Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНе баш, значи като пропагандираш нечии ценности готов ли си да ги споделиш....май не, едно е да се приказва друго кат ти дойде на главата.Колкото до синчето предполагам е залитнало по некоя мода, вероятно след време ще се задоми нормално, ще остане само срамът за баща му.
Второ, ако приемаш твърденията ми затова, че има защо да сме в ЕС, като пропаганда, това си е твой проблем.
Трето - едно нещо може да бъде ценност или не в зависимост от гледната точка.
За мен лично хомосексуалността не е ценност а отклонение, което не ми пречи.
Ако ти не можеш да забележиш действителните ценности на европейската цивилизация, то това също си е твой проблем и аз едва ли мога да ти помогна.
Приемай си педерастията за ценност, щом така ти е угодно.
И накрая да попитам:
Размахването на оръжия от страна на Русия ли е ценност?
Ако да, то и тук не мога да ти помогна.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеАма Дофторе, КЛЕТВА си ДАВАЛ не така ...
Втората е да помагам на болните.
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБожието Богу, кесаревото Кесарю.
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПърво - аз нищо не пропагандирам.
Второ, ако приемаш твърденията ми затова, че има защо да сме в ЕС, като пропаганда, това си е твой проблем.
Трето - едно нещо може да бъде ценност или не в зависимост от гледната точка.
За мен лично хомосексуалността не е ценност а отклонение, което не ми пречи.
Ако ти не можеш да забележиш действителните ценности на европейската цивилизация, то това също си е твой проблем и аз едва ли мога да ти помогна.
Приемай си педерастията за ценност, щом така ти е угодно.
И накрая да попитам:
Размахването на оръжия от страна на Русия ли е ценност?
Ако да, то и тук не мога да ти помогна.
Но да твърдиш, че Русия размахва на някого оръжие, при положение че е обградена от въоръжени наглеци е същото, като да буташ баба си по стълбите и да я питаш, що тича.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНичии ценности не ме вълнуват. Аз си имам мои.
Но да твърдиш, че Русия размахва на някого оръжие, при положение че е обградена от въоръжени наглеци е същото, като да буташ баба си по стълбите и да я питаш, що тича.
Е - добър повод да си пробваш техниката и не на последно място да се поперчиш.
А наближаването на НАТО до границите на Русия няма нищо общо с реална военна заплаха или насилствено-завоевателски амбиции.
Ако теб ничии ценности не те вълнуват, за мое щастие младите будни и инициативни българи, ги вълнуват.
Не аз и ти. Те са бъдещето на България.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:25.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИ са кво , Еко, Митов и Ненчев на война ще ходят ?!?!?
Иначе, като гледам някои тук с удоволствие ще ходят да взривяват НАТО-вски влакове
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧичо ти Еко силно вярва, че цивилизацията ще просперира единствено, ако не допуска войни, освен при крайна необходимост.
Иначе, като гледам някои тук с удоволствие ще ходят да взривяват НАТО-вски влаковеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМани , само рамбовци сме се събрали тука...
Добре, че не е у него онова куфарче.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не.Те са ЕвроАтЛантици.
Те ще командорват.Теб ще пратят на война.Ако не =затвор=обща килия с ЕвроГЕЕВ-ци= докато ти доде акъла/ти обърн(к)ат резбата... и започнеш да "чупиш китки"....
=================================
Вие БОКО ТЪПОТО не го слушайте/гледайте.
Точно той +Р.Овч. докараха България до 550/620 милиона € загуба от "енерго игричките" им...
БОКО ТЪПОТОне е виновен де ,той горкият си ТЪП и ПРОСТ както сам си признава-ние сме си виновни, че го сложихме да управлява държавата ни...
Щял "да пита ЕС" -моля ви се-" какво да прави сега
и на кой да продава "БЛОКА"???
АЛО--у-у-у-у-у....!!!! ТЪПОТО!!!
Бръкни си у заднико и квото "злато" изкараш от там
"го питай", белким нещо чавръкне у тъпата ти чуторо-тиква ...
==================================
Тази държава само от ПРОСТИ и ТЪПИ хора се управлява последните 70 години ...Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 20:50.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТеб те имам за уравновесен човек, ама онзи Димитър Русофилский малко му трябва да яхне някоя руска ракета изстреляна по някоя НАТО-вска база
Добре, че не е у него онова куфарче.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Мани не го дразни ,че ако не куфарче , може да извади някое самоделно сакче с копче и ще е... мамата окончателно на Доналд Кук
някоя пазарджишка аптекарка
най-много.
Ама ако го шушна на женка му...ще се обяснява като ученичка пред "гол гларус" ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениенякоя пазарджишка аптекарка
най-много.
Ама ако го шушна на женка му...ще се обяснява като ученичка пред "гол гларус" ...Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа изстрелваш крилати ракети от каспийско море по дрипльовци с калашници, това не е ли като да биеш мухи с чук?
Е - добър повод да си пробваш техниката и не на последно място да се поперчиш.
А наближаването на НАТО до границите на Русия няма нищо общо с реална военна заплаха или насилствено-завоевателски амбиции.
Ако теб ничии ценности не те вълнуват, за мое щастие младите будни и инициативни българи, ги вълнуват.
Не аз и ти. Те са бъдещето на България.
Тва, за НАТО, оди го разправяй на някой друг.
Не знам, какви "младите будни и инициативни българи" познаваш, но тези, дето аз ги познавам, плюят на въпросните "ценности" и не щото са русофили, даже хич не са, а просто чудесно разбират, че искат да ги изпързалят.
