Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това вашето са нарича мазохизъм. Само простият човек е способен да настъпи мотиката повече от веднъж

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ми като си помисля колко пъти сме били от ебаната страна щото сме били против Русия.....не знам кои са мазохистите .Освен Русия и ЧЕЗ ни съди.Честито светло бъдеще.Браво, някой се е натегнал на работодателя си - http://www.pan.bg/view_article-4-343...a-na-NATO.html - и ся Русия сама си произвежда въпросната част, вместо нашата икономика да спечели.Откровено европейски ценности.И една гнусна клевета - http://www.pan.bg/view_article-58-34...A-VOJNATA.html И като се замеряме със събития от миналото - http://www.pan.bg/view_article-1-343...99-godina.html само 18 секунди да свалиш СТЕЛТ.Ама и това е гнусна лъжа на балалайка ру, нищо че цял свят знае.Както е и гнусна лъжа че мигрантите са организирани а не спонтанни, всичко друго е ксенофобия.http://www.pan.bg/view_article-5-343...za-Evropa.html И за финал да живее демокрацията - http://www.pan.bg/view_article-59-34...ti-Rusiya.html.

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      С цялото си уважение спрямо интелекта ти, ще се наложи да ти кажа, че в момента мисля, че не разсъждаваш трезво и доброволно се подлагаш на медиините манипулации.

Дай да се пробваме да "съберем 2 + 2":

1 - Поради каква причина СССР загуби първата студена война?

2 - Кога за последно си виждал военен конфликт между САЩ и Русия?

Ако САЩ вместо СССР беше загубил първата студена война:

3 - Сега нямаше ли половината свят да говори на руски?

4 - Рублата нямаше ли да е основна конвертируема валута?

5 - Една рубла нямаше ли да се разменя срещу $64?

6 - Русия нямаше ли да строи бази около САЩ?

7 - Щеше ли да съществува НАТО?

...............

8 - Защо НАТО вдига толкова пушилка, като изнася бази по границите с Русия?

9 - След като Русия има и технологиите и всички останали необходими ресурси за на направи на отломки НАТО-вските погранични подразделения, защо истерясва, когато се появи нов батальон в Румъния и 2 танка в България?

10 - А да не би пък случайно, когато не можеш да накараш икономиката ти да заработи и така да повишиш жизнения стандарт на народа си, НАТО да се явява перфектното сапунче, с което да си измиеш ръчичките?

..............

Ей такива все простички въпроси си задават умните хора.

Но предимно умните.
      Баш по туй дет питаш простите - http://www.pan.bg/view_article-59-34...ena-vojna.html
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Митак, не знам ти, какво точно разбираш под "e..на страна", но аз по-е..но от времето през което бяхме на страната на СССР не знам.

Трябва да си пълен малоумник за да знаеш за онези 45 години, известна част от тях да си ги изживял лично и накрая пак да милееш за Русия.

Те на това му викам мазохизъм.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Митак, не знам ти, какво точно разбираш под "e..на страна", но аз по-е..но от времето през което бяхме на страната на СССР не знам.

Трябва да си пълен малоумник за да знаеш за онези 45 години, известна част от тях да си ги изживял лично и накрая пак да милееш за Русия.

Те на това му викам мазохизъм.
          приятели с повечето от вас се знаем от години и лично се познаваме но тук не мога да не се съглася с Любо ...

просто на нас Българите ни е къса паметта и бързо прощаваме и забравяме като видиотени сме ...

опасни са тези про-руски настроения защото са подплатени с много фалшифицирана история и ни карат да забравим, че сме българи... и както пише Умберто Еко в "Пражкото Гробище" - Русия е една гара там всичко минава заминава и иде друго - това не е страна нито държава - това още от Светослав е една фирма ...
          Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 21:58.

