Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Най-лошото относно напускането на EC предимно касае самите британци.
    ...
    абе проблема си е техен,ЕС им е виновен толкова,колкото и на нас,ама ....

Comment

Най-лошото относно напускането на EC предимно касае самите британци.

При така разпределени гласовете "за" и "против" (50/50) броят на доволните е минимален а броят на недоволните - максимален.
      Честно, пет пари не давам, нито за британците, нето за ЕС.
      Единственото, което искам да видя е, ще изпълни ли някой волята на хората, или ще стане като тук.
      В същност преброяването още не е приключило и могат да си викнат "консултанти" от ГЕРБ.

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:42 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Накарай мързеливия на работа и ще ти даде акъл.

Или тази мъдра народна приказка, отнесена към настоящата действителност се изразява с причините и обясненията, които си написал по-горе.
      От написаното, мога да заключа, че наистина не си произвел и килограм картофи.
      Няма лошо. Това е типично.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

От написаното, мога да заключа, че наистина не си произвел и килограм картофи.
        Няма лошо. Това е типично.
        Аз не съм ходил и на луната. Това не ми пречи да знам редица неща, свързани с нея.

И това е типично.

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Честно, пет пари не давам, нито за британците, нето за ЕС.
        Единственото, което искам да видя е, ще изпълни ли някой волята на хората, или ще стане като тук.
        В същност преброяването още не е приключило и могат да си викнат "консултанти" от ГЕРБ.

Поредното изтласкване на причините далеч от себе си.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз не съм ходил и на луната. Това не ми пречи да знам редица неща, свързани с нея.

И това е типично.

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Поредното изтласкване на причините далеч от себе си.
          Знаеш ли, колко народ си мисли, че е така? .....

Тва последното не го стоплих, но аз съм си малко тъп.

Comment

Знаеш ли, колко народ си мисли, че е така? .....

Тва последното не го стоплих, но аз съм си малко тъп.
            Там е работата, че не си тъп.

Поради това си мисля, че казаното по-скоро не ти изнася.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Там е работата, че не си тъп.

Поради това си мисля, че казаното по-скоро не ти изнася.
              Има много неща, дето по принцип не ми изнасят, но те определено не са свързани с голи обвинения, както разбирам горното. В този смисъл и не разбирам, как бих могъл да отговоря. Това е като оня лаф за сестрата, курва.

Comment

• Започва да става интересно:

https://news.bg/world/severna-irland...BE%D1%81%D1%82

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Започва да става интересно:

https://news.bg/world/severna-irland...BE%D1%81%D1%82
                  Империите имат начало и край. На тази отдавна и е времето.

Comment

Империите имат начало и край. На тази отдавна и е времето.
                    Стига с тия империи. Това са схващания от средновековието.

В 21 - ви век във все по-голяма степен, както каза рацерът, вертикалният модел се сменя с хоризонтален.

Което е и добрата новина.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Стига с тия империи. Това са схващания от средновековието.

В 21 - ви век във все по-голяма степен, както каза рацерът, вертикалният модел се сменя с хоризонтален.

Което е и добрата новина.
                      Е сега, ако кажеш в какво е по-различен 21 век от 20-тия и в какво се изразява "вертикалният", ерго "хоризонталният" модел, може и да се съглася.

Comment

Е сега, ако кажеш в какво е по-различен 21 век от 20-тия и в какво се изразява "вертикалният", ерго "хоризонталният" модел, може и да се съглася.
                        Като изключим тоталитарните форми на управление, които по съвсем естествени механизми и причини във все по-голяма степен остават в миналото, в днешно време в демократичните общества е налице "силата на парите".
                        Тя обособява и пирамидалното (вертикалното) структуриране на управлението.

Добрата новина е, че вече съществуват съвсем обективни и реални предпоставки, това да се промени.

От една страна чисто технически и много по-важното - нарастването на образоваността на населението, което пък поражда все по-голямата нетърпимост спрямо недъзите на вертикалния модел.

Когато се задава въпроса "колко по?" ясен и точен числов израз не може да се даде, но тенденцията вече се усеща.

Убеден съм, че тя ще става и все по-силна, защото това са закономерните процеси в развитието на цивилизацията.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Като изключим тоталитарните форми на управление, които по съвсем естествени механизми и причини във все по-голяма степен остават в миналото, в днешно време в демократичните общества е налице "силата на парите".
                          Тя обособява и пирамидалното (вертикалното) структуриране на управлението.

Добрата новина е, че вече съществуват съвсем обективни и реални предпоставки, това да се промени.

От една страна чисто технически и много по-важното - нарастването на образоваността на населението, което пък поражда все по-голямата нетърпимост спрямо недъзите на вертикалния модел.

Когато се задава въпроса "колко по?" ясен и точен числов израз не може да се даде, но тенденцията вече се усеща.

Убеден съм, че тя ще става и все по-силна, защото това са закономерните процеси в развитието на цивилизацията.
                          Ми за голямо съжаление, нещата изобщо не стоят така. Точно обратното. С "развитието" на "цивилизацията", "вертикализирането" се задълбочава. Образоваността води само до осъзнаване на факта и до "неспокойствие" на нациите.
                          Истинска представителна демокрация е имало например при индианците лакота, но белият брат им донесъл "демокрацията".

Ето още интересно покрай неимпериите - https://news.bg/int-politics/ispaniy...BD%D0%B8%D1%8F
                          Last edited by myato; d.m.y г., 13:50.

Comment

Ми за голямо съжаление, нещата изобщо не стоят така. Точно обратното. С "развитието" на "цивилизацията", "вертикализирането" се задълбочава. Образоваността води само до осъзнаване на факта и до "неспокойствие" на нациите.
                            Истинска представителна демокрация е имало например при индианците лакота, но белият брат им донесъл "демокрацията".

Ето още интересно покрай неимпериите - https://news.bg/int-politics/ispaniy...BD%D0%B8%D1%8F
                            Тя вертикалната йерархия на този етап на развитие на съзнанието нe се очертава да изчезне скоро и не говорим за това.

Говорим затова, че е дошло времето, все повече хора да участват в процесите на управлението.

Накратко - в пирамидата се променя съотношението между височината и основата и.

Колкото по-малко е то - толкова по-добре.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Тя вертикалната йерархия на този етап на развитие на съзнанието нe се очертава да изчезне скоро и не говорим за това.

Говорим затова, че е дошло времето, все повече хора да участват в процесите на управлението.

Накратко - в пирамидата се променя съотношението между височината и основата и.

Колкото по-малко е то - толкова по-добре.
                              Именно за това говоря и привеждам пример.

Comment

• Странна работа http://pik.bg/%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%...ews547660.html

https://news.bg/int-politics/indiya-...avi-putin.html
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X