А иначе съм настоящето на България, опитващо се да постави здрава основа за бъдещето и. Достатъчно корав, за да не се влача по течението.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧичо ти Еко силно вярва, че цивилизацията ще просперира единствено, ако не допуска войни, освен при крайна необходимост.
Иначе, като гледам някои тук с удоволствие ще ходят да взривяват НАТО-вски влакове
Няма нужда никой да взривява нищо, "бричедите" ша ги инактивират.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Колкото и да не ми се иска, трябва да се признае, че Адолф Алюизович е до немай-къде прав, че войната е като една хирургическа операция за обществото. В началото боли, но после на организма му олеква и се чувствува добре.
Румънците се изпотрепаха, а ние-"мирен преход".
Да ни е честит.
Мирният преход ни намали населението така, както не са успяли двете световни, балканската и между съюзническата войни взети заедно.
Евроатлантическите ценности:
Видяхме ги до какво доведоха. Благодарение на тях имаме развилнял се хазарт на всякакво ниво, наркомания на ниво училище, геноцид, лихварство, срив на образованието и традицията, ликвидиране на промишлеността, ликвидиране на селското стопанство, безумни цени на тока и горивата, грабеж по всички направления и масова дезинформация.
Русия не знам какво завладя, но виж за други това не се отнася. Тия бежанци не са от действията на Русия, колкото и на някой да му се иска да им ги препише.
Нашите "приятели" се кълняха в кварталния си, че няма да разширяват НАТО на изток, а вижте до къде я докарахме. От коя точно руска агресия ни спасяват?
Крим, Донбас и Донецк са си изконни руски земи. Пияният Хрушчов ги присъединява към Украйна. Това не може да се отрече, както и факта, че Хрушчов е украинец. Ако има изобщо такава нация.
Разберете, че интереса на Европа е да е с Русия, а не със САЩ.
Никой не печели от санкциите, освен САЩ.
Европа пак се гъзи със своите ценности, но на народите ѝ им писна.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Морди имаш температура.Прегледай се.
Интересът на ЕС не е "да е с Русия", нито е "да е със САЩ".
Просто САЩ засега са по-малкото зло.
Русия както и САЩ няма да търпят ЕС да има претенции за световна хегемония.ЕС няма и такива намерения засега защото няма собствена армия, а без армия нищо не става.
Русия обаче няма да търпи ЕС да има претенции и за регионален хегемон-тя иска всичко за себе си.Така е било в миналото, така е и сега и така ще е й занапред.
Както САЩ имат интерес Русия да бъде разпокъсана, така както се случи със СССР, така и Русия има интерес ЕС да се дезинтегрира и разпокъса.По-лесно ще на Русия да влия на отделни държави, отколкото на цял съюз.
Евроатлантическите ценности:
Видяхме ги до какво доведоха. Благодарение на тях имаме развилнял се хазарт на всякакво ниво, наркомания на ниво училище, геноцид, лихварство, срив на образованието и традицията, ликвидиране на промишлеността, ликвидиране на селското стопанство, безумни цени на тока и горивата, грабеж по всички направления и масова дезинформация.
Това са "ценностите" такива каквито ги разбират местните властимащи за момента.Същите тези хора които провалиха и комунизма/социализма.Те имат поведение според теорията на Дарвин- приспособяват се- някога са били най-върлите комунисти, сега са най-върлите демократи.В единият случай провалиха една цяла система, а сега предстои да видим, дали ще провалят бъдещето на България като демократична страна.
Емиграцията поне според мен не еднозначна и еднопосочна.Имам познати завърнали се миналата година в България след 20 години живот в САЩ.
Само че за да започнат хората да се завръщат у родината си, трябва управленци с характер да управляват безкомпромисно и да няма и най-малко съмнение накъде вървим.С МУТРИ не става.
Прав си на 1000% че "мирния преход" се превърна единствено в "мирен провал".Поне засега поне временно.
Дори да нямаше кръв, трябваше тези които до 1989 година са били във властта да бъдат извадени от нея завинаги, тъй като те са се провалили.Като ги оставихме там, те се провалят и новата държава...Това им е "в кръвта" да извличат облаги и да изтъргуват всичко което могат...
Сега гледам отново Румен Гечев "раздава акъл" с пълни шепи и щедро от телевизонните екрани.
Това с трепането не съм сигурен дали ще се получи- комунистите вече трепаха 1944 до 1964 година по лагери, трепаха преди лагерите без съд и присъда и без гробове закопаха една камара народ...
Левски е казал, "трябва да управляват не заслужилите, а знаещите и можещите".
Тук винаги се проваляме.Иска да се влага ежедневно много интелект, само че това изисква интелигентни хора на власт, а българина масово си харесва и гласува за "аз съм прост и вие сте прости" .
С прости във властта не става.те опростяват и опростачват всичко до което се докоснат, включително животът ни и бъдещето на цели поколения.Емиграцията просто е начинът на тези поколения да кажат "Вие си избрахте тези простаци, сега си носете последици, ни емигрираме в държави където управляват умни и имаме "умно" бъдеще ...
Не Русия, не САЩ- ние сме си виновни...
А прогрес не очаквайте докато Тиквун е на власт- Бойко Борисов: "Не гледайте какво се случва в Румъния"http://sofia.topnovini.bg/node/589320
Не е и да му се сърдим на Тиквунчо- той просто толкова може човека.Колкото може толкова дава на България ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
Comment