Comment

• Нищо лошо не ми се случило тогава.Честно казано по ебано време от последните 25 години не съм виждал.Но пък това време разби всички митове за българина.Видя се какво представляваме всъщност.И онова време мина отдавна, преди 25 години, какво ми го даваш за пример, но очевидно времето на колониалното робство не е минало и ти сам си слагаш оковите, дори се и бориш за правото да бъдеш окован.Е догодина ще идват 4000 американски войници надявам се да спиш по-спокойно и да се гордееш че си европеец.Не българин, европеец.Американеца се гордее с флота си, с армията си, с авиацията си с независимоста си но ти нямаш с какво да се гордееш и ще си останеш ето това - http://www.pan.bg/view_article-64-34...4-na-chas.html .Само от ноември до сега съм дал 10 000лв за две операции на майка ми по здравна каса.За 2,5 години сумата надхвърля 20 000.Това при положение че е осигурена.16 пролежавания в болница по спешност или с направление.И всеки път изписана с подобрение...Такова подобрение че предпоследния път я изписаха с температура,била настинала , прибирам се във Варна и директно в спешното - менингит.Иди доказвай че са я заразили в предната болница, що унижения изтърпях със стиснати зъби само и само да вземат щото са в правото си да откажат и да я връщам там където са я оперирали.Гледаме преди всичко клиничната пътека и пито платено.Плащаш си да благоволи светилото да я оперира иначе ела другия понеделник, излизал отпуска и т.н.Дано не ти идва на главата тогава ще целуваш на бай Тошо гъзъ посмъртно.И това заради прословутите възможности които ни открива "демокрацията" и докторите станаха ЕТ.А ти ми ревеш за някви сто кинта.Ела обясни колко хубаво е сега и каво светло бъдеще ни чака на един татко дето разпродаде всичко и задлъжнял до гуша за да плати 150 000 евро за операция в Италия на сина си.И ся си блъска главата щото с тези пари можеше да вземе руско гражданство, да си купи жилище в Русия да плати 50 000 долара за осигуровки и да му спасят детето без да е на улицата.Или да беше отишъл навреме на запад и сега можеше да се възползва от тяхното здравеопазване, ма като се обърне колата пътища много.И той беше повярвал като тебе че ще стане европеец щото и бизнес имаше и мерцедес караше и той разправяше че това при тато не можело да се случи докато не разбра че е един обикновен човечец с розови очила.Ся продава на битака до нас туй онуй щото пари има да връща.Ма докато не ти дойде до главата няма да прогледнеш в какви говна живеем в тази демокрация, не в онази дето ни обещаваха.А ти продължавай да мислиш че Русия е виновна за всичко и вървим към светло бъдеще.Паричните потоци текат от източна европа към западна европа и това няма да се промени защото ние не им трябваме, трябва им територията ни за авант пост срещу Русия и евтината работна ръка за корпорациите които ти обещават какво ли не а ти съществувай и се надявай че слънцето ще изгрее и на нашата улица.Тука ще си съществуваш а тия дето сега те водят за носа един ден ще са поплажовете на карибите,бахамитне и дет се сетиш и ще ти се присмиват, щото за това им плащат.

п.п.Това е отговор на Любо че съм забравил да го цитирам.
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:38.

Comment

• По този случай , един виц.

Събрали се двама дядовци пред блока и си приказват. Ей какво стана, едно време работиш, работиш купиш си телевизор, работиш, работиш, купиш си къща. Сега гледам младите, работят, работят, продадат си телевизора, работят, работят, продадат си къщата.

