Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гейове има навсякъде. Разликата е че някъде ги толерират а другаде не.

Един от основните показатели за умствено развитие е именно проявата на подобна толерантност.

И да. Процесите са преходни. Както и повечето неща на този свят.
    Важна е обаче тенденцията. А тя, що се касае до демократичните общества, е обнадеждаваща, защото все повече хора участват в процесите на управление. Т.е - порочният модел при който се делегират права на някой си а той впоследствие започва да упражнява правата си срещу тези, които са му ги делегирали, рано или късно ще остане в миналото.

Това е единствено възможният подход.

Дрънкането на оръжия и зъбенето, нищо добро не носят.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Както казва един сириец, страхотен готвач, на когото съм голям фен, ние няма да забравим кой съсипа страната ни, затова отиваме в Западна Европа.
      Не зная дали съзнаваш че тия думи, казани от готвач сириец, не подкрепят тезата ти. Тъкмо напротив. Освен ако не твърдиш че е джихадист де.
      Аз не зная кой е създал и финансира ИДИЛ. Не те ли смущава че не познахте за руската намеса в Сирия. Лавров каза че мисията е изпълнена, джихадистите са все още там.
      Историята Митак се помни от тия с памет, е , на някой паметта им има свойства на клетъчна мембрана, но и това е част от светът.
      Пред пантеона гейове нямаше, аз написах - извратеняци. Тях ги имаше, въпреки че според властите не беше така. Сега ми кажи че си давал караул и не си гонил ексхибиционисти и педофили. Гейовете митак не се множат, излизат на светло, което е доста по различно.
      И тъй като ги е имало доста преди нас, има ги сега, явно ще ги има и в бъдеще, вземи помисли кога са по опасни. Когато са прикрити или когато се знае че са такива.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Не знам, какво толкова ви бъркат тия гейове. На мен лично не ми пречат. И след като е така, да ги замерям с камъни ли, що ли?

Ама друго си е да изтъкнеш това, като аргумент срещу европейските ценности.

Що не се вгледате малко в истинските ценности? Да не би такива да липсват?

Да не би да сме станали по-дисциплинирани, най-вече спрямо себе си, от немеца та няма, какво да научим от него?

Да не би в ужасно много области да не сме тръгнали натам, откъдето хората вече се връщат?

Щом някой изпитва отвращение от възможностите за по-добър живот, то той просто не заслужава такъв.
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:11.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Не знам, какво толкова ви бъркат тия гейове. На мен лично не ми пречат. И след като е така, да ги замерям с камъни ли, що ли?

Ама друго си е да изтъкнеш това, като аргумент срещу европейските ценности.

Що не се вгледате малко в истинските ценности? Да не би такива да липсват?

Да не би да сме станали по-дисциплинирани, най-вече спрямо себе си, от немеца та няма, какво да научим от него?

Да не би в ужасно много области да не сме тръгнали натам, откъдето хората вече се връщат?

Щом някой изпитва отвращение от възможностите за по-добър живот, то той просто не заслужава такъв.
          Европейските ценности не са баш точно каквито си ги представяме ние безразборния секс, хулиганско поведение, неспирно пиене и безмозъчност са европейските ценности всъщност но са овладяни от много добре написани закони и така се постига равновесие един вид

Който се страхува и мрази гейовете може би всъщност е гей аз нямам нищо против гейовете най-добрата приятелка на жена ми се казва Емил, дреме ми

Comment

• Ще го кажа така: Гейове не ме притесняват. Да си живеят там, не ми дреме. Притесняват ме педерастите, нагли,кресливи, войнствено налагащи педерастията си. А най ме притеснява педерастията, като духовност, а не като сексуалност.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Освен активни и пасивни педерасти, покрай Чернобил се появиха и радиоактивни.

А сега разбрах, че имало и духовни

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Освен активни и пасивни педерасти, покрай Чернобил се появиха и радиоактивни.

А сега разбрах, че имало и духовни
                Никога не е късно да се просветиш

Comment

• Като вземе някой да споменава евроцености и все питам абе споделете какви са тия евроценности , ама никой не казва.Все някви заобиколни излияния чета ама нищо конкретно.Явно са само за просветени.Истинските гейове сигурно са 1%, те не се афишират имат си начини да се намират помежду си, другото е мода която все по нагло се натрапва, ма и те някой ден ще се наиграят .Ма виж пеерасите са на всеки ъгъл, може ги позна по тва че за тях истинския цвят на червилото е кафяв.

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Не зная дали съзнаваш че тия думи, казани от готвач сириец, не подкрепят тезата ти. Тъкмо напротив. Освен ако не твърдиш че е джихадист де.
                  Аз не зная кой е създал и финансира ИДИЛ. Не те ли смущава че не познахте за руската намеса в Сирия. Лавров каза че мисията е изпълнена, джихадистите са все още там.
                  Историята Митак се помни от тия с памет, е , на някой паметта им има свойства на клетъчна мембрана, но и това е част от светът.
                  Пред пантеона гейове нямаше, аз написах - извратеняци. Тях ги имаше, въпреки че според властите не беше така. Сега ми кажи че си давал караул и не си гонил ексхибиционисти и педофили. Гейовете митак не се множат, излизат на светло, което е доста по различно.
                  И тъй като ги е имало доста преди нас, има ги сега, явно ще ги има и в бъдеще, вземи помисли кога са по опасни. Когато са прикрити или когато се знае че са такива.
                  И караул съм давал и а 2 и 3 година всяка седмица и патрул.Не съм виждал есхибиционисти, извратеняци и тем подомни.Разбира се че сириеца не е прав...от твоята камбанария.Колкото до ИД ае кажи един път американците как се справят де, тва за Русия го знаем.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Като вземе някой да споменава евроцености и все питам абе споделете какви са тия евроценности , ама никой не казва......
                    Надали ще разбереш, казаното по-долу, но все пак, опитай:

"Когато човек се изправи пред нещо различно и непознато, той може да го отмине, може да го разруши, да го плени и да го претопи, но може също да оцени ценността му, независимо колко усилия му струва това внимание към други ценности. Последното поведение е поведение на толерантност. Еразъм Ротердамски и Франсоа Волтер олицетворяват толерантността на европейската култура. Без толерантност една култура е винаги по-бедна и по-семпла. Но толерантността не е природна даденост. Най-светлите умове на Европа дълго са воювали за нея. Срещу силите на унификацията са заставали идеите на философи и поети, благодарение на които пиететът към различното се е превърнал в трайно културно поведение и признак за европейска цивилизованост."

Кой беше тоя Волтер?

Същият, който е казал:

Не съм съгласен с това, което казвате, но ще се боря за правото ви да ми го кажете

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да ти припомня един спектакъл - Криворазбраната циливилизация.
                      Не съм толерантен, т.е. не към всичко.Толерантноста си има граници.Отвъд тая граница съм брутален.

Comment

• E то всяко нещо си има граници.
                        А че много хора криворазбират цивилизацията, също е факт.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Прочетете и ако сте съгласни, прекратявам разговора. Значи сте загубена кауза. Значи светът му е време да свършва. http://www.memoriabg.com/2016/05/21/...koto-saznanie/

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Прочетете и ако сте съгласни, прекратявам разговора. Значи сте загубена кауза. Значи светът му е време да свършва. http://www.memoriabg.com/2016/05/21/...koto-saznanie/
                            Изглежда съвсем неволно кореспондентката на "комсомолская правда" е пропуснала ето това:

Is it mandatory for all students?

No. Parents have the right to withdraw their kids from all or part of the new curriculum if they're uncomfortable with its content.

http://www.cbc.ca/news/canada/toront...know-1.3059951

Що не пиете водата от извора, вместо да я пиете окаляна от пропагандата?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Изглежда съвсем неволно кореспондентката на "комсомолская правда" е пропуснала ето това:

No. Parents have the right to withdraw their kids from all or part of the new curriculum if they're uncomfortable with its content.

ами щото са много зле не че имам нещо против мненията на приятелите но просто тука нещата са леко объркани

Comment

.......
                                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:28.

Comment

Working...
                                X