Първоначално публикувано от ivan dimitrov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Еиййй! Ама пак се налагате с убеждения , а не факти.
И двете страни плямпате това, което сте чули и са ви показали, а не това, което е в действителност. Имам близки в САЩ и мъжът работи като шофьор и за това кръстосва цялата страна. Та той потвърдди, че наистина 80% нямат паспорти, а още 15 дори и лични документи. Той е бил в тая роля 25 години. Нещо да ми кажете за свободното придвиване?!
Здравеопазването във вида, който ние го имаме е нещо непознато. На практика само около 2% от населението имат такова. Останалите да го духат. Племенничката ми стоя два дена без да и гипсират ръката, а бе;е дете на 11 години.
Това, което гледаме по филмите е само по протежение на главните магистрали. 10-20 километра на вътре е вече такъв бардак, който ни е бедна фантазията да си представим.
Да САЩ е много добре подредена страна, но за много малка част от населението си. За останалата ....
Безработицата реално се изчислява на над 37%.
В Русия не е по-цветущо, но там поне вървят напред. Има чувствително повишаване на раждаемостта, както и на доходите на населението през последните 10-15 години. Не случайно руските туристи са навсякъде. Заплатите им са суизмерими и по-високи от нашите, но покупателната им способност е много по-висока. Санкциите се използуват по най-добрият начин. За миналата година имат произведени над 14 милиона тона царевица и това е дало по-голяма печалба от износът на газ. При пшеницата е подобно положението. Спирането на украинските заводи доведе до строежа на нови в Русия.
Еко е набарал една много важна черта на руската военна индустрия. Погледнато по абсолютна стойност, Русия има почти десет пъти по-малък бюджет. Тука има няколко важни неща. Финансирането в САЩ се извършва чрез частни банки, а в Русия директно от бюджета. Разликата е огромна, най-вече защото банките със своите такси, лихви и прочие отрови гълтат над 40% от парите. Процентът на глед е чудовищен и нереален, но точно така стоят нещата и в здравеопазването и образованието. Парите се гълтат от банките. Но това е по-малкото зло. В повечето случаи банките се месят и във взимането на решения, какво и как да се развива.Това е особено полезно, но за руснаците, които са имали по тая линия достъп до всички технологии на САЩ. Ето защо те не купуват мозъци, а продуктите им. Има и друго ПРО е вече на стойност на 1.5 трилиона $, а руснаците им отговарят несиметрично с проект за 50 милиона$.
Обаче, както казва един немски политик, руснаците имат мозъци, но тях още от малки ги учат да мислят по военно му. Те и количка за вар да правят, първо ще мислят, дали може на нея да се монтира оръдие или само картечница.
Всичко е синджир марка.
Германия и Ес не могат без САЩ да направят новата техническа революция, а пък Ес и Германия не могат без Русия, както и тя без тях не може да усвои Сибир и Якутия.
В интересни времена живеем!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Съвсем обикновенни въпроси..... https://www.youtube.com/watch?v=mAtg_sEmxbsОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕиййй! Ама пак се налагате с убеждения , а не факти......
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИво, извини ме, но с цялото си уважение към теб, ще си позволя да кажа това, че твоите аргументи в конкретния случай са от вида "една жена каза...."Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Момчета, просто ми е жал за нас. Вместо да обсъждаме нашия си хал, гледаме в паницата на другия. Тия големите ще се оправят. Ние какво правим. А това, което казвам не си го изсмуквам от пръстите. Данните ги поднесе Обама, по време на предизборната си кампания. И там като у нас. Констатираме преди изборите с удивление, а после съвсем не си спомняме за какво сме говорили.
Вчера си говорим с една мацка, с богата обща култура. Живее в Англия с приятеля си, но той се е влюбил в България и иска тука да живеят. Само го притеснявало сега ако Великобритания излезе от ЕС то паунда ще падне, но дали след войната с Русия няма пак да се покачи. Зяпнах от изненада и я попитах, за кога е тая война. Тъкмо дойде и приятеля и и двамата започнаха съвсем сериозно да ме убеждават, че вече са пратили три батальона в Украйна и ЕС ще смаже с тях Русия за няколко дена, както Садам и ще избави руския народ от Путин. Поприказвахме си малко и се оказа, че така мислят всички на Острова. Така мислят и в Европа.Когато им казах, че сле 19-ти август 1940 та Сталин сформира над 400 дивизии и има 76 общо-войскови армии, те ме изгледаха като луд, но нали са добре възпитани, започнаха да ровят в нета и съвсем скоро се ужасиха.
Подобно незнание забелязвам и при вас, за това ви "тунквам".
Това за декларацията, че няма по никакъв начин да подкрепяме атака срещу Русия е може би най-умното, което могат да направят нашите политици.