Иначе, здравната помощ в България е равносилна на престъпление. В САЩ положението също е критично. Явно едни от други се учат.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Нищо лошо не ми се случило тогава.Честно казано по ебано време от последните 25 години не съм виждал.Но пък това време разби всички митове за българина.Видя се какво представляваме всъщност.И онова време мина отдавна, преди 25 години, какво ми го даваш за пример, но очевидно времето на колониалното робство не е минало и ти сам си слагаш оковите, дори се и бориш за правото да бъдеш окован.Е догодина ще идват 4000 американски войници надявам се да спиш по-спокойно и да се гордееш че си европеец.Не българин, европеец.Американеца се гордее с флота си, с армията си, с авиацията си с независимоста си но ти нямаш с какво да се гордееш и ще си останеш ето това - http://www.pan.bg/view_article-64-34...4-na-chas.html .Само от ноември до сега съм дал 10 000лв за две операции на майка ми по здравна каса.За 2,5 години сумата надхвърля 20 000.Това при положение че е осигурена.16 пролежавания в болница по спешност или с направление.И всеки път изписана с подобрение...Такова подобрение че предпоследния път я изписаха с температура,била настинала , прибирам се във Варна и директно в спешното - менингит.Иди доказвай че са я заразили в предната болница, що унижения изтърпях със стиснати зъби само и само да вземат щото са в правото си да откажат и да я връщам там където са я оперирали.Гледаме преди всичко клиничната пътека и пито платено.Плащаш си да благоволи светилото да я оперира иначе ела другия понеделник, излизал отпуска и т.н.Дано не ти идва на главата тогава ще целуваш на бай Тошо гъзъ посмъртно.И това заради прословутите възможности които ни открива "демокрацията" и докторите станаха ЕТ.А ти ми ревеш за някви сто кинта.Ела обясни колко хубаво е сега и каво светло бъдеще ни чака на един татко дето разпродаде всичко и задлъжнял до гуша за да плати 150 000 евро за операция в Италия на сина си.И ся си блъска главата щото с тези пари можеше да вземе руско гражданство, да си купи жилище в Русия да плати 50 000 долара за осигуровки и да му спасят детето без да е на улицата.Или да беше отишъл навреме на запад и сега можеше да се възползва от тяхното здравеопазване, ма като се обърне колата пътища много.И той беше повярвал като тебе че ще стане европеец щото и бизнес имаше и мерцедес караше и той разправяше че това при тато не можело да се случи докато не разбра че е един обикновен човечец с розови очила.Ся продава на битака до нас туй онуй щото пари има да връща.Ма докато не ти дойде до главата няма да прогледнеш в какви говна живеем в тази демокрация, не в онази дето ни обещаваха.А ти продължавай да мислиш че Русия е виновна за всичко и вървим към светло бъдеще.Паричните потоци текат от източна европа към западна европа и това няма да се промени защото ние не им трябваме, трябва им територията ни за авант пост срещу Русия и евтината работна ръка за корпорациите които ти обещават какво ли не а ти съществувай и се надявай че слънцето ще изгрее и на нашата улица.Тука ще си съществуваш а тия дето сега те водят за носа един ден ще са поплажовете на карибите,бахамитне и дет се сетиш и ще ти се присмиват, щото за това им плащат.

п.п.Това е отговор на Любо че съм забравил да го цитирам.
                Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                По този случай , един виц.

Събрали се двама дядовци пред блока и си приказват. Ей какво стана, едно време работиш, работиш купиш си телевизор, работиш, работиш, купиш си къща. Сега гледам младите, работят, работят, продадат си телевизора, работят, работят, продадат си къщата.

Иначе, здравната помощ в България е равносилна на престъпление. В САЩ положението също е критично. Явно едни от други се учат.
                Аааа, нема да ривете от здавеоГазването. То е адекватно на социума ни.
                В същност е все още по-добро от "западното" в много отношения, ма не се притеснявайте, ще ги стигнем.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Демокрация с изнудване Бат Бойко по БТВ - Ако Герб се провали на президентските избори ще предизвикам предсрочни избори.Ам по тая логика Камеран като се провали на Брекзита що не предизвика предсрочни избори ами просто мъжки си подаде оставката.Щото сме дали обещания отвъд океана, обаче виждаме че народа си "Уважава" Чехлю и ни е страх да не се наложи да връщаме комисионната.

