Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Са ако притежаваш лекинко поне нещо като докторска степен в областта на манипулацията,вероятно ще представиш нещата подобаващо,но ако не си ще цъкаш с език и ще праскаш ей такива заключения :
    Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Абе перкалено много неща се сбъдват наяве от тия уж конспирации....странна работа . А един не рокфелер след това интервю е разстрелян..... явно е съвпадение....
    което показва в общи линии ,че си свестен човек
    Наздраве с едно залежало шотландско!
    Last edited by 546; d.m.y г., 09:05.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      Са ако притежаваш лекинко поне нещо като докторска степен в областта на манипулацията,вероятно ще представиш нещата подобаващо,но ако не си ще цъкаш с език и ще праскаш ей такива заключения :

Малко ми е рано за надраве ...ма щом трябва...
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Не е задължително,аз съм след нощна и си лягам след малко.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Са ако притежаваш лекинко поне нещо като докторска степен в областта на манипулацията,вероятно ще представиш нещата подобаващо,но ако не си ще цъкаш с език и ще праскаш ей такива заключения :

Пий, че ще прокисне
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Ето и Лада Гранта.

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

И аз от баща ми имам една бормашина българско производство, още работи безотказно.
            ебем ти и кютуко!

абе Павлинйе ти си меланхолик бре и депресант си нали?

Comment

• Хе,хе....неведоми са пътищата господни....на другия край на България в същия хотел да отседне бивш колега от Варна и от приказка на приказка/ разбирай от бира на бира/ тоя помниш ли оня ко стана, та стана дума за един бивш комунист, отявлен костовист защитаваш усърдно евроатлантизма, та въпросния господин /няма му споменавам името че някои колеги от Варна сигурно го знаят/ да вземе да разбере че сина му живее със снаха....с пенис.И изведнъж му изчезнала толирантноста към хората с различна ориентация, според европейските ценности нали значи.Бе чудим се значи що кат се съберем набори и вземем се бъзикаме на дедо и внуци оня гледа в страни па и за политика в последно време не се драчеше, аз нали щото не пропускам да се драча.Ей цъ,цъ... па знаеш ли мое кат си осиноват някое бежанче да доде на мене си.Съчувствам му на човека и няма го подкачам на тема - ша на поканиш ли на свадбата, ма тайничко злорадствам, ма не за снахата, ами за двуличието което го изобличи.Няма се учудя ако го срещна с фанелка на Путин.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ъъъ - чекай сега, Митак, да видим дали съм разбрал......

Ако си бяхме останали да си живеем със соц - а и ако Сталин беше жив, хомосексуалистите щяха да са изтрепани или в най-лошия случай да живеят в ГУЛАГ.....

А този човек щеше да се радва на внучета.

Правилно ли съм разбрал?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами така си е ЕКО.

Да бъдем реалисти.Точно така щеше да е.

Не съм сигурен само колко още хора щяха да бъдат избити дали точно на този човек родът щеше да достигне до внуци.Ако и него са го изпратили и утрепали в Гулаг/Белене е нямало да има унуци.Ама няма да има и такъв позор ...

На мен тия еднаквата "захапка" не ми пречат, стига да не ме закачат.То и тоя човек е било така де ...

Ама за да му се случи това или не е обръщал достатъчно внимание на семейството си или прекалено много внимание е обръщал на детето си - разлигавил го е и му е отнел всички цели в живота - прекалено е било презадоволено с всичко...

Все нещо ще куца, за да се стигне до там ...
                  __________________________________________________ ________________________________

ебем ти и кютуко!
                  Дачия под прикритие.

Предпочитам оригинала(дачията) ...
                  Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 11:29.
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Алоу, русофобите и ОйроатлонТиците, ко не друго, учете се от Баце, не от Нищото. https://news.bg/politics/borisov-bes...81%D0%B8%D1%8F

Comment

• Боко е пич, бе

Не че някой го пита де.....

Виж като му свърши мандата на Плевнелиев, как ще го и отлюспи.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Боко е пич, бе

Не че някой го пита де.....

Виж като му свърши мандата на Плевнелиев, как ще го и отлюспи.
                        Сал да не ни забелят до тогава

Comment

• Да бе, ама не било компютри а компоти.

Оказа се че "флотилията" не е за участие във война против Русия, а за спиране на бежанците в Черно море.

Сега Баце гледа като посран, щото вече Турция отказвала да му приема бежанците обратно: http://dnes.dir.bg/news/turtzia-spor...krina-22970789

Да видим какво ще следващото миризливо л@*о което ще издуха през задника си ...

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                            Да бе, ама не било компютри а компоти.

Оказа се че "флотилията" не е за участие във война против Русия, а за спиране на бежанците в Черно море.

Сега Баце гледа като посран, щото вече Турция отказвала да му приема бежанците обратно: http://dnes.dir.bg/news/turtzia-spor...krina-22970789

Да видим какво ще следващото миризливо л@*о което ще издуха през задника си ...
                            Кви "бежанци" ша спират у Черно море? Нещо не съм набройкал еднодръвки на ДАЕШ. Они си маат през зелена граница. Нъл знайш, чи зеленото е цвета на исляма.
                            Глей ся, кво стаа: https://news.bg/politics/plevneliev-...BE%D1%80%D0%B5
                            Ако ги отстрелвахме качествено по границата, както едно време, дреме ми за реАдМисия

Comment

• Ако ги отстрелвахме качествено по границата, както едно време
                              Ама Дофторе, КЛЕТВА си ДАВАЛ не така ...

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                                Ама Дофторе, КЛЕТВА си ДАВАЛ не така ...
                                Божието Богу, кесаревото Кесарю.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X