Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    А как се разбира кой какво иска? И аз навсякъде чета и чувам че най красивите, най умните, най младите и образовано искат в ЕС а простаците и тъпите селяни не..... Не се подигравам , наистина ми е интересно. Наистина ли на референдума се преглежда възрастта , степента на образование и умствените способности на всеки един ? Лично аз имам съмнение че умните и малдите се определят от медиите според населеното място от което са гласували.

Имах надежди за таз петиция :
    http://bgr.news-front.info/2016/06/2...um-e-falshiva/

И за шотландците:
    http://ria.ru/world/20160627/1452714142.html

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

Е как да не е?!? Бойноте буряти първо бяха пратени да се сбият с английските миролюбиви фенове а после в Англия да организират брекзита. Дори Камерън заяви че от брекзита печели Путин.... Излиза че е някъв недосегаем бог, а аз го мислих просто за добър политик.....
    Има си достатъчно социолози, които гледат под лупа един такъв вот. Та не е невъзможно и да ти кажат какъв % брюнети или блондини са гласували за/против ЕС.

Най-лесното е, като се анализират нещата на базата на местоживеене.

Относно "фалшивите" петиции..........поизчакайте малко преди да интерпретирате.
    Рано или късно или ще има реални такива, или няма да има.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Е как да не е?!? Бойноте буряти първо бяха пратени да се сбият с английските миролюбиви фенове а после в Англия да организират брекзита. Дори Камерън заяви че от брекзита печели Путин.... Излиза че е някъв недосегаем бог, а аз го мислих просто за добър политик.....
      Путин винаги печели.
      Това е диагноза, ша знайш
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Това твърдение е поредната социологоподобна спекулация, също като тъпнята за образованите, умните, красиви и т.н.

Едва ли някой щеше да бяга от ЕС, ако той представляваше това, което например е искал Дьо Гол да бъде. Вероятно човекът се обръща в гроба, като "гледа" кой "ръководи" ЕС и на какво го е обърнал.
        Глупавите хора се задоволяват с това само да определят нещо, като истинно, ако им изнася и неистинно, ако не им.

Умните хора мислят, анализират и си правят изводи.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Има си достатъчно социолози, които гледат под лупа един такъв вот. Та не е невъзможно и да ти кажат какъв % брюнети или блондини са гласували за/против ЕС.

Най-лесното е, като се анализират нещата на базата на местоживеене.

Относно "фалшивите" петиции..........поизчакайте малко преди да интерпретирате.
          Рано или късно или ще има реални такива, или няма да има.
          Тоест като замина от София за Варна , умствените ми възможности са най низки някъде около Омуртаг нали ?!?!? А и ако може да ни кажеш коя е възрастовата граница между млад и образован и дърт преработен материал ???

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Путин винаги печели.
          Това е диагноза, ша знайш
          Да бе , кой къде пръдне - " Путин е виновен, дайте пари за НАТО, че само около 6 пъти ги превъзхождаме и той пак ще спечели"
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Тоест като замина от София за Варна , умствените ми възможности са най низки някъде около Омуртаг нали ?!?!? А и ако може да ни кажеш коя е възрастовата граница между млад и образован и дърт преработен материал ???
            Аз да не би да съм говорил някъде за умствените способности на избирателите?

Единственото, което казах е "хора в активна възраст"

Това предполага хора на които им предстои или все още не са извървяли трудовия си път.

Толкова ли непонятно се изразявам?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Глупавите хора се задоволяват с това само да определят нещо, като истинно, ако им изнася и неистинно, ако не им.

Умните хора мислят, анализират и си правят изводи.
              Точно така.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Аз да не би да съм говорил някъде за умствените способности на избирателите?

Единственото, което казах е "хора в активна възраст"

Това предполага хора на които им предстои или все още не са извървяли трудовия си път.

Толкова ли непонятно се изразявам?
                Не, ти не си го казал, а из не съм казал че ти го твърдиш, аз просто питах как медиите правят ткаива изводи ...
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Не, ти не си го казал, а из не съм казал че ти го твърдиш, аз просто питах как медиите правят ткаива изводи ...
                  Медиите......

Аз съм живял 5 години в Алжир, но сега от същите тези медии разбрах, че Алжир била първата държава, която е напуснала ЕС.

Ама бъркат! Не Алжир ами Индия е първата.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Медиите......

Аз съм живял 5 години в Алжир, но сега от същите тези медии разбрах, че Алжир била първата държава, която е напуснала ЕС.

Ама бъркат! Не Алжир ами Индия е първата.
                    Пак си ходил да подкопаваш основите на ЕС ... Колко ти плати Путин ?!?

Comment

Пак си ходил да подкопаваш основите на ЕС ... Колко ти плати Путин ?!?

Е аз нямам пръст в цялата работа, защото не съм бил роден по времето, когато Алжир е напуснал ЕС.

По времето по което аз бях там (1972 - 1977) Алжир вече се беше отърсил от мизериите, които му беше нанесал EC и се радваше на цветущо про-социалистическо развитие в ласкавата прегръдка на СССР.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Е аз нямам пръст в цялата работа, защото не съм бил роден по времето, когато Алжир е напуснал ЕС.

По времето по което аз бях там (1972 - 1977) Алжир вече се беше отърсил от мизериите, които му беше нанесал EC и се радваше на цветущо про-социалистическо развитие в ласкавата прегръдка на СССР.
                        А ти си ходил там за ??? Едва ли на 5 годишна екзкурзия си ходил...

Comment

А ти си ходил там за ??? Едва ли на 5 годишна екзкурзия си ходил...
                          Аз лично учех там, защото родителите ми работеха. Младата про-социалистическа държава имаше нужда от соц лекари и архитекти.

А пък родителите ми работеха там, щото искаха да си купят нова Лада. Пък не знам дали си чувал, че Лади срещу едни зелени банкноти се купуваха веднага. Иначе се чакаше по 10 годинки.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз лично учех там, защото родителите ми работеха. Младата про-социалистическа държава имаше нужда от соц лекари и архитекти.

А пък родителите ми работеха там, щото искаха да си купят нова Лада. Пък не знам дали си чувал, че Лади срещу едни зелени банкноти се купуваха веднага. Иначе се чакаше по 10 годинки.
                            Значи още от тогава си го замислял .....

А ако говорим сериозно, излиза че нищо не се е промнило от тогава, осеен това че тогава ваще са работили навън за лада, а сега хората работят на вън за храна....

Comment

Значи още от тогава си го замислял .....

А ако говорим сериозно, излиза че нищо не се е промнило от тогава, осеен това че тогава ваще са работили навън за лада, а сега хората работят на вън за храна....
                              Ами не е, като нищо да не се е променило. Вярно е, че сега някои работят навън за да връзват двата края, но е вярно и това, че и тук и сега има много хора, които си купуват безпроблемно всичко необходимо. При това не им е нужно да са членове на БКП.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами не е, като нищо да не се е променило. Вярно е, че сега някои работят навън за да връзват двата края, но е вярно и това, че и тук и сега има много хора, които си купуват безпроблемно всичко необходимо. При това не им е нужно да са членове на БКП.
                                Ма нали и тогаеа е имало такива хора ?

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:20 ----------

Чей че пак се върнахме в бездната

Comment

Working...
                                X