п.п.Нема страшно Любо САЩ са купили три парцела в Ново село за нуждита на армията си.Чудно защо закона в САЩ не позволява българи да купуват земя, а ние им позволяваме.Освен това като член нато не сме длъжни да приемаме войски наСАЩ на територията си.Мисля че НАТО е достатъчен гарант да ни защити от Русия, та не е необходимо до имаме американски войски на наша територия.Така че честито колониално робство.На 4 юли нема пропусна да те поздравя.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Аааа, нема да ривете от здавеоГазването. То е адекватно на социума ни.
                    В същност е все още по-добро от "западното" в много отношения, ма не се притеснявайте, ще ги стигнем.
                    Не става въпрос за здравеопазванито като система а за отношението на медицинските лица към болен и пациент.Щото когато си плащаш би следвало да получиш качествена услуга и подобаващо отношение.Чудно как така в епикризите все пише изписан с подобрение а още веч
                    ерта се оказваш в спешното.Ми щот си наблъскан с болкоуспокояващи и като им мине действието "подобрението " излиза наяве.В повечето случаи и със допълнителни "екстри".Очевидно в България има касти - лекари и некви дет имат наглоста да се разболяват.Че и претенции имат.Не е като да отиде доктор с колата си в сервиза и да иска веднага да стане, ма и да са любезни, и и все в тоя дух претенции.Ами добре да си плати 400 лв за избор на екип автомонтьори, да си плати консумативите оритгинални, пък да му сложат ментета, да го нахокат че никой него довел насила той самв е дошъл.Епикриза, респективно фактура ща получи в понеделник щото събота и неделя нема смисъл пациента, респективно колата да стои в болницата/сервиза та затва ще подпише документ че в петък е напуснал по собствено желание.Демек ако стане стане нещо поради некачествен ремонт монтьора си връзва гащите.Все едно да ти наранят твърдата обвивка на нерва, респективно лаковото покритие на колата и да те заразят с менингит, респективно с ръжда по купето, ама пациента т.е. клиента е поправилното, разбира едва като се прибере и понеже е подписал че е напуснал доброволно болницата/сервиза не носи отговорност.И във епикризата/фактурата не пише името на опериралия лекар/монтьора.Кофти нали.Ама доктора може да набие монтьора а пациента или близките трябва си мълчат щот са на зор.За това не е виновна системата , а негово величество човека в бяла престилка.Ай да спра дотук че по-нататък сюжета от престоя в болницита е достоен за концлагер.Общо взето командват санитарките и сестрите.И не знам с какъв конкурс ги избират едни такива с квадратни параметри едни такива пъшкащи, трудно влизащи през вратата.И с едни ръкавици се пипа системата, сменят се превръзки, изливат се подлоги.....пазим маникюра явно преди всичко.Иначе ако евентуално дойдат проверяващи всичко е наред като за пред телевизия.Вечер е светотатство да повикаш сестра или санитарка, а да лежиш 28 дена в едни чаршафи е нещо съвсем нормално, все пак не е хотел пък и сам си отишъл не са ти дали партийно поръчение.И една дилема не ми дава мира, трябваше една банка кръв, докато не занесох бележка че съм дал не я преляха.Чудно сигурно цялата рода на Митьо очите до девето коляно е давала кръв щото медиите с голямо съчувствие съобщиха че са му прилели над 100 банки кръв и плазма.И интересно, имал съм татуировка и не можело да дам кръв но пък циганина Георги на който платих 100 кинта бе източен успешно, нищо че цялата му ръка беше в татуси.Ама от мен нищо не фащат пък мангото се отчита 20 кинта на доячката - сам ми го каза в приятелски разговор.И всичко е така организирано че аз нищо не мога да докажа.Затва и си трая, но пък отрочето на медицинско лице малко трудно ще си вземе изпитите при жена ми.Нищо лично.А като беше на 24 години дъщеря ми замалко не беше оперирана от една гинеколожка, естествено не посред нощ в болницата а на другия ден в частния кабинет - безкръвно, кисти на яйчниците.Добре че тати настоя за хирург та се разминахме с остър апендицит и се надявам на внуци.Пак няма доказателства за прегледа по спешност при гинеколожката но пък още имам кичур коси между пръстите.Няма съд и присъда която да обезщетят мъките които търпи майка ми и преебаните три години от нейния и моят живот.Системата била виновна...Туй че аз почти година не мога се оправя от един антибиотик кучета ма яли, щото закакво да правим иследвания, джипито било учило 6 години и 30 години стаж има ся ша тварим касата с иследвания.Ма така ще е те мене аз тях.За три годино ходене по мъкита само 2 /два/ Доктора срещнах, не случайно пиша с гравно Д.Иза всичко това не са виновни прословутите 45 години нито Путин.Но пък са намесени демократичните ценности и най-вече българския ген.
                    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 13:41.

Comment

• Митак, неам време да ти чета романите, но от един бърз поглед по диагонал, ми се мерна следното:

"А ти ми ревеш за някви сто кинта"

От написаното от теб си правя извода, че ти не разбираш дори и малка част от това, което пиша. Дори и най-същественото не разбираш.