Ха сега да ви видя, как това ще го коментирате!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМомчета, просто ми е жал за нас. Вместо да обсъждаме нашия си хал, гледаме в паницата на другия. Тия големите ще се оправят. Ние какво правим. А това, което казвам не си го изсмуквам от пръстите. Данните ги поднесе Обама, по време на предизборната си кампания. И там като у нас. Констатираме преди изборите с удивление, а после съвсем не си спомняме за какво сме говорили.
Вчера си говорим с една мацка, с богата обща култура. Живее в Англия с приятеля си, но той се е влюбил в България и иска тука да живеят. Само го притеснявало сега ако Великобритания излезе от ЕС то паунда ще падне, но дали след войната с Русия няма пак да се покачи. Зяпнах от изненада и я попитах, за кога е тая война. Тъкмо дойде и приятеля и и двамата започнаха съвсем сериозно да ме убеждават, че вече са пратили три батальона в Украйна и ЕС ще смаже с тях Русия за няколко дена, както Садам и ще избави руския народ от Путин. Поприказвахме си малко и се оказа, че така мислят всички на Острова. Така мислят и в Европа.Когато им казах, че сле 19-ти август 1940 та Сталин сформира над 400 дивизии и има 76 общо-войскови армии, те ме изгледаха като луд, но нали са добре възпитани, започнаха да ровят в нета и съвсем скоро се ужасиха.
Това за декларацията, че няма по никакъв начин да подкрепяме атака срещу Русия е може би най-умното, което могат да направят нашите политици.
Ха сега да ви видя, как това ще го коментирате!
Така че ще трябва да почакаш, щото сега нямам читави аргументи с които да ти опонирам.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМомчета, просто ми е жал за нас. Вместо да обсъждаме нашия си хал, гледаме в паницата на другия. Тия големите ще се оправят. Ние какво правим. А това, което казвам не си го изсмуквам от пръстите. Данните ги поднесе Обама, по време на предизборната си кампания. И там като у нас. Констатираме преди изборите с удивление, а после съвсем не си спомняме за какво сме говорили.
Ха сега да ви видя, как това ще го коментирате!
Нека си се пенят на Русия. Да я плашат, че ще я "разбият" и други такива глупости.
Все още се надявам руснаците да ни приемат като местният идиот. В противен случай, за всеобщо съжаление, ще гледаме от близо, как ще ни "изорат" в резултат на действията на новия "голям брат".
То бива зомбиране, но пък такава липса на здрав разум и чувство за самосъхранение......просто не е истина
Британците, за това ги "извадиха" от ЕС, щото предстои накисване в лайната. Даже нашите мижитурки усетиха "вятъра на промяната". Плебса обаче, продължава да се обработва медийно към оглупяване. Такъв им е необходим.
А коментари ще получиш, кога от "Козяк" спуснат "правата линия".
Е*и му *айката. Ако някой ми беше казал преди години, че ще се върнем в изходна позиция, там, от където сме тръгнали, нямаше да му повярвам.
Изчезна СССР, цъфна ЕС и пак същите "другари", и пак същото словоблудство, и пак, и пак, и пак..... Просто не е истинаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Британците не ги мислете. Те ще са добре и без ЕС, макар и евентуално да им понамалее кралството.
Големият въпрос е дали няма да има Frexit, Dexit и пр.
Ако това се случи, ще имате възможността да се убедите в много неща, в които сега не сте, но - "поздно".
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБританците не ги мислете. Те ще са добре и без ЕС, макар и евентуално да им понамалее кралството.
Големият въпрос е дали няма да има Frexit, Dexit и пр.
Ако това се случи, ще имате възможността да се убедите в много неща, в които сега не сте, но - "поздно".
Колко просто щеше да е, ако за всичко беше виновен Путин.
Да, ама не.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМи грам не се притеснявам за британците. Те "скъсаха синджира". Притеснявам се за нас и за това, че никой не желае да си даде сметка за истинските причини за ...exit-ите, а продължава упоритото новоговорене и празнотворство.
Да, ама не.
Това е важна закономерност, която не следва да бъде пренебрегвана.
Същото е положението и у нас.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКато ще си говорим за причини, ти ми обясни, защо хората в активна възраст в Британия искат да останат в ЕС.
Имах надежди за таз петиция :
http://bgr.news-front.info/2016/06/2...um-e-falshiva/
И за шотландците:
http://ria.ru/world/20160627/1452714142.html
---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМи грам не се притеснявам за британците. Те "скъсаха синджира". Притеснявам се за нас и за това, че никой не желае да си даде сметка за истинските причини за ...exit-ите, а продължава упоритото новоговорене и празнотворство.
Да, ама не.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКато ще си говорим за причини, ти ми обясни, защо хората в активна възраст в UK искат да останат в ЕС.
Едва ли някой щеше да бяга от ЕС, ако той представляваше това, което например е искал Дьо Гол да бъде. Вероятно човекът се обръща в гроба, като "гледа" кой "ръководи" ЕС и на какво го е обърнал.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment