нещо друго произведено 90-та година дето да се движи .... За сравнение пред нас има една лада 80 и някоя година дето не само се движи а дядката постоянно пътува с нея до вилата...

---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:26 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Плаща си - таратанци.

А пък на теб не ти харесват но си си купил лада за 3500$ нали
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Впредвид качеството - и $3500 са и много на ладата.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Comment

• Сигурно Орм-чо неволно пропуска дребната подробност, че през 1990 - та един долар се купуваше (на черно) за 7 лв. (А може и да е ходил прав под масата, та да не знае).

Това означава, че въпросната мега-евтина нова лада е струвала 24 500 лв.

Като се вземе впредвид обстоятелството, че една доста добра заплата през 1990 - та беше 400 лв., това означава, че въпросното возило се е купувало срещу 61 работни заплати.

В днешно време една добра заплата е 1500 лв.

Т.е 61 х 1500 = 91 500 лв.

С днешни 91 500 лв. човек може да се вози на хубав кон, вместо на крантаво магаре.

Капиш, товарищ Орм-чо ?

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Много по сигурно от сигурно е че в главата ми по вече от фантазии няма. Обаче не ги бъркам с реалноста.
                              Два въпроса ти зададох, единият за трети път.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              С днешни 91 500 лв. човек може да се вози на хубав кон, вместо на крантаво магаре.

Капиш, товарищ Орм-чо ?

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Какво и е на Ладата? Ако не я пали Путин, може би дори ще се движи. Ако не, ще се демонстрира извличане в критична ситуация. Вярвам не тежи колкото танк, все ще мръдне.А и не е джип, има 5 врати, все някоя ще се отвори. Какво и е!?
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:32.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• В днешно време една добра заплата е 1500 лв.
                                Всеки има негови си критерии за добра заплата/доход.

За мен "относително добър" доход е +2100 и нагоре.

Представям ВИ Лада "Кранта", най-новото "постижение" на съветската наУчна мИсЪл:
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Working...
                                X