Какъв е смисълът да си губим взаимно времето?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Не става въпрос за здравеопазванито като система а за отношението на медицинските лица към болен и пациент.Щото когато си плащаш би следвало да получиш качествена услуга и подобаващо отношение.Чудно как така в епикризите все пише изписан с подобрение а още веч
                        ерта се оказваш в спешното.Ми щот си наблъскан с болкоуспокояващи и като им мине действието "подобрението " излиза наяве.В повечето случаи и със допълнителни "екстри".Очевидно в България има касти - лекари и некви дет имат наглоста да се разболяват.Че и претенции имат.Не е като да отиде доктор с колата си в сервиза и да иска веднага да стане, ма и да са любезни, и и все в тоя дух претенции.Ами добре да си плати 400 лв за избор на екип автомонтьори, да си плати консумативите оритгинални, пък да му сложат ментета, да го нахокат че никой него довел насила той самв е дошъл.Епикриза, респективно фактура ща получи в понеделник щото събота и неделя нема смисъл пациента, респективно колата да стои в болницата/сервиза та затва ще подпише документ че в петък е напуснал по собствено желание.Демек ако стане стане нещо поради некачествен ремонт монтьора си връзва гащите.Все едно да ти наранят твърдата обвивка на нерва, респективно лаковото покритие на колата и да те заразят с менингит, респективно с ръжда по купето, ама пациента т.е. клиента е поправилното, разбира едва като се прибере и понеже е подписал че е напуснал доброволно болницата/сервиза не носи отговорност.И във епикризата/фактурата не пише името на опериралия лекар/монтьора.Кофти нали.Ама доктора може да набие монтьора а пациента или близките трябва си мълчат щот са на зор.За това не е виновна системата , а негово величество човека в бяла престилка.Ай да спра дотук че по-нататък сюжета от престоя в болницита е достоен за концлагер.Общо взето командват санитарките и сестрите.И не знам с какъв конкурс ги избират едни такива с квадратни параметри едни такива пъшкащи, трудно влизащи през вратата.И с едни ръкавици се пипа системата, сменят се превръзки, изливат се подлоги.....пазим маникюра явно преди всичко.Иначе ако евентуално дойдат проверяващи всичко е наред като за пред телевизия.Вечер е светотатство да повикаш сестра или санитарка, а да лежиш 28 дена в едни чаршафи е нещо съвсем нормално, все пак не е хотел пък и сам си отишъл не са ти дали партийно поръчение.И една дилема не ми дава мира, трябваше една банка кръв, докато не занесох бележка че съм дал не я преляха.Чудно сигурно цялата рода на Митьо очите до девето коляно е давала кръв щото медиите с голямо съчувствие съобщиха че са му прилели над 100 банки кръв и плазма.И интересно, имал съм татуировка и не можело да дам кръв но пък циганина Георги на който платих 100 кинта бе източен успешно, нищо че цялата му ръка беше в татуси.Ама от мен нищо не фащат пък мангото се отчита 20 кинта на доячката - сам ми го каза в приятелски разговор.И всичко е така организирано че аз нищо не мога да докажа.Затва и си трая, но пък отрочето на медицинско лице малко трудно ще си вземе изпитите при жена ми.Нищо лично.А като беше на 24 години дъщеря ми замалко не беше оперирана от една гинеколожка, естествено не посред нощ в болницата а на другия ден в частния кабинет - безкръвно, кисти на яйчниците.Добре че тати настоя за хирург та се разминахме с остър апендицит и се надявам на внуци.Пак няма доказателства за прегледа по спешност при гинеколожката но пък още имам кичур коси между пръстите.Няма съд и присъда която да обезщетят мъките които търпи майка ми и преебаните три години от нейния и моят живот.Системата била виновна...Туй че аз почти година не мога се оправя от един антибиотик кучета ма яли, щото закакво да правим иследвания, джипито било учило 6 години и 30 години стаж има ся ша тварим касата с иследвания.Ма така ще е те мене аз тях.За три годино ходене по мъкита само 2 /два/ Доктора срещнах, не случайно пиша с гравно Д.Иза всичко това не са виновни прословутите 45 години нито Путин.Но пък са намесени демократичните ценности и най-вече българския ген.
                        Доста неща си усетил, но и за доста още не си наясно. В общи линии, както казах, не е виновна системата, а социума, демек хората. Нали виждаш и тук.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Митак, неам време да ти чета романите, но от един бърз поглед по диагонал, ми се мерна следното:

"А ти ми ревеш за някви сто кинта"

От написаното от теб си правя извода, че ти не разбираш дори и малка част от това, което пиша. Дори и най-същественото не разбираш.

