Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Още някое и друго кюфте метнато не по когото трябва и Боленчо ще го пенсионират и тогава Митре ще може да заеме неговото място
    Там файда нема. Пак ша та яде.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Не че много се интересувам от идеолоията и платформата на партия АТАКА, ама тъй като гледам, разлика между нейната и Миташката, аз не виждам никаква.

Като се изказва Болен, ако в този момент си затворя очите, мога да се закълна, че говори Митака

Или да вземете да ме просветлите?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ей, едно не разбрахте ве.... Европйските ценности са там където ни изнася това. Какво не европейско видяхте в това да се горят полицаи с коктейли молотов, после 40-50 души живи в една сграда, да се изгони законният президент и да се проведат избори в съгласната част на страната и след това да се избие несъгласната част ?!?!? Ценност до ценност. А вие хващайте влака за Сибир, аз ще съм машинист. И Еко ще го вземем за опозиция
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Не че много се интересувам от идеолоията и платформата на партия АТАКА, ама тъй като гледам, разлика между нейната и Миташката, аз не виждам никаква.

Като се изказва Болен, ако в този момент си затворя очите, мога да се закълна, че говори Митака

Или да вземете да ме просветлите?
          Това не значи, че Митака не е прав, а че Волен казва нещата в прав текст. Ма то това не е в демократичен стил и е "език на омразата". Виж, когато някой те опъне, въпреки несъгласието ти, пак си е любов.

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Ей, едно не разбрахте ве.... Европйските ценности са там където ни изнася това. Какво не европейско видяхте в това да се горят полицаи с коктейли молотов, после 40-50 души живи в една сграда, да се изгони законният президент и да се проведат избори в съгласната част на страната и след това да се избие несъгласната част ?!?!? Ценност до ценност. А вие хващайте влака за Сибир, аз ще съм машинист. И Еко ще го вземем за опозиция
          То и в Турция сега плющи от демокрация и ценности - ислямисти режат по улиците главите на предалите се войници.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            .....А вие хващайте влака за Сибир, аз ще съм машинист. И Еко ще го вземем за опозиция
            Щом ще сме в един влак, край с опозицията (нали вече никой няма да ми плаща). Само ще метам въглища с лопатата а ти ще караш към светлите бъднини

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Това не значи, че Митака не е прав, а че Волен казва нещата в прав текст. Ма то това не е в демократичен стил и е "език на омразата". Виж, когато някой те опъне, въпреки несъгласието ти, пак си е любов.
            Правя паралел между това което казва Митака и идеологиаята на Атака, не защото искам да набедя Митака за неин член (пък не е срамно и да е ), а за да направим една проста съпоставка с рейтинга на Атака.

Накратко:

Според Митака повечето българи искат излизане от ЕС.

Атака също иска напускане на ЕС

Привържениците (рейтингът на Атака) колко са?

2 + 2 = ?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Ма ти пак отказваш да вденеш.

На какъв език да ти го кажа, че да разбереш?

Ти наистина имаш възможността да направиш нещата такива, каквито ти смяташ, че трябва да бъдат, при условие, че освен теб, наистина повечето българи мислят като теб.

Тази ти възможност също произтича от ценностите до които е достигнала цивилизацията и в частност България и ЕС.

Тъй че няма що да се пенявиш на мен. Мен ме приеми за заблуден, за купен, за малоумен, ............за какъвто намериш за добре. Това няма да ти помогне да си решиш проблемите.

Тъй че действай по същество, вместо само да бръщолевиш.
              Ти искаш, бориш се обаче не ти дават.Нещо като българския работодател, иот първия ден иска лоялност резултати, обещава израстване, ти се скъсваш от бач обаче той все недоволен.Тоично това обясни един образован българин отишъл на запад, тука от първия ден виждаш как растеш, в България това е не възможно.Има ЕС и ЕС.Това не можеш да вденеш.Усилията ти са в грешна посока, трябва да се бориш с тези които ти обещават ма на ти дават.Не виждаш ли цяла Европа храни един парламент а в същото време Меркел и Оланд решават.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Според кого?

Comment

Щом ще сме в един влак, край с опозицията (нали вече никой няма да ми плаща). Само ще метам въглища с лопатата а ти ще караш към светлите бъднини

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

Правя паралел между това което казва Митака и идеологиаята на Атака, не защото искам да набедя Митака за неин член (пък не е срамно и да е ), а за да направим една проста съпоставка с рейтинга на Атака.