Какъв е смисълът да си губим взаимно времето?
                        Е,щом не четеш нещо внимателно, защо твърдиш, че си разбрал, та и изводи си направил?
                        Единственото вярно е, че подобни упражнения са губене на време.
                        Забравяйки да се "изслушваме" сме забравили да се разбираме.

Comment

• Извинявай ма не доумявам какво точно те е засегнала забележката на ченгето.За такива неща не отделям и секундза мисловно време, благодаря му за загриженоста му и му пожелавам приятин ден и съм против това прокуратурата да се занимава с подобни дела.Предполагам че делото ти е прекратено точно поради тази причина, защото има къде по важни дела и са преценили да те отсервират по най удобния начин.Ако си решил да се бориш докрай, то поднови делото щото така се заблуждаваш че си го спечелил.Мисля че ченгето е било доста толерантно а ти преекспонираш нещата.Докато в моя случай проблема не е с един лекар и едно лечебно заведение а е практика в здравеопазването.По закон от болница те изписват с епикриза, досега само една болница го е спазила.Твоя случай не е практика в КАТ.Просто изтъквам че сме се разложили като хора.

Comment

Извинявай ма не доумявам какво точно те е засегнала забележката на ченгето.За такива неща не отделям и секундза мисловно време, благодаря му за загриженоста му и му пожелавам приятин ден и съм против това прокуратурата да се занимава с подобни дела.Предполагам че делото ти е прекратено точно поради тази причина, защото има къде по важни дела и са преценили да те отсервират по най удобния начин.Ако си решил да се бориш докрай, то поднови делото щото така се заблуждаваш че си го спечелил.Мисля че ченгето е било доста толерантно а ти преекспонираш нещата.Докато в моя случай проблема не е с един лекар и едно лечебно заведение а е практика в здравеопазването.По закон от болница те изписват с епикриза, досега само една болница го е спазила.Твоя случай не е практика в КАТ.Просто изтъквам че сме се разложили като хора.
                            Митак, предлагам да престанем с темата за червения светофар. Щом досега не си разбрал за какво иде реч, няма и да разбереш.

Като приключи делото, ако пак не го прекратят, щото съм неоткриваем, ще оповестя резултата, в случай че някой го итнересува.

Дай Боже, майка ти да се оправи.

Знам, какво е да се разправяш със здравната система и това не го пожелавам и на най-големия си враг.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Знам, какво е да се разправяш със здравната система и това не го пожелавам и на най-големия си враг.
                              Разправията е заради липсата на такава. Точно това способства дерибействането от определени персони. Неучастващите пък в "разпределението" се озлобяват, щото опъват каиша, а живеят скотски и съответно си го изкарват на "подвластния" им, тоест на пациента. Изхода е да си биеш камшика, ако можеш. Няма да ви разправям за величия, дето простак за тях е ласкаво определение.

Митака беше писал, че всички се изписват с подобрение. Ми, така е. Кой ще си признае, че е усрал пейзажа и за това изхвърля пациент? То навсякъде е така, просто тук "обектите" на "услуга" са субекти.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Разправията е заради липсата на такава. Точно това способства дерибействането от определени персони. Неучастващите пък в "разпределението" се озлобяват, щото опъват каиша, а живеят скотски и съответно си го изкарват на "подвластния" им, тоест на пациента. Изхода е да си биеш камшика, ако можеш. Няма да ви разправям за величия, дето простак за тях е ласкаво определение.

Митака беше писал, че всички се изписват с подобрение. Ми, така е. Кой ще си признае, че е усрал пейзажа и за това изхвърля пациент? То навсякъде е така, просто тук "обектите" на "услуга" са субекти.
                                Моя далечна роднина - млада жена на 30 постъпи в средата на март в Пирогов с остра криза заради камъни в жлъчката. Отстраниха и жлъчката по някакъв съвременен микроинвазивен метод и от тогава се влоши драстично. То не бяха съмнения за панкреатит и какво ли още не.
                                До днес лежи там в повечето време на командно дишане, между живота и смъртта.

Какво става с тая медицина бре? За 4 месеца относително млад организъм гасне и не му се види края.

Аз, че в работата си се грижа за далеч по неотговорни неща от човешки животи, ако не се справя с даден проблем не за 4 месеца а за 4 дни, ще ме изхвърлят, като мръсно коте.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X