Накратко:

Според Митака повечето българи искат излизане от ЕС.

Атака също иска напускане на ЕС

2 + 2 = ?
                  Колкото казват Соросоидите.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Според кого?
                    Оу - забравих, че привържениците им са под прикритие. Само привидно не са много.

Или пък, както самият Болен казва - "На вас кой и колко ви плаща за да изопачавате истината? "

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Оу - забравих, че привържениците им са под прикритие. Само привидно не са много.

Или пък, както самият Болен казва - "На вас кой и колко ви плаща за да изопачавате истината? "

Истината е, че по овча логика мнозинството гласува за БСП, като в същност партията, която изразява техните желания е Атака. Но това също е типично по български. Вярваш на телевизора, не на хладилника.
                      А гастро-езофагеалната рефлуксна болест не е партия. Това е клиентелиска група и ОПГ, контролираща държавата.

Comment

• Виж ся вие няма да останете без работа ако ще Путин да си отиде, ако ще Русия да стане най демократичната страна на света, ако ще да върне Крим, каквото и да стане на вас ви трябват ресурсите на Русия, а най-лошия сценарий е Русия да изчезне от лицето на земята да остане една черна дупка щото тогава шса фанете за гърлата помежду си - http://analitichen.pogled.info/news/...zhie-na-Zapada

Comment

• Темата пак си се развива в някаква друга посока, но аз пак искам да чуя за това, че Европа уважава демократично избраните управляващи. И да чуя защо преврата в Турция, щеше да е незаконен, а преврата в Украйна и свалянето на Янукович беше законно?

И какво е общото между бунта и съдиите? Съдиите ли са организирали бунта?
                          "Междувременно турските власти отстраниха от длъжност 2745 съдии в цялата страна".
                          За смъртното наказание всички го изкоментираха вече...
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 02:54.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Темата пак си се развива в някаква друга посока, но аз пак искам да чуя за това, че Европа уважава демократично избраните управляващи. И да чуя защо преврата в Турция, щеше да е незаконен, а преврата в Украйна и свалянето на Янукович беше законно?
                            Съществува огромна разлика между свалянето на едно правителство, като резултат от недоволството на народа, т.е. на същият този народ, който преди това го е избрало, но в последствие е останал разочарован и свалянето на едно правителство чрез военен преврат.

Накратко:

Колкото и да се вихрят теориите за оранжевите революции,

- чрез проявите на народно недоволство се иска оставката на дадено правителство. А след като тази оставка бъде факт, следват нови законни избори за ново правителство.

- за разлика от горното военният преврат, който обикновено е организиран от шепа хора, директно взима цялата власт, без избори и пр.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Съществува огромна разлика между свалянето на едно правителство, като резултат от недоволството на народа, т.е. на същият този народ, който преди това го е избрало, но в последствие е останал разочарован и свалянето на едно правителство чрез военен преврат.

Накратко:

Колкото и да се вихрят теориите за оранжевите революции,

- чрез проявите на народно недоволство се иска оставката на дадено правителство. А след като тази оставка бъде факт, следват нови законни избори за ново правителство.

- за разлика от горното военният преврат, който обикновено е организиран от шепа хора, директно взима цялата власт, без избори и пр.
                              Аре, пак настъпи котака.
                              Янукович и до ден днешен си е законния президент на Украйна. Беше свален с дворцов преврат, подкрепен от САЩ. Последвалите "законодателни" мероприятия противоречат, както на местното, така и на международното законодателство.
                              Армията не е ли представител на народа?

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Аре, пак настъпи котака.
                                Янукович и до ден днешен си е законния президент на Украйна. Беше свален с дворцов преврат, подкрепен от САЩ. Последвалите "законодателни" мероприятия противоречат, както на местното, така и на международното законодателство.
                                Армията не е ли представител на народа?
                                Янукович беше свален от народното недоволство а Порошенко беше избран от народа в хода на законни избори.

Теориите за подхранването и канализирането на това недоволство са си само удобни за някого теории.

Армията не е представител на народа, защото тя се управлява от пирамидална структура и няма как да бъдат приравнени желанията на народа към тези на шепа